SÄPO alottaa oikeistoryhmien seuraamisen koston pelossa

13

Kuvakaappaus 2017-04-10 09-57-24

Ruotsin suojelupoliisi SÄPO on laittanut terrori-iskun tiimoilta ison pyörän pyörimään. SÄPO nimittäin on laittanut ruotsalaiset äärioikeistoryhmät erikoisvalvontaan. Suojelupoliisin päällikkö Anders Thornberg kertoi eilen ajankohtaisohjelma Agendassa, että syy miksi uzbekistanilaista terroristia ei voitu pysäyttää ajoissa, oli se, että hän ei ollut tehnyt mitään rikosta aiemmin. Ei ollut ollut syytä epäillä.

Samaan aikaan Thornberg kertoi, että SÄPO:n seurannan alla on muutamia ruotsalaisia ”white power”-ryhmittymiä, joiden piirissä puhutaan väkivaltaisesta kostosta.

– Seuraamme nyt tarkkaan kotimaisia extremistejä, monet heistä ovat nyt kiukkuisia ja siellä puhutaan kostosta. Eritoten Göteborgissa on tutkimukset päällä oikeistoväkivallan mahdollisuuden takia. He ovat nyt erittäin aktiivisia ja mitä lähemmäs vaaleja tulemme, sitä enempi he ovat valmiita käyttämään väkivaltaa.

– Näillä aktiivisilla oikeistolaisilla on rikossuunnitelmia, laki otetaan siis omiin käsiin. Olemme saaneet asiaan lisäresursseja ja meidän on saatava heidän toimet keskeytettyä ennenkuin jotain tapahtuu.

 

070818_Hess_c.jpg
Näitä SÄPO pelkää.
Advertisements

55 thoughts on “SÄPO alottaa oikeistoryhmien seuraamisen koston pelossa

 1. Näinhän ”nukkujat” toimii. Ei ole aikaisempia rikoksia. Ei voi seurata vanhoin menetelmin. Turhauttavaa, sivulliset ja yhteiskunnan tukijat saavat turpiin.

 2. Avatkaa lompakkonne ja sydämenne! (tai muuten musu avaa ne puukolla) sanoo:

  Hallitus toitottaa nyt suureen ääneen ettemme saa pelätä ja että meidän pitää laulaa Kumbayaa enemmän kuin koskaan aikaisemmin ja kammota maahanmuuttokriittisiä ihmisiä. Se mitä hallitus lähinnä haluaa on etteivät ihmiset miettisi MIKSI tämä terroriteko pääsi tapahtumaan. Syynähän on se ettei hallitus ole hoitanut tehtäväänsa joka on kansan turvallisuuden ja hyvinvoinnin takaaminen.

  Totta ettei kaikkia terroritekoja voi estää MUTTA RUOTSIN HALLITUS EI OLE TOSISSAAN EDES YRITTÄNYT!

  1. No sanoihan Ruotsin pääministeri Löfen murhaajille : ette koskaan voi voittaa. Miten tämä sosiaalidemokraatti aikoo estää muslimien voiton, kun Ruotsalaiset poliisitkin vaikuttavat vellihousuilta. Ja onko Ruotsilla edes armeijaa, muslimi invaasion tehneitä vastaan, kun ne aloittavat toden teolla agendansa. Tuo Tukholman terrori isku saattoi olla vasta alkusoitto.

 3. Perinteistä. Pelotellaan oikeistolla vaikka väkivaltaa lietsovat partaimaamit olisi se oikeampi ryhmä. Seuraavaa iskua odotellessa, jota tarttee tuskin pitkää odotella. Venäläinen vei vaan läpällä pommin oslossa ja marokkolainen turvis pidätettiin saksassa. Hyvät on tilastot muutaman viikon sisällä.

 4. ”Näillä aktiivisilla oikeistolaisilla on rikossuunnitelmia, laki otetaan siis omiin käsiin. Olemme saaneet asiaan lisäresursseja ja meidän on saatava heidän toimet keskeytettyä ennenkuin jotain tapahtuu.”

  Ei tullut sama mieleen islamonatsien kanssa???No ei tietenkään.Sehän olisi rasismia.Säpo on itsekin jo täysin perusteltavissa oleva vastaiskun kohde.

  1. Poliisilta ei löydy halua ja kykyä estää muslimiterrorismia ja kun siihen annetaan lupa ja resursseja ne käytetäänkin vihaisen kantaväestön valvontaan ja kurittamiseen…
   Onko poliisi täysin suvakkien ja piilomuslimien mädättämä?

    1. Ei ole. Poliisin on tehtävä niin kuin polittinen eliitti määrää. Kas, kun poliisinkin pääelinkeino on syöminen, ja se vaikeutuu yllättävän paljon kun menettää palkkatulonsa ja joutuu perheensä kanssa kaupungin vuokra-asuntoon.

 5. Surkeaa kun Suomessa islamia ja matuja vastustava kansanosa ei jaksanut lähteä edes äänestämään. Teksiä kyllä syntyy kotisohvalla makaamalla, rmutta vaikea tehdä mitään kun koko talven ollut sisätiloissa ja laiskuudeta johtuen sepelvaltimot puolitukossa. Säälittvää sakkia, vaikka tajuavat maamme tilanteen.

