Ovatko Suomalaiset vastuussa muslimimaiden ihmisistä?

0

Muuan bloggari lopettaa tunteikkaan juttunsa siitä, miksi hänen tuttavaperheensä palautetaan takaisin kotiin Irakiin:

– ”Te, jotka turvaudutte vanhoihin tuttuihin hokemiin ”Ei Suomi voi auttaa kaikkia” ja ”Ei me voida olla koko maailman sosiaalitoimisto”: katsokaa tätä kuvaa pakolaismääristä maailman eri alueilla. Katsokaa Euroopan palkkia ja miettikää, millainen siivu siitä on Suomen osuus. Me emme voi auttaa kaikkia, mutta heitä, jotka jo täällä keskuudessamme ovat suuressa ahdingossa, meidän pitää auttaa.”

Ohessa kuva, johon hän viittaa:

pakolaiset-2

 

Niin tosiaan, mikä on Suomen osuus?

Ei tietenkään mikään. Suomi ei ole millään tavalla vastuussa arabeista tai afrikaanoista. Kun ottaa Lähi-idän muutamat ydinmaat, joista tullaan Suomeen etsimään ilmaista ylläpitoa, niin väkimäärävertailu näyttää seuraavalta:

Iranissa, Irakissa, Syyriassa, Afganistanissa, Somaliassa ja Eritreassa asuu yhteensä reilu 170 miljoonaa ihmistä. Suomessa 5,6 miljoonaa. Eli näissä maissa on 164,4 miljoonaa ihmistä enemmän kuin Suomessa.

 

Kuvapari miltä ero käytännössä näyttää:

Suomi 5,6 miljoonaa:

Skärmbild (16)

Ja mainitut sotapakolaismaat noin 170 miljoonaa:

Skärmbild (15)

 

Toisin sanoen  yksin näissä kuudessa maassa on moninkertainen väkimäärä verrattuna Suomeen. Mikä olisi siis sopiva määrä irakilaisia ja afgaaneja Suomessa? 50 000? 100 000? 1 000 000? 10 000 000? Afrikasta ja islamilaisista maista ei väki lopu ikinä.

Seuraava mukaperustelu kuuluu, että koska Turkki ja muut naapurivaltiot ottavat vastaan sotaa ja vainoa paenneita suuret määrät niin Suomenkin pitäisi osallistua talkoisiin.

Ei tietenkään pidä. Ei missään nimessä.

Turkkiin ja muihin sotavaltioiden naapureihin menee pakolaisia, kuten Suomestakin meni aikoinaan lapsia naapuriin. Mutta se ei ole oleellista. Turkin, Jordanian ja Pakistanin pitää tottakai ottaakin vastaan isot määrät pakolaisia, koska nämä maat ovat sodan osapuolia. Turkki käyttää voimatoimia Syyrian ja Irakin pohjoisosissa kurdien alueille. Pakistanin hallitus on jollain tapaa mukana tukemassa Afganistanin jihadisteja ja tuskinpa Jordaniakaan on ihan täysin niin sivullinen ja syytön kuin kuvitellaan.

Eli, mitä tekemistä suomalaisilla on arabipakolaisten kanssa? Ei yhtää mitään. Lisäksi kun ottaa huomioon sen, että kaikki tällä hetkellä Helsingin asemalla päivystävät turvapaikanhakijat käyttävät vain hyväkseen systeemiä. He ovat asuneet ennen sotapakolaiseksi alkamista Turkissa tai moni Abu Dhabissa.

Muslimit ovat itse vastuussa omista maistaan. Sen jälkeen kun he älyävät lopettaa allahin kanssa leikkimisen, voimme alkaa odottelemaan jotain kehitystä näissä maissa.

Mutta sitä ennen me emme voi kuin seurata kuinka he tappavat toisiaan sen mukaan kenen uskonnontulkinta on se kaikkein oikein. Tänne heitä ei kuitenkaan pidä missään nimessä päästää. He siirtävät vain maidensa ongelmat tänne.

26 thoughts on “Ovatko Suomalaiset vastuussa muslimimaiden ihmisistä?

 1. Syytäminen (rahojen) ja hyysääminen on lopetettava! Se on täysin hukkaan heitettyä. Kehittyköön ensin itse sille tasolle että voidaan keskustella. Katsokaa nyt tätäkin paviaania: raiskasi ja tappoi itselleen tuntemattoman naisen ja nyt räyhää ja tappelee vankilassa. Tällaisia saastoja maamme ja suvakkimme hyysäävät, järjetöntä!!!

  http://www.expressen.se/gt/elins-mordare-gick-till-attack-i-fangelset/

 2. Oikein. Mutta eikö se ole perin kummallista, että nämä Eurooppaan moskeijoja tarjoavat sunnimaat (Saudi-Arabia, Emiraatit ym) eivät ota pakolaisia ollenkaan. Eivät tarvitse monikulturaalista piristystä, kaiketi. Rahasta ei ainakaan kiikasta, on nuo moskeija ohjelmat sitä luokkaa. Voisivat ihan hyvin tarjota ”pakolaisille” ilmaisia lounaita.

 3. Hallitus sallii tällaisen paskan levittämisen vuositolkulla???! sanoo:

  SFM eli Ruotsin Yhdistyneet Muslimit kieltävät naisia menemästä ulos. Myös hassuttelu ja nauraminen on kiellettyä:
  http://www.aftonbladet.se/a/ko7kA

  ”Jos et ole puolellamme olet meitä vastaan!”. Jos hallitus antaa tällaisten kusipäitten pompotella ja pelotella ihmisiä ja antaa kusipäille vieläpä avustuksia on se HALLITUS KANSAA VASTAAN!

 4. Ei meillä todellakaan ole mitään tarvetta kantaa ’vastuuta’ tai ’maksaa velkaa’ näille. Jokaisen maan tulee olla vastuussa omista kansalaisistaan, ei vastuuta saa siirtää muille kuten meidänkin ’hyväntahtoiset hölmöt’ haluavat. Kari Suomalainen tämän vaelluksen alkumetreillä sanoi osuvasti: ”Me olemme banaanimme maksaneet” johon voisi lisätä ”vieläpä moneen kertaan ja sotien aiheuttajan puolesta”.
  Jos islam (sunnit) tappaa islamia (shiat) ja hommaa tukee salafismi (islam), meidän on viisainta pysyä kaukana tuosta rähinästä. Vielä vähemmän on syytä toivottaa väki sieltä ’tervetulleeksi’ (Welcome refugees-ideologia) omalle maaperällemme. Kaaos kuuluu islamiin, ei sitä siitä saada koskaan irti. Ja jos saadaan, silloin ei enää olekaan kysymys islamista. Tämä toki olisi kaikkien kannalta suotuisin lopputulos.

  1. Kaaos kuuluu Islamiin. Niissä islamin maissa, joissa kaaosta ei ole tai ei ole ollutkaan, on pinnan alla ankara paine, Sitä hoidetaan ankaralla poliisi ja kurinpitotoiminnalla tai rahalla, sekä molemmilla. Mistään kansalaisyhteiskunnasta ei voi puhua. Niinkuin ns. arabikevään tapahtumat osoittivat kaikki meni aina kaaoksen kautta, myös armeijat. Islam aivopestään lapsiin niin varhain ja tehokkaasti ( kylläkin primitiivisesti), että jää ainoaksi oljenkorreksi ihmisyksilölle. Siitä lähtötilanteesta ei voi syntyä demokratiaa. Eivätpähän nämä islamilaisyhteisöt länsimaissa demokratiaa haluakaan, pitäytyvät omiin systeemeihinsä ja odottavat kalifaattia. Kun näkee verrattavan lapsenomaisesti tätä vaellustapahtumaa esim. amerikkaan muuttoliikkeeseen niin sehän on täysin irrallaan tosiasioista. Silloinhan ihmiset menivät nöyränä tekemään työtä jota lähtömaissa ei ollut ja nyt tullaan, jotta voidaan näyttää kaapinpaikkaa meille hölmöille.

