Dystopiassa Tommin vaalivalvojaiset klo 20.00

13

Tänä iltana Dystopia FM spesiaali: Tommi raportoi perussuomalaisten vaalivalvojaisista livenä ja Jenni kommentoi myös muita asioita mm. Tukholman terrorismi-iskua. Vieraana Tajukangas (!).

Alkaa klo 20.00 ja pidämme lähetyksen melko lyhyenä, joten olkaapa ajoissa paikalla!

 

Advertisements

9 thoughts on “Dystopiassa Tommin vaalivalvojaiset klo 20.00

 1. Ja ääni meni sitten kovimmalle rasselle mitä listasta löytyi.

  Ei enää kuntapaikkoja kehitysmaamamuille. Terroristit luikertelevat siinä sivussa, joten täytyy sanoa kaikille ei.

  Eri asia olisi, jos lainsäädäntö mahdollistaisi ankaran puuttumisen ääriajattelijoihin. Jos jihadistit voisi potkia ulos maasta, niin suhtautuisin hieman avoimemmin mielin, jos kyse olisi OIKEISTA pakolaisista.

  Imaamien ottaminen Saudeista jne pitäisi myös estää. Sharian voisi vetää vessasta alas. Moinen barbaarinen ajattelutapa on täysin haram meidän näkökulmastamme.

 2. Se ei ole niin tärkeää miten ihmiset äänestää. Vaan paljon tärkeämpää on se että ihmiset menvät paikalle katsomaan kun äänet lasketaan. Ja vielä tärkeämpää on se että huomena ihmiset menevät paikalle kun on virallinen ääntenlaskenta. Ja juuri niissä ”hylätyissä” äänissä pitää olla tarkkana. Ja siinä ettei yön aikana tapahdu suuria kappalemäärämuutoksia äänimäärissä esim. niin että yksittäisen numeron eteen tai taakse ilmestyy lisää numeroita.

  Suomessa vaalivilppi on sitä luokkaa että eräskin ehdokas kotikunnassani sai EU-vaaleissa viiden äänestäjän äänet. Muuta virallisen ääntenlaskun jälkeen hänelle oli listassa vain kolme ääntä. Kenelle ne kaksi ääntä muutettiin?

  Eli, kansa sankoin joukoi illalla ääntenlaskentaa tarkastelemaan sekä kirjaamaan tuloksia.

  1. Pienissä kunnissa voisi ollakin suuri kiusaus myös hylätä ääniä, jos joku ehdokas ei miellytä ja kun kerran vain muutamakin ääni voi vaikuttaa…
   – en kuitenkaan usko, että on iso ongelma Suomessa – mutta eihän sitä koskaan tiedä, että tapahtuuko sopivalla porukalla ns. yksittäistapauksia…

   Sitten tietenkin on näitä tiettyjä numeroitakin, esim. 1 tai 7 – niin kaikki äänestäjätkään eivät aina lue sääntöjä, että miten minäkin vuonna ne on kirjoitettava, ilman viivaa vai ei…

   1. Mitenkäs kävi viime eduskuntavaaleissa IPU:laisille? Kovin monen äänet hävisivät mystisesti. Ja entäs ”Köyhen ystävät” vai oliko se ”Köyhien ystävä”? Ehdokkaan äänet laskettiin jollekulle Lapin läänissä ja koko puolue poistettiin tuloksista niin että TietoEnatorissakin ihmeteltiin että mikä se tällainen puolue oli. Viime vaalien print-screenit näytti monen ehdokkaan kohdalla läpimenoa mutta kun viimeinen 5% äänistä laskettiin niin yllätys yllätys… ehdokkaan äänimäärä putosi 1/10-osaan.

    Pienillä paikkakunnilla tehtävä on helpompi kuin isoilla. Mutta äänten tarkastus on aivan yhtä tärkeä asia kuin itse äänestyskin. Sillä Suomessa on monenlaista vaalivilpppiä. Jätetään ne vaalivalvojaisten juomat juomatta ja ollaan skarppeina loppuun asti.

  2. Miksi muuten käytetään lyijykynää, miksei voi käyttää kuulakärkikynää jonka merkintää ei jumittaa 🙁

 3. Halla-aho johtajaksi ja nukkuvien äänet persuille. Sitä kautta pystyy vielä kasvamaan isoimmaksi.

  1. Halla-aho sössi olemalla liian myönteinen suurmoskeijan suhteen…
   – sillä en usko, että yksikään Jussin kannattaja tai potentiaalinen kannattaja – haluaa suurmoskeijaa missään nimessä!

 4. Kammottavia ja ärsyttäviä muslimeita menossa läpi pääkaupunkiseudulla ja esim. Turussa…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.