Ruotsin tulijamäärä hienoisessa nousussa

13

IMG_20170404_082707

 

Ruotsin tulijamäärä on taas hienoisessa nousussa. Kuluvan vuoden ensimmäisten kuukausien aikana maahan on tullut noin vajaa 2000 sotaa ja vainoa paennutta kuukaudessa. Määrä on noin neljännes esimerkiksi vuodesta 2014, mutta näillä tulijamäärillä päästään niihin lukuihin joilla Ruotsin muslimipataljoona on rakennettu: 25 000- 30 000 henkeä vuodessa.

Ylläolevat tulijat ovat siis pelkät omatoimitulijat.

Advertisements

17 thoughts on “Ruotsin tulijamäärä hienoisessa nousussa

 1. Hitaasti mutta varmasti – saamme naapuriksemme muslimimaan. Sitten ei pidäkään enää välttämättä paikkaansa vanha sanonta, että vihollinen tulee aina idästä. Toisaalta naapurimme jakautuu todennäköisesti pienempiin keskenään kahinoiviin osiin, joka heikentää kykyä iskeä valtioiden kimppuun.

  1. Ruåtsi on AINA suhtautunut Suomeen vihamielisesti, jokainen historiaa (sitä oikeaa kaunistelematonta) tunteva tietää tämän faktan. Kyseessä on aseeton ”valloitus” tai paremminkin meitä on AINA pidetty jonkinlaisena lypsylehmänä jota on riistetty ja ryöstetty surutta swedupetterien tarpeeseen, apu sieltä tännepäin on ollut erittäin marginaalista jopa sotien aikana jolloin Suomen miehet pitivät ryssän poissa ruåtsin rajoilta. Tilanteen vakavuuteen nähden saatu apu oli säälittävän ja naurettavan välimaastosta -hurreille oli paljon Suomen kohtaloa tärkeämpää tehdä rahaa malminmyynnillä natseille, meitä pidettiin, ja pidätään edellen vai turvavyöhykkeenä svedujen sairaaloisesti pelkäämää Venäjää vastaan.

   Syksyn 2015 miehitysjoukkojen organisoitu rahtaaminen Suomeen näytti hurrien todellisen luonteen josta jokaisen rationaaliseen ajatteluun pystyvän luulisi tekevän vain yhden johtopäätöksen…

   1. Isäni, talvi- ja jatkosodan veteraani, suuttui aina kun haukuin Ruotsia. Sanoi ”Älä puhu Ruotsista pahaa! Minä sain Ruotsista maailman parhaimmat talvikengät rintamalle ja olen siitä ikuisesti kiitollinen!”

 2. Islam leviää koska länsimainen poliittinen korrektius antaa sen tapahtua. Sitten kun herätään, niin on liian myöhäistä. Minä välillä iltaisin lapsia nukuttaessani itsekin itken hiljaa ja pyydän lapsiltani ajatuksissani anteeksi sitä, minkä hirvittävän perinnön heille tulemme jättämään.

  1. Juuri nuista syistä aion äänestää Laura Huhtasaarta Suomen presitentiksi,vaikka olen aina ollut keskustapuolueen äänestäjä.Liika hienotunteisuus maahanmuutto asioissa johtaa siihen,että pikkuhiljaa meille käy niin kuin ruotsalaisille on jo käynyt.Ruotsalaisilla ei enää ole täysi hallinta omassa maassaan.

 3. Nyt ruotsissa ryhdyttävä radikaaleihin toimenpiteisiin, kansakunnassa on paniikki, tulleiden muslimien määrää pitää heti korottaa ja saada nousemaan hinnalla millä hyvänsä, ruotsi ei vielä ole täysin polvillaan ja ajettu neandertaaliaikaan (suunta hyvä mutta vauhtia pitää saada lisää).

