Laittomat yrittivät halausleikkiä asemalla-saivat halata toisiaan

13

 

Helsingin asemalla RHC:läiset ovat keksineet uuden jännittävän leikin laittomille muslimeille yrittäessään saada matalalle käyneet sympatiaprosentit ylöspäin. Nimittäin ohikulkijoiden halailun.

Leikki on vanha, sitä tavataan harrastaa ympäri Eurooppaa aina terrori-iskujen jälkeen. Muslimin silmät sidotaan ja hänen rintaan laitetaan kyltti, jossa lukee ”halaa minua jos luotat minuun” tai jotain muuta yhtä typerää. Sen jälkeen muslimi odottaa halauksia kädet levällään.

Tällä kertaa suomalaiset eivät lämmenneet halailemaan vaan laittomat joutuivat tyytymään toistensa ja tuttujen refugees-puuhanaisten halailuun.

Advertisements

25 thoughts on “Laittomat yrittivät halausleikkiä asemalla-saivat halata toisiaan

 1. Potkaise muslimia munille ilman pahoinpitelysyytettä! Vittu mä hakisin vanhat PATRICKIT naftaliinista.

 2. Sillä on rätti valmiiksi silmillä ja iljettävä musliminrintamus korostettu oranssilla, arvaapa minkä läpi tekisi mieli tsiigaa tuolta 15 metrin päästä ? ( Vinkki: Ei ainakaan läpi sormien )

 3. Edes imaamien koulutus Euroopassa ei auta… :

  ”Hyvä & paha imaami”

  ”Euroopassa on haluttu tukea maltillista islamia järjestämällä omaa imaamikoulutusta, mutta muslimiyhteisöt hakevat imaaminsa mieluummin muslimimaista.

  Alkuvuodesta Tanskassa nousi meteli. Toimittaja kuvasi piilokameralla aarhusilaisen Grimhøjvejn moskeijan tapahtumia. Videolla imaami Abu Bilal kehottaa kivittämään kuoliaaksi aviorikoksesta kiinni saadut naiset ja tappamaan islamista luopuneet.

  Moskeijan edustajat ovat edellisvuosina julkisesti kertoneet kannattavansa Isisiä ja lapsiavioliittoja. Kun Abu Bilal vieraili vuonna 2014 berliiniläisessä moskeijassa, hän pyysi rukouksessaan Jumalaa tappamaan »sionistijuutalaiset» viimeiseen asti.

  Tanskan muslimien joukossa on toisenlaisiakin ääniä. Kööpenhaminassa avattiin helmikuussa Mariam-moskeija, jonka imaameina toimivat Sherin Khankan ja Saliha Marie Fetteh – molemmat naisia.

  Molemmat ääripäät edustavat sunnalaista islamia, jossa imaamilla tarkoitetaan hengellistä johtajaa, joka johtaa moskeijan perjantairukouksia. Naisten vetämät moskeijat ovat maailmalla harvinaisuus, ja ajatus naisimaamista on monille muslimeille harhaoppinen.

  2000-luvun alussa monessa Euroopan maassa päätettiin, että imaamien opetukset naisten kivittämisestä ja lapsiavioliitoista tulisi kitkeä pois, mikä onnistuisi parhaiten kouluttamalla imaameja Euroopassa.

  Kävi kuitenkin ilmi, ettei se ole niin yksinkertaista.”

  ”Huomattava osa Euroopan imaameista on koulutettu ulkomailla. Vuosituhannen alussa eri Euroopan maissa suunniteltiin valtion vetämää koulutusta imaameille. Sen ajateltiin lähentävän imaameja eurooppalaisten muslimien elämään ja vähentävän väkivaltaista fundamentalismia.

  Länsi-Euroopassa pisimmälle mentiin Hollannissa, jossa valtio alkoi järjestää imaamien tutkintokoulutusta. Sen yhteydessä järjestettiin vuoden kestävä integraatiokoulutus, jossa tuleville imaameille opetettiin, miten Hollannissa ollaan.

  »Mutta sitten tuli stoppi», kertoo uskontotieteilijä Riitta Latvio. Latvio oli mukana tekemässä vuonna 2013 julkaistua suomalaista imaamikoulutusselvitystä. Hän perehtyi samalla imaamikoulutukseen Euroopan maissa.

  Kun Latvio vuonna 2013 matkusti Hollantiin tutkijaseminaariin, imaamikoulutus oli juuri päätetty lopettaa. »Ensinnäkin huomattiin, että halukkaita ei ole tarpeeksi. Sieltä oli neljän vuoden aikana valmistunut vain kuusi opiskelijaa», hän toteaa.

