Ruotsi ajautui hysteeriseen paniikkiin-pelolle annettiin valtaa

13

bigOriginal

 

Ruotsissa ollaan jokaisen Eurooppaan kohdistuneen muslimiterrori-iskun jälkeen saarnattu saarnaa ”pelolle ei saa antaa valtaa”. Mutta kun tosipaikka tuli niin ruotsalaiset kirjaimellisesti luikkivat luoliinsa piiloon.

Pelolle annettiin valtaa ja se näkyy kaupungin ilmapiirissä. Ruotsi meni aivan totaaliseen paniikkiin. Valtionjohtoa myöten ollaan sen suuren edessä, kukaan ei tiedä mikä olisi oikea teko tai ohje.

Lisäksi liikkeellä on monenlaisia huhuja ampumistapauksista, joita luultavasti ei kuitenkaan ollut. Mutta esimerkiksi Fridhemsplanilla sadat ihmiset ovat jääneet paniikissa työpaikoilleen yöksi.

Tukholma on ollut tänä iltana aavekaupunki. Mikään julkinen kulkuväline ei liiku kaupunkialueella. Kaupungilla ei ole ihmisiä. Poliisi kehoitti ihmisiä olemaan liikkumatta kaupunkialueella ja tällaisia kehoituksia annettiin mm. poliisiauton ulkokaiuttimilla.

Heti kun tietoon levisi, että kyseessä oli ollut terrori-isku niin sadat ihmiset kerääntyivät kaupunkien suurille silloille halaamaan ja itkemään. Tämä oli pahin mahdollinen käyttäytymismalli. Sillat olisivat olleet erinomainen iskukohde mahdollisille uusille jatkoiskuille.

Euroopan suurten iskujen jälkeen eurooppalaiset ovat pyrkineet jatkamaan normaalia elämää vaikka väkisin. Mutta ruotsalaiset menivät totaaliseen paniikkiin ja sulkivat koko kaupungin. Eikö paniikkiteorian mukaan juuri nyt toimittu kuten terroristit haluavat ja osoitettiin paniikkia. Nythän Tukholma on näyttänyt olevansa juuri oiva terrorin kohde, koska he pelkäävät.

Mutta se ainakin on varmaa, että jokin muuttuu tästä eteenpäin myös Ruotsissa.

Advertisements

57 thoughts on “Ruotsi ajautui hysteeriseen paniikkiin-pelolle annettiin valtaa

 1. ” Mutta se ainakin on varmaa, että jokin muuttuu tästä eteenpäin myös Ruotsissa.”

  Veikkaan, että alistuvat ja alkavat vakavissaan höpöttää sarian sovellusten käyttöönotosta.

  Ei siellä enää muslimeille mitään mahdeta.

  1. Jep – feminatsihallitus muiden mädättäjien kanssa lisää muslimien peräaukon nuolemiseen käytettävää rahaa koska kotouttaminen on rasistien vuoksi yksittäistapauksenomaisesti epäonnistunut.Käyvät ryhdikkäästi vähän marssimassa rasismia vastaan ja ulisevat kuorossa kuinka joukkomurhaajalla on ollut niin vaikea lapsuus.

  2. Mitä tuomonen maa muslimeille voi joka armeijansakkin lopetti ? Vanha sana pitää paikkansa,maa jolla ei ole omaa armeijaa,
   tulee saamaan jonkun muun armeijan maahansa.Ruotsissa on nyt muslimien häikäilemätön armeija,eikä ruotsalaiset tule niiden kanssa pärjäämään.
   Ihan turha on ruotsalaisten ministerien kehuskella, että Ruotsi ei muutu terrorista huolimatta,sillä Ruotsi on jo muuttunut pahemman kerran muslimien maahantulon johdosta .

 2. Tähän ongelmaan ”sillalla halailut” eivät ole riittävä toimenpide. Nyt tarvittaisiin järeitä otteita, ja niille toteuttajat -epäilen ettei tapahdu yhtään mitään, on jo liian myöhäistä toimia. Muslimien nöyristely jatkuu ja luultavasti muuttuu entistäkin oksettavammaksi.

