Kun savu hälvenee, alkaa houriminen

0

Kuvakaappaus 2017-04-10 23-20-42

 

Kun muslimiterrorin savu haihtuu, alkaa houriminen. Muuan Åsa Linderborg kirjoittaa Aftonbladetissa, että Ruotsi pysähtyisi ilman laittomasti maassaolevia muslimeja.

Kyllä. Kulttuuritoimittaja Linderborg kertoo, että ilman laittomia maassaolijoita ravintoloiden tiskit jäisivät tiskaamatta, lähettifirmojen paketit jäisivät lähettämättä, Ruotsi jäisi siivoamatta, muuttofirmojen muutot jäisivät tekemättä, rakennus- ja remonttityömaiden purku- ja korjaustyöt jäisivät tekemättä ja… yksinkertaisesti jos kaikki paperittomat yhtäkkiä häviäisivät, Ruotsi pysähtyisi.

Kulttuuritoimittaja jatkaa:

”Nyt puhumme, että ”HE” eivät saa tuhota ”MEIDÄN KAUPUNKIAMME”. Mutta se on juuri ”ME”, jotka olemme tyytyväisiä hienoihin reaktioihimme terrorista, jotka maksamme heidän ylläpidon käyttämällä hyväksemme heidän liki ilmaista työvoimaa. Me olemme rakentaneet tämän paperittomien alipalkkasysteemin. Jos haluamme heistä [paperittomista] eroon niin meidän pitää lakkauttaa myös se työmarkkina-alue, jossa he työskentelevät”.

 

 

 

Åsa_Linderborg_in_November_2014-3Linderborg ei näköjään tunne omaa maataan ja maanmiehiään. Ruotsalainen ei palkkaisi ikinä remonttihommiin tai muuttoon pimeää työvoimaa. Ensinnäkin se on taloudellisesti kannattamatonta ja toisaalta paperittomat arabit tai afrikaanot eivät osaa mitään sellaisia töitä, joista Ruotsissa olisi hyötyä. Kuka muka palkkaa kylpyhuoneen laatoittajaksi paperittoman arabin, jonka työn jäljestä ei ole mitään takuuta?

Mutta, Linderborgin jutussa on totuutta toinen puoli.

Nimittäin Tukholmassa on olemassa joitakin ammattialoja, joissa paperittomia käytetään orjatyövoimana. Tällainen kuuluisin on Vihannestukku, joka joka aamu palkkaa muutaman kruunun tuntipalkalla epätoivoisia miehiä pakkaushommiin. Ala on kolmansista maista tulleiden yrittäjien hallussa.

Niin ikään kotipalveluala on tunnettu siitä, että se sortaa alipalkalla työntekijöitään. Muutaman vuoden takaisessa SVT:n dokumentissä nostettiin esille mm. eräs Pakistanista tullut kotipalveluyrittäjä, joka palkkasi olemattomalla palkalla paperittomia työntekijöitä. He eivät hoitaneet ruotsalaisia vanhuksia tai sairaita vaan muita kolmansista maista tulleita ”potilaita”.

14 thoughts on “Kun savu hälvenee, alkaa houriminen

 1. Ruåtsin talous pysähtyisi kuin rekka seinään ilman laittomia maassanotkujia.👳

 2. Kulttuuritoimittelija tarvttiin antamaan veretseisauttava ”totuus” työmarkkinoista. Ruotsi hukkuisi paskaan jollei paperittomat siivoaisi orjapalkalla kehitysmaalaisten itsensä sontimia yleisä tiloja jne. Miten ihmeessä voisi toisin olla ?

 3. Tuo ”kammottava akkako” haluaa orjia Ruotsiin, jossa niitä ei ole varmaan viikinkien jälkeen ollut? Oliko maaorjia, en tiedä. Suomen puolella oli? Historian luennot käymäti.

  Työttömät sysätään sitten myöskin orjiksi, koska tasavertaisuusperiaatteen mukaisesti ruotsalainen ei voi olla paremmassa asemassa pakolaiseen nähden?

  Monessa maassa – kuten Kuwaitissa – on noita orjia. Inhottaa katsella, kun paskiaiset kyykyttävät köyhempiään. Siivous on pakistanilaisille ja rakennustyöt intialaisille.. ei se noin voi mennä. Miksi muslimi olisi Ruotsissa huonompi ihminen, kuin kristitty/ateisti/joku, kunhan on valkoinen? Samat rangaistukset pitää olla ja ulkomaalaiselle karkotusmahdollisuus? Työllä menestymiseen myös yhtäläiset saumat. Outoa pitää vaikkas Irakin poikaa huonompana, ÄO ehkä 15 pienempi, kuin ruattalaisella? Ei kai se merkittävää vielä ole? Somali pärjää 69:llä, enkä nyt ole edes pervoisa.

 4. Ehkä Lindberg voisi tehdä testin. Potkisi kaikki luvattomat maassaolijat pois, sekä sellaiset matut jotka eivät ole olleet 10 vuoteen töissä. Ja sitten katsottaisiin miten yhteiskunta voi. Luulen että lähestyttäisiin täystyöllisyytta muilta osin paitsi poliisin saralla.

 5. Älkääs nyt pyöritelkö silmiänne epäuskoisina. Eikös tämän aatemaailman ihmiset saaneet suomen kuntavaaleissa 2017 voiton, eli kyllä me suomalaiset koitamme pärjätä ruotsalaisille tyhmyydessä.

 6. ” lähettifirmojen paketit jäisivät lähettämättä”

  Eikös siellä Tukholman Hjulstassa juuri Postnord lopettanut pakettien jakelun kun nämä tunkeutujat hyökkäilevät postinkantajien kimppuun?

  Toiseksi, on varsin jännää että vasemmistolaiset puolustavat äänekkäästi orjatyövoiman käyttämistä.

  1. Minkä paketin jättäisit paperittomalle ulkomaalaiselle kuljetettavaksi? Itse en antaisi edes jätepussia keittiöstä, koska en usko että se asiallisesti vietäisiin roskalaatikkoon.
   Kenet paperittomista ottaisit siivoamaan tai remontoimaan kotiasi? Minä en, mutta ehkä tuo toimittaja.

 7. Jotain vikaa päässä silläkin ja varmasti katkera ja vihainen. sanoo:

  Meillä käy usbeekin/mongoolin näköinen mies 40- 50v. kaivelemassa roskiksia eikä lopeta kaivamista vaikka menet muutaman metrin päähän seisomaan. Ei puhu ruotsia eikä englantia. Kädet pikimustat kaikesta siitä paskasta mitä on ronkkinut eli vauvanvaippoja, kissanhiekkaa jne. Oikea taudinlevittäjä. Tuleva terroristi?

  Voin vakuuttaa ettei mikään muu kuin bakteerien levitys pysähtyisi jos hän saisi kenkää tästä maasta.

 8. 20 vuotta sitten Ruotsi oli maa, jossa haluttiin kaikille riittävä palkka ja oikeudenmukaiset työolot. Nykytilannetta ja sitä, että se hyväksytään, olisi kauhisteltu silloin. Mutta nyt tilalle nousevat kehitysmaatyyliset työmarkkinat.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.