Poliisin erikoisjoukot ovat tehneet kotietsintöjä ja ainakin kolme otettu kiinni

0

Kuvakaappaus 2017-04-08 20-53-05.png

 

Ruotsin poliisin raskaasti aseistautuneet erikoisjoukot iskivät hetki sitten Tukholman eteläpuolella Vårbergissä suurella miehistöllä huoneistoon, jossa kiinniotetun 39-vuotiaan terroriepäillyn arveltiin oleskelleen vain joitakin tunteja ennen iskua.

Poliisi on muutenkin ollut päivän mittaan hyvin aktiivinen. Poliisit ovat olleet puuhakkaan näköisiä ja Vårbergin lisäksi Kungsholmenilla otettiin kiinni kolme henkilöä, joilla epäillään olevan yhteys iskun tekijään. Poliisin kerrotaan iskeneen huoneistoon 15-20 naamioituneen poliisin voimin ja raahanneen huoneistosta ulos kolme henkilöä.

 

12 thoughts on “Poliisin erikoisjoukot ovat tehneet kotietsintöjä ja ainakin kolme otettu kiinni

 1. Ei Suomen poliisikaan pekkaa pahempi. Päiväsellä Oulussa legioona täydessä hälytysvalmiudessa olevia tinanappeja torjui terhakkaasti kansallismielisten yrityksen pystyttää vääränvärinen miekkariteltta. Operaatio onnistui huolimatta Marco de Witin voimakkaasta suusanallisesta vastarinnasta

  1. Heh, eiköhän tuo Oulun juttu mennyt niin, että poliisi häpesi olemassaoloaan autoissaan 😀

  2. Kunniakkaasti puolustavat hengellään, jos pedofiilikultti laittaa leirin siihen samaan paikkaan. Arvot kohdillaan ja saahan poliisileikeistä rahaakin!

 2. Ruotsin poliisivoimat – vahva ja kuninkaallinen

  komediasarjasta Hymyhuulet:

 3. Paavo on saanut kehuja! :

  ”Yleishavaintonani rakkaasta naapuristamme Ruotsista voin lausua sen, että Ruotsi on valtiona täysin pilalla. Ruotsi ei ole vain monikulttuurinen, vaan maahanmuuton vaikutuksesta siitä tullut viimeksi kuluneiden vuosien aikana myös monietninen tavalla, joka ei ole ollut eduksi. Siitä kertovat Tukholman lähiöiden no-go-vyöhykkeet, Malmön kurjat maahanmuuttajaslummit ja tietysti myös maan mainion Paavo Tajukankaan lahjomattomat raportit.”

  http://beta.oikeamedia.com/o1-12624

 4. Tulipa muuten mieleeni että olisiko lehdistö yhtä halukkaasti toitottanut julki epäillyn kansalaisuutta jos se olisi ollut nämä meidän tavanomaiset mieliharmimme eli I, A, S? Uzbekistan sen sijaan haiskahtaa vanhalta Neukulta ja Telian lahjontaskandaaleilta, ei tykätä. No, kiinniotettu tero on jo aikaisemmin uutisten mukaan ollut luupin alla oltuaan osallisena uzbekkien pyörittämään pimeään siivousfirmaan jonka sanotaan lähettäneen miljoonia terroriorganisaatioille:

  http://cleannet.se/nyheter/stadforetagare-i-stockholm-misstanks-for-att-stodja-is/

 5. Ruotsin tulevaisuuden näkymistä tulee mieleen Stephen Kingin erinomainen kirja Tukikohta (The Stand), jossa superinfluenssa-viruksen karattua laboratoriosta 95 prosenttia maapallon asukkaista kuolee. Tämän viruksen länsimaissa voi nykyään korvata muslimeilla. He ovat länsimaisen sivistyksen suurin uhka.

  Ruotsi muuttuu helvetiksi 15 vuoden kuluessa, josta voisi kirjoittaa todellisen kauhunovellin. Nyt on porukka ihan sokissa, kun he ovat vihdoin tajunneet, että mitä on edessä. Ruotsalaisten turvallisuudentunne sai rajun kolauksen tästä. Joillakin se varmasti romahtikin. Se ”rakkaus” ja ”posken kääntäminen” ei vaan toimi, ei sitten pätkääkään. Erittäin paha asia on, että ruotsalaiset ovat keskimäärin hyvin velliperseitä, ja ei heistä ole siihen, mitä pitäisi nyt tehdä!

  Tässä monikulttuurisuuden ideologiassa on jotain niin saatanallista, jotain niin mestarillisen häijyä, että kuvittelisi sen olevan itsensä Pirun kehittämänä. Näennäisesti ”hyvällä asialla” tuhotaan yhteiskunta. Ruotsi voi muuttua sellaiseksi maaksi, jossa näkyy hirtettyjä ja silvottuja ruumiita kadulla mätänemässä ja väkivalta rehottaa. Kaaosta kaikkialla ja roistot ottavat asein kaiken, mitä vaan haluavat.

  Sellainen post-apokalyptinen maa, jossa on vaan epätoivoa ja epätoivon epätoivoa. Ruotsin yllä on nyt niin mätänevää hajua levittävät sysimustat pilvet, että toi Tukikohta on erinomainen vertauskuva kaikelle kauheuksille, mitä ruotsalaislla on nyt edessä.

 6. Ruotsi ei ole reiluun 200 vuoteen nostanut aseen piippua ketään vastaan – ei nosta nytkään – kunhan nyt taas aikansa tuo kukkia ja kynttillöitä

 7. ”Tutkimus: kolmannes Ranskan nuorista muslimeista pitää terrorismia ”hyväksyttävänä”

  ”Lopullisen raportin julkaisua on lykätty Ranskan presidentin vaalien jälkeen, koska raporttia ei pidetä ”poliittisesti korrektina”

  http://beta.oikeamedia.com/o1-12668

 8. Ruotsin poliisi on vain pahasti myöhässä. Sanotaanko että noin viisi vuotta. Rajavartiolaitos on vielä enemmän myöhässä. Sellaiset 30 vuotta.

 9. Näissä lähiöissä asuu jos mitäkin valonarkoja aineksia. Usein voi kymmeniä tyyppejä majailla samassa kämpässä. Kiva olla siinä naapurina kun ei tiedä mitä siellä kehitellään, pommeja ynnä muuta?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.