 5. Mielenkiintoinen oli tuo huomio sodan osapuolista. Jos Suomi veivataan Natoon,meiltä odotettaneen myös humanitääristä vastuuta. Tai siis ainakin meidän kotoperäiset mädättäjät saisivat ”argumentin” lisää?

 6. Eikö nämä idiootit tajua että ovat itse tämän koko homman pilanneet näitä feikkipakolaisia tänne haaliessaan? Tämä pelleily on vienyt halut osallistu mihinkään auttelemiseen missäänpäin maailmaa, jokainen tämän sirkuksen pyörittämiseen käytetty €uro kääntyy meitä itseämme vastaan -koko sairas järjestelmä on uusittava, nykyinen on lähinnä ihmiskauppa-organisaatio jossa oikeat avuntarvitsijat jäävät täysin omilleen.

  1. Kyse ei ole mistään pakolaisuudesta ja ”järjestelmä” tullaankin uusimaan Euroopan liittovaltioksi, kuten olet varmaankin jo lehdistä kerennyt lukea. Omat poliitikkomme ovat jo nyt pelkkiä sätkynukkeja, jotka tottelevat kun käsketään. Ei Soininkaan takinkääntö vahingossa/hänen huomaamattaan tapahtunut, vaan hän pääsi vihdoin näkemään vilaukselta ”niitä pöytiä, joissa meitä koskevat päätökset tehdään”. Isot pojat tietty lupasivat palkinnon tottelevaisuudestaan. Saas nähdä, minkä palkintoviran/-työpaikan äijä saa palkinnoksi tottelevaisuudesta.

   Liittovaltiosta ei myöskään tulla äänestämään, vaan sitä edistetään vaivihkaa koko ajan, ja kohtapuolin terävimmät kynät penaalissa huomaavat, ettei enää ole edes mahdollista järjestellä mitään kansanäänestyksiä asiasta, koska olemme jo mukana kympillä ja äänestäminen asiasta ei ole enää ajankohtaista eikä mahdollista.

   Esim:http://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001767825.html
   Tai:https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/119648-angela-merkel-tuli-ulos-suunnitelmana-eun-liittovaltio
   Tai:https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/54274-suomalaismeppi-eusta-tehdaan-liittovaltiota-kansalaisilta-kysymatta
   Tai:https://www.uusisuomi.fi/raha/83487-eun-suuri-suunnitelma-tahan-suomi-vahin-aanin-suostunut

   Katsoisitko toisen kirjoitukseni jäljempänä ja miettisit, mitä se oikeasti tarkoittaa? Tämä siksi, että nähdäkseni suurin osa maahan”muutto”kriittisistä haukkuu tosiaan väärää puuta. Ei tällä tietenkään ole mitään tekemistä minkään pakolaisuuden kanssa, eivät hallitsijamme niin tyhmiä ole, etteivät tajuaisi tätä, he vain tottelevat vain kuuliaisesti määräyksiä.

 7. Muslimit eivät koskaan integroidu kokonaan – joten he ajavat lopulta vastaanottajaansakin samaan turmioon…

 8. Kyseessä ei ole mikään pakolaisasia, vaan järjestelmällinen länsimaisten yhteiskuntien muuttaminen ”moni”kulttuuriseksi väestösekoitukseksi. Tämä on täysin suunniteltu ja tietoinen projekti. Ihmettelen etteivät ihmiset usko tätä, vaikka sen on sanonut jo moneen kertaan aivan avoimesti julkisuuteen esim. tämä mies: https://fi.wikipedia.org/wiki/Frans_Timmermans

  Ei tällä ole mitään, siis yhtään mitään tekemistä minkään sotapakolaisuuden kanssa, yrittäkää nyt edes kriittiset oikeasti ymmärtää tämä fakta. Ainoastaan väestönvaihtosuunnitelman nopeus sai kansoille hetkeksi aikaa luun kurkkuun, nyt väestönmuuttamista jatketaan hieman maltillisemmin ja hitaammin ja myös osin poissa julkisuudesta. Tämähän on ollut käynnissä jo siitä asti kun olemme olleet tottelevaisina jäseninä neuvostoliitossa.

  Toki väestönmuuttaminen toteutetaan Lähi-Idän ihmeitä hyväksikäyttäen, mutta he eivät ole itse syy rajojen aukipitämiseen ja välimeren ilmaiseen €U:n kustantamaan venetaksipalveluun. He ovat vain työvälineitä väestöllisen muutoksen aikaansaamiseksi. Edistyneistöllä on lisäksi vain hyödyllisen idiootin osa edistäessään tätä projektia.

  Tässä tuo Timmermans sanoo asian varmaan kymmenettä kertaa haastattelussa, mutta jostain syystä ihmiset vain jankuttavat jotain saatanan sotapakolaispaskaa:

  http://www.breitbart.com/london/2017/04/04/eu-hungary-poland-take-migrants-leave/

  “Any society, anywhere in the world, will be diverse in the future — that’s the future of the world,” Timmermans said. “So [Central European countries] will have to get used to that. They need political leaders who have the courage to explain that to their population instead of playing into the fears as I’ve seen Mr Orbán doing in the last couple of months.”

  Tässä toinen lähde, jos Breitbart ei lähteenä kelpaa:
  https://www.thetimes.co.uk/edition/news/take-in-migrants-or-leave-eu-tells-hungary-and-poland-rscwfgtwn

  1. Noin se menee. Toki niitä oikeitakin avuntarvitsijoita on, meille niitä on tullut korkeintaan muutamia. Nämä nykyiset partalapsipakolaiset ovat tulleet eli TUOTU tänne meidän riesaksemme ihan muista syistä kuin ”sotaa ja vainoa” pakoon. Niillä on täällä tehtävä suoritettavana.

   1. Kaikki nämä pakolaiset ovat vain työvälineitä, joilla peruuttamattomat väestönmuutokset saadaan aikaan. Kukaan, ei siis kukaan poliittisista ”päättäjistä” ole niin helvetin tyhmä että mitään feikki”pakolaisia” miljoonittain Eurooppaan haalisi jos väestönmuutos ei olisi tavoitteena. ”Pakolaislapsukaisia” vielä kuljetetaan italian rannikolle armeijan taksipalvelulla 😀
    Avaisivat ihmiset jo silmänsä! Missä muussa poliittisessa asiassa poliitikot ovat 100% samaa mieltä, kertokaapa? Niitä asioita ei taida historiasta montaa löytyä, että kaikilla puolueilla on täsmälleen sama mielipide asiasta, joka muuttaa koko valtiomme ja kansamme perinpohjaisesti ja peruuttamattomasti!

    Koko keskustelu on saatu lokeroitua ”inhimillisen hädän” ja ”ihmisoikeuksien” viitekehykseen, jossa keskustelu halutaan pitääkin. Oikea keskustelukehys olisi tietenkin, miksi Euroopan väestö pyritään vaihtamaan/korvaamaan ja tuhoamaan samalla kaikkien Euroopan maiden kauniit kulttuurit ja perinteet tällä toiminnalla? Neuvostoliitto pyrki väestönsiirroilla täysin samaan päämäärään.

