Monokulttuurin keskiviikkolive 5.4.2017- ”Minä tankkasin koneen!”

0

Skärmbild (3)

Suomen pelätyin, vihatuin ja rakastetuin vihapuheohjelma klo 19.00 alkaen, lentokoneen tankkauksen tiimoilla. Miksi vihervasemmisto julkaisi huhun, että Afganistaniin olisi matkalla pikkulapsia ja raskaana olevia naisia? Miksi vihervasemmisto sepitti tarinan, jossa St1 olisi kieltäytynyt tankkaamasta palautuskonetta? Miksi vihervasemmisto mellakoi pitkin helsinkiä?

Kaljat pakkaseen ja popcornit uuniin. Ärsyttää taas sen verran, että kiukkuista vihapuhetta tiedossa, klo 19.00.

 

23 thoughts on “Monokulttuurin keskiviikkolive 5.4.2017- ”Minä tankkasin koneen!”

 1. Laittomasti maassa olevat maasta pois.
  Lakien mukaan on mentävä ihan niin kuin
  Soini sen ilmaisi.
  Kannattais vihervasemmistonki jotaki ottaa tosissaan,
  eikä aina huutoa tyhjää paskaa.
  Suomesta ei kertakaikkiaan ole koko maailman sos toimistoksi.

 2. Mitäs sitten tehdään jos toi kerosiini on jalostettu saudi-arabialaisesta tai irakilaisesta raakaöljystä? Tai vielä pahempaa, se on Venäjän myymää raakaöljyä!

 3. ”Poliisi ottaa laittomalta maassanotkujalta suihin, pyytää anteeksi olemassaoloaan ja käy maksamassa asuntolainaansa” 😆

  NÄIN SE MENEE! Hyvä Junes!

  1. Rähinöintien yhteydessä nähtiin kyllä oikeitakin poliiseja – näyttivät kaapin paikan ja RHC:lläkin moni matu uskoi – mutta suvakki-anarkistit vaan jatkavat lietsontaa…

 4. ”KRP:n tiedustelupomo: Turvapaikanhakija pakotettiin viemään pommi rakennustyömaalle”

  ”Keskusrikospoliisin tiedusteluosaston päällikkö Sanna Palo kertoo tänä iltana nähtävän Rikospaikka-ohjelman haastattelussa turvapaikanhakijoihin liittyvistä vihjetiedoista, jotka ovat vaatineet myös välitöntä puuttumista suuren uhkan takia.

  – Esimerkiksi sellainen vihje, että joku henkilö on pyydetty tai jopa pakotettu viemään pommi rakennustyömaalle. Tällaista vihjettä ei voida jäädä miettimään ja selvittelemään sen enempää vaan on välittömästi puututtava siihen, käytävä katsomassa henkilön tilanne ja varmistettava, ettei riski pääse toteutumaan, Palo sanoo ohjelmassa.

  Kyseessä oli turvapaikanhakija, mutta sen enempää Palo ei yksittäistä tapausta avaa.

  – Poliisi sen hoiti eikä riski toteutunut, Palo kertoo.

  2 700 vihjettä tp-hakijoista

  Kun pakolaiskriisi alkoi, keskusrikospoliisi ryhtyi keräämään ja analysoimaan turvapaikanhakijoiden epäiltyihin rikoksiin liittyviä vihjetietoja.

  Vihjeitä on tullut yhteensä 2 700. Ne ovat olleet hyvin erilaisia.

  Niistä osa on ollut täysin perättömiä ilmiantoja, osa on johtanut esitutkintaan vakavista rikoksista, kuten terrorismi- ja sotarikosepäilyistä sekä laittoman maahantulon järjestämisestä.

  Kymmeniä riskihenkilöitä

  Palo kertoo Rikospaikka-ohjelmassa, miten näitä tietoja käsitellään. KRP on luokitellut turvapaikanhakijoita niin sanottuihin riskihenkilöihin.

  Se voi käsittää esimerkiksi juuri akuutin uhkan, akuutin riskin tai se voi tarkoittaa poliisin työturvallisuuden kannalta riskiä.

  – Tunnetaan, että henkilö on lähtömaassaan saanut taistelijakoulutuksen ja syyllistynyt henkirikoksiin ja raiskauksiin. Silloin voidaan olettaa, että on muutenkin alentunut kynnys käyttää väkivaltaa. Sitten on myös henkilöitä, joiden voidaan ajatella, että he tulevaisuudessa syyllistyvät rikoksiin Suomessa, Palo sanoo.

