Pidätetty Rakhmat Akilov: laiton muslimi

13

791cda41-668e-435f-b72d-a2cc0146564c

 

Poliisi on nyt vahvistanut, että terrori-iskusta kiinniotettu on 39-vuotias muslimi Rakhmat Akilov. Mies on kertonut poliisikuulusteluissa tappaneensa vääräuskoisia, joiden kuuluukin kuolla.

Rakhmat Akilov otettiin kiinni Märstan Statoil- huoltoasemalla vähän teon jälkeen. Hän oli käyttäytynyt siellä kummallisesti ja oli loukkaantunut. Hän kertoi henkilökunnalle olleensa iskun takana. Poliisi otti miehen kiinni ilman vastarintaa.

Akilov on kertonut kuulusteluissa, että hän on muslimi ja kuuluu isikseen. Käsky Tukholman iskuun on tullut hänen mukaansa  suoraan Syyriasta saatesanoilla: ”Koska Ruotsi pommittaa, tullaan Ruotsi tuhoamaan”.  Hän viittaa Syyriaan, jota Ruotsi pommittaa hänen mukaansa.

Rakhmat Akilov saapui Ruotsiin marraskuussa 2014, jolloin haki turvapaikkaa. Sitä ei kuitenkaan myönnetty ja mies kävi läpi valitusprosessin, kunnes viime marraskuussa kaikki valitukset oli käyty loppuun. Mies sai joulukuussa 2016 lähtökäskyn ja hänelle annettiin kuukausi aikaa poistua vapaaehtoisesti maasta. Mies painui kuitenkin maan alle ja poliisi ei tavoittanut häntä sen jälkeen siitä pohjois-tukholmalaisesta osoitteesta, jossa hän oli kirjoilla. Naisen mukaan, joka omistaa asunnon, mies ei kuitenkaan asunut siellä vaan Etelä-Tukholmassa Vårbergissä.

Terroristi oli siis laiton muslimi. Aivan samanlainen laiton maassaolija, joita tällä hetkellä päivystää myös Helsingin asemalla. Ovatko he yhtä potentiaalisia terroristeja? Ruotsin isku olisi voitu mahdollisesti välttää ottamalla Rakhmat Akilov ajoissa talteen ja poistamalla maasta. Pitäisikö Suomen poliisin toimia ja poistaa Suomessa oleilevat laittomat muslimit.

Niin Ruotsissa kuin Suomessakin ollaan teeskennelty iskun jälkeen, että elämän on jatkuttava entisellään. Näin ei tietenkään saa tapahtua. Se, miten tähän asti ollaan eletty, on mahdollistanut Ruotsin iskun ja Euroopan muut aiemmat iskut.

Nyt on sen vastuunkannon aika ja lopettaa naurettavat käsi-kädessä-kumbayjaa-laululeikit. On aloitettava vaikka siitä, että Helsingin aseman lakkolaiset on otettava kiinni, laitettava putkaan ja heitettävä ulos maasta. Ruotsi koventaa nyt otettaan laittomien muslimien kohdalla. Näin on ainakin kovasanaisesti luvattu. Ne toistakynmentä tuhatta laitonta otetaan kiinni ja poistetaan maasta. Iso urakka. Se vaatii resursseja, mutta jos sitä ei tehdä nyt – myöhemmin on liian myöhäistä.

Mistä te muka tiedätte mitä aseman laittomat muslimit ajattelevat?

 

 

 

Advertisements

5 thoughts on “Pidätetty Rakhmat Akilov: laiton muslimi

 1. Nyt jos koskaan pitää Rautatientorin telttaleiri purkaa. Se toimi vihreiden vaalitelttana ja siivitti nousuun, ei tarvita enää tuohonkaan tarkoitukseen.

 2. Kun se pitkistyy niin se mutkistuu: Suomi tulee saamaan oman Drottninggatan-Åhlensin sanoo:

  1. Älä päästä matuja ilman asylsyytä maahan, nopea selvitys
  2. Jos olet sen tyhmyyden tehnyt pitää hylsy toimeenpanna välittömästi, siis huostaanotto ja nopea karkoitus

 3. Rautatientori tyhjäksi laittomista ja laajat, koko maan kattavat etsinnät käyntiin lymyilijöiden löytämiseksi. Tosin tämä kaikki on täysin turhaa ja loppumatonta ilman sitä kaikkein oleellisinta toimenpidettä: RAJAVALVONTA on palautettava täysimääräisenä takaisin.

 4. Jos poliisille taluttaa kädestä pitäen laittoman, ei poliisi suostu tekemään mitään. Kieltäytyy työnteosta, eli on pelkkä valepoliisi. Jokainen sellainen pitää erottaa virastaan.

  On noille vinkattu terroristeistakin. Ei vaan kiinnosta. Poliisi siis tukee terrorismia, kunhan suorittajina ovat lemmikkinsä, pedofiilikulttilaiset.

  Kun isku viimein tapahtuu, se olisi ollut helposti estettävissä. Se rajapuomi luultavasti olisi laskeutunut ihan yksinkertaisella kädenliikkeellä. Tilauskeikkahan se sitten on.

  1. Kyllä. Ei ole olemassa mitään ”hyviä poliiseja” Samaa paskasakkia alimmalta tasolta johtoon saakka.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.