    Toivon että ainakin kriittiset näkisivät, että kyse ei ole mistään ”pakolaisten” auttamisesta sen enempää kuin ”ihmisoikeuksistakaan”. Olen itse lyönyt monille ihmisille faktat tulostettujen lähteiden kanssa pöytään, mutta he eivät siltikään usko tämän suunnitelmallisuuteen! Vaikka Euroopan johtavat nuijat ovat täysin sanatarkasti, ääneen ja julkisesti ilmoittaneet moneen kertaan: Me teemme Euroopan kaikista maista monikulttuurisia, eikä tätä projektia pysäytä mikään (Merkelin kommentti Terrori-iskun jälkeen…) Siltikin talipäät kieltäytyvät uskomasta, että näin todella voidaan ja halutaan tehdä!!!

    1. Kyllä, on täysin realistista ja oikein käyttää termiä KANSANMURHA. Jos tämän operaation annetaan jatkua tuloksena on valkoisten eurooppalaisten tuhoutuminen, joissain maissa kipuraja on jo ylitetty, Suomi on vielä pelastettavissa mutta helvetillinen kiire alkaa olemaan, on saatava aikaan suuria muutoksia pienessä ajassa. Pelissä ei siis ole paljon vaan KAIKKI!

     Tämä tauti on levinnyt jo niin pahaksi että on lapsellista ajatella että tästä selvitään pelkällä neuvottelulla, jonkinlainen sisällissota näyttää tällähetkellä entistäkin todennäköisemmältä.

     Olkoon niin. Periksi ei anneta, se on varma!

 9. Afganistan maailman suurin ooppiumtuottaja- tervetuloa meille vaan, nuoriso odottaa innolla lähetyksiä sanoo:

  Meidän on aloitettava omien yhteiskuntiemme SUOJELU kaikenmaailman sairailta ideologioilta ja niitä kannattavilta höyrypäiltä. Emme me pysty heitä muuttamaan, siihen on turhaa tuhlata aikaa ja rahaa.

  Myös kuntatasolla on aika herätä. Nämä kulttuurit haluavat tuhota meidät väkivallalla ja huumeilla. Ja geelitukat myhäilevät ja avustavat taustalla…

  https://mitti.se/nyheter/knark-vinner-varmdo/?omrade=nacka

 10. Kuinka monta kymmentä vuotta afrikkaankin on syydetty kehitystukea ja mitä sillä on saatu aikaan, eipä juuri mitään. Nyt tätä porukkaa pitäisi ottaa tänne pilvin pimein ja ketä sillä autettaisiin, eipä ketään. Vittu tällainen auttamistyö pitäisi lailla kieltää…

 11. Crazy catlady politiikka ei kyllä ole toimiva missään maassa. Pelastanpa tästä maailman kaikki kissat! Pitää muistaa että muslimi on vajaa-älyinen, itserakas, kiero sekä väkivaltainen otus. Ei mikään mukava sylikissa. Koska maamme päättäjät leikkivät avoimien sossuovien politiikalla, vastuu maastamme jää meille kansalle. Taas. Olkaamme järkyttävän kusipäisiä kaikkia tänne kuulumattomia kohtaan jokapäiväisessä kanssakäymisessä, tehkäämme heidän olonsa varsin epätervetulleeksi. Sortakaamme heitä, halventakaamme heitä käyttämättä väkivaltaa. Psyykkinen väkivalta toimii paljon paremmin, kun muslimiparka ei ihan viihdy eikä häntä kunnioiteta kuninkaan tai keisarin vaatimalla tavalla niin muslimi ensin kitisee sitten hyppii ja huutaa sitten lyö raiskaa ja tappaa. Mutta lähtee lopulta pois. Muslimin arkielämä pitää tehdä Suomessa ihan helvetin epähoukuttelevaksi, ei se 50e/kk enempi mitä täällä saa verrattuna muihin maihin kauaa jaksa houkutella kun vituttaa ympäri vuorokauden. Ruotsissa ja Saksassa on jo islamisoituminen niin kovaa luokkaa että sinne kannattaa muslimin mennä viihtymään/loisimaan. Suomi on vapaa maa jossa vapaus valita uskontonsa, islam on orjuuttava diktatuuri. Islam on syöpä, ei uskonto. Muslimit pois Suomesta ja heti.