  Monet imaamikoulutuksen opiskelijoista keskeyttivät opintonsa. Jotkut olivat pettyneitä akateemisiin opintoihin, joista puuttui tunnustuksellinen sisältö. Toiset pitivät opintoja liian vaativina.

  Lisäksi valmistuneille imaameille ei ollut töitä. Vaikka Hollannin valtio järjesti imaamikoulutusta, hollantilaiset muslimiyhteisöt hakivat imaaminsa mieluummin vanhoista muslimimaista.

  Britanniassa tilanne on samankaltainen. Maassa on Euroopan mittakaavalla vanhoja muslimiyhteisöjä, jotka ylläpitävät yksityisiä tunnustuksellisia oppilaitoksia. Vastaavanlaisia opistoja on runsaasti esimerkiksi Balkanin muslimialueilla.”

  http://www.ulkopolitiikka.fi/artikkeli/1594/hyva_paha_imaami/

  1. ”Miksi eurooppalaisille muslimeille eivät sitten kelpaa eurooppalaiset imaamit? Syyt ovat monet, mutta yksi on raha. Osa muslimimaista maksaa kouluttamiensa imaamien palkan, kun nämä lähtevät Eurooppaan.

   Vielä suurempi syy lienee maallistumisen pelko. Euroopan muslimit pelkäävät, että länsimaista koulutusta saaneista imaameista tulee vapaamielisempiä.

   Pelko ei ole turha. Monien koulutushankkeiden nimenomainen tarkoitus on ollut sovittaa islam länsimaisiin arvoihin.

   Muslimiyhteisöt puolestaan tietävät, että esimerkiksi wahhabistisessa Saudi-Arabiassa järjestetään ilmaista imaamikoulutusta. Wahhabismi edustaa sunni-islamin vanhoillisinta suuntausta, jonka mukaan valtion tulee perustua islamilaiseen lakiin.

   Riitta Latvion toimittamassa imaamikoulutusselvityksessä tiedusteltiin suomalaisilta imaameilta, mitä he ajattelisivat kotimaisesta imaamikoulutuksesta. Vastaukset olivat myönteisiä, mutta varautuneita.

   Kysymyksiä herätti muun muassa se, missä koulutusta järjestettäisiin ja kuka opettaisi. Eräs imaami tiedusteli, opetetaanko niin sanottua laimennettua islamia vai šaria-lakia sellaisenaan, vaikka se olisi ristiriidassa Suomen lain kanssa.

   Jotkut vastaajat olivat sitä mieltä, että pelkkä suomalainen koulutus ei riittäisi, vaan sitä pitäisi täydentää esimerkiksi Saudi-Arabiassa.”

   Lähde: em.

  2. ”Kun Euroopan moskeijoissa saarnataan naisten kivittämisestä ja israelilaisten tuhoamisesta, jäljet johtavat usein juuri Saudi-Arabiaan.

   Saudi-Arabia ja siihen kytköksissä olevat säätiöt ovat rahoittaneet moskeijoita Kosovosta Göteborgiin. Euroopan rasisminvastaisen verkoston johtajan Michaël Privot’n arvion mukaan 95 prosenttia Brysselin muslimiopettajista on Saudi-Arabian kouluttamia salafisteja. Pariisin ja Brysselin viime vuosien tuhoisista iskuista vastasivat Belgiassa järjestäytyneet terroristisolut.

   Euroopan muslimikentällä pelaa kuitenkin moni muukin taho. Siirtomaahistorian jäljiltä Ranska saa valtaosan imaameistaan Pohjois-Afrikasta, Britannia Intian niemimaalta.”

   Toukokuussa egyptiläisen al-Azharin yliopiston suurimaami Ahmed al-Tayeb vieraili Ranskassa ja kutsui sikäläisiä imaameja opiskelemaan maltillista islamia yliopistoonsa.

   Al-Azhar on yksi arabimaailman vanhimmista ja arvostetuimmista yliopistoista. Sen maltillisuudesta voi tehdä kuitenkin monenlaisia arvioita.

   Toisaalta Lähi-itään erikoistunut politiikan tutkija Nathan Brown sanoo, että al-Azharin riveistä löytyy myös Muslimiveljeskunnan ja tiukkojen salafistijärjestöjen kannattajia.

   Loppuvuonna 2014 al-Azharia arvosteltiin laajasti siitä, ettei se suostunut julistamaan Isisiä harhaoppiseksi järjestöksi. »Ketään uskovaista ei tule leimata harhaoppiseksi, olivatpa hänen syntinsä kuinka suuret tahansa», yliopisto linjasi tiedotteessaan.