  1. Nythän ruotsalaisten tapa toimia on selvitetty. Uusi isku ja kuorma-autot valmiiksi siltojen läheisyyteen…..

  1. Osa kuvista näyttää olevan kuitenkin aivan jostain muualta kuin Ruotsista.

    1. Sinä idiootti ilmeisesti mies varmaan kerrot mikä kuva ei ole, jos suinkin kognitiiviset taitosi riittävät. 😂😂😂😂

   1. Kertakatselulla saattaa jäädä vaikutelma, että osa kuvista on jostain muualta kuin Ruotsista. Kuvissa tavallinen ruotsalainen pottunokka ei ole ainakaan yliedustettuna nenätyyppinä.

    Sekin hämää aluksi, kun meno on kuin Babylonian torilla. Tahi jostain viidakosta. Huudetaan, käsiä heilutetaan ja ammuskellaan ilmaan. Tosin tässä tapauksessa ei ollakkaan ihan sata varmoja, että ammuttiinko ollenkaan. Seuraavalla kerralla sitten.

    Koskee muuten melkoista osaa kuvia jotka Ruotsista otetaan. Noin niinkun ylipäätään.

    Kiitos monikultturisuus tästäkin rikkaudesta.

    1. Kannattaa katsoa toistamiseen. Kuvat ovat monikulttuurisesta kansainkodista, maasta jota vielä nuoruudessamme kutsuimme ruåtsiksi. Tuollaista jälkeä syntyy kun lähi-itä kutsutaan maahan. Tätä halutaan myös meille tänne…

  2. Olen soitanut mun tuttaville ja KAIKKI harkitse syyteitä SDP mikä hallitse Ruotsia SYYTET nostetan vatio vastan JA oikeustulkinna Ruotsissa asunut 45v, USKON ETTÄ kansa voitta !!!!!

   1. Uskossa on kepeätä elää. Kysy vaikka niiltä, jotka ovat Ruotsissa muroihinsa kusseet.

    Niitä tahoja vastaan, jotka istuvat lakikirjan päällä, on vähän paha mennä nostamaan syytettä.

    Kerro tuttavillesi parhaat onnentoivotukset.

 3. Ainakin täällä Vallentunassa nyt tuntuu joku perkeleen vispilä pyörivän päällä, eihän täällä saa nukuttua..
  Jotakin vissiin vielä ettivät, mutta aika epätoivoista jos täältäkin pitää kattella…

  1. Kunhan pörräävät että tulisi vaikutelma jämäkästä toiminnasta. Todellisuudessa posliinit ovat matujen kanssa täysin hukassa, eivät pysty estämään niiden rikoksia saatikka että saisivat tekojen jälkeen syylliset kiinni.

 4. 2 pidätetty, mutta epäilty kateissa? Ja oliko ammuttu? Jospa tapansa mukaan mokaavat ja tekijä saa kokeilla ensi viikolla uudestaan? Ellei saa, innostaa muita kuitenkin? Tuosta ei tule loppua.

  Kaikki tietävät ongelman olevan islam. Pitäisi koklata ottaa vietnamilaisia massoittain. Eipä tulisi isompia ongelmia. Sillähän se humanitaarisuus ratkesi! (Vieläpä ilman ählyjä.)

 5. joku kyseli rasmuspelle-ryhmässä mitä kuuluu pakkopalautetuille ja tässä vastaus:
  أمينة أحمد Minulla on yhteyksiä Irak.n palautettuihin. Jokainen heistä joiden kanssa olen puhunut voivat hyvin ja ovat palanneet takaisin töihin. Kertovat että, on hyvä olla perheensä luona.
  Tykkää · 3 · 6. huhtikuuta kello 22:35

 6. Ruotsissa ollaan omahyväisesti uskottu ettei terrori-iskua tule kun se edellinen yritys oli jo 2010 ja siitä aina muistetaan painottaa miten tero tumpeloi vain itsensä hengiltä. Ihan kuin nyt kaikki terot olisivat tumpeloita. On uskottu ett Ruotsi on immuuni ja että kaikki maailman ihmiset niin kamalasti tykkäävät Ruotsista.

