Valtamedia lähti mukaan Refugees Hospitalityn huhumyllyyn!

13

ST1_Hedemora_01.jpg

 

Refugees Hospitality Clubilaisten keskuudessa iloittiin eilen illalla, että St1 öljy-yhtiö olisi kieltäytynyt tankkaamasta palautuslennolla käytettyä lentokonetta. Monissa Refugees Hospitality Clubiin postatuissa videoissa itkettiin lämmintä itkua ja kiiteltiin St1:stä.

Kymmenet refugeesiläiset saivat tästä pontta pommittaa Nesteen ja Shellin päivystystä yötä myöten, jotta ”nämä tekisivät samoin”.

Hullunkurisinta on kuitenkin, että huhu otettiin totena ainakin Iltalehdessä ja Huvudstafsbladetissa, jotka uutisoivat asiaa totena. Myös STT keroo huhun faktana.

Mitäpä sanoo St1 toimitusjohtaja Mika Wiljanen:

– Me emme ole mukana lentokoneiden tankkauksessa Suomessa. Helsinki-Vantaalla on tavallinen autojen tankkaamiseen tarkoitettu kylmä-asema, mutta kuten sanoin emme tankkaa lentokoneita siellä.

Advertisements

14 thoughts on “Valtamedia lähti mukaan Refugees Hospitalityn huhumyllyyn!

 1. Kiitti, Paavo! Aamupäivän viihdepläjäys.Luin eilen joitakin maailmantuskaisten twiittejä. Ei järkeä edes mausteena. Ovat muka aikuisia. Ei -levetti…

 2. Ihan marxilaismedian punaisten prikaatien perusmenoahan tuollainen on ollut jo vuosia.

 3. Venatkaa vaan, kohta suvakkien guerilla-iskuryhmät tunkevat joka huoltiksella banaaneja bensaletkuihin ettei vaan Rasistinen Suomi pääse laittamaan 95 bensaa lentokoneisiin. Vitun tyhmät ei tajuu et Finnairin kaikki koneet on SÄHKÖLENTOKONEITA, joten niitten pitäisi keskittyä Fortumin sabotoimiseen! Esimerkiksi jos kiitoradan läheisyydessä heiluttaa metri kerta metrin kokoista alumiinifoliopalaa samalla kun huutaa wäläbälää irakilaistanssahdellen niin sähkölentokoneen lähtöanturit häiriintyvät, laskukiitoakut ja pelikaaniturbiinit ylikuormittuvat eikä kone pääse matkaan. Uudelleenkalibrointi ja lataus kestä pari kuukautta! Nää on fiksuu sakkii nää maailmanpelastajat.

 4. Nykyajan Hölmöläisiä sekä käytökseltään että ulkonäöltään.

 5. Suvakit + jihadistit + munattomat posliinit + valehteleva media = Tälläistä siitä sitten tulee.

 6. Ryhmän joukkohurmos on vertaansa vailla. Muutama suvakki vai onko trolli päässyt joukkoon nostattaa tätä joukkohysteriaa.
  Nytkin värväävät porukkaa suuremmilla joukoilla vastustamaan palautuksia ja trollaavat poliisin valehdelleen tiedotteessaan eilisestä palautuksesta. Tulevat sitten tuhansin joukoin ensi kerralla poliisin työtä estämään.
  Siellä RHC ja Stop deportations ryhmissä on kyllä koolla joukkio jolla ei ole minkäänlaista kykyä suodattaa asioita, kaikki menee läpi. Pelottavaa. Toivottavasti poliisit ovat ajan tasalla eivätkä enää seiso tumput suorina näiden jopa anarkistisia piirteitä omaavien liikkeiden edessä.

 7. Vihervasemmiston vaalikampanjointia varmaan tuokin väite…
  – niin kuin sekin, että koneessa olisi ollut lapsia ja raskaana ollut nainen – poliisin mukaan koneessa oli kuitenkin vain 10 aikuista ihmistä.

  Pääsuvakkien tyyliset kiihkoilijat saattavat siis myös keksiä väitteitä, jotta saavat asialleen kannatusta – ja kun esim. aikuisen miehen palautus ei välttämättä tuo mielenosoittajia ja suurta mediahuomiota, niin väitetään sitten, että mukana onkin myös lapsia ja raskaana olevia…
  – tuo yrityshuhu tietysti yritti yllyttää muitakin yrityksiä, jopa lentoyhtiöitä – boikotoimaan…

  Moni suvakki on tosi taitava näissä…

  1. He ovat tottuneet työntämään kapuloita yhteiskunnan rattaisiin. Jos ei ole oman ammattikunnan lakko, niin sitten järjestetään tukilakkoja. Näitä on lentokenttätoiminnan yhteydessä jatkuvasti. Eivät ressukat edes ymmärrä, että sahaavat omaa oksaansa.

  1. Jotkut kommentoijat ovat tuolla puuttuneet kirjoituksen joihinkin evakkoihin liittyviin kohtiin – mutta muutoin kirjoitus on hyvä…

 8. Suvakkien keksittyjä feikkejä, oljenkorsia: Raskaana olevasta valehtelu, myös ”olen heidän asianajajansa” – naurettava hokeminen Marjaana Toiviaiselta.
  Sekin osoittautui epätoivoiseksi yritykseksi sumuttaa – poliisin mukaan kukaan karkotetuista ei pyytänyt avustajan tapaamista.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.