Oliko terroristi laiton ja paperiton muslimi?

13

Tietojen mukaan Tukholman terrori-iskusta pidätetty 39-vuotias mies tuli Ruotsiin 2015 turvapaikanhakijana ja sai viime tammikuussa kielteisen päätöksen. Sen jälkeen hän on elänyt laittomana muslimina maassa. Aivan kuten Helsingin asemalla tällä hetkellä päivystävät laittomat muslimit.

39-vuotiaalla oli tietojen mukaan ainakin kaksi henkilöllisyyttä ja yksi niistä oli Uzbekistanin kansalaisuus. Tämä mies on se henkilö, jonka poliisi otti kiinni Märstassa. Aiemmista tiedoista poiketen hänet noukittiin junasta.

Joidenkin tietojen mukaan miehellä on syvät isis-sympatiat, ja hän on ylistänyt isistä mm. Facebookissa.

Advertisements

18 thoughts on “Oliko terroristi laiton ja paperiton muslimi?

 1. Ja meillä Suomessakin se linja, että laittomat vain väärinkohdeltuja. Tällä meiningillä saadaan tänne pitelemätön rosvolauma

 2. Laittomasti maassaoleva maahantunkeutuja siis. Olipa ullatus! Näitä samanlaisia tapauksia notkuu ruåtsissa tuhansia…Totuus on ettei kukaan pysty sanomaan mitään tarkkaa lukua, jopa 25 000 väitetään majailevan luvatta maassa. Ongelma joka swedujen on PAKKO selvittää, JOS se vielä on mahdollista. Nähtäväksi jää missä veri virtaa seuraavaksi? Viimeiseksi tämä ei taatusti jää, luultavammin kyseessä oli enemmänkin lähtölaukaus iskujen sarjalle?

 3. Jos Ruotsissa olisi ollut kunnolliset rajakontrollit 2015 ei tällaiset tuholaiset olisi kävelleet pokkana sisään. Eli siis jos hallitus olisi ensisijaisesti välittänyt omista kansalaisistaan. Ja jos mies olisi välittömästi karkoitettu ei neljä ihmistä olisi kuollut tänään ja 15 vahingoittua joista 9 vakavasti.

  1. 163 500 kpl vuonna 2015 joista 33 000 ”aivan yksin saapuneita ehdottoman ala-ikäisiä (onko sekään koko totuus?)

   Tuo on oikeesti ihan itsemurha lukumäärä!!! Ei järjenhäivää!

 4. Facebookissa monet sanovat että ei terrorimia voi estää. siis mitä?! eli näitten 4 kuolemaa ei olisi voitu estää esim sillä että kyseinen tekijä ei koskaan olisi saapunut, tai jos olisi niin olisi lähetetty samantien takaisin…

 5. ”Tietojen mukaan”.. minkä vtun tietojen ja mistä? En ole suvakki tms. mut vois tehdä sen mitä tekee kunnolla jos tekee

 6. Ruotsissa ihan tosissaan pimitetään pitkään – varmojakin – tietoja jos kyseessä on poliittisesti arveluttava (=Ruotsidemokraattien suosiota lisäävä) tapahtuma. Tämän ovat jopa mediatutkijat todenneet jo vuosia sitten ja tilanne puolueen kasvaessa on vain pahentunut. Siksi annan Paavolle ”anteeksi”, että antaa vain tällaisen ”tietojen mukaan” uutisen. Hänhän on ollut ahkera poika korjaamaan kaikki, ne muutamat virheuutiset, joita on julkaissut. Toisin kun valtamedia – niin Suiomessa kuin täälläkin – minkä on hyvin vaikea tehdä näitä oikaisua pahoistakin uutisankoistaaan.

  1. Illalla juttua kirjoittaessani se oli TIETOJENI mukaan, joita noukin sieltä täältä. Nythän tuo näyttää olevan jo Aftonbladetissa ja muissa medioissa sama asia.

 7. YLE;n aamutv:ssä puhutaan että kyseessä on 39-vuotias uzbekistanilainen rakennuksilla työskennellyt neljän lapsen isä.
  Jäin miettimään onko työskennellyt raksalla missä ja jättikö YLE olennaisia asioita kertomatta? Esim. tuosta turvapaikanhakijana oloata ei siellä mainittu.

 8. Teki rikoksen päästäkseen Ruotsalaiseen vankilaan, missä on helpommat oltavat, kuin vanhainkodissa. Toivottavasti karkottavat terroristin saman tien, sinne mistä on lähtöisin. Ei armoa terroristeille, jotka eivät kunnioita demokratiaan.

 9. ” tuli Ruotsiin 2015 turvapaikanhakijana ”
  Parasta A-ryhmää siis. Ähläm invaasion huippujengiä eli tuhoisinta väkeä mitä maapallolta löytyy..

 10. Tavallista muslimi-nokkeluutta tuo vain oli, nyt pääsee muutamaksi vuodeksi lepsuun vankilaan syömään viisi kertaa päivässä ja pelaamaan pleikkaria IKEA-kurkunleikkaaja muslimin kanssa. Luuleeko kukaan tosiaan että Suomesta hylsyn saaneet muslimit eivät samantyyppistä aktiviteettia haudo? Vielä yksi lämmin raiskauskesä jolloin on kivaa ja helppo piileskellä, kun syksy tulee niin meilläkin on rekkamiehiä, IKEA-mestaajia ja metropuukottajia.

  1. Vankila”hoidon” lisäksi on odotettavissa, että Ruotsi adoptoi uzbekin neljä lasta ja kaikki vaimot.
   Ruotsi ei ikinä opi.

 11. Tuskin saisin kavereitten kanssa pitkään telttailla, jos tultas jonnekkin kulmalle leiriä pitämään.

 12. Mikä on LAITON MUSLIMI? Eikö ne kaikki ole? Lukeeko jollain öljtukalla henkilökortissa että laillinen muslimi? Mitä laillinen muslimi tekee verrattuna laittomaan muslimiin? Ei hakkaa naistaan molemmilla käsillään, sillä se kakanpyyhkintäkäsi on pyhä? Laillinen muslimi on Suomen Valtion suojeluksessa oleva järvien uimarannoilla Suomityttöjä vaaniva kikkelinheiluttaja? Laiton muslimi on ihan eri juttu! Näyttää lailliselta mutta ei kaihda murhaa. Muslimien keskuudessa on jo kauan ollut tiedossa että kun kaksi hylsyä tulee, jotkut lupaavat kolmattakin, niin paras vaihtoehto on MESTATA, TELOITTAA Suomalainen. Nainen, tai lapsi mielellään. Suomalaiset miehet tuppaavat protestoimaan teloituksiaan. Rasistit!

  1. Muslimi on AINA LAITON kun se astuu pohjoismaiden maankamaralle. Siinä on yleispätevä tapa suhtautua asiaan. On kiistaton totuus että ilman islamin saastaa pohjola olisi paljon parempi paikka elää ja olla -nykyinen hulluus on saatava pysäytettyä -tilanne on erittäin huolestuttava. Aika on kansallismiellisiä vastaan, liikaa aavikko-uskovaisia on jo päästetty sisään, LAITTOMASTI.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.