  TV4n sivulla lukee että ihmisiä kehoitetaan pysymään sisällä edelleenkin. Ilmeisesti siksi että loput terot ovat vielä vapaalla jalalla.

  Suvakit antavat ilmeisesti liian vähän ja liian huonoa seksiä, siinä terrorismin syy. Jos tämäkin heppu olisi hässinyt suvakkia koko yön olisi teko voinut jäävä tekemättä pelkästä uupumuksesta.

 7. Ruotsi on tuhottu maa, enää ei ole poispääsyä, muslimi-apinoita on ruotsi turvoksissa.
  Kriittinen piste on ylitetty jo kauan sitten ja oli itsestään selvää että terrori-isku tulee, kyse oli lähinnä mihin isku kohdistuu ja mikä on raatoluku.

  Vaikkauksia oli tietysti Göteborg, Malmö tai Tukholma.
  Kisan voitti Tukholma ja seuraava vissiin jommassa kummassa ensin mainituista.

  Mitä ruotsissa voitaisiin tehdä että vastaavaa ei tulisi ?
  Sorry … mitään ei ole enää tehtävissä, ruotsi on muslimien hallussa.
  Hierarkinen ja juridinen valta on edelleen entisellään, mutta käytännönvalta muslimeilla, he päättävät ruotsin tulevaisuuden.

  Mitä muut maat voisivat oppia ?
  Älkää perkele ottako muslimeita tuhoamaan kansakuntaanne, ja käyttöön raaka peli.
  Heti kun yksikin maassa oleva muslimi tekee pienimmänkin rikoksen, suurin mahdollinen rangaistus heti käyttöön.
  Raja kiinni ja laittomat (eli suurin osa) muslimit pakkopalautukseen.

  Katsokaa mitä Venäjä tekee muslimeille jotka sinne tulevat lorvimaan, tai lähinnä yrittävät, kyyti on kylmää.
  Kuinka ollakkaan, muslimi-apinat eivät Venäjälle halua mennä, tosin sinne ei noin vaan kävellä, vapaalippuja ilmaiseen koko elämän kestävään ylläpitoon ei ole jaossa.
  Mikäli rikkovat venäläistä tapaa tai käyttäytyvät vähääkään ylimielisesti tai loukkaavat millään tavalla paikallista asukasta, välitön kosto ja ne on yleensä kovia. Jokunen muslimipaska on yrittänyt venäjällä samaa kuin euroopassa (raiskauksia, pahoinpitelyjä, ryöstöjä) ja hakattu joko kuoliaaksi tai melkein kuoliaaksi, viesti on mennyt perille muille, venäjällä ei sikailuja sallita ja kostot on kovia.

  Kumman tavan suomi valitsee … olla perseeseen nussittava luuseri jolle muslimiapinat tekevät mitä haluaa (ja maksaa itsensä kuoliaaksi), vai pistääkö suomalainen muslimipaskalle säännöt joita on noudatettava tai ”katujen laki” astuu voimaan.
  Suomella on vielä mahdollisuus valita minkä tulevaisuuden valitsee, ruotsi on jo tuhottu valtio …. kaikkia virheitä ei tarvitse tehdä itse, joskus voi oppia muiden virheistä.

  1. Venäläiset pitävät kyllä tiukkaa linjaa muslimeille kuin myös muillekkin ei valkoisille. Pahasti olet väärässä väestönrakenteesta sillä venäjällä taitaa olla ”euroopan” suurin muslimi väestö. Joka on myös räjähtämässä käsiin (liisääntyminen ja vapaa liikkuvuus valloitetuista muslimimaista)

  2. Pakolais ongelmaan suunnitelma
   Olli Pusa Vantaalta
   Sivulla Ollin oma postausta.
   Ratkaisu pakolaisiin
   Kommenteissa minun lisäykset ja se on siinä
   Mailman konferenssi pystyyn ja Tuomioja eläkkeelle

  3. Koitappas kaikk tuo opettaa vihervasemmistolle,jotka haalivat lisää kannattajia musuista.Me muut uskotaan, että musut jotka on suomessa,oikein hyvin riittävät .Ei ainuttakaan musua lisää Suomeen.

  1. Niin sanoin minäkiin KUN lähdin sieltä PAKON lapsieni kansa asuttuan kasvanut sielä mun vanhemmat muuti sinne jo 1948, mutta se muutos mikä sielä on käynyt KAUHISTUTTI !!!

 8. Koneinsinöörit ei sitten vissiin saaneet kuin 4 hengiltä. Ihmeellistä tunarointia! Jos on tarkoitus tehdä terrori-isku niin alkeellisellakin suunnittelulla raatoja tulee enemmän. Tämäkin isku olisi ollut täysin eri näköinen vaikkapa kaksi tuntia muöhemmin kun kävelykatu olisi ollut täynnä ihmisiä…

 9. Veikkaan ,ei ne hurrit mitään tästä opi ,lisää kahvia ja dialoogiaa,,,Ja Suomessa jotkut malkit tulevat Tv,ssä mälkyttämään ,että vihapuhe se se on paljon pahempaa ,se pitää saada pois.

  1. Hurrit ovat suomenruotsalaisia. Ruotsin ruotsalaiset ovat riikinruotsalaisia tai vaikka svenskejä.
   Hurreille riittää suomalaisenemmistön kusettaminen täällä.

 10. Niin että ne sadat ampumatapaukset, autojen polttamiset, pahoinpitelyt, poliisien- ja sairaanhoitajien kivittelyt sekä no-go alueet tai kouluissa tapahtuneet väkivallanteot eivät vielä ole herättäneet ketään ajattelemaan. Ja sitten kun vain kolme kuolee, koko maa vaipuu hysteriaan. Niinkö?

  Eikö kukaan muka ole huomannut mihin ollaan tultu? Oliko tämä muka niin suuri muutos viimeisten viiden vuoden tapahtumiin että nyt vasta herätiin? KYllä Paavo oli oikeassa kun sanoi että taas keväällä alka tapahtumaan. Mitä vielä ehtiikään tapahtua ennenkuin kesä tulee. Tämä oli vasta alkusoittoa. Tästä jokainen islamisti saa lisää vettä myllyynsä ja nyt ne vasta suolaa keitteleekin kotonansa.

  JA sama toistuu vielä Suomessakin. Ei mene kauaa aikaa kun vastaavanlainen isku toteutetaan Suomessakin. Eikö kukaan ole ottanut kuuleviin korviinsa tulkkien kertomuksia kun kaverit kertovat tulleensa maahan taistelevan solun nukkuvina jäseninä? Herätkää jo ihmiset. Nämä ovat taistelijoita jotka odottavat muslimi-smurffilta käskyä radikalisoitua. Ja sitten ollaankin kusessa.

 11. Tuohon tuhotyöhön tarvitaan kuorma-auto. Kielletään ne ja ongelmaahan ei enää ole.

 12. http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005161342.html

  Ja taas tällaista Jaskan pauhantaa siitä, kuinka maahanmuuttokriittiset pyrkivät vain ottamaan kaiken hyödyn irti Tukholman uhreista.

  Samoin voi sanoa mistä asiasta hyvänsä, missä ryhdytään korjaaviin toimenpiteisiin jonkin epäkohdan tultua ilmi.

  Vrt lentoturmassa tutkijalautakunta ottaa kaiken hyödyn uhreista tutkiessaan onnettomuuteen johtaneita syitä ja jatkotoimenpiteitä pohtiessaan.