  1. Ketä muka voi äänestää kun ne kaikki ovat kuraa ja sontaa. On muitakin tapoja entä äänestäminen ihan btw…

   1. Itselle ainakin oli tosi vaikeaa valita, mutta lopulta tuo suurmoskeija määritti mihin ääneni laitoin. Äänestin siis Kokoomusta Helsingissä. Olin sen valmis tekemään, pääasia ettei tuota kammottavaa moskeijaa rakenneta. Oli ilo lukea Vapaavuoren antama haastattelu tänään, tuntui jopa siltä että ääneni meni kerrankin oikeaan osoitteeseen. Kiitos Jan, pysythän sitten kannassasi loppuun asti.

    1. Jaa että sen takia äänestit Kokoomusta(joka on pahimman luokan maanpetturien rotankolo). Mitä sitten vaikka Helsinkiin tulisi suur-moskeija? Helsinkihän näyttää jo nyt Mogadishulle, mitä eroa se tuo onko siellä suur-moskeijaa vai ei?

     Minä asun Oulussa ja täällä on yksi moskeija Cumulus-hotellin vieressä. Se ei edes näytä moskeijalle vaan on joku pieni paskainen kerrostalo. Vaan aivan sama olisiko sitä tai ei, ei sillä ole merkitystä kasvavan kuranaama-armeijan kannalta.

     Kai tajuat että sillä ei ole mitään merkitystä äänestätkö vasemmistoa tai kokoomusta tai persuja tai jotain muuta, kaikki ne ovat yhtä ja samaa. Mikään valtapuolue ei tule asettumaan suomalaisten puolelle, ei vähentämään maahanmuuttoa neekeri/ähly maista, ei tekemään itsenäisiä päätöksiä ilman EU globalistien tai juutalaispankkiirien käskyä, ei mitään.

     Äänestit siis vain yhden asian takia kokoomusta, vaikka kokoomus on suomessa pahimpia mädättäjiä. Samalla logiikalla minä, kansallissosialisti, olisin voinut äänestää vasemmistoa koska he ovat(tai ainakin olivat) vapaakauppasopimuksia vastaan.

     1. Islam on pahin uhka Euroopalle!
      – megalomaaninen suurmoskeija olisi Suomen valloittamisen ensimmäinen maamerkki, symboli koko muslimimaailmalle, että lähtekää vielä suuremmalla joukkovoimalla tänne!
      – kellarimoskeijat on ihan eri asia, niitä on Hesakin jo täynnä…
      – miksi helvetissä SUOMEN PÄÄKAUPUNKI pitäisi edes symbolisesti luovuttaa rättipäille????????

      Salafistinen suurmoskeija sytyttäisi nyt kytevät ääri-islamistiset kekäleet ilmiliekkiin…
      – Suomen muslimit kun ovat yhä oikeasti hiukan maltillisempia kuin esim. Ruotsin vastaavat, johtuen määrästä ja myös siitä, että ulkomaisten salafistien toiminta ei vielä rullaa täydellä teholla…

      Kokkareista en minäkään pidä – ja olisi toivonut hesalaisten tajuavan äänestää pääkaupunkiseudun hyviä persuja ja myös joitakin kristillisiä suurmoskeijan tähden…
      – toki kokkarien voitto Vihreistä on hyvä juttu, jos vain kokkarit eivät taivu…

      En millään tajua niitä maahanmuuttokriittisiä, jotka kannustivat ihmisiä olemaan äänestämättä persuja – en ainakaan pääkaupunkiseudulla!

     2. ”En millään tajua niitä maahanmuuttokriittisiä, jotka kannustivat ihmisiä olemaan äänestämättä persuja – en ainakaan pääkaupunkiseudulla!”

      Itse äänestin perussuomalaisia, mutta oli kyllä karvasta kalkkia. Ongelmana on että jos äänesti persuja hyväksyi samalla 2015 matukatastrofin ja Soinin kädettömyyden tässä katastrofissa. PS-kriittisyydelle on kyllä hyviä syitä vaikka olisikin ns nuiva.

     3. ”Suurmoskeija-kuin Sauronin silmä…”

      Eiköhän Helsinki ole jo luovutettu kun katukuva kertoo kaiken. Enkä minä ole maahanmuuttokriittinen vaan maahanmuuttovastainen.

      Kerrotko persujen saavutuksista? Onhan heillä jo jytkyä ja valtion rahallista tukea ja kannatusta ollut vuosia niin kai edes jotain saavutuksia on saatu? Nimeäisitkö niitä ystävällisesti. Esim katupartiointia tai tempauksia tai mielenosoituksia tai karkoituksia tai muilutuksia jne mitä vain.

      Luuletko että jokin säälittävä moskeijakielto tai burkhakielto on jotenkin merkittävä? 😀 Eikö ranskassa ole burkhat kiellettyjä? No siellä varmaan ei sitten ole ongelmia niiden abaut 10milj muslimin kanssa. Kun kerran on kieltoja hei kamoon…

      Usassa on yli 40milj neekeriä, jotka eivät ole muslimeja mutta ongelmia heistä koituu jatkuvasti. Rikoslista on pidempi entä nälkävuosi. Mutta luulin että vain muslimit tuovat ongelmia koska islam ja muh kulttuurierot 😀

      Entä jos suomeen tulee ne potentiaaliset 60milj afrikan kristittyä neekeriä? Etkö vastusta sitä koska he eivät ole muslimeja? Mieti vähän laajemmin näitä ja lopeta määkiminen.

     4. Persut ovat alakynnessä hallituksessa, etenkin kun kannatuskin on matalalla…
      – yksi puolue ei pysty yksin isoihin muutoksiin…
      – toki tekivät virheen, kun eivät vaatineet tai saaneet sisämisterin pestiä itselleen – mutta miten heitä sitten ehkä kiristettiinkin Sipilän taholta, sitä ei kukaan tiedä…

      Persujen nousu suurimmaksi olisi ainoa tie, mutta sitä varten pitää myös kasvattaa uskottavia poliitikoita, mikä vie aikaa…
      – esim. moni haukkuu tiettyjä maahanmuuttokriittisiä persujakin liian maltillisina, mutta sitä asiallista uskottavuutta tarvitaan muidenkin ja etenkin niiden potentiaalisten äänestäjien takia…
      Puhemies Maria Lohelakin voi olla vielä kovaa kamaa nykyisten ei-persujenkin silmissä…

      KD:ssä ja sen kannattajissa on paljon islam -kriittistä väkeä, joten toivoa sopisi, että esim. Keskustalta, RKP:ltä, Kokkareilta – siirtyisi porukkaa sinne…
      – KD ja Persut olivat liki identtiset Hesarin arvokartallakin…
      – vale-kristitty Sipilähän ei nimenomaan halunnut KD:tä hallitukseenkaan, vaikka persuille se olisi käynyt…
      – ja kun Räsänen on nimenomaan Soten asiantuntija, koska puolue on laatinut perusteellisia selvityksiä siitä jo aiempina kausina ja siksi mm. vaalitenteissäkin toimittajat ovat pyytäneet nimenomaan Räsästä selvittämään, mistä kakesta Sotessa on kysymys…
      Sipilä on itse asiassa kokkarimpi kuin kukaan kokkari itse – jos ajatellaan taloudellisen ahneuden kannalta…

     5. Anje, itse vähättelet islamia – USA:ta ei myöskään kannata sotkea kuvioihin, sillä se on maahanmuuttajavaltio, jonne mustat on itse väkipakolla raahattu aikoinaan…
      – valtava ongelmavyyhti siis jo lähtökohtaisesti – mutta USA:ssa siltikin vain monella on asiat todella hyvinkin, sen on sanonut moni siellä asunut suomalainenkin…

      Ei kukaan halua tänne laumaa afrikkalaisia kristittyjäkään, mutta päinvastoin lähetystyötä heidän parissaan on jatkettava – sillä liian moni on yhä puolipakana, mikä estää hyvää kehitystä…
      – mutta kun omakin kirkkomme mätänee alta, niin helpommin sanottu kuin tehty…
      Samaten kehitysyhteistyötä on jatkettava ja siinä myös liiallisen väestönkasvun ehkäisyn on oltava kärjessä – kristillinen Afrikka kasvaakin huomattavasti hitaammin kuin mitä esim. mustat muslimit sikiävät useine vaimoineen…

     6. Anje
      ”Kerrotko persujen saavutuksista? ” Olet oikeassa tässä asiassa, PS on ollut täysin turha puolue. Saavat syyttää itseään romahduksesta vaaleissa. Suomeen tarvitaan joko täysi muutos PS:n sisällä tai uusi nuiva puolue.

      ”Luuletko että jokin säälittävä moskeijakielto tai burkhakielto on jotenkin merkittävä? ”
      – Jostain on alettava ja on nuo kiellot parempia tyhjää parempia.

     7. Niin, äänestin nimenomaan suurmoskeijaa vastaan. Jos sen rakentaminen estyy Kokoomusta äänestämällä, so´ll be it.

    2. Vihreät ja vasemmistoliitto(Li Anderson on umpihullu) olisivat olleet huonoimmat vaihtoehdot…Vaikka koko vaalisirkuksessahan pää-ideana on että ihmisille annetaan illuusio mahdollisuudesta vaikuttaa.

    3. Jokainen, joka vastustaa suurmoskeijaa, on hyvä jätkä – riippumatta puolueesta tai motiiveista. Kun Vapaavuori tulevana pormestarina haluaa hankkeen torpetoida, se voi jopa osua ja upota. Marille yläpeukku

     1. Entä jos käy niin että moskeijan vastustamisella olikin takana vain saada ääniä ja syödä sitten leveää leipää kun tili kasvaa kilpaa mahan kanssa. Vähentääkö suur-moskeijan torppaaminen maahanmuuttoa? Estääkö se mamujengejä?

      Helsingissähän on jo moskeijoita, vastustaako Vapaavuori niitäkin? Mitä eroa sillä on jos on kymmeniä pieniä moskeijoita vs kymmeniä pieniä + yksi iso? Entä jos tuleekin 100 uutta pientä moskeijaa, vastustaako Vapaavuori niitäkin?

