Postnord lopettaa postinjakelun Hjulstaan-liian vaarallista

0

Kuvakaappaus 2017-04-09 19-29-39

 

Ruotsin postiyhtiö Postnord lopettaa toistaiseksi postin jakelun Tenstan Hjulstan puoleiseen osaan. Yhtiön mukaan henkilökunna turvallisuutta ei voida taata tietyillä alueilla Hjulstaa.

Hjusta kuuluu siis Tenstaan ja on aika ajoittain hyvin rauhaton lähiö. Postnordin tiedottaja Maria Ibsen kertoo:

– Hjulstassa on ollut hyvin rauhatonta tietyillä alueilla ja nyt joudumme tekemään tällaisen stopin postinjakeluun henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi.

Postnordin mukaan jakeluseisokin kestoa ei osata tässä vaiheessa määritellä, mutta asian eteen käydään neuvotteluja useamman tahon kanssa. Jakelukielto koskee tiettyä aluetta Hjulstassa, jossa asuu noin 120 taloutta. Niin kauan kuin jakeluseisokki on päällä, joutuvat hjulstalaiset hakemaan postinsa muutaman kilometrin päästä Rinkebystä Postnordin konttorista klo 07-10.00 välisenä aikana.

Muuan hjulstalainen valittelee:

– Ei meitä pitäisi tällä tavalla rankaista. Tuntuu kuin olisimme yhteiskunnan ulkopuolella. Minulla ei ole edes varaa kuukausilippuun ja minulla on jalkavaivoja, joten posti jää nyt kokonaan saamatta.

Hjulsta kuuluu Järvan maahanmuuttajalähiöihin, vaikka se ei nimenä ei ole niin tunnettu kuin isoveljensä Tensta. Alue on kuitenkin samaa ongelmalähiötä kuin muutkin alueen lähiöt.

20 thoughts on “Postnord lopettaa postinjakelun Hjulstaan-liian vaarallista

 1. Matut eivät tarvitse postia. Kaikilla on Ruotsin maksama viimeistä mallia oleva iPhone, 799e!

  1. Tarkoittanet rasismia järjestäytynyttä yhteiskuntaa kohtaan ?

   Sillä sitä se on,jos hyökätään esim palolaitosta, sairaanhoitoa
   poliisia kohtaan ja nyt sitte vainotaan jo postinkantajiakin.
   Onko tuomonen puolusteltaviss kenenkään järjissään olevan
   ihmisen taholta?
   Kehitysmaalaiset tuovat mukanaan ”kulttuurinsa tai paremminkin
   kulttuurittomuutensa,se on varmaakin varmempi asia.

   Valtioita valtion sisällä,siis Ruotsissa ja ruotsalaiset ei pysty
   tekemään asialle yhtään mitään.

 2. Kohtaamisteoriaa käytännössä. Näin käy kun lapsen tasoisille ihmisille ei pidetä mitään kuria. Saadaan aikuisen miehen voimilla varustettuja kurittomia lapsia.

 3. Kyllä kait ne sossurahat ja muut avustukset menee suoraan tilille, ei siinä tililtäottokortteja enää tarvita. Ja moni kun ei osaa edes lukea, saatikka ruotsia, niin mitä sitä postilla tekee, pelkkää paperin haaskaamista.

 4. Paavon artikkelin karttaa vilkaistuani, tuollahan näyttää olevan Järva Discgolfpark. Meinaavatko maahanmuuttajat heitellä siellä paljon frisbeetä kesäisin, kuka huoltaa & ylläpitää tuota puistoa? Tukholman kaupinki vissiin, mutta ovatko puistotyöntekijät sitten niitä moniosaajia vai kantaruotsalaisia?

  Ja lähistöllä vielä Spånga idrottsplats, ei luulisi maahanmuuttajilta virikkeitä puuttuvan, mutta ilmeisesti mikään ei riitä…

  1. Spångan urheilukeskus on vähän kuin ei-kenenkään maalla. Toisella puolella on Tensta-Rinkeby ja toisella puolella uinuva ylemmän keskiluokan omakotitaloalue Spånga. On kuitenkin selvää, että kehikset käyttävät urheilupaikkaa.

   Järvan friisbeekenttä VOISI olla mukava luonnonkaunis paikka. Siellä on viihtyisä kahvila, metsää, hyvät näköalat yms.. mutta se kehisten määrä. Pari kertaa olen vuosien aikana käynyt ja lopulta todennut, että ei kannata.

   1. Valaistaan pimeässä vaeltajaa ! Junes Lokka meni Oulun valtuustoon.
    Jeneksella hyvät ajatukset,mutta Tiinalla olis kyllä ollut parempi ulostuonti.
    Mutta ei kun hyvä näinkin.Onnittelen.

 5. Yessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!

  1. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😉

 6. Patti Smith ja myöhemmin ainaskin Melrose: Outside of society, that’s where i want to be… Kappaleen nimi: Rock’n roll nigger. Jotenkin kuvaavaa.

 7. Voiko Junes enää esiintyä Monokulttuurissa, koska on kaupunninvaltuutettu?!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.