  Maahanmuuttoasioissa on ollut jo kauan nähtävissä, että mitään monikulttuurista utopiaa ei ole tulossa, vaan silkkaa dystopiaa on kaiken seurauksena. Ja nyt kun hinta lankeaa maksettavaksi, niin suvaitsevainen paskasakki yrittää väittää, että uhreista otetaan täysi hyöty irti.

  Syyt ja seuraukset on aina pahojen asioiden tapahtuessa käytävä tarkkaan läpi ja oppia on otettava, vaikka Ruotsin tapauksessa oppirahat tuskin vaikuttavat yhtään mihinkään. Diskuteerataan kyllä, mutta sama meininki jatkuu kaikesta huolimatta.

  1. Eikä kukaan voi väittää ettei sveduuilla ole ollut aineistoa käytössä mitä tulee terrori-iskuihin Euroopassa.Sitäpaitsi,heillä on ollut matalan intensiteetin sota jo parikymmentä vuotta kotikonnuillaan.mutta kun mikään ei mene perille näillä mailman besservissereille.Ei kai kun suvaitsevaisto asuu Nackan kaltaisilla alueilla,joissa ei pahemmin musulmaaneja näy.(ehkä jokunen siivooja)
   Faktahan on se että islamin rantautuessa länteen kello kääntyy vääjäämättömästi kohti 600-lukua.
   On palattu asetelmaan länsi vs islam.valitettavasti nyt euroopan sydänmailla.

   1. karkkina kakun päällä:aseet valkoiselta ”roskaväeltä” pois.sekä 100 ajatuspoliisia nettiin kyttäämään ”vihakirjoituksia” eiköhän eurooppa/suomi näillä pelasteta.Vai?

  2. Näinhän tässä on. Jauhantaa! Moni-ja muutakaan kulttuuria ei ole,eikä tule ilman laajaa vapaaehtoisuutta. Kaikki on idealistista höpinää. Mitään pakkokulturointia ei ole (tosin aikanaan N-L:ssä ja Kiinassa yritettiin ja epäonnistuttiin) Islamissahan se vielä on ja tämä idealistinen vihervasen suuntaus ympäri Euroopan ei sitä ymmärrä. On tietenkin Islamin maissa pieni sivistynyt vähemmistö joka pyrkii irti imaamien vallasta. Ja heihin kohdistetaan vainoa ja väkivaltaa,kuten kristittyihinkin. Tosin suurin osa heistä on ajanoloon muuttanut pois. Täällä lännessä pitäisi käsittää se, että imaamit kokoavat valtansa moskeijoihin joissa se pehmentyy hartauden kaapuun ja jota on vaikeaa osoittaa väkivaltaiseksi. Imaamit eivät milloinkaan myönnä Islamia väkivaltaiseksi. Me voimme kääntää tämän kehityksen suunnan jos haluamme. Kiukunpurkaukset eivät ole tehokas keino, vaikkakin ymmärrettävä.

  1. Voi olla itse asiassa kova pala monille maailman muslimeillekin – kun Ruotsi on kuitenkin hyysännyt ja tukenut, ylistänyt heidän rauhanuskontoaankin…
   – ja ruotsalaisen dhimmin blondipil*u siintää kaiketi liki kaikkien muslimimiesten unelmissa, joten olisihan se kauheaa, jos rajat ja haarat sulkeutuisivat, edes vähäksi aikaa…

   Epäilen, että juhlijoita on eniten Ruotsin radikaalimuslimeissa – maailmalla ei niinkään…
   – mutta eivät varmaankin vielä viitsi juhlia, koska kaikkia tekijöitä ei tiedetä tai ole saatu kiinni – etteivät tule itse epäilyksen alaisiksi…
   – ja odottelevat kai jotain, millä voisivat itse rasismi- ja islamofobia-uhriutua – syyttää teosta ruotsalaisia?