     2. Suurmoskeijalla olisi valtava symbolinen vaikutus – siitähän ollaan aikeissa tehdä Tuomiokirkkoa monta kertaa suurempikin…
      – joka ikisessä Euroopan maassa – nimenomaan nämä ulkomaisten salfistien suurmoskeijat ovat niitä islamilaisen terrorin pääkallopaikkoja…
      Niillä on selvästi muslimimaailmallekin suuri merkitys – eli kun saadaan sellainen johonkin maahan, niin koko koneisto tehostuu…

      Pienet moskeijat, esim. somalien – ovat lähinnä somalimiesten keskustelukerhoja…
      – niillä on uskonnon lisäksi muitakin tehtäviä, joten se miedontaa uskontulkintaa!
      – toki on radikaalejakin pikkumoskeijoita, mutta tilannetta ei korjaa se, että rakennetaan megalomaaninen radikaalimoskeija, jonne on jokaisen muslimin helppo mennä!

      Suomalaisten käännytys tulee myös helpommaksi, jos on hieno suurmoskeija – koska moni on oikeasti niin tyhmä ja pinnallinen…
      – etenkin moni nainen, joihin jo hienot huivitkin vetoavat ihquina…

     3. ”Suurmoskeijalla olisi valtava symbolinen vaikutus – siitähän ollaan aikeissa tehdä Tuomiokirkkoa monta kertaa suurempikin…”
      – Täällä PK-seudulla monikulttia on aivan liikaa, joten viimeinen asia, jota tänne kaipaan on suurmoskeija.
      Suurmoskeija olisi ”insult to injury”

    4. Älä nyt sitten ihan hirveesti pety, kun Jan ilmoittaa parin kuukauden päästä, että Kokoomus on pitkällisten neuvottelujen jälkeen hyväksynyt moskeijahankkeen. ”Koska saimme takuut että siellä ei yllytetä eikä vihapuhuta.”

 6. Joka maassa sama virsi. Maahanmuuttajat terrorisoi ja kantaväestön oikeuksia kavennetaan. Englannissa kiellettiin kansallismielisten järjestö National Action terroristijärjestönä vaikka kärjestöä ei edes ikinä epäilty laittomuuksista, saksassa lähes kaikki kansallismielisyys on laissa kielletty suomessa yritetään kieltää vastarintaliike.. lista olisi loputon..

 7. Ruotsin SÄPO voisi keskittyä itse ongelmaan, sen vaikutusten sijaan. Ongelma ovat matut, eivät kansallismieliset. Syy-seuraus suhteessa voi kansallismielisten pinna palaa ja he saattavat palauttaa järjestyksen kortteli korttelilta, kuten Leipzigissa viime keväänä. Mutta se ei ole ongelma. Ongelma on viranomaisissa jotka päästävät matuja maahan.

  Aivan kuten Suomessa.

 8. Kyllä minäkin pelkään ja inhoan tuota uusnatsien Suomeenkin levinnyttä vastarintaliikettä – koska fanaattisesti uskovat ja levittävät täysiä valheita sekä historiasta että nykypäivästä, etenkin Suomenkin historiaan liittyen – ja kun ihan liian monet heistä ovat itsekin aivan oikeasti väkivaltaisia rikollisia.
  – he eivät kokonaisuutena aja sellaisia arvoja ja tavoitteita, joihin itse uskoisin, vaan pikemminkin päinvastoin ja kun menee niin yli kaikessa, ääripäähän todella.
  Mielestäni ajavat hyvin paljon ihan täsmälleenkin samaa pask*a kuin islamistit – mutta vain eri paketissa!

  Natsit ovat omassa aatteessaan ns. utopian kannattajia, sillä natsi-Saksakaan ei olisi ollut toimiva valtio pitkällä tähtäimellä missään suhteessa – ja isolle osalle maailmaa heidän valtansa olisi merkinnyt alistumista natsien orjiksi tai hävitettäviksi….
  – natsit voivat valehdella, mutta se ei muuta sitä, että suomalaisetkin suunniteltiin siirrettävän Siperiaan ja Suomi asutettavan muualta tuoduilla arjalaisilla – edes suomenruotsalaiset eivät kelvanneet arjalaisiksi sekarotuisuutensa vuoksi!

  Natsien ajama politiikka hajotti Saksan kymmeniksi vuosiksikin; Saksa kilpaili ennen II maailmansotaa monissa asioissa jopa USA:nkin kanssa , mutta ei enää koskaan sodan jälkeen…
  – natsit tuhosivat niin ison osan mm. tiedemaailmaa – eikä Saksa ole enää sellainen kulttuurin ja taiteenkaan sampo, mitä se oli ollut ennen natseja…

  Natsien tunku maahanmuuttokriittistenkin tontille pikemminkin vähentää maahanmuuttokriittisten kannatusta ja raivaa tilaa Suomea mieron tielle ajaville voimille…
  – moni potentiaalinen maahanmuuttokriittisten äänestäjä ei äänestä – koska pelkää sen johtavan siihen, että natsien henki tulee ulos pullosta laajemminkin ja alkaa levitä, koska syrjäytyneitä ihmisiä on niin paljon…

  Mitä tuohon Ruotsiin tulee – niin natsit eivät kai ole ennenkään juuri muslimeja ahdistelleet, ei ainakaan näitä vaarallisia ääri-islamisteja, jotka rakentavat kalifaattiaan Euroopassa?
  – liian usein Euroopassa natsit ahdistelevat jotain afrikkalaista kristittyä siivoojaa tms. – joten miksi aloittaisivat nytkään noista vaarallisista ääri-islamisteista?

  Natsit myös aliarvioivat muslimeja ja ääri-islamia; heidän vaikutusvaltaansa maailmassa, muslimimaillahan on jopa ydinaseitakin ja Persianlahden maat ovat sikarikkaita, omistavat paljon USA:ssa ja Euroopassakin, myös pankkeja…
  – tai sitten natsien ja ääri-muslimien yhteinen viha juutalaisia kohtaan vaan on niin yhdistävä side – että liittoudutaan tietämättöminä sen päävihollisen eli islamistien kanssa…
  – oikeat natsitkin olivat liitossa muslimien kanssa…

  Joskus muutoinkin ärsyttää esim. kaikkien Amerikan toimien arvostelijat, jollaisia natsitkin ovat – etteivät nämä tajua islamin todellista voimaa, islamistien sekopäisyyden syvyyttä, muslimirahan määrää ja juuri ydinaseidenkin uhkaa…
  – muslimit eivät itse ole kykeneväisiä pidempään rauhan tilaan missään tilanteessa, koska islam, islam ja islam!

  1. Natsit tekevät maahanmuuttokriittisisyydestä liian vastenmielistä monien silmissä – koska suuri osa maahanmuuttokriitikoista haluaa vain rajatarkastukset takaisin ja maahanmuuttopolitiikan toimivaksi…
   – on tunnustettava, että muslimit eivät sopeudu länsimaihin, joten turvapaikanhakijoina ja kiintiöpakolaina ei heitä pidä enää Suomeen ottaa ja asuttaa.

   Täällä jo oleskelevien ja etenkin ilman kansalaisuutta olevien muslimihumumamujen kotimaan tilanne pitää tarkistaa – ja jos on parempi tilanne, niin heidät pitää palauttaa, etenkin vielä jos eivät ole millään tavoin integroituneet Suomeen.

   Yhteiskuntaan pitää säätää sellaisia lakeja, että kansalaisuudenkin omaavat muslimit miettivät, että haluavatko asua Suomessa vai muuttaa muualle, esim. johonkin muslimimaahan….
   – esim. ei saa sallia Suomen lakien vastaista menoa – ja uskonnolliseen pukeutumisen on puututtava, esim. kouluissa ja julkisilla työpaikoilla.
   Ja esim. jos musliminainen ei mene töihin pelkästään kaapujensa takia – on sosiaalituet pistettävä poikki.

   Suomen kansalaisuuslaki olisi pistettävä uusiksi – ei enää kansalaisuuksia mamuraiskaajille, eikä sopeutumattomille.

   Muutoin kyllä hyväksyn sen että tänne tulee pieniä määriä ulkomaalaisia oikeista syistä – koska suomalaisetkin muuttavat ulkomaille koko ajan!

   1. ”Muutoin kyllä hyväksyn sen että tänne tulee pieniä määriä ulkomaalaisia oikeista syistä – koska suomalaisetkin muuttavat ulkomaille koko ajan!”
    – Itse olen sitä mieltä että jos Suomeen muuttaa pysyvästi, muuttajan pitää luopua islamista. Kaikki muut uskonnot ovat ok, mutta mielestäni islam ei. Turistina Suomeen voi tulla käymään vaikka olisi muslimi, sillä käyväthän suomalaisetkin esim Turkissa.

  2. Amerikkahan on nykyisin umpimätä valtio, joka tuputtaa globalismia kaikkialla. Trump vaikutti hyvältä vaihtoehdolta, mutta hän on samanlainen neokonservatiivi kuin Bush oli. Ei tarvitse olla ruudinkeksijä että ymmärtää Syyrian kaasu-iskun olleen false-flag operaatio. Assad ei hyötynyt mitään kaasu-iskusta ja on ollut voitolla, joten sotilaallisesti olisi ollut järjetöntä pilata mainettaan maailmalla käyttämällä kemiallisia aseita.

   1. Emme tule koskaan saamaan kaikkia tietoja ja motiiveja yhtään mistään iskuista – ja esim. kaikista Amerikan tekemisistä.

    Jos kaasuisku tapahtui, niin kyse oli näyte siitä, että kemiallisia aseita EI sallita.
    Ja näyte, että myös Trump uskaltaa iskeä sotilaallisesti.