 12. ”…mutta heitä, jotka jo täällä keskuudessamne ovat suuressa ahdingossa, meidän pitää auttaa”. Onhan huonompiakin ehdotuksia kuultu. Bloggaajahan esittää, että huomenna rajat kiinni eikä yhtä ainuttakaan lisää. Ja sitten vaan määrittelemään, mitä ”suuri ahdinko” tarkoittaa. Pelkästään ahdingossa olevat rajataan avun ulkopuolelle

 13. ”Perus­suo­ma­laisten maahan­muut­ta­ja­eh­dok­kaita on häiritty Espoossa, kertoi puolueen puheenjohtaja Timo Soini torstaina.

  – Olemme kannustaneet ehdokkaita, että ei saa antaa periksi, että kentälle vaan, me muut suojataan. Demokratiaan ei kuulu tämmöinen painostaminen.

  Soinin mukaan perus­suo­ma­lai­silla on tois­ta­kym­mentä maahan­muut­ta­ja­taus­taista kunta­vaa­lieh­do­kasta muun muassa Burmasta, arabimaista, Afrikasta ja Euroopasta.

  – Ketään ei saa sortaa. Luulen, että heitä on häiriköity paljon enemmän kuin monia muita ehdokkaita.

  – Olen jopa kuullut sellaista, että toiset maahan­muut­tajat ovat ihmetelleet, miten perus­suo­ma­laisten listoilla on maahan­muut­tajia, Soini sanoi.”

  http://www.suomenmaa.fi/uutiset/soini-perussuomalaisten-maahanmuuttajaehdokkaita-on-hairikoity-6.3.224032.56098fbe32

 14. Tiinan ja Juneksen videolla kuski sanoi hyvin, että pahimmat suvakit pitäisi laittaa ”mamujenpitokieltoon”…
  – kissojakin ehdotettiin tilalle hyysättäviksi 😉

  Ihan hyviä ovat kuitenkin Juneksen ja Tiinan leirivierailut – ja on hyvä tuo ystävällinen, mutta tiukka asenne…
  – varmaan ensimmäistä kertaa nuo matut kuulevat maahanmuuttokriittisten mielipiteitä, mikä on vaan hyvä asia – etenkin kun puhutaan asiallisesti perustellen…
  – mahtavatko jopa muslimit muuallakin sekä monet suvakitkin katsoa noita videoita?
  – joten jatkakaa ihmeessä ja pistäkää heidät AJATTELEMAAN!

  Voisitte kysyä islamistakin?
  – mutta varovaisesti ja harkitusti, ettei tulee seuraamuksia…
  – mitä mieltä ovat esim. ex-muslimeista?
  – voiko musliminainen avioitua ei-muslimin kanssa jne.

  Miksi muslimit tulevat kristittyihin maihin?
  – mikseivät mene Persianlahden rikkaisiin muslimimaihin?
  – miksi rikkaat arabimuslimit eivät pidä huolta omista arabi- ja uskonveljistään?
  – miksi muslimimaat ovat niin väkivaltaisia? Ja sunni vs. shiia -sotakin?
  – kannattavatko sharia -lakia jne.
  – mitä mieltä iskuista Euroopassa, Nizza jne.
  – homot – kuolemantuomioko?
  – muslimimaiden, esim. Irakin jo ennestäänkin vainotut KRISTITYT – joten miksi emme kristittynä maana pelkäisi muslimi-invaasiota?

  Nuo matut sanovat aina, kun kysytään, että miksi eivät puolusta omaa kotimaataan, että osapuolia on niin monia – mutta eikö ISIS ole kaikkien vihollinen?!
  – kaikki voisivat sotia ISIS-järjestöä vastaan!