   —-
   Jos länsimaissa suunnitellaan omaa imaamikoulutusta, Vitikaisen mielestä olisi hyvä tutustua turkkilaiseen imaamikoulutukseen ja pohtia, olisiko siitä opittavaa.

   »Turkkilainen islam on yleisesti ottaen aika toleranttia. Turkkilaiset ovat jo sata vuotta pyrkineet elämään sekulaarissa yhteiskunnassa ja sovittamaan islamia siihen.»

   Eurooppa tuntuu kuitenkin haluavan muuta.”

   Lähde: em.

   1. Islamilainen radikalismi Euroopassa

    Vuonna 2013 Bosnia-Hertsegovinan muslimeista vain 3 prosenttia piti islamin puolustamiseksi tehtyjä itsemurhaiskuja ainakin joskus hyväksyttävinä. Turkkilaisista samaa mieltä oli 15 prosenttia, afganistanilaisista 39 prosenttia ja palestiinalaisista 40 prosenttia.

 4. Muslimeilla on runsaasti kokemusta esineiden teippaamisesta kehoonsa, käyhän tuo harjoittelusta punaisen pahvinkin teippailu…
  Vääräuskoisen kättely ja halailu ei liene aivan halalia, mutta mielikuvaharjoittelu pommivyön kanssa halailusta sallinee senkin.

 5. Tuohan on hyvä idea! Voivat suvakkimuijat mennä halailemaan ja samalla ottaa kikkelist kii nii selviää kannattaako ottaa just tämä kotimusuksi vai onko parempi sittenkin ottaa se Omar tai Samir.

 6. Kuka haluaa pelata Venäläistä rulettia? Kuka haluaa tuberkuloosin? ”Halaa jos haluat tuberkuloosin”. Tai sitten kuvasi ikuistettavaksi internettiin jossa sillä tehdään propagandaa tyyliin ”Suomessa matu-miehet vetävät naisia puoleensa kuin hunaja. Tule ja valitse omasi halaajistasi”.

  No, matut on menneet naimisiin serkusten kesken jo 1600 vuotta. Ja se ei voi olla näkymättä.

  1. Arabit ovat sukurutsanneet jo yli 2000 vuotta. Serkusavioliitot olivat vanha ”ikiaikainen” arabi tapa jo kauan ennen Islamia.

 7. Halal- halaajat ehkä kiinnostavat suomalaisia vielä jonkinlaisen uutuudenviehätyksen takia mutta Ruotsissa on näitä katseltu ja koettu jo vuosikymmenet- eipä enää kiinnosta. Eilenkin ärsytti kun Ruotsin TV4 lähetti suorana Åhlensin edestä illalla; heti änkesi viisi matujätkää reporterin selän taakse suu auki toljottamaan päästäkseen kuvaan. Näytti todella tyhmältä kun katu muuten oli tyhjä siltä kohtaa.

 8. Eivät taida mulliturvat arvatakkaan miten moni Suomalainen haluaisi rutistaa oikein kunnolla -niin että tulee musulta paskat pihalle!

 9. Näille seitsemännen vuosisadan sisäsiittoisille sivistymättömille lukutaidottomille barbaari vuohennu$$ijoille ei ole tilaa Euroopassa, menkööt takaisin mistä tulivat paimentamaan vuohiaan.

 10. Halaa ”naisia ja lapsia” ja kanna kaikki perkeleelliset parasiitit kotiisi. Odota, kunnes koko rappu on saastunut, ehkä taloyhtiö maksaa kulut? Sitten vaan shoppailemaan uudet vaatteet ja sängyt. Elämä on.

  Miksei kyltissä lue: Laita mieleiselläsi pesäpallovälineellä muslimi huonoksi, ellet luota?

 11. Tänä vuonna niitä on tullut jo 5000 yksinäistä mieslapsosta ( lue sotilasta ) lisää Suomeen!

  1. Mistä näitä tunkee, tuohan tarkoittaa 2xpakolaiskiintiö/kuukausi eli vähintään 20000 matua vuodessa jos muuttomatujen kevätinvaasio käynnistyy onnistuneesti!
   Viranomaiset ja valemediat ovat asiasta hipihiljaa, pelkäsivätköhän äänestäjien hermostuvan matuhyysäykseen suunnitellusta 500 000 000 euron lisäbudjetista vuodelle 2017?
   Siinä saa juustohöylätä koululaisilta, vanhuksilta, työttömiltä ja asunnottomilta kantasuomalaisilta kerran jos toisenkin ellei kaarnalaivateollisuuteen ja Lappiin innovoituun kamelinkasvatukseen tule rajua tuottavuusloikkaa.
   Mutta nou hätä, Suomen valtiohan voi ottaa lisää velkaa, se ei ole keneltäkään pois vai miten se meni…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.