    Trumpista ei vielä ota selvää, että mikä on.
    Obama ainakin oli täysin sekaisin, kun veti joukot Irakista – vaikka sotilasasiantuntijat ennustivat, että se johtaa sisällissotaan – mutta kun rauhanpalkinto ja koko maailmakin vaati…

    USA:n suurin ongelma on se, että se tekee sisäpolitiikkaakin ulkomailla – näin toki tekevät kaikki suurvallat
    – ja suurvallat itse asiassa tarvitsevat sotia tietyin väliajoin ja etenkin ns. vahvat johtajat, siksi Putininkin suosio on vain noussut, kun on lähtenyt sotimaan…

    USA:lle myös annetaan liika valtaa, esim. korruptoituneet johtajat Etelä-Amerikassakin – ja massasiirtolaisuus sieltä onkin myös Amerikan omaa ansiota…

    Mielummin kuitenkin niin, että USA on se ns. maailmanpoliisi – kuin että joku Persianlahden leviävä kalifaatti olisi, kuten muuten saattaisi olla…
    – ja USA on kuitenkin säilyttänyt sen hengen, että tarvittaessa valkoinen mieskin iskee ja lujaa – kun muutoin valkoinen maailma on jo niin syytöksillä kuohittu, koska emme syytä edes aiheesta takaisin…
    – on myös poliitikoiden osalta täysi tabu puhua siitä, että kehitysmaissa on umpipaskat johtajat että islam on täysin läpimätä ideologia, joka tuottaa vain pahoinvointia ja sotaa, ihan pelkästään sunnat ja shiiatkin keskenään…

    Suomen ja Euroopankin pitää puolustaa etujaan USA:ta vastaan – kun ei ole tyhmä se joka pyytää…

    1. ”Mielummin kuitenkin niin, että USA on se ns. maailmanpoliisi – kuin että joku Persianlahden leviävä kalifaatti olisi, kuten muuten saattaisi olla…”

     Kyllä. Jos on pakko olla maailmanpoliisi, olkoon se mieluummin USA kuin Kiina tai kalifaatti. Mutta, USA on Saudi-Arabian hyvä ystävä vaikka Saudi-Arabia on ehkä pahin valtio maailmassa. Assadille taas kristitty vähmmistö Syyriassa ei ollut ongelma..

    2. Saudit on islamin keskus, mikä selittää paljon – omaavat niin paljon käskyvaltaa muslimeihin koko maailmassa…
     – mutta Sauditkin on toisaalta täysin riippuvainen USA:n öljytekniikasta…

     Muslimivaltojen kesken valinta on kuin ruton ja koleran – ja koska sunneja on kuitenkin enemmän…
     Assadiakin käsitellään osana kokonaisuutta ja nyt jopa osana USA:n ja Venäjänkin peliä, eikä itsenään lainkaan…
     – saa nähdä, mitä tuleman pitää…

     1. ”Assadiakin käsitellään osana kokonaisuutta ja nyt jopa osana USA:n ja Venäjänkin peliä, eikä itsenään lainkaan…”

      Kyllä, Syyrian sisällisota liittyy historialliseen kylmän sodan asetelmaan jossa shiiat olivat N-liiton kavereita ja sunnit USA:n ystäviä. Mutta, tästä huolimatta olen sitä mieltä että Assad on parempi kuin Saudi-Arabia.

  3. Tiinan ja Juneksenkin kannattaa miettiä, miten suhtautua natseihin – koska natseja eli aitoja kansallissosialisteja pyörii ympärillään somessakin…
   Ihmettelen joskus myös sitä, kun hehkuttavat näitä tiettyjä ulkomaalaisia nimiäkin – joista osa on päivänselviä natseja myös, osa toki on myös selkeä putinistikin – mutta esim. tuo natsi-ideologia tai ainakin ns. kevytversio siitä, kyllä puskee läpi, vaikka eivät keskitykään natsiasiaan aivan Pohjoismaisen vastarintaliikkeen aktivistien lailla…

   En ymmärrä, miksi ei voi olla suomalaista kansallismielisyyttä ja isänmaallisuutta – ilman että siihen sotketaan ulkomaisia hörhöja ja jopa vaarallisia ulkomaisia hörhöaatteita; natsi-ideologiakin on jo hengeltään suomalaisvihamielistä…
   – suurempi suosio toki houkuttelee, mutta millä hinnalla?

   Suomalaiseen kulttuuriin, kansanluonteeseen, maan- ja mielenmaisemaan – ei sovi väkivaltaisen hyökkäävä natsiaate, suomalaisuus ei ole koskaan rakentunut toisten ihmisten halveksumiselle ja alistamiselle – mutta esim. ruotsalainen todella on, kun katsotaan suhtautumista suomalaisiinkin ja jopa suomenruotsalaisten suhtautumista suomalaisiin!
   – suomalainen on historiassa noussut kapinaan vain, kun hänen oikeudentajuaan on syvästi loukattu, esim. jo Nuijasotakin.
   – suomalainen ei pyri pönkittämään aatteitaan valheilla, vaan totuudella!

   1. Junes pääsi mukavasti läpi, mutta Tiina ei tainnut…No, toivottavasti Tiina yrittää vielä seuraavissa vaaleissa.

    1. Tiedän ja se on hyvä – Tiinakin päässee seuraavissa vaaleissa – jos ei muuten, niin laajentavat listaansa tai menevät jonkun puolueen listoilta…
     – toki se vaatii sitä, että Junes myös onnistuu valtuutettuna!
     – ja jos onnistuu hyvin, voi menestyä myös eduskuntavaaleissa…

     Jämäkästi, mutta asiallisesti olisi toimittava, sillä ihan överiksi menevä meininki ei kuitenkaan toimi politiikassa. Juneksella on hyvä huumori – se usein riittää ns. asiattomuudeksi…
     Alkuun Juneksen kimppuun tullaan varmaan hyökkäämäänkin suvakkien ja paikallismedian taholta, mutta ei pidä provosoitua…

     Tiina ja Junes voisivat muuten pitää jonkun tilaisuuden äänestäjilleen, jossa nämä kertovat toiveistaankin?
     – elleivät ole niin jo suunnitelleetkin…

     1. Toivotaan että pääsee, mutta älkäämme liikaa luottako edustukselliseen demokratiaan -> Sveitsin malli eli suora demokratia on oikeaa demokratiaa.

  4. ”Joskus muutoinkin ärsyttää esim. kaikkien Amerikan toimien arvostelijat, jollaisia natsitkin ovat – etteivät nämä tajua islamin todellista voimaa, islamistien sekopäisyyden syvyyttä, muslimirahan määrää ja juuri ydinaseidenkin uhkaa…
   – muslimit eivät itse ole kykeneväisiä pidempään rauhan tilaan missään tilanteessa, koska islam, islam ja islam!”

   islam(aloitin tarkoituksella pienellä kirjaimella) on pahin asia maailmassa, mutta maailma ei ole mustavalkoinen. USA on tehnyt paljon hyviä asioita(esim korean sota 50-luvulla) ja paljon huonoja asioita(Esim Guantanamo). Suurvallat ajattelevat eri tavoin maailmasta kuin Sveitsi, oli kyseessä joko Kiina, USA tai NL. Angry Foreigner teki loistavan videon aiheesta

   1. Aivan liian yksinkertaistavaa juttua Syyriasta, esim. tuo Free Syrian army oli ainakin aluksi monietninen; kurdeista kristittyihin, sunneista shiioihin.
    Aluksi näytti siltä, että Assad syrjäytetään hyvin nopeasti – jolloin myös vihollisen vihollinen voi olla ystävä.
    Itsellä kävi mielessä sekin, kun ISIS veti ulkomaista väkeä, että moni halusi radikaalit pois maastaan – mutta se kääntyi itseään vastaan…

    Miksei Ruotsi kelpaisi Putinille? Rikas ja kaunis maa – paljon teollisuuttakin, jota voi myös siirtää – luonnonvaroja yms. Kauniita naisiakin riittää, joten olisi hyvä pikapalkinto sotilaillekin, sillä niin se vain menee sodan aikana.
    Venäjä laittaisi musulmaanit – ja ruotsalaiset – kuriin välittömästi. Jopa siirtäisi helvetin kuuseen.
    Ruotsin päänaaukominen joskus selkeästi ärsyttää Venäjää, joten mikä jottei sopivassa tilanteessa…

  5. En ymmärrä, että miksi jotkut natsit valittavat, että USA kiusaa muslimimaita, kun oma ideologiansa alistaa ja jopa haluaa hävittää ei-arjalaisia kansoja ja maita sekä tietenkin juutalaisia…

 9. Asiat etenevät aivan kuten globalistit ovat suunnitelleet. Terrorismiin vedoten käydään tavallisten ihmisten kimppuun. Tähän asiaan on nyt PAKKO herätä suurella joukolla tai edessä on orjana eläminen poliisivaltiossa.

 10. Kommentoija nimeltä ”Kostoon en usko-mutta natseja pelkään minäkin…”

  Ei muutakuin perustamaan oma miedompi ”kansallismielinen” puolue/järjestö. Ai mutta unohdin, meillähän on jo niitä. On persuja,itsenäisyyspuoluetta,muutos 2011(onko enää olemassakaan?),suomen sisua…

  Kun alat miedostelemaan ja myöntäilemään kaikkia niin taannut sisällöttömäksi näennäispuolueeksi joka ei lopulta eroa mitenkään muista. Sisältö ja tyhjä ja saamaton, keski-ikä kannattajissa on siinä 40-60v tienoilla.

  Pelkää vain ”natseja” siitä vain. Katso sitten sivusta kun aidot kansallismieliset järjestöt euroopassa kasvavat ja pitävät toinen toistaan näyttävempiä mielenosoituksia ja marsseja.

  Ihan asian vierestä: kumpi sinusta näyttää aikaansaavalle ja jämäkälle jota ei voi murskata

  1. Kansallissosialistit(nuoria,urheilullisia ja fanaattisia) esim tämä https://www.youtube.com/watch?v=aBN6YbokdLQ

  2. ”Maahanmuutto ja islamkriitikot”,ne ”aidot” kriitikot( sekalaista,keski-ikä lähellä eläkettä) esim tämä https://www.youtube.com/watch?v=wGEbNXfNM2k .Siellä letka lähtee oikein sauvakeppien säestämänä liikkeelle :DDD

  1. Olipa kyse punaisesta (internationalistisesta) tai mustasta (kansallisesta) sosialismista, samaa regressiivistä paskaa siinä myydään eri värisessä paketissa. Sosialistisen realismin ja Kiinan kulttuurivallankumouksen kuvastokin on täynnä ”nuoria, urheilullisia ja fanaattisia” ihmisiä, jotka uskovat kirkkain silmin olevansa hyvyyden asialla pahuutta vastaan.