  Voisi myös huomauttaa Suomen historiaa väärällä tavalla hyödyntäville, että Suomessakin on ollut verinen sisällissota – mutta niin vain voittajat ja häviäjät elävät rinta rinnan – ja itse asiassa sotivat rintamalla jo yhdessä Talvisodassa!

  Raiskauskeskustelun yhteydessä voisi myös mainita, että nimenomaan muslimimaista tulevat korostuvat tilastoissa – meillä ja muualla Euroopassa – ja kysyä, että miksi muslimit tekevät niin paljon rikoksia?
  – ja tietävätkö, että raiskaus parisuhteessa ja jopa avioliitossa on Suomessa rikos?
  – ja että alaikäisiin sekaantuminen on aina rikos – ei puhuta suostumuksista, koska ovat kehittymättömiä päättämään itse?
  – tai että juopuneen hyväksikäyttö on väärin ja jopa rikoskin?
  – tietävätkö, mikä ero on, että joku asia on väärin lain mukaan ja joku taas moraalisesti väärin, vaikka ei saataisikaan esim. syyllistä tuomittua?

  Saako muslimi valehdella vääräuskoisille, taqqiyaa ja muuta?

  1. Suvakit käyvät Tiinan ja Juneksen kimppuun syyttäen heitä opiskelusta ja työn tekemättömyydestä – mutta Junes ja Tiina tekevät tämän hetken tärkeintä työtä, kun yrittävät pelastaa Suomen katastrofilta haastamalla ihmisiä ajattelemaan ja myös selvittämällä asioita!
   – oikeasti Suomeenkin syntyy jättimäinen rähinöivä muslimiväestö, joka koko ajan vain kasvaa – jos ihmiset eivät herää ajattelemaan omilla aivoillaan ja järjellä!
   – ei tuollaista voisi tehdä esim. joku perheellinen työssäkäyvä, kun aika ei vain riittäisi…

   Seuraavaksi kun suvakki kysyy, että millä elätte – niin vastatkaa kysymyksellä eli millä sinä elät? Moni suvakki-anarkisti etenkin on työtön.
   Ja kuinka moni saa palkkansa mamuista? Ovatko itse naimisissa mamun kanssa?
   Ja toisaalta, se ei liity mihinkään – koska Suomessa on jättityöttömyys – eikä sitä paranneta heikosti työllistyviä matuja imuroimalla!

   Ja eivätkö suvakit hyväksy opiskelijoita – tai poliitikoita ja kansalaisaktivisteja, joilla on yleisönsä ja kannattajiensa mandaatti? Muistuttakaa, että saatte palautetta ja vaalirahaa kannattajiltanne – se kertoo kaiken!
   – sanokaa, että tärkein työnne tällä hetkellä on yrittää pelastaa Suomi!

   Tai siirtykää vain eri asiaan, mikä on yleinen suvakki-taktiikka.
   Mitä suvakit haluavat sanoa matujen ahdistelemiksi tai raiskaamiksi joutuneille lapsille ja naisille sekä heidän lähipiirilleen?
   Entä montako matua ovat itse hoidelleet viime aikoina ihan vapaaehtoisesti? Onko suvakeilla nimenomaan jotain pil*u-apuakin matuille?!
   Miksi suvakeissa on lähinnä vain naisia – ja miksi moni vanha ja ruma suvakki avioituu nuoren matumiehen kanssa? Oletteko törmänneet usein valeavioliittoihin? Tietävätkö, että nuo matut pitävät heitä huorina ja idiootteina?
   Ja kun vetoavat Juneksen taustaan, niin sehän on normaali suhde suomalaisten kesken.
   Mitäpä jos Suomessa olisi turviksina kauniita nuoria ukrainalaisnaisia, niin olisiko paikka heidän mielestään silloinkin täynnä suomalaisia suvakki-ämmiä syöttämässä kakkua?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.