Tukholman muslimit uhritumisleikissä-pelkäävät SOO:ta

13

 

Millaista on muslimien uhriutuminen parhaimmillaan? 

Ensin taustaa: Ruotsin TV4:n ”Kalla fakta” (=raaka totuus) ohjelma julkaisi muutama päivä sitten dokumentin, jossa kerrottiin Tukholman Vällingbyssä sijaistevasta Al-Azhar- koraanikoulusta. Koulu vastaa ruotsalaista peruskoulua.

Koulu on kuitenkin profiloitunut jo nimensäkin perusteella islamilaiseksi kouluksi. Koulun sivuilla kerrotaan, että oppilaiden tai henkilökunnan ei välttämättä tarvi olla muslimi. Mutta koulussa opetetaan islamia vähintään kerran päivässä muiden aineiden lomassa. Koulu on iso kompleksi ja siellä on noin 600 oppilasta ja henkilökuntaa 120. Koulun tilat ovat yli 10 000 neliötä. Ei siis mikään pikku koulu.

Lisäksi oppilaita kuskataan pitkin Pohjois-Tukholmaa busseilla kouluun ja kotiin.

Kalla Fakta ohjelma tutki hieman koulun kiiltokuvapintaa ja sieltä löytyi ihan niitä perusasioita mitä muslimeilla on. Kaikki tyttöoppilaat joutuvat pukeutumaan huiviin. Lisäksi islamilaiseen tapaan koulun puuhaimaamit ovat jaotelleet poika- ja tyttöoppilaita mm. koulukydeissä. Tytöt saavat nousta bussiin takaovesta ja istua takapenkeillä kun taas pojat saavat nousta bussiin etuovesta ja istua bussin etuosassa.

Puhdasta islamia siis. Luultavasti koulun oppilaille, jotka kaikki luonnollisesti ovat islmailaisesta maailmasta Afrikasta ja Lähi-idästä, opetetaan myös kuinka vääräuskoiset ovat todellakin vääräuskoisia.

Ruotsissa paljastus on aiheuttanut suuren kohun ja pääministeri Stefan Löfveniä myöten ollaan paheksuttu jaottelua: ”Ruotsissa tytöt ja pojat liikkuvat julkisilla yhdessä”. Vain feministit ovat olleet hiljaa kun kaikki muut ovat sanoneet mielipiteensä.

Julkisuus on ollut siis negatiivista ja se pitää korjata uhriutumalla.

Joku koiranleuka liimasi eilen koulun pihamaalla puuhun tarran, jossa luki ”Support your local Soldiers of Odin”. Siis pienen harmittoman tarran, joita löytyy vessojen seiniltä ja sähkökaapeista. Odinien Facebook-sivuilla kerrotaan, että he tekivät tarratempun saadakseen lisää huomiota miten koulu sortaa tyttöjä.

Mutta Al-Ahzarin koulun puuhapetterit saivat sätkyn ja yrittivät saada poliisilta erityissuojelua. Poliisi ei lämmennyt ”uhkakuvalle”. Niinpä imaamit palkkasivat kouluun oman vartijan. Tarra on saanut suurta huolta oppilaissa ja heidän vanhemmissaan. Useat lapset ”eivät ole uskaltaneet tulla kouluun” tarratempun jälkeen ja vanhemmat ovat paniikissa.

Uhriutuminen kannattaa aina. Jo tänään alkuviikon nega muuttui positiiviseksi sääliksi.

Advertisements

15 thoughts on “Tukholman muslimit uhritumisleikissä-pelkäävät SOO:ta

 1. Jatkuvaa venkoilua ja hyssyttelyä, swedupetterit näyttää menettäneen otteensa kaikilla yhteiskunnan osa-alueilla. Musut määrittelee miten elellään, kantaväestö myötäilee mukana. Sairasta!

  1. Sairasta seon alkaa muslimien pillin mukaan tanssimaan omassa maassa ruotsalaisten.

   Muslimit ei ole eurooppaan tulleet pyytämään,vaatimaan nämä on tulleet.Ja vaatimukset
   kovenevat mitä enemmän siimaa annetaan.Ruotsissa sitä on jo annettu niin paljon, että
   vaikea on siimaa kiristää.

   Kuorma-autoilla ihmisjoukkoihin,mikä se tuomonen uskonto on ?????????????????????????

 2. ”Hallitus paheksuu..”