   Natsit ovat kommunistien tapaan spektaakkelien ja visuaalisuuden sokaisemia. Kyllä, Hugo Bossin univormut ja rivissä marssivat nuoret miehet näyttävät hyviltä, mutta minkään sosialistisen ideologian pohjalta ei synny vapaata yhteiskuntaa, jossa vallitsee todellinen meritokratia ja mahdollisuuksien (eikä lopputulosten) tasa-arvo. Ei tänne kaivata mitään natsi- tai muutakaan eliittiä, joka on puoluejäsenyytensä, ideologisen oikeaoppisuutensa ja pyrkyryytensä vuoksi muita paremmassa asemassa. Nykyinen poliittinen korrektius vain korvattaisiin toisella.

   1. Talousjärjestelmänä kansallinen sosialismi on parempi kuin kansainvälinen kommunismi, mutta kuten nimestäkin voi jo päätellä valtion rooli on kansallisessa sosialismissa liian iso(Suomi on myös sosialistinen maa, katso vaikka vero-astetta). Tosin, Saksassa toimittiin myös oikein joissain asioissa vaikka valtion rooli olikin liian iso eli luovuttiin FIAT-rahasta siirtymällä valtion tarjoamaan velkavapaaseen rahaan sen sijaan että oltaisiin jääty kv-pankkiirien armoille. Saksan talous-ihmeen 1930-luvulla selitti juuri tämä irtaantuminen läpimädästä FIAT- rahaan perustuvasta kv-pankkijärjestelmästä.

    1. Saksan talouden elpymisen selittävät myös yksityisen teollisuuden avustukset ja verohelpotukset sekä valtion investointien merkittävä lisääntyminen (autobaanat, rakennus-, rautatie- ja merenkulkuprojektit, aseteollisuus jne.), samaan tapaan kuin Rooseveltin New Deal nosti Yhdysvallat pörssiromahduksen jälkeisestä lamasta.

     Itse olen kultakantaan siirtymisen puolella ja ymmärrän kyllä Fiat-rahan ongelmat, mutta ei kultakannan käyttöönottoon mitään sosialistista totalitarismia tarvita.

  2. Persuistakin voisi vielä tulla jotain, jos se saa tarpeeksi hyviä, oikeasti tavoitteellisia ja aikaansaavia poliitikoita, eikä vain poliittisia kiipijöitä – karismaakin toki pitäisi löytyä…
   – osa sinänsä hyvistäkin tyypeistä on tehnyt liian pahoja ylilyöntejä maahanmuuttokriittisten suosion sokaisemana ja siten pilannut poliittisen uskottavuutensa – eli ei pidä innostua omienkaan suosiosta liikaa!
   – sillä ei pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa, ei missään vaiheessa.

   Persujen ongelma on myös se, että omatkin mollaavat koko ajan – kun odotetaan, että Rooma rakennetaan päivässä…

   Oikeastaan silläkin pötkii jo pitkälle, että kansan silmät avautuvat – sillä ennen -90-lukua Suomessa tehtiin todella tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa…
   – sillä muidenkin puolueiden kriittisempiä äänestämällä tulee muutosta aikaan eli puolueet muutkin puolueet voivat muuttua sisältä käsin…

   En pidä kaikkia natsejakaan sinänsä pahoina ihmisinä, vaan moni on vaan täysin harhautunut ja kai vaan täydellisen tympääntynytkin…
   – Amerikan ”uusnatsiprofeetoista” moni muuten on rikas helppoheikki – ja länkyttävät harhaista ja valheellista propagandaa, koska se tuo rahaa heille itselleen…

   Ylipäätään kaikenlainen täysin yliampuva meno vie helposti kaiken uskottavuuden…
   – joillain natseilla on Hitlerin kuviakin palvottavana kuin konsanaan Stalinin tai Maon…

   Minkään ideologian ei pidä antaa mennä kaiken edelle – muutoinkin vallankumoushan aina ns. syö omat lapsensa eli arvaamatonta on kaikin tavoin, joten mielummin pitää purjehtia tasaisesti, mutta oikeaan suuntaan…

  1. Olisiko helpompaa kehittää vaikka muslimilukko jokaiselle muslimille jolla poliisi voi tarvittaessa kytkeä muslimin pois päältä, muutoin jokaiselle esineelle jolla voi saada vahinkoa aikaiseksi täytyy kehittää jonkinlainen käytönestolaite.
   Maailman jokaista terätyökalua, kivenmurikkaa ja oksankarahkaa tuskin voidaan varustaa käytönestolaitteella…

 11. Koska oikeistoryhmät ovat olleet niin vaarallisia Ruotsissa, että Säpon pitäisi heitä tarkkailla. Tarkkailisivat vaan muslimeja, jotka toivat vihan, sekasorron ja terrorin Pohjoismaihin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.