  – Yhdessä poliisilaitoksen kanssa käydään läpi erityyppisiä riskejä omaavia henkilöitä. Tällaisia henkilöitä voi olla joitakin kymmeniä yhden poliisilaitoksen alueella.

  ”Tunteet pinnassa”

  Palo ottaa ohjelmassa kantaa myös viime päivien tapahtumiin ja keskusteluun turvapaikanhakijoiden pakkopalautuksista. Poliisi on jo aiemmin ennakoinut, että palautukset aiheuttavat ongelmatilanteita.

  – Tunteet ovat erittäin paljon pinnassa siinä mitä tulee turvapaikanhakijatilanteeseen. Tietenkin täytyy muistaa, että kaikissa palautuksissa on oikeuden lainvoimainen päätös. On lopullinen päätös, joka vain toimeenpannaan, Palo sanoo.

  Illan Rikospaikka-ohjelmassa kerrotaan myös Hausjärvellä tapahtuneista, toistaiseksi ratkaisemattomista henkirikoksista. ”

  http://hommaforum.org/index.php/topic,120182.msg2590935/topicseen.html#msg2590935

 5. Vok-bisneksestä toki kelpo tuotot, mutta varsinainen afääri avautuu noista palautuslennoista

 6. Junes ja Tiina voisivat kysyä laittomilta, että ottaisivatko nämä omaan maahansa esim. kymmeniä tuhansia ei-muslimeja afrikkalaisia miehiä?
  – kuitenkin Afrikan maissa on kurjempaa kuin Irakissa…

 7. Mitä ihmettä – Suomen ensimmäiset pitsanpaistajat olivat vissiin ihan aitoja italialaisia… :

  ”Suomen ensimmäinen pizzeria oli Giovanni Tedeschin vuonna 1961 Haminaan perustama Ravintola Giovanni, joka toimi 1980-luvun alkuun saakka.
  Seuraava tulija Suomeen oli Adriano Vinciguerran Lappeenrantaan 1964 perustama Adriano Bar” (wiki)

     1. Realismi on nyt pakko löytyä sieltä ”suvaitsevaiselta” puoleltakin. Tähän on nyt saatava joku järki. Kaikki muut tajuaa tämän muslimien roudaamisen tänne aiheuttavan mittavia ongelmia -#unelma porukka ei ummarra.

  1. Monokulttuurissa puhutaan asioista suoraan…
   – mutta kaikkea ei kannata ottaa liian vakavasti 😉

 8. Niin seuraavaksi hiukan isompi lista – pari kaveria keräämään lisä-ääniä…

  Tai jos menisitte jonkun puolueen listoille sitoutumattomana…
  – tai miten olisi vaaliliitto? Voiko muuten listakin tehdä vaaliliiton?
  Eduskuntavaaleissa vaaliliitto esim. Perussuomalaisten tai jopa Keskustan kanssa 😉
  – kun eikös se ole isoin puolue sielläpäin…

  Kansanedustajaksi – tai Brysseliin, tosin Suomella on todella vähän paikkoja siellä…

  Entäpä sitten poliittiseksi avustajaksi jollekulle? Someviestintäkin on hallussa ja kielitaitoakin löytyy.
  Joku voisi napata…

 9. Missä Tuukka? Paavo saisit lisätienestiä, jos teettäisit nuo t-paidat ja alkaisit myymään. Ensi kesän hittituote 🙂

 10. Siis kaikki on laittomia ja pois maasta ei ainostaan paperittomat. Tankkaan yhden täyden koneen 1000 € asti omasta pussista.

  1. Rajat valvontaan ja tiheällä kammalla laittomat ulos maasta. Siinä se ratkaisua on.

 11. Miten noista vihervasemmistolaisista kaiken suvaitsevaisista käpykaartilaisten jälkeläisistä pääsisi eroon. Nimittäin alkaa v-kynnys nousta, jo terveyttä vaarantavaan tilaan.

 12. Tiina ja Junes teidän huono kohtelu johtuu siitä, kun totuudenpuhujat halutaan vaientaa maassamme. Kokoomus ja Kepu haluaa maahamme orjatyövoimaa, vihervasuridemarit haluavat islamilaistaa maamme. Ainoastaan te ja perussuomalaiset puolustavat isänmaatamme, siis ei anneta periksi. Kyllä kansa tietää totuuden. Kokoomus käyttäytyy huonosti teitä kohtaan, koska pelkäävät teidän vievän heidän äänestäjien äänet. Annoin ääneni perussuomalaisille, koska asun Uudellamaalla. Toivottavasti vietti mahdollisemman monta ääntä Kokoomukselta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.