  Mitäs turhaan paheksuvat kun tämän ovat mahdollistaneet, sallineet ja maksaneet ja jopa kannustaneet vaikka mainostavat itseään ”feministisenä hallituksena”. Toisaalta tietenkin pitää paheksua näön vuoksi etteivät ihmiset ala ihmettelemään. Tai ainakin muutama.

 3. Tähän uhrileikkiin jos lähdetään niin loppua ei näy. Matut oppivat että uhriutumalla saa aina tahtonsa läpi. Mahtavatko matut ihmetellä miten tyhmiä kantikset ovat kun antavat aina kaikessa periksi kun muistuttavat että ovat suojelua tarvitseva vähemmistöryhmä.

  1. Melkoinen vähemmistöryhmä noita muslimeita, n.2000 000 000?
   Kyllä tuollaisen vähemmistön kelpaa uhriutua…

   1. Totta. Ruotsalaiset ovat oikeasti pieni vähemmistö maailmassa. Pelkästään irakilaisiakin on paljon enemmän maailmassa kuin ruotsalaisia. No, kohta ruotsalaiset ovat vähemmistö myös omassa maassaan. Saa nähdä kohdellaanko heitä silkkihansikkain kun tämä väistämättä tapahtuu

 4. Ja….. Tyhmä ei ole se joka pyytää vaan se joka maksaa. Ruotsalaiset kun ovat päättäneet olla hyviä ihmisiä niin tämä heikkous hyödynnetään armotta. Kun Ruotsi on tuhottu, kukaan ei tule kiittämään heitä siitä että antoivat periksi kaikessa.

  1. Ruotsi, siis Ruotsi joka oli ennen musutorakkaimurointia, on tuhoutunut jo. R.I.P. pullamössö- homokansa.

 5. Uhriutumisessa on selkeä hierarkia millä punnitaan miten paha mieli kellekkin tulee. Ainoastaan valkoinen heteromies jää leikin ulkopuolelle. Feministi lesbo juutalainen taitaa olla paalupaikalla kun huudetaan kenellä on paha olo.

  1. Muslimimies on uhrihierarkian huipulla!
   – vihervasurithan inhoavat juutalaisia Israelin takia, aivan kuten muslimitkin…

   1. Musliminainen ei ole islamin ja sharian takia uhrihierarkian huipulla…
    – nykypäivän intersektionaaliset feministit taipuvat islamin säätämään arvojärjestykseen, joten ketään ei voi laittaa muslimimiehen edelle, ei edes musliminaisiakaan…

 6. Onko ylisuvaitsevainen homo-ruotsi ansainnut suvaitsemattoman keskiaikaisen kivityskulttuurin….ehkä?

  1. On ansainnut. Valitettavasti olemme tämän sekopääkansan rajanaapureita ja se on todella huono asia. Hurrien kohtalo ei liikuta pätkääkään, kaiken Suomelta rosvoilun jälkeen olisi idioottimaista tuntea mitään myötätuntoa kyseistä kansaa kohtaan. Vain Suomen tulevaisuus on olennaista eikä sen pelastamiseen taatusti ole Ruåtsista apua saatavilla, päinvaistoin -swedut yrittävät vetää meidät mukaan samaan paskaan missä ovat itse jo kaulaansa myöden. On ymmärrettävä päästää irti ja antaa heidän upota rauhassa, muuten löydämme itsemme samasta paskasäiliöstä huutamassa apua -jota ei ole saatavilla mistään.

   Ei mikään kovin ruusuinen tulevaisuus kun tietää miten surkea sakki tätä maata tällähetkellä johtaa, tällä kokoonpanolla ei mitään järjellisiä ratkaisuja ole mahdollista saada. 😕

 7. Feministien uusi puheenjohtaja antoi tapauksesta lausuntonsa ja sepä onkin mielenkiintoinen. Syy ei ole islamissa vaan kaikissa maailman miehissä kun koululapset joudutaan erottelemaan bussikyydeissä. Varmaan huivinkäyttökin on kaikkien maailman miesten syytä. Patriarkaatti on hirmuinen vitsaus. Varmaan kaikki miehet pitäis salvaa tai tappaa jo syntyessään että naisten sorto saisi uuden osoitteen. Meinaan kyllä feministit jostain sortajan löytäisivät, se on varma. Syytöspuolue sopisi nimeksi paremmin kuin feministinen puolue. http://www.friatider.se/fi-problemet-r-v-rldens-m-n-inte-islam

 8. No, feministien uusi puheenjohtaja on Ugandasta kotoisin, tuleva genustieteen tohtori. Tohtoroisi mielummin HIVstä jota Ugandassa sairastaa 1,5 miljoonaa ihmistä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.