Rasisminvastaiset mielenosoitukset käyntiin terrori-iskun takia

13
rodakorset-jpg
Punainen Risti oli näkyvästi osoittamassa mieltä rasisteja vastaan.

 

Ruotsissa puuhataan täyttä häkää sunnuntaiksi erilaisia rasisminvastaisia mielenosoituksia perjantain terrori-iskun takia. Nopeimmat rykäisivät jo lauantai-iltapäiväksi yhden pystyyn Umeåssa.

Umeån Punainen Risti ja Refugees Welcome- ryhmä järjestivät iltapäivällä parituntisen kynttilämielenosoituksen Döbelnin puistossa. Paikalla oli vajaa 200 umeålaista rasisminvastustelijaa. Puuhanainen Hanna Jerndal Refugees Welcomesta kertoo:

– Väkivaltaiskun jälkeen tuli tyhjä olo ja sitä on vaikea ymmärtää. Sitten otin yhteyttä Punaiseen Ristiin ja laitoimme pyörät pyörimään.

Jerndal kertoo, että mielenosoitus on terroria vastaan, mutta ennenkaikkea rasismia ja vihaa vastaan:

– Me seisomme yhtenä rintamana sitä rasismi- ja viha-aaltoa vastaan, joka tapaa tulla tällaisten tapahtumien jälkeen.

 

 

Sunnuntaina on useilla paikkakunnilla erilaisia kynttilämielenosoituksia.

Advertisements

35 thoughts on “Rasisminvastaiset mielenosoitukset käyntiin terrori-iskun takia

 1. Hyvähän se on, kun saadaan hetiseltään rasismi kitkettyä. Ja senjälkeen porukalla mietitään, josko olisi muita ongelmia, joiden kimppuun ärhäkästi käytäisiin

  1. Ei niillä ole muita ongelmia kuin valkoihoiset ruotsalaiset ja niiden ”rasismi”.

   Sitten kun kaikki valkoihoiset ruotsalaiset on saatu hävitettyä on antifasisti tyytyväinen.

  2. Suvaitsevaisen työ ei ole koskaan valmis, aina löytyy uusia (rasisti)ongelmia, nyyh.
   Mutta pitää muistaa että islam ja muslimit eivät ole ongelma vaan rikkaus ja voimavara, muutamaa rasistien takia mielenterveyden tilapäishäiriöstä kärsivää yksittäistapausta lukuunottamatta jotka kuitenkin saavat suvakin tuntemaan lämmintä yhteisöllisyyttä ja myötätuntoa.
   Suvakki lähettää matuhalin ja musupusun vaikka rekan alta…

   1. Pusu musuille viellä rekan altakin, jos viellä sen verran henki pihisee.Se on todellista rasismisvastaista taistelua ja niin JALOA.

    Tavallinen realisti,joka on siis huono ihminen niin kuin esim allekirjoittanut, ei vaan tuomoseen pysty.
    Millään en jaksa ymmärtää sellaista uskontoa,joka tunkee vieraaseen maahan tappamaan maan alkuperäisiä ”vääräuskoisia” asukkaita.

    1. Suvaitsevaiset itkevät muslimiterroristien olevan mielenterveysongelmaisia, mutta muslimien mielestä vain islamista luopuneet ja suvakit eli hyödylliset idiootit ovat mielenterveysongelmaisia.
     Rauhanuskonto levittää islamin ilosanomaa joka taqiyyan jälkeen on ”alistu tai kuole”, jos nuo vaihtoehdot eivät miellytä ei muslimeja pidä päästää maahan!

 2. Outoa, nyt tuo rasisminvastaisuusliikehtely on jo vainajien ja vammautuneiden pilkkaa. Pahasti degeneroituja nuo svedut.

  1. Tämä on joukkopsykoosia, joka on lähtenyt leviämään kuin AIDS. Riittääkö ”viimeisten mohikaanien” yhteistyökyky pysäyttämään kehityksen. Suomen edellinen arvostettu poliisipäällikkö varoitti juuri näistä henkilöistä, joita tämä utzbekistaani oli.
   Kielteisen päätöksen saaneet, pikemmiten pois maasta ja uusien islamilaisten virta saatava tyrehtymään.

 3. Ovatko todellakin viimein heränneet tajuamaan että iskut ovat musulmaanien valkoisiin kohdistamaa rasismia?

 4. Jos seisoo todella tiiviisti tämmöisissä niin turvapaikka tipahtaa postiluukusta sisän.

 5. Mikään ei oikein jaksa enää yllättää ruotsalaisissa. Mitä ikinä pahaa musumatu keksiikään tehdä, niin seuraavaksi alkaa ruotsalaiset marssimaan, halaillaan toisiaan vedet silmissä, varmaan on jo muutamat moskeijatkin rakkauspommitettu.

  Yksi suurimmista virheistä on harhaluulo siitä, että Ruotsiin ja muualle Eurooppaan muslimaista tulevat ihmiset alkaisivat yhtäkkiä jakamaan samat arvot meidän kanssa. Niin ei vain tapahdu. Suomessakin näkee kuinka eri etniset ryhmät asustelevat ja pysyttelevät omissa ympyröissään. He tuovat kulttuuurinsa, uskontonsa ja arvonsa mukanaan, eikä suurimpaa osaa kiinnosta integroituminen pätkääkään. He luovat oman ”comfort zonen”, eikä sinne ole pääsyä ulkopuolisilla. Jos yhteiskunta heiltä joskus yrittääkin jotain edellyttää, niin se on sitten sitä ”hei viitsitsä eksä viitsis jooko”-linjaa.

  Lopuksi tuli jotenkin mieleen Ruotsin mokutuspolitiikka EU:ssa. Ruotsalaiset mielellään syyllistävät muita, etenkin naapurimaita turvapaikan hakijoiden määrästä. Mekin ollaan saatu Tornion kautta terveisiä Ruotsista, ele jonka vuoksi pistin kaikki mahdolliset ruotsalaiset tuotteet boikottiin. Unkari tuntuu hiertävän ruotsalaista kovasti. Ne 5000 turvista, jotka Unkarin pitäisi Ruotsin mielestä ottaa, niitä ei kyllä tulla Unkarissa koskaan näkemään. Olen ihan varma, että Ruotsista löytyy läjäpäin muihin maihin rekisteröityneitä turviksia joita he voisivat yritttää palautella samalla periaatteella, mutta tarkoitushan on tehdä Unkarille kiusaa. Turhaa on työnsä. Kiva katsella kun Orban pyyhkii lattiaa ruotsalaisilla mennen tullen.

   1. Juu, sama. Joskus sitä miettii, että oliskohan Unkarissa kiva asua. Vielä kun tämä mädätys jatkuu jonkin aikaa, niin alan tutkia onko mun alalla siellä kysyntää.

    1. Mari ett ole yksin sinä ajatuksessa MONI SUOMALAINEN ON VALMIS LÄHTEMÄÄN KUN KATSO FB !!!

     1. Minusta pakeneminen ei ole ratkaisu. Tämä ongelma pitää pysäyttää täällä – eikä lähteä mihinkään luikkimaan. Jos sitä ei pysäytetä, niin et tältä pallolta enää rauhallista paikkaa löydä.

  1. Sapelliörkit ja hyödylliset (puvitesijave)hölmöt

   historian tunteminen on monesti kaiken viisauden alku.Se kertoo politiikan,vallan,ja hallinnon mekanismeista.historian avulla voidaan hahmottaa:oikeudenmukaisuutta/epäoikeudenmukaisuutta.Vapautta/sortoa.moraalia/moraalittomuutta.arvioida kehityskulkuja,ajattelua,toiveita,asenteita,vaaroja,,.
   historian tunteminen helpottaa propaganda,vaaralliset poliittiset/uskonnolliset virtaukset,sekä folioilluusiot.
   näillä eväillä voidaan muodostaa realistisia identiteettejä kansakunnille,sekä toimivan kulttuurin.
   kuitenkin meille on pesiytynyt ns:ylempi/tiedostava kasti jonka agendaan tuntuu kuuluvan häivyttää ja muotoilla osin ainakin uudestaan reaalihistoria.
   Tämän puvitesijave-eliitin tärkeimpiä tehtäviä on tuomita lähes kaikki Euroopan toimet.
   Heillä on lähes hysteerinen tarve mitätöidä,vähätellä,ylenkatsoa,jopa kriminalisoida lähes kaikki eurooppalaiset.He esittävät että vain Euraabia on ainut tavoiteltava asia.
   Vain heillä on onnen avaimet hyvään ja edistyksellisyyteen.
   Hollannin vapauspuolueen Geert wilders laukoi osuvasti:Jotkut puusilmät ja naavakorvat uskovat oikeasti että länsi ja islam jakavat samat arvot,käytännöt,tai moraalikurssit.
   Vaikka oikeasti olemme kaksi täysin eri lajia.kristillisiin/demokraattisiin arvoihin nojautuva kantaeurooppalainen,sekä omiin 600-luvun ismeihinsä nojautuva islam.
   kaksi suuntausta jotka ovat olleet puolitoistatuhatta vuotta lähes verivihollisia.
   Kun ajatellaan että jotkin pilakuvat saavat toisen osapuolen apinanraivoon,riehumaan,tuhoamaan,jopa tappamaan sen takia,ollaan jo niin syvällä suossa ettei tule mitään.
   Ja kuitenkin heitä liehitellään niin että välillä oksettaa.
   Kulttia joka meille yhtä vieras että olisivat voinneet tupsahtaa ulkoavaruudesta keskuutemme.
   Lajille joka on lähes kuuro sovittelun yrityksille,tai demokraattiselle ihmisoikeuksille/tasaarvolle.
   Kultti joka ei aiokkaan olla yhteisymmärryksessä kanssamme.
   Tulee mieleen elokuva indepences day:jossa presidentin sovitteluyritykseen avaruuden vierailija vastaa:DIE,DIE.Mikään myönnyttely ei pelasta meitä islam nimiseltä kuoleman kultilta.
   vain Unkarin kaltainen jämäkkyys toimii heidän kanssaan.
   Ajatelkaa dystopiaa jos turkin Erdogan avaa portit muslimiviroille?
   Se on kakkulat rapsis Eurooppa,,,

 6. Kai sitä nyt noinkin onnistunen terroriteon jälkeen voiton-orgiat pitää järjestää. Siinä Ruotsin SPR:n antaumuksena toteutettua joukkojuhlaa, kuka milläkin tavalla.

  Osa ruotsalaisista nyt kai kuitenkin havahtui siihen tosiasiaan että terroristit ovat tulleet jäädäkseen Ruotsiin. Ja tämä oli vasta historian ensimmäinen terroriteko. Ruotsalaisille tämä on olut kova paikka koska maa on aina käyttänyt ympäröiviä maita puskureinaan. Eli, Ruotsissa ei koskaan ole sodittu. Nyt soditaan ja lujaa.

  Onneksi Suomessa on sunnuntaina vaalit. Voi äänestää kaikkia muita puoleita paitsi eduskunnassa olevia. Vain silloin tulee muutos tähän hulluuteen.

 7. ”Tuli tyhjä olo”.. Hyvin sanottu. Iskun jälkeen suvakin tunne omasta hyvyydestä alkoi horjua, kun silmät todistivat muuta. Mutta tunnetta saa kätevästi kohennettua..

 8. Pitää olla saatanan sairasta väkeä, jotka puolustelee matu-apinoita, jotka on julistaneet sodan paikallisia vastaan.
  Tämä Scania-hyökkäys ei ollut ainoa laatuaan, muitakin hyökkäyksiä paikallisia vastaan on joka päivä, eri versioina.

  Löytyy ihmisten päälle hyökkäämisiä, poliisien päälle hyökkäämisiä, raiskaamisia, ryöstöjä, mitä ikinä keksitkin.
  Matu-apinat ei tapaansa muuta, eikä tahti ainakaan paremmaksi muutu, jos hyysääminen ja selittely heidän tekemisistään jatkuu, jota tekee esim.valtamedia, sellainen käytös on rintakarkuruutta ja petos omia kansalaisia kohtaan.

  Jokaisen eurooppalaisen pitää ymmärtää että nyt on sotatila islamia vastaan, hyväksykää se tosiasia.

  1. Näin on asia ja kaikki mainitsemasi tekoja voidaan luokitella viharikoksiksi jos lakia halutaan noudattaa.

   Mutta kun se laki onkin laadittu vain valkoista alkuperäisväestöä varten,ei se koske maahantunkeutuneita
   kehitysmaalaisia.

 9. Tämänkertainen terroristi asui 20 neliön kimppakämpässä usean muun tyypin kanssa. Jos terroriuhkaa halutaan vähentää pitäisi kaikki kimppakämpät ratsata NO-GO-ZONEista aloittaen ja heittää laittomat ja IS- ihailijat samaa tietä maasta ulos. Tällaisissa poteroissa piileskelee hyvin vaarallisia tyyppejä.

 10. Säpo piti tuota uzbekkia pikkutekijänä. Pahaa pelkään, että tulevaisuudessa hän jääkin ”pikkutekijöitten” kastiin. Sitten kun ISOT tekijät alkavat hommiin.
  Jihadistit lienevät jo niin syvällä hallinnossakin, että vanhaa ruotsalaisuutta ei pelasta enää mikään. Eipä ole ensimmäinen kerta historiassa, kun kansa lakkaa olemasta idioottimaisen etiikkansa ja velttoutensa takia. Missä ovat nyt Amerikan mantereitten alkuperäiskansat?

  1. Juuri näitä ”pikkutekijöitä” on nukkujissa, joita aina harvakseltaan herätellään toimintaan. Tosiaan, mikäli Jihadismi pääsee piiloutumaan hallintoon tämän naiivin sallimusideologian avulla, niin riski suuremmista iskuista kasvaa. Juuri niinhän on tapahtunut suhteessa Muslim Brotherhood järjestön ja esim.amerikkalaisten kansalaisjärjestöjen välillä.Usko maltillisiin suuntauksiin on pettävää kun riskinä on inhimillisistä tunteista karsittu uskonnollisuus ja hirvittävät teot. Islamin suosiminen kristillisissä maissa on pelkkää tietämättömyyttä. Syytä on myös huomata mistä kansallisuusaineksista tulee näitä varoittavia ilmiöitä. Suomessa on tataarivainojen jäljiltä ollut pieni muslimiyhteisö joka assosioitui yhteiskuntaamme hyvin,ollen heitä sotien aikana rintamamiehinä normaalisti. Mutta tämä nykymeno on aivan eri asia.

 11. Kunkkukin sanoi puheessaan että niitä jotka haluavat meille hyvää on paljon enemmän kuin niitä jotka haluavat meille pahaa. Just joo. Mutta jos vaikka miljoonan ihmisen joukossa on vain 10 jotka haluavat meille todella pahaa saavat ne 10 suurta tuhoa aikaan kunhan ovat tarpeeksi määrätietoisia.

 12. Stupid Swedus bring 7th century inbred savage parasite uncivilized muslim terrorists into the country to make their police busy…hahahahha
  They are digging their own graves …..insane Swedus ….a bunch of shitty minded people.

 13. Tiesin terrorismin puolustajien tekevän noin, mutta luulin viikonlopun menevän rauhallisesti ja vasta viikolla juhlien alkavan. **ttu noi elukat malta.. heti pitää päästä haaskalle. Bilettäkää nyt sitten, kun vielä ehditte. Melkein tulee ajatus seuraavasta otollisesta kohteesta Scanialle, mutta yritän torjua sen.

  Tyhjään oloon voi aikuinen katsoa pornosivulta DAP-videoita. Rohkeasti vaan, täyttymys on mahdollista saavuttaa, mussukoilla tai ilman.

 14. Egyptissä muslimiarabit toivottivat maan alkuperäisasukkaille, kristityille kopteille – hyvää palmusunnuntaita…

  ”Pääsiäinen on kristillisistä juhlista vanhin ja merkittävin. Se on kirkkovuoden keskus ja kohokohta, juhlien juhla, jolloin juhlitaan Kristuksen ylösnousemista kuolleista.

  Pääsiäistä edeltää palmusunnuntaista alkava hiljainen viikko, jonka aikana mietiskellään Jeesuksen kärsimystietä.”

  Heviversio: Tiellä ken vaeltaa… :

   1. Eipä taida Marjaana-pappikaan näitä paljon huomioida – eikä lueta suomalaisissa kirkoissa heidän tarinoitaan…
    – eikä rasmuslaisiakaan kiinnosta tällainen rasismi ja kristofobia…
    – koptienkin on kai vain kieltäydyttävä pelkäämästä, jos näiltä kaiken maailman marjaanoilta kysytään! :

    ”Itsemurhapommittaja on iskenyt kirkon edessä Aleksandrian kaupungissa Egyptissä, poliisi kertoo. Isku tapahtui pyhän Markuksen koptikirkon edessä.

    Terveysministeriön mukaan iskussa on kuollut ainakin 11 ihmistä ja loukkaantunut 33.

    Vain tunteja aikaisemmin ainakin 25 ihmistä kuoli ja 60 haavoittui pommi-iskussa koptikirkossa Tantan kaupungissa, joka sijaitsee Niilin suistossa alle sadan kilometrin päässä pääkaupunki Kairosta.”

    Viime joulunakin iskivät kirkkoon:

    ”Joulukuussa 29 ihmistä kuoli kirkkoon tehdyssä iskussa, jonka Isis väitti tehneensä. Koptikristittyjä on myös paennut Siinain niemimaalta, jossa paikallinen Isis-ryhmä on tehnyt hyökkäyksiä heitä vastaan.”

    http://yle.fi/uutiset/3-9555879

    1. Jännä, että MUSLIMIT SAAVAT KYLLÄ PELÄTÄ – aikuiset sotakuntoiset nuoret muslimimiehetkin ja vielä toisia muslimeita!
     – mutta ei-muslimit eivät saa pelätä muslimeita – ei edes niitä muslimeita, jotka tahtovat teurastaa hänet ns. vääräuskoisuuden takia…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.