   Ruotsin Nuorten muslimien yms. kommentit kyllä kiinnostaisivat!
   Paavo varmaan tietää kiinnostavat ihmiset, joilta voi odottaa islamilaisia aivopieruja…

 13. On se kyllä kumma kun muslimiterroristi päähänpistona ajelee rekkaa, niin helvetin hyvin se mahtui tuosta Åhlensin toisen kerroksen ja makkarakojun välistä ovesta sisään. Mutta pistäppä itä-eurooppalainen rekkakuski ajamaan jonkun sillan alta kerran.. Muslimit on syntyneet rekkamiehiksi. Nyt kaikki lähiöräppärit näkivät kuinka helppoa tuommoinen toiminta on, jatkoa seuraa varmasti. Ruotsi saa mitä on tilannut, ei tässä mitään hämmästyttävää ole.

  1. Mutta eihän tuo päässyt tavarataloon asti kokonaan kuitenkaan, kun ei mahtunut? Katto otti pahasti katokseen kiinni, ainakin joistain kuvista päätellen…

   Mielestäni oli huono suoritus siinä mielessä – jäi pommitkin laukkuun…

   Epäilen, että kantaruotsalainen insinööri olisi mitannut välikaton etukäteen ja varastanut sopivankokoisen auton…

   1. Oikeassa olet, mutta aika hyvin muslimisetä veti kuitenkin. Jos olisi rekka ollut 50cm korkeampi niin olisi osunut Åhlensin toisen kerroksen seinään, sillä seurauksella että rekka olisi äkkipysähtynyt ja muslimiterroristi olisi lentänyt tuulilasin läpi Åhlensin parfyymiosastolle suurta ihmetystä aiheuttaen. Skoudet olisivat saaneet roudata laventelituoksuista terroristia. ISIS: By Jennifer Lopez! Tässä oli komedian aineksia mutta saatanan suvakki Spendrup kaljarekka pelasti häpeältä!

    1. Muslimiteronkin olisi kuitenkin pitänyt tajuta – että kaljarekka on ehdottoman HARAM, sillä islam kieltää alkoholin!

     1. Näin on. Onneksi islam on hyvin MUKAUTUVA kultti, kaikkia sääntöjä voi venyttää/kiertää muitten hämäämisen nimissä. Ihan parasta. Ihanan raikas tuulahdus kun tulee aito muslimi, hardcore islam ÄIJÄ, joka tekee niin kuin sanoo. Tapan kaikki jotka eivät ole muslimeita! Se pieni sivuseikka että perjantai-iltapäivänä Tukholman keskustassa ei kyllä muita olekaan kuin Ruotsalaisia muslimeita ja turisteja Aasiasta. Vittu muslimit ois kusessa jos Kiinalaiset päättäisivät että muslimin luita murskaamalla saa kunnon stondis-jauhetta.

 14. Suvakismin helmiä mitä ilmeisimmin käännynnäismuslimilta – ”Kolmen lapsen äiti, muslimi, sekä vapaa-ajalla intohimoja ovat liikunta ja musiikki. ” :

  ”Ei se ole mikään ihme että tälläistä tapahtuu kun pohjoismaat pakkopalauttaa suurimman osan tphakijoista. Sitä saa mitä tilaa. #Tukholma”

  Suvakkiuden laatu tulee esille jo aiemmin:

  ”Kävin #suomi100avajaiset ja oli ihana nähdä kuinka erityisesti suomalaiset naiset ja turvapaikanhakijat juhlivat yhdessä #suvaitsevaisuus”

  (https://twitter.com/Eevuliini65)

  Näitä typerimpiä suvakkien twiittejä ja postauksia voisi alkaa kerätäkin – esim. Monokulttuuria varten?
  – poliitikotkin ovat niissä kunnostautuneet…

  1. Saattaakin olla joku trollitili – mutta oli vaan niin uskottava kuitenkin: suvakiksi!

   Silti suvakkien – ja etenkin poliitikoiden – älyttömimpiä sutkauksia olisi nyt kerättävä ja julkistettava kuntavaalejakin ajatellen…