  Ruotsissa on vielä muutama paikka jossa wäbä wäbä-jengi ei suu vaahdossa juokse muna pystyssä pikkulapsia raiskaamassa. Niihin pitää saada kiihko silmissään sekoilevia wäbä wäbä-sanansaattajia, kääntämään viimeinenkin kantaruotsalainen wäbä wäbän ilosanomaan, takaisin kivikaudelle ja ulvomaan kuuta, rätti päässä tietenkin ja kumartuneena mekkaan.

  Nyt ruotsalaiset, ryhtinappi huuleen ja tyhjät lentokoneet wäbä wäbä-kansan luokse, täytenä takaisin ja siitä se ilo irtoaa, uusia ja raikkaita wäbä wäbäläisiä jokaiselle kadulle kiljumaan suu vaahdossa.

 4. Olof Palme aloitti tämän.Ei tiennyt mihin johtaa ,kun rajat aukaisi.Koko maa pilattu kehitysmaalaisilla.Valkoiset siirtyy alta pois.Vittu.

 5. Ruotsi on valinnut itsensä totaalisen tuhoamisen kulttuurillisesti, henkisesti, taloudellisesti ja sisäisen turvallisuuden totaalisella tuhoamisella. Jonkinlainen läntisen maailman itsetuho-ohjelma on käynnistynyt ja jauhaa nyt aktiivisesti näiden maiden arvoja murskaksi.

  Tätä voisi hyvin sanoa entisen KGB-agentin sanoin valtioiden sisäiseksi destabilisaatiovaiheeksi ennen kriisivaihetta: https://www.youtube.com/watch?v=zeMZGGQ0ERk

 6. GRATTIS SVERIGE! Ruotsi on muslimeille aivan parasta, siellä saa palvelua omalla kielellään ja samanlaisia kavereita on maa pullollaan. Sitten Ruotsista lähtee joka päivä Suomeen seksilaivojakin. Kun surprise-paneminen väsyttää niin voi Suomen satamissa kävellä tullivirkailijan luokse, sanoa ASYL. Nimekseen voi sanoa minkä vaan kunhan se on vähän eri mitä Ruotsissa käyttää, ja sitten vaan migri/sossujonoon. Kerran kuussa edestakas seksiristeilyä hakemaan sossurahoja Suomesta, tämän tempun voi tehdä helposti Turussa ja Helsingissä, luultavasti kolmannenkin kerran Maarianhaminassa. Rahan tuloa ei voi estää.

 7. Mitään ei ole Ruotsissa vieläkään opittu! Maa on sekaisin kaikista ampumisista, raiskaamisista ja muista rikoksista- silti päästetään uutta porukkaa sisään sotkemaan asiat vielä pahemmin. 2000 uutta muslimielättiä joka kuukausi! Löfven pelaa vaarallista peliä.

 8. Katsokaa MV-lehdestä MANNERMAA -ILMASILTA (en sanut linkitettyä jostain syystä) Sama miehitys on meneillään koko euroopassa.

  1. Tänne ei ilmeisesti pysty linkittämään tietyiltä vaihtoehtomediasivuilta. MV ei ole ainut. Asia on hivenen kummallinen kun esim. MV:n kautta itse tämän sivuston löysin, tuskin olen ainut. Ilmeisesti tietyillä sivuilla raavitaan asiaa liiankin syvältä ja asioita tulee ilmi mitä ei saisi sanoa ääneen. Kaikki on tyytyväisiä kun äänestetään persuja ja painellaan syvemmälle suohon.

   1. Mikään sivu ei ole automaattibannissa, joten kaikkien sivujen linkittäminen onnistuu. Ainoa rajoitus on, että jos linkkejä tulee yli 3 niin se menee silloin tarkistukseen.

  1. Kun Jani Toivola valittiin eduskuntaan, niin hän vertaisi itseään jossain blogikirjoituksessa Rosa Parksiin, siis tähän amerikkalaiseen mustaan naiseen, joka aikanaan vastusti USA:n rasistisia bussilakeja…

   Nyt siis muslimit tuovat patriarkaalista islamilaista sovinismia samalla periaatteella…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.