Päivän rasmus: ”Junes Lokka aloitti heti kiukuttelun”

13

Rasmuksessa harjoitetaan taas rodullistettu rasismia kaupunginvaltuutettu Junes Lokkaa ja varavaltuutettu Tiina Wiikiä kohtaan. Rasmuslaiset ovat hyvin hyvin kiukkuisia Lokan menestyksestä. ”Heti alkoi kiukuttelu”

https://www.facebook.com/groups/114311111913455/permalink/1453921227952430/

 

Advertisements

12 thoughts on “Päivän rasmus: ”Junes Lokka aloitti heti kiukuttelun”

 1. RHC:llä haukutaan ja parjataan, pitäisiköhän herra Lokan, kunnallisvaltuutetun – tehdä kunnianloukkaus ja vihapuheilmoituksia?! :

  Erkki: ”Apina putos apinapuusta!”

  Mikko: ”Herra HamppuJunes. Arvoisa valtuutettu. Keskity osaamiseesi sinä moniosaaja. Vaikka siihen hampunviljelyyn. Oulun ja Suomen puolesta! Todella naurettava vinkuja”

  Pikku: ”en tiedä mutta jotenkin toivon että oulussa on live feedi valtuuston kokouksissa kun herra rupiaa pöllyssä joku päivä rähisemään”

  Jorma: ”Eiköhän se kuitenkin riitaannu kunnolla siinä yhden miehen ryhmässään.”

  Raimo: ”Kyllähän Lokka siellä valtuustossa shown varastaa. Se on varma. Todennäköisesti erotetaan loppujen lopuksi valtuustosta jossakin vaiheessa.”

  Heikki :”pienestä se adolfkin aloitti,varotaan edelleenkin.”

  Jarno: ”Diskoläpsyttelijä pääsi läpi…”

  Kirsi: ”Se on semmoista se mamun elämä täällä Suomessa, saat mitä tilaat”

  Aika jännä, että nimenomaan suvakkimiehet ovat loihenneet lausumaan tuollaista kieltä…

  1. Tuolla on sellaista kieltä, että jonkun muun kohdalla alkaisi välittömästi parku rasismista ja vihapuheesta…
   – ja rodullistamisesta, suomalaisuuden liian kapeasta määrittelystä, leimaamisesta, stereotypioista jne.

  2. puvitesijaveilla itkupotkuraivari moskeijan(korjaan ”monitoimikeskuksen”lattialla)Tällaista herkku seurata.

 2. Suurimman typeryyden tekivät persut joille Juneksen ja Tiinan äänet eivät kelvanneet. Jos ns ”kansallismielisten” toiminta on jatkossakin näin helvetin idioottimaista mitään yhteisrintamaa nykyistä mädätystä vastaan ei synny. Perussuomalaiset ovat ilmiömäisiä omille kintuilleen kuseksijoita, JOS asiat olisi hoidettu toisin kannatus kuntavaaleissa huitelisi 20% tienoilla.

  Junes & Tiina olivat näidän vaalien ainut valonpilkahdus -muuten tulos on täydellinen katastrofi. Suurimpana tekijänä JÄLLEEN KERRAN keskinäiset nahinat ja kansallismielisiin ”soluttautuneet” mädättäjät.

  1. Mutta kannattaa pysytellä hyvissä väleissä persujen kanssa. kun eikö nuo Oulun persut ole enimmäkseen suht järkeviä?
   – jos vaikka listaltaan pyrkisivät edes sitoutumattomana, jos mahdollista – sitten eduskuntavaaleihinkin?
   – ei toki millä hinnalla hyvänsä, mutta kun politiikka on muutoinkin – aina – hiukan selkäänpuukottamistakin jopa puolueiden sisälläkin, joten joskus on vain pakko antaa olla…

   Juneksen pitää todella nyt panostaa kuntalaisia koskettaviin ja kiinnostaviin asioihin – jotta suosio ja luottamus säilyy ja lisääntyy!

   1. Ja yritetään nyt kaikki ymmärtää se tosiasia, että Perussuomalaisten kolme suurinta haittatekijää ovat tähän asti olleet Soini, Soini ja Soini. Puolueen rivijäsenet ovat niin monta kertaa yrittäneet lunastaa lupauksiaan äänestäjille, mutta mitä siitä on seurannut? Erottamisia, hiljaiseksi harjaamisia ja vastaavaa. Kaikki tämä Timosaurus I Suuren toimesta.

    Jos SMP oli ”Sirkka (Vennamo), Minä (Veikko Vennamo) ja Pekka (Vennamo), on Perussuomalaiset ollut tähän asti ”Soini, vaimo ja Raimo”: vaikka Vistbacka ei ole ollut puoluesihteeri enää herran aikoihin, on hänellä silti henkilökohtaista vaikutusvaltaa suhteettoman paljon. Ja Soinihan on totaalinen yksinvaltias. Tähän asti…

    Mutta Timosauruksen valtakausi on päättymässä. Uusi puheenjohtaja on joko Sampo Terho tai Jussi Halla-aho. Mieluummin jälkimmäinen, koska hänen johdollaan Perussuomalaiset yhtään epäilemättä alkaisivat lunastaa heihin panostettuja odotuksia päästyään ensin eroon niin tyhjää änkyvänkyröivistä vennamolaisista kuin myös omiin muroihin kuseskelijoista. Kumpiakaan ei tarvita äärimmäisen tärkeässä työssä Suomen kansan ja valtakunnan tulevaisuuden ylläpitämisessä ja kehittämisessä.

    Ymmärsiväthän nyt kaikki?

  2. Kuulemma Tiina olisi päästetty persujen listalle sitoutumattomana, mutta ei halunnut eri listalle kuin Junes. Ratkaisu oli paras mahdollinen, sillä molemmat eivät kuitenkaan olisi voineet mennä läpi, eikä ASYL-ryhmä ole nyt minkään puoluekurin alla. Toivottavasti Halla-ahosta tulee pj. ja Juneksen (vai ”Junesin”?) valtuustokausi sujuisi ilman isoja kohuja, että pääsee eduskuntavaaleihin persujen listalta.

 3. Juneksen/Tiinan suksee herättää tunteita: Kallion kirkossakin surukynttilät sytytetty. Kun maailma kerran on niin väärämielinen, onneksi paskanpuhuminen tuo helpotuksen

  1. Mikä erinomainen kommentti. Ja kun ajattelee Juneksen suosiota, niin hän on tehnyt jotain paremmin kuin monet muut jotka putosivat valtuustosta.

 4. Nimen omaan Junes tarvitsee isoja kohuja ja räminää ympärilleen ja mie luotan mieheen että hän myös sen saa aikaan. Kaikenlainen sassarointi ja vätystely on kokonaan poissa laskuista ja ainoa homma mikä hänellä nyt on, on pitää jumalatonta meteliä kaupungin valtuustossa. Yksin kun on saa tuskin ainoatakaan aloitetta läpi, MUTTA voi hyvin omin tunnoin haukkua nämä puoluepatkulit pataluhaksi ja siihen mie luotan että sen myös tekee. Onnea nyt kumminkin. Tästä se tappelu alakaa.

 5. Ei mainittu missää uutisissa, jos ouluu olis valittu joku vihervasuri piipertäjä olis eilisessä MTV3 10 uutisissa ollu maininta nyt oli leikattu niin että pelkästää etelä-suomen valtuutetut näkyi :O rasismiahan tuo on selkeesti.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.