   Mediassa asiantuntijat puhuvat salafismijihadismista Tukholmankin kohdalla – mutta silti Vihreiden pormestariehdokas Anni Sinnemäki haluaa Hesaan salafistista suurmoskeijaa…
   – Vihreät ja Kokoomus kuitenkin taistelevat Hesan voitosta ja jos Vihreät voittaa, niin suurmoskeija tulee takuuvarmasti…
   – muiden puolueiden voitto tai hyvä kannatus ainakin – voi kääntää asetelmaa eli äänestäkää oikein; persuja tai esim. KD:tä Hesassa!

 15. ”EU ja Suomi tukee iskuja Syyriaan, missä kuoli 9 siviiliä.
  Iskun teki Yhdysvallat ja presidentti trump.

  Koko maailma suree neljää ruotsalaista!
  Koko Ruotsin isku on Naton ja joidenkin Euroopan maiden aiheuttaman sekasorron tulos! Ilman Yhdysvaltojen tunkeutumista Lähi-Itään olisi tuskin näitä iskuja Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin koskaan tullut.
  Sitä saa mitä tilaa, sanoo persutkin vaalisloganissaan.”

  ”Tuo oli kylläkin realismia, surra saa ja pitää mutta se terrori jota länsimaat suorittaa ympäri maailmaa on niin kuvottavaa että Ruotsin tapahtumat on kuin tikkarin viemistä pikku pojalta!”

  https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10154731268973533/

 16. Yhteenvetoa:
  – ajoitus oli melko hyvä Suomen kunnallisvaaleja ajatellen. Muutama päivä aiemmin olisi ollut vielä parempi jotta ehdokkaat olisivat ehtineet korjata mielipiteensä/mainontansa ja olisi äänestäjille ollut selvempää kuka kannattaa terroristeja kuka ei.
  – tekijä tunaroi, uhriluku jäi turhan pieneksi. Jos pääsee kuorma-autolla ajamaan kävelykadulla, niin 4 kuollutta on surkea suoritus vs. Nizzan kuormurimies yli 80 raatoa.
  – ruotsalaiset kuitenkin tuntuivat oikeasti pahastuneen, vaikka tappiot jäivät pieneksi
  – reaktiot oudon voimakkaita vaikka poliisit kohtaavat polttopullomuslimeita päivittäin ja ovat joutuneet jopa avaamaan tulen päästäkseen irrottautumaan kivisateesta.
  – lisää vain tämmöistä niin ehkä jonain päivänä suvakkien sinisimmut aukeavat

 17. Kuuluu varmaan siihen ”ei anneta pelolle”-valtaa ideologiaan, ettei tuollakaan ollut mitään turvatoimia kuten betoniporsaita suojaamassa kävelykatua ja estämässä autojen pääsyä kävelykadulle. Mitenhän suomessa, skarpataanko tämän asian kanssa? Ei se kävelijöitä haittaa, jos on kulkuesteitä autoille. Huoltoajot ja kuljetusajot voi järjestellä jotenkin uusiksi.

  1. Ruotsalainen kivileijona on yhtä vahvaa tekoa kuin kaikki kerrostalot siellä. HIEKKAA, kiinnitysaineena varmaan kananmuna. 10 vuoden päästä kaikki talot jotka Ruotsissa rakennettiin 50-60 luvulla romahtaa kosteusvaurioden takia. Syynä hikiset arabi asukkaat. Mutjoo toi kyljellään oleva impotentti leijona bisserekan kaatamana symbolisoi Svärjee aika hyvin. Tulkaapa rekkaneekerit Hankoon kaatamaan meidän leijonia. Ruumiitanne ei ikinä löydetä.

 18. Stupid Swedus bring 7th century inbred savage parasite uncivilized muslim terrorists into the country to make their police busy…hahahahha
  They are digging their own graves …..insane Swedus ….a bunch of shitty minded people.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.