Poliisi otti kiinni rikoksesta epäiltynä 39-vuotiaan miehen !!!EDIT!!! Edit2

13

EDIT KLO 16.40

Mies kirjoittaa Facebookiin ja VK:n seuraavan viestin, joka on päivätty noin tunti sitten:

”Assalamu alekum varahmatAllahi wabarakatuh! Ruotsin media ja muut pienemmät sivut levittävät nyt minun kuvaa ja tietoa, että minut olisi otettu kiinni epäiltynä eillisestä terrori-iskusta.

Haluan nyt informoida kaikkia, että se ei pidä paikkaansa. Olen kotona ja voin hyvin. Ja minulla ei ole mitään tekemistä terroriteon kanssa. Poliisi ei ole käynyt kotonani eikä edes soittanut minulle, eivätkä he edes tiedä olemassaolostani.

Luulen, että väärän  informaation takana ovat venäläiset viranomaiset, koska he ovat hyvin kokeneita levittämään tällaista väärää informaatiota. He vain levittivät minun kuviani väärän informaation kanssa sosiaaliseen mediaan ja kansallismielisille sivuille. Nämä nielaisivat syötin ja sen jälkeen tekivät kaiken työn ja levittivät väärää informaatiota. 

Minä haluan ja vaadin, että kaikki sivut ja henkilöt, jotka ovat levittäneet väärää tietoa, oikaisevat asian. Muussa tapauksessa olen pakoitettu kääntymään oikeusistuimeen saadakseni oikeutta.

Rustam Akhmedov”

 

EDIT 9.4.

Kuvan mies ei siis ole itse Tukholman iskun tekijä. Hän kuitenkin on Venäjän kansainvälisesti etsintäkuuluttama mies. Syynä on se, että hän puuhaa jotain Hizb ut-Tahririn kanssa, joka on kovan luokan muslimijärjestö. Ruotsi on antanut hänelle sen takia turvapaikan.

Lisäksi äijällä on selvät isikseen liittyvät sympatiat. Näin ollen roikkukoot äijän kuva tuolla.

Advertisements

33 thoughts on “Poliisi otti kiinni rikoksesta epäiltynä 39-vuotiaan miehen !!!EDIT!!! Edit2

 1. Ei kyllä uskoisi ulkonäön ja kuvien perusteella – vaikuttaa niin kivalta tyypiltä ja onkin varmaan kohdannut jotain hirvittävää rasismia ja islamofobiaa rasistien taholta, että ajautui tuollaiseen tilanteeseen – varmaankin ihan puoliksi vahingossakin; rasistien vika siis!
  – yritin siis eläytyä hetkeksi rasmuslaiseen mielenmaisemaan…

  Sormi pystyssä – niin kuin monilla muillakin tuosta tulijavirrasta…
  Oliko tuo se Muslimiveljeskunnan merkki?

  1. Miksi suomalaiset puolueet, mukaan lukien persut, ovat antaneet maahan tulla laittomia, eivätkä ole potkaisseet heitä ulos?

  2. Tauhid, yksi sormi pystyssä, kuvaa islamin yksijumalaisuutta, koraanin suura 112, absoluuttinen monoteismi, kristittyjäkin kutsutaan monijumalaisiksi, koska on isä, poika ja pyhä henki, eikä ymmärretä yksijumalaisuutta monikerroksisena ilmiönä.

 2. Tässä nyt painotetaan uskonnollista taustaa ja kytköksiä. Suomessa media panee merkille pikemminkin sen, että kyseessä oli 39-vuotias perheen isä. Kyseessä ei siis äiti-ihminen

  1. Suomen valtamedia painottaa luultavasti (((((( ruotsalainen perheenisä ))))))) ajoi vahingossa kuormurilla ihmisjoukkoon ruotsissa.
   Tämmösen käsityksen olen saanut viimeaikoina suomalaisten valtamediasta,en luota enää suomalaisen eliitin mediaan.

   Saapas nähä tulkitaanko tämä vihapuheeksi suomalaisten valtamediaa kohtaan.

 3. Tuon lakin voisi työntää sinne, minne aurinko ei äijällä paista. Vitutuskäyrä nousee aina, kun jonkun näkee musta lippu taustalla, sormi pystyssä ja paskalakki päässä.

  Jokainen länsimaissa asuva muslimi, joka tajuaa uskontonsa ytimen näiden tekojen perusteella, voisi harkita vakavasti mokoman 600- lukulaisen ideologian hylkäämistä. Ateismista ja kristinuskosta löytyy paljon parempi sielunmaisema. Ketään ei lähtökohtaisesti vihata, vaan jos keskimääräinen länsimainen ihminen vihastuu, on hänen täytynyt ensin kohdata melkoinen määrä paskaa.

  Ajatus vääräuskoisuudesta on sulaa myrkkyä. Sellaista ei missään muodossa pidä tukea tai edistää.

 4. Ylellä kovasti painotettiin kyseisen pioneerin tehneen Ruotsissa rakennustöitä. Ikä ja mahdollinen työ oli tarkimmat kuvaukset herrasta. Nyt varmaan aletaan seuraamaan rakennusmiesten radikalisoitumista koska rodullinen tausta ja islam ei ilmeisesti vaikuttaneet tekoon.

  1. Jep, ahkera töitä tekevä perheenisä joka, kuten monet samanlaiset Suomessakin oleskelevat, sai YHTÄKKIÄ YLLÄTTÄEN JA SHOKEERAVASTI kielteisen turvapaikkapäätöksen vaikka on maksanut kovia veroja Ruotsiin sitten vuoden 1978! Koska RASISMI! Ilmankos KILAHTI! Niin Suomalainenkin tekisi! Juuri tota soopaa YLE suoltaa liukuhihnalta. Ruotsin migrille tulee nyt varmaan uusi kysymys lisää lomakkeeseen: Osaatko ajaa kuorma-autoa? Jos nokkela muslimi vastaa ”EN” niin: VÄLKOMMEN TILL SVERIGE!

 5. Kansalaiset maksavat hengellään poliitikkojen täydellisen kyvyttömyyden hoitaa tehtäväänsä sanoo:

  Tuli hyvin kalliiksi päästää tämä ihmisen irvikuva maahan ja olla poistamatta häntä maasta vaikka siihen oli tilaisuus. Mikä on eilisen iskun hinta ruotsalaiselle yhteiskunnalle? Kuolleiden ja loukkaantuneiden lisäksi kaikki silminnäkijät, omaiset, ystävät ja tuttavat jotka kantavat tätä traumaa lopun ikäänsä, eivät pysty työntekoon, tarvitsevat hoitoa, kärsivät. Ihmiset jotka myöhästyivät lennoiltaan ja junistaan. Turistit jotka eivät enää tule Ruotsiin. Kaikki aineelliset vahingot ja poliisin, sairaaloiden, koko infran kustannukset. Kauppojen, tavaratalojen, teattereiden menetykset. Vuosikausia eteenpäin aiheutuvat kustannukset hoidoista, korvauksista, oikeuskuluista. Ehkä miljardi tai kymmenen ja vain yhden ällöttävän mätäpaiseen takia. Ja niiden satojen miljardien lisäksi jotka maahanmuutto jo maksaa.

  Kannattiko päästää tämä ihmisen irvikuva maahan ja olla poistamatta häntä maasta kun siihen oli tilaisuus?

  Se aiheuttaa paljon tuskaa, kauhua, kipuja ja suruja kansalaisille kun hallitus ei hoida työtään mikä ensi kädessä on aina kansalaisten turvallisuuden ja hyvinvoinnin takaaminen.

 6. Minkä ihmeen takia Ruotsin valtio maksaa tällaiselle jätesäkille Ruotsin parhaan ja ehkä kalleimman asianajajan Johan Erikssonin puolustusasianajajaksi?

