Espoon valtuutettu Habiba Ali työskentelee jihadistien kotiinpaluun helpottamiseksi

0

skarmavbild_2016-01-02_kl._22.11.34Espoon kaupunginvaltuustoon pääsi muuan somalialainen yksinhuoltajarouva Habiba Ali. Hän on seitsemän lapsen yksinhuoltaja. Tämä ei ole oleellista, on selvää, että hän käyttää miehensä kanssa hyväkseen suomalaista sosiaaliturvasysteemiä. Oleellisempaa on missä Habiba ali työskentelee.

Hän työskentelee Kirkon Ulkomaanavun ”radikalisaation vastaisen hankkeen projektikoordinaattorina”. Kirkon Ulkomaanavun informaation mukaan Habiba Alin yksi toimeenkuvaan kuuluvat tehtävä on työ ”entisten vierastaistelijoiden integroimiseksi yhteiskuntaan”.

Toisinsanoen Habiba Ali puuhastelee kirkon virassa niiden afrikaanojen ja arabien parissa, jotka ja ovat lähteneet Suomesta Syyriaan isikseen tai Somaliaan al-shabaabiin tappamaan ihmisiä.

Habiba Ali kertoo kirkon Ulkomaanavun nettisivulla:

– Jos nuori lähtee esimerkiksi sota-alueelle, tämä on kriisin paikka perheessä. Voi olla että nuoresta on oltu huolissaan jo pidemmän aikaa mutta ei ole tiedetty, millaista apua olisi tarjolla tai tunnistettu avun tarvetta ajoissa. Näistä asioista voi olla vaikea puhua ulkopuolisille.

Habiba Alin ja Kirkon Ulkomaanavun mukaan kotiinpalaavien jihadistien paijaaminen ennaltaehkäisee heitä edelleen värväämästä muita nuoria isikseen.

Toimiiko tällainen?

Ei tietenkään toimi, jos katsoo esimerkkejä Ruotsista. 

Esimerkiksi Örebron kaupunki, josta on matkustanut kymmeniä musliminuorukaisia tappohommiin Lähi-itään ja Somaliaan, yritettiin ”integroitumista takaisin yhteiskuntaan”. Kun muslimi saapui kotiin Örebroon hänelle annettiin asunto ja hän pääsi kaupungin puisto-osastolle tukityöllistettynä töihin.

Kuitenkaan tämä ei auttanut. Ilmeni, että jihadistit kävivät vain paikkaamassa haavojaan ruotsalaisten veronmaksajien kustannuksella, lepäsivät ja lähtivät takaisin jihadiin. Jihadisteja ei siis yksinkertaisesti voi käännyttää rauhalliseen länsimaiseen elämäntyyliin. Vaikka heille annettaisiin kaikki, he pysyvät ”radikalisoituneina”.

Myös Tukholmassa on yritetty samaa. Kun jihadisti saapuu takaisin Rinkebyhyn, hänelle annetaan asunto, terapiaa, sairaanhoitoa ja sosiaalirahaa. Toisin sanoen jihadisti saa palkinnon kun hän palaa tappohommista. Jos siihen asti on ollut ