Laittomat muslimit hyökkäsivät poliisin kimppuun Helsingissä

13

Oheinen filmi on kuvattu maanantai-iltapäivällä Pasilan poliisitalon läheisyydessä kun poliisi yritti ottaa kiinni rähisevän laittoman muslimin. Laittomat muslimit hyökkäsivät muutamien suomalaisten kanssa poliisin kimppuun ja vapauttivat poliisin kiinniottaman laittoman muslimin.

Sen jälkeen suomalainen nainen kehoittaa vapautettua laitonta muslimia juoksemaan karkuun ”go go go!”

Näyttää siis siltä, että poliisi on menettänyt Suomessakin uskottavuutensa sellaisissa tilanteissa, jossa voimankäyttöä tarvitaan. Jos edes poliisi ei voi laittomille muslimeille mitään, kuka sitten voi?

HUOM! Jos filmi ei näy heti niin päivitä sivu uudestaan!

 

Advertisements

40 thoughts on “Laittomat muslimit hyökkäsivät poliisin kimppuun Helsingissä

  1. Keikkaa pukkaa matuilla muutenkin, Oli tuossa yhdessä Kuljetusalan julkaisussa tilastoja rekkaryöstöistä -ovat KYMMENKERTAISTUNEET EU-alueella matutulvan jälkeen, Ruotsi kärkipaikoilla siinäkin tilastossa. Pitää laittaa niistä vaikka jotain tänne palstalle. On varmaan monelle yllätys miten paljon nyysitään kuormia ja välillä koko yhdistelmiä ”turvallisessa euroopassa” Kyse on todellisesta ongelmasta.

 1. Suomi-horomme maailmalla… :

  http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005157749.html

  Kimppakivaa ulkomaalaisen alkoholistin kanssa… :

  ”The judge said the man had a problem with alcohol and he was treating the case as a breach of privacy rather than a sexual offence, which would have seen the man go to prison.

  The man’s lawyer Blake Dawson said there was nothing voyeuristic in the filming, all the sexual activity was consensual, but the broadcasting was not.2

  http://www.stuff.co.nz/national/crime/91233988/wellington-man-gets-supervision-for-filming-sex-with-finnish-tourist-and-mate

 2. Tammikuulta – mutta aika monta muslimimaata tai ainakin suuren muslimiväestön omaava maata mukana listassa… :

  ”Poliittinen väkivalta lisääntyy maailmalla

  Yhteiskuntien sisäinen dynamiikka vaikuttaa pitkälti siihen, sortuuko maa poliittiseen väkivaltaan vai ei.”

  ”Maailmasta on tullut yhä vaa­rallisempi paikka elää. Vaikka menneisiin vuosisatoihin verrattuna rauhantila on yleisempää kuin sotatila, tutkimustulosten valossa näyttää siltä, että poliittinen väkivalta ­lisääntyy. Osviittaa tähän saa erilaisten tutkimuslaitosten ja kansainvälisten järjestöjen kuten YK:n ja OECD:n tietokannoista ja rapor­teista.

  Viidentoista viime vuoden aikana yli 53 maassa on ilmennyt eritasoista poliittista väkivaltaa. Lähes puolet maailman väestöstä eli 3,3 miljardia ihmistä elää poliittisen väkivallan uhan alla tai tuntee sen vaikutukset arjessaan. Terrorismi ja ääriliikkeiden aiheuttama väkivalta ovat selvästi lisääntymässä.

  Maailman mittakaavassa ongelmallisimmat maat ja alueet ovat Syyria, Irak ja Jemen Lähi-idässä, Nigeria, Soma­lia ja Sudan Afrikassa, Ukraina Euroopassa, Meksiko Latinalaisessa Amerikassa sekä Afganistan, Pakistan, Filippiinit ja Myanmar Aasiassa.
  Vuonna 2015 näissä maissa poliittiseen väkivaltaan menehtyi yhteensä 166 300 ihmistä.”

  http://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000005032680.html?share=321b9eb51c57a8f30a3ea46006f38f82

  1. Miksi monikulttuurisuus tai islamilainen maahanmuutto on hyödyllistä Suomelle – tätä pitäisi joskus kysyä suvakeilta kunnollista vastausta tivaten… :

   ”Tutkimusten valossa näyttää siltä, että yhteiskuntien sisäinen poliittinen dynamiikka vaikuttaa pitkälti siihen, sortuuko maa poliittiseen väkivaltaan vai ei.
   Vaikuttavia tekijöitä ovat esimerkiksi korruptio ­sekä ihmisoikeuksien ja sanan­vapauden tila.

   Äkilliset muutokset poliittisessa kentässä – esimerkiksi kiistanalaiset vaalit tai epädemo­kraattiset vallanvaihdokset – saattavat aiheuttaa väkivaltaista liikehdintää hallituksen ja opposition välille.

   Monissa hauraissa valtioissa yksilön identiteetti on kytköksissä etniseen, kielelliseen tai uskonnolliseen taustaan. Nämä taustat kytkeytyvät useimmiten myös yhteiskuntien identiteettipolitiikkaan.”

 3. Tästä munattomuudesta on tullut paasattua täälläkin palstalla. Tähän tapaukseen ei pysty käyttämään ”mut työtäänhän ne vaan tekee” korttia. Maahantunkeutujien hyyssääminen -hurjimmaan jopa suoranainen suojeleminen alkaa näkymään, PERSEILYN HINTA ALKAA REALISOITUMAAN. No, kun jepet keräilee omiensa raatoja tulevien taisteluiden jäljiltä niin voi ainakin sanoa VAROITETTU ON JO KAUAN AIKAA! Saattaa olla ”rakkauden kesä 2017” tulossa, eikö nää vitun nuijat tajua että kannattais laittaa näitä laittomia ulos eikä antaa suman kerääntyä? Ne tänne väkisin jäävät ei ole niitä tuon lauman kilteimpiä veijareita. Kantaväestökin on siinä sivussa saatu (täysin aiheellisesti) vähintäänkin kyrpiintyneiksi…Hyvin hoidettu!😀

  1. Jos ei poliisilta löydy munaa niin matu tarjoaa…
   Suomen kesäyössä liikkuvien poliisipartioiden ohittaessa matupartion kaivaa matupartio jalkoväliään ja huutaa:”Fuck the police, police sucks hard!”

 4. Siellähän on koko pyhä kolminaisuus paikalla 😲

  # Laittomat maahantunkeutujat

  # Suvakkihorot + muut psyykkisesti sairaat

  # Posliinit

  Tämmöistä mäiskettä sillä porukalla saadaan sitten aikaiseksi. Naurattais jos ei tarvisi olla tuota helvetin pelleilyä maksamassa. 😠

 5. Huh huh. Täytyy kyllä sanoa, että meno alkaa pikkuhiljaa olla kuin Gotham Cityssä. Tää on siis aivan lähteny lapasesta!

  1. Jussi Gaumoff Tämä on vasta alkua. Kun näin uudenvuoden yönä satojen matujen lauman suurkirkonrappusilla, ajattelin mitä sitten kun tuo lauma alkaa toteuttamaan agendaansa. Heidän taltuttamiseksi tarvitaan koko armeija estämään tappelut.

 6. Hämmentävän monta valkoihoista tyttöä riehumassa laittomien ählyjen puolesta eikä edes mitään suohirviöitä.

  Toivottavasti monikulttuuri ei puraise kovin kivuliaasti kun totuus suklaasilmistä lopulta paljastuu.

  1. Toivottavasti puraisee oikein kunnolla.

   On typeryyttä tuntea sääliä tuollaisia aivan tietoisesti omaa kansaansa vastaan toimivia nilkkejä kohtaan, oli ne sitten kuinka söpöjä hippityttöjä tahansa.

  2. nuo kaverit eivät epäröi käydä länsimaalaisten poliisien kimppuun.ajatelkaa kynnyksen mataluutta rivikansalaisten kohdalle!Ja mikä upeinta,poliisi jäämässä monesti hopealle näissä keimeisssä.(okei,kunniaväellä yleensä ylivoima)täytyy (vastentahtoisesti)ihailla islamin poikien ryhmähenkeä,kun ollaan kuffareiden kimpussa.tämä vielä kevyttä keittoa siihen mitä tulossa.näyttää todellakin siltä ettei (poikkeuksia lukuunottamatta)meistä ole vastukseksi kolmannen mailman agressiivisille,dynaamisille,ja brutaaleille tulijoille.Onneksi kuitenkin ajatuspoliisi kyttää nettikirjoituksia,että saadaan valkoinen(roskaväki)kuulusteluihin/käräjäsaleihin/jopa vankilaan.
   hyvä eurooppa,kyllä tämä tästä lutviutuu,,,

  3. Totuus tulee vielä valkenemaan näille tyttösille pahimman kautta. Ihmettelen kun heidän vanhemmat eivät ole varoittaneet lapsiaan islamilaisesta vaarasta, vai kuvittelevatko he, ettei nämä miehet ole vaarallisia.

 7. Oih ja poliisisedät ja tädit vaan tyynenä ottaa kaiken vastaan kuten muslimien koirien tuleekin. Ählämit saa hyökätä paskalakkien kimppuun ja paskalakit ottaa alistuvasti kaikki vastaan DDDD hÄPEÄLLISTÄ TOIMINTAA.

 8. Pitäs kohta auttaa poliiseja tos hommassa. Sääli vaan et ei oo porukkaa ketä uskaltaa tehdäkkin asioita niiden edellyttämällä tavalla

  1. Siviilipuolelta löytyy kyllä sellainen porukka joka on taatusti motivoitunut toimimaan ja laittaa musut tarvittaessa vaikka sinkki-arkkuihin palautusta varten. Se halutaanko poliisia auttaa kaiken naamanrepimisen jälkeen mitä sieltä on tullut onkin sitten ihan toinen juttu…

   Pelolle ei ole annettu valtaa! Poliisi sensijaan näyttäisi antaneen.

  2. **skasakki hoitakoon omat ongelmansa. ”Järjestyksenpito Suomessa kuuluu poliisille”. Ne sitäpaitsi palvovat noita pedofiilikulttilaisia, niin pahemmin huvita jeesailla.

   Anteeksipyyntö suomalaisilta ja aseet jakoon, sitten onnistuu kyllä.

 9. Mistä johtuu Lähi-Idän ihannointi? Kummallista sakkia nuo suvakit, suvaitsevat sellaisia, jotka eivät suvaitse oikeastaan mitään.

 10. Kyllä poliisin kimppuun saa nykyään hyökätä, kunhan muistaa mainita puolustavansa korkeampia humanitaarisia arvoja

 11. Että minä ihmettelen mihin on järki kadonnut noilta naisilta jotka matuja hyyssää. Onko matumiehet niin taitavia manipuloimaan? Sitten kyllä ovat jokseenkin reppanoita tätejä. On kamalaa huomata miten he pyrkivät johtamaan tätä maata tai ainakin kuvittelevat heillä olevan siihen oikeutus. Hehän nimen omaan masinoivat RHS ryhmässäänkin tuon valtion virkamiehiin ja politikoihin kohdistetun sähköpostihyöjkkäyksenkin. Katsotaan nyt miten poliisi selvittää asian ja mitä syytteitä tulee.
  Myöskin 112 linjan tukkivat kun äly välähti ja keksivät että tämä on hätätilanne ja perustuslakia rikotaan niin kaikki soittamaan vaan 112. Toivottavasti kukaan todella hädässä oleva ei jäänyt ilman apua näiden jopa rikollista toimintaa harrastavien vuoksi.
  Siis miten voi päässä sumentua noin paljon ja koko porukka vaipuu joukkotranssiin ja alkaa suorittamaan rikollista toimintaa. Pelottavaa.

 12. Oliko se ortodoksipappi hame päällänsä siellä siunaamassa touhua? Voi Wittu tätä touhua!

  1. Kyllä. tunnistaako kukaan kyseistä ukkelia? Pieni paniikki tuntuisi olevan päällä ja HELVETILLINEN 😊 kiire pois paikalta! Siinäkö menee poliisin hakkaaja? 😇

   (näkyy aivan videon lopussa)

   1. Näyttää kovasti hesalaiselta ortoksipapilta Heikki Huttunen. Kuva on huonolaatuinen, mutta googlatkaa heppua ja katsokaa itse miltä näyttää. Huttu on piireissä tunnettu suvakki.

  2. Nimimerkki Talvisodan henki . Tuskin kyseessä oli ortodoksipappi. Taisi olla evankelisluterilaisenluopiokirkon pappi. Kirkon joka ei noudata Raamatun sanaa, vaan haluaa vihkiä homoja avioliittoon ja hyysää laittomasti maassamme olevia paperittomia matuja kirkontiloissa. Kansalaistottelematon evlut.seurakunta, jonka jäsenyydestä kaksi viikkoa sitten erosin.

 13. Ensin syydetään mielettömästi rahaa kehitysapuun vuosikymmenet vaikka itseasiassa paljon mikään ei muutu näissä takapajuloissa vaikka mitä tehtäisiin. Sitten maassa tulee jokin aseellinen konflikti ja sinnekin mennään hääsäämään mukaan. Yleensä tapahtuu myös jonkinasteinen kansanmurha ja sekä syylliset että uhrit karkaavat Pohjolaan elämään valkoisen miehen siivellä. Sitten täällä yhtäkkiä keksitään ”tossa se murhamies on!” ja alkaa koko valtava oikeudenkäyntiprocessi joka taas maksaa kymmeniä miljoonia. Tällainen on nyt jälleen kerran alkamassa Ruotsissa. Eipä ihme jos eivät rahat riitä kantaväen kouluihin, sairaaloihin ja vanhusten hoitoon.

  http://www.svt.se/nyheter/inrikes/man-misstanks-for-grovt-folkrattsbrott-i-sudan

 14. Ei voi olla ajattelematta, meillä Suomessa ajansaatossa tapahtuneita mellakkatilanteita. Jos lasketaan pois Lapuanliikkeen radikaalisiiven tapaukset ja ns.Mäntsälän kapina, niin kaikki mellakat ja niiden tyyppiset lakot ovat olleet äärivasemmiston heiniä. Ja aina yhteiskuntaa vahingoittavalla tavalla. Karl Marx oli sosiologi joka erehtyi pahiten siinä,että uskoi teollisuudessa elävän palkkaväestön nousevan kapinaan. Sen sijaan nousi venäjän maatyöläiset ja armeija, saaden seurakseen jonkinverran Euroopan työväestöä. Vallankumouksien ideologiat ympäri maailman ovat olleet mitä moninaisempia ja jotkin niistä ehkä tuottaneet yhteiskunnassaan edistystä. Itse uskon ” the gun is the most efficient if it is well known beeing loaded but don’t pull the trigger”. Jos laukaus kajahtaa tilanne menetetään. Tämä näin vertauskuvallisesti on todettava, että on käymässä näin, mikäli ei saada tätä omaa häiriköintiväkeä järjestykseen. Tilanteet ovat lähes heidän vastuullaan, jota he eivät pysty (eivätkä ole koskaan pystyneet) kantamaan. Näiden tilanteiden masinistihenkilöt olisi aina saatava eristettyä poliisin toimesta hyvissä ajoin pois huutelemasta. Aikanaan monet näistä masinisteista olivat ikäänkuin N-L.n kommunistipuolueen suojeluksessa ja samalla sinne vastuussa, mutta nythän ollaan omillaan kuka mitäkin ja mainiota kasvualustaa esim. Arabikevään tietynlaiselle väelle, joka sijoittuu tähän kuin ahven kaislikkoon.

  1. Nimimerkki Murbhy . Entiset kommunistit soluttautuivat vihervasemmistoon ja sosiaalidemokraatteihin.

 15. Pitäisi järjestää mielenosoitukset oikeassa mittasuhteessa: 1.023 kiimaista suvakkinaista ja homoa kyltteineen senaatintorilla vastustamassa seksiorjiensa palauttamista, vastaan 5 miljoonaa suomalaista jotka eivät enää noita seksibileitä halua maksaa.

 16. Jos joku maahanmuuttovastainen Rajat kiinni tai Suomi ensin porukka olisi tehnyt samoin, heidät olisi saman tien pidätetty. Tämä nainen joka huusi matulle go, go , go, olisi pitänyt pidättää, viedä kuulusteluihin ja vangita kansalaistottelemattomuudesta. Kuka keksi tämän hulluuden, jossa poliisilta on viety kaikki valtuudet suorittaa työtään.

  1. Rikollisen pakoa avustanut ämmä olisi pitänyt ottaa kiinni. Suurin objekti oli kuitenkin kuljetettavien matujen rauhan turvaaminen.

 17. Loistavaa! Nyt ei tarvitse muuta kuin odottaa kun he riehuvat seuraavalla kerralla isommalla porukalla, ja heillä on mukana kaikenlaista heitettävää pikkupommia.
  Siitä se sitten ns. eskaloituu täysmittaiseksi rähinäksi, jolle ei poliisi enää mahdakaan mitään.
  Sen jälkeen on meno kuin villissä lännessä, meidän tavallisten tallaajien kannattaa pysyä kaduilta poissa.
  Tähän on siis tultu!

  1. Suomen poliisille on tulossa ”Rakkauden kesä 2017” Mä veikkaan että tämä viimeisinä vuosina pahaksi päässyt musujen perseily kostautuu. Kumma jos ei Pasilan mellakka saa toimintapaa muuttumaan…vai jatketaanko nöyristelyä edelleen?

  2. RHS faceryhmässähän on jo masinoitu tuhansien jopa kymmenien tuhansien henkilöiden keräämistä seuraavaa palautuslentoa estämään. Toivottavasti poliisi varautuu järein asein. Vesitykit vois olla poikaa, harmi ettei ole pakkasta enää -40 astetta.

 18. Toden totta. Miten matala kynnys onkaan käydä tavallisen kulkijan kimppuun. Tuo todistaa, ettei noilla suvakkiämmillä eikä muslimeilla ole mitään auktoriteettia. En uskoisi tätä filmiä edes todeksi ellen tuntisi paikan olevan todella Helsingin Pasilassa.

 19. Siellä ei kytille anneta ammuksi aseisiin. Vaikka annettais niin ei ne pelkurit uskalla ampua.

 20. The Finnish Police need to hire me… I will move to Finland if they would like to hire me…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.