  Kuolemantuomio olisi ainoa oikea ja kohtuullinen ratkaisu, parin vuoden intensiivisen kidutuksen jälkeen.

  1. No, toisaalta tietää nyt ainakin että asianajaja osaa hommansa eikä tyri niinkuin jotkut sillä seurauksella että oikeudenkäynti menee uusiksi. Kaikki elinkautista lievemmät rangaistukset ovat poislaskettuja, ei myöskään minkäänlaista alennusta tai aikarajaa saa antaa. Elinkautisen pitää olla elinkautinen eikä mitään muuta. Nappi ottaan olisi tietysti parempi, tosin liian lievä sekin.

  2. Koska Ruotsi on muslimi valtio. Muslimit ovat enemmistö. Ruotsissa vallitsee Sharia laki.

 7. Autoilijat saavat Suomessa aina kovimman mukaan rangaistuksen. Tolle kädelliselle sopii sharia lain mukainen tuomio: hirttäminen torilla muutaman sadan raipaniskun jälkeen.

 8. Olin aidosti yllättynyt.Oletin joukkomurhaajan nimeksi jotain mohammed variaatiota.Anteeksi.Olinpa rasisti.

  1. Äläpä hötkyile vielä, nyt kun Paavokin päivitti tuota juttuaan…
   – ja eihän sitä ikinä tiedä, montako ihmistä tuossakin on mukana, jospa siellä olisi yksi Mohammedkin mukana…
   – mutta oppi-isänsä M. on kuitenkin…

   Ruotsin ja Suomenkin suvakkipiireissä kuitenkin varmasti toivotaan, että se olisi joku Pekka- tai Jussi-niminen suomalainen rasisti – en finne igen siis…

 9. Tutkimuksien mukaan terrorismi on Ruotsissa vähentymäisillään, kun eilen terrorismia oli havaittavissa ja tänään ei.

 10. Varg kertoo taas miten muslimiterroristeihin pitäisi suhtautua. Tämä video jokaisen ruotsalaisen tulisi nähdä.

 11. Miten olisi extramono tänään. Paljon on tapahtumia riittänyt, Wiikin ja Lokan kampanja on ollut menestys varsinkin tämä päivä. PT-Median lukijakunta on kasvanut merkittävästi ainakin kommenttimääristä päätellen. Hyvältä näyttää 😀

   1. Hyvä, eli mahdollisesti tulee 🙂
    Tämä on oikeastaan juhlapäivä, kaikki on mennyt maahanmuuttovastaisten kannalta nappiin ennen äänetyspäivää. Se varmasti näkyy huomisessa vaalissa 😀

  1. Tuo tuli itsellenikin mieleen – tai sitten joku muu henkilö päivittää tuota profiilia?

  2. Mutta onhan tuo kuvan mieskin sen oloinen, että ottaa islamin aika tosissaan…

 12. Rapatessa voi roiskua varsinkin kun kyseinen henkilö kuvista päätellen puuhastelee mitä puuhastelee. Olisiko siinäkin tutkinnan paikka. Jokatapauksessa Tajukangas julkaisi henkilön vastineen nopeasti ja asia on sitä myöten ok.

 13. Mulla on jotenkin sellainen fiilis että swedupoliisit mokaa tämän tutkimuksen oikein huolella. Musut vetää niitä höplästä ja nauravat mustiin pitkiin partoihinsa. Posliinit hyvin luultavasti antavat pelolle vallan, homma kusee.

   1. Suomessa meillä on se Kyllikki Saaren murhakin..

    huvittavaa sinänsä koska kun kirjoitin Kyllikki Saari niin Helsingin datakeskuksessa nauhat rupes nauhottaa. seuraavaksi sanon kekkonen, murha, niinistö.venatkaa niin huomenna on supo estänyt kekkosen salamurhan!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.