Mainokset

Tajudoku Drottningsgatanilta-kapea kävelykatu

Lyhyt kuvaus miltä Drottningsgatan näyttää. Hyvin vilkas kävelykatu ja perjantaina siellä on ollut tuhansia ihmisiä. On suoranainen ihme, että uhreja ei ollut enempää. Joko kyse on todella ihmeestä tai todella surkeasta terroristista.

 

Mainokset

11 Comments on Tajudoku Drottningsgatanilta-kapea kävelykatu

 1. Talvisodanhenki // 09/04/2017 18:47 // Vastaus

  Totta, ruumiita olisi voinut tulla paljon reilumminkin, erittäin todennäköisesti näin oli ajatellut myös rekkaa ohjastanut mulliturpa muslimi. Vain neljä kuollutta (toistaiseksi). Se voisi olla 40 kpl. Onnea oli tälläkertaa matkassa.

  Tykkää

  • Vammatkin voivat olla pahoja... // 09/04/2017 18:58 // Vastaus

   Tosin aika kauheita vammoja voi olla loukkaantuneillakin, vaikka selviäisivätkin hengissä…
   – jossakin kuvassa näkyi mielestäni joku loukkaantunut nainen, jolla jalka oli nilkasta liki irti poikki eli aika kauhea vamma, vaikka hengissä säilyisikin…
   – samaten jos joku on vaikka saanut jonkun päävamman, joka vaikuttaa normaaliin elämäänkin…

   Tuolla kadulla pääsi kuitenkin liikkumaan ja ns. väistämään sivuunkin, joka vain kuuli jotain; ehkä joku kirkui tai varoitti jo heti alkuun? Ja kävelykadulla kaiketi jotkut ihmiset saattavat väistää jo auton äänen kuultuaan? Toki autoon saattoi tulla jotain vikaakin ja kun edes tavarataloon se ei päässyt sisälle mahdollisen pomminsa kanssa eli saattoi myös epäonnistua jotenkin…
   – esim. Nizzan isossa ihmismassassa tai siellä varmaankin lukitussa konserttisalissa – ihmiset olivat ikään kuin loukussakin…

   Tykkää

 2. Jääkiekostakin tuttua tuuria... // 09/04/2017 18:47 // Vastaus

  Ruotsilla on näimmä se kuuluisa Hannu Hanhen -tuuri melkein kaikessa ja aina!

  Tosin onhan tuo hiukan ihmeellistä – ja kun on se epäonnistunut itsari-iskijäkin jo ennestään…
  – olisiko kuitenkin niin, että terojen on vaikeampi vihata ns. kilttejä ruotsalaisia, että jotenkin henkisesti hyytyvät iskiessään?
  – ovat ehkä muutoinkin jotenkin profiililtaan esim. tausta, eri motiivien voimakkuus, elämänkokemukset yms. jotenkin erilaisia kuin esim. Belgian tai Ranskan terot?
  – tai eivät saa parasta mahdollista apua jihadistiverkostoltakaan?

  Tai sitten Ruotsin päällä on vielä jokin ihmeellinen Varjelus – ihan kaikesta huolimatta 🙂

  Tykkää

 3. orbanisti // 09/04/2017 19:03 // Vastaus

  Ruotsin kansan kannalta huonoa tuuria että satoja ihmisiä ei kuollut. Olisi ehkä pakottanut hallituksen tekemään kiristyksiä ja toimia, jotka estäisivät tulevia iskuja ja tuhansia kuolonuhreja. No ruotsalaiset poliitikot tietäen se lienee pelkkää toiveajattelua.

  Tykkää

 4. Timppa100 // 09/04/2017 19:06 // Vastaus

  Saatana on sekopäistä kansaa Ruotsissa. Mikä vielä vituttaa, niin samanlaista paskaa kuulee suomenruotsalaisilta tai ainakin heidän puolueensa edustajilta. Vaikka todisteet Ruotsissa etenevästä katastrofista on nenän edessä, niin samaa perkeleen hyveliputusta ja pään pensaaseen työntämistä.

  Tosin kyllä muissakin poliitikoissa riittää kusipäitä, joten on tässä työsarkaa edessä näitä vastustaessa. Kaiken A ja O on, että se vuosittainen sisäänotettujen turvapaikkamatuelättien määrä pysyy mahdollisimman pienenä. Nolla on tietenkin paras. Se ratkaisee pitkälti sen, millaiseksi Suomi kehittyy yhteiskuntana.

  Tykkää

 5. Helsingin Sanomien Saska Saarikoski ehti syyttää Tukholman rekka-terrori-iskusta jo natseja. Saarikoski näköjään ei ole saanut mielenterveyslääkitystään vielä kuntoon, kun menee paperittomat elintasopakolaiset ja natsit sekaisin. Mutta kun en koko ikänsä nähnyt kuunatseja ja elänyt idioottien ympäröimänä, niin ymmärrän myös häntä.

  Ja lopuksi vielä Saska Saarikosken kommentti Tukholman terrori-iskun jälkeen: ISLAM on rauhan uskonto!

  Tykkää

 6. Olisit voinut ton muusikin hylätä videosta! Vittu et rupee vituttaa kuunnella tota paskaa!

  Tykkää

 7. - Soomepois Eestist - // 09/04/2017 21:15 // Vastaus

  Veikkaukseni tulevasta rauhanrekan iskusta Suomessa on Helsinki, vappukulkue tai Kaivopuisto voisivat olla ideaalisia kohteita Vapunpäivänä. Pienempi todennäköisyys on joku kesällä pidettävät festarialueet, kaljarekalla tietenkin!

  Pikkupaikkakunnilla ei ole (vielä) tätä pelkoa, koska se ei nostaisi kauheasti uutiskynnystä maailmalla.

  Amsterdamissa ei ole vielä tällaisia rekkaralli/jakeluautotapahtumia sattunut, ehkä tuolla rekka menettää ajoneuvon hallinnan ennen Helsinkiä? Seuraavaksi tankkeria kehiin?

  Tykkää

 8. Annastiina // 10/04/2017 10:36 // Vastaus

  Tässähän oli ilmeisesti tarkoituksena vääräuskoisten tuhoaminen. Tähän tullaan vielä suomessakin, vain ajan kysymys. Kyllä siinä nämä uskovaiset, jotka terrorisoivat poliiseja vastaan tulevat vielä olemaan ihmeissään. Ei siinä auta uskonnollisten laulujen laulaminen Toiviaiselta eikä näiltä mustakaapuisilta miespuolisilta ”uskovaisilta”. Nythän yrittivät laulaa poliisit suohon siinä onnistumatta.
  Itse kun Tukholmassa paljon vierailen olen jo pitkään tiedostanut terroristi-iskun mahdollisuuden. No, jos joku päättäisi ajaa päälleni siinä varmasti onnistuisi kun liikuntavammaltani hitaasti etenen. Vääräuskoista eivät onnistuisi tappamaan kun en uskonkuin itseeni.
  Vielä kerran mainitsen huoleni näistä laivoilla ”riehuvista” somaleista. Ilmeisesti somaliyhdyskunta makselee matkoja ja taksikyyteja nykyisin ja paljon. Mikä lienee tarkastusten taso kun pahimmilaan liput vaihtavat omistajaa ennen portteja. Siinä kun ei enää kenenkään henkilöllisyyttä tarkasteta. Nyt kuulemma Ruotsin puolella aloitettu rajatarkastukset mutta missä kohdassa henkilöllisyys tarkastetaan sillä on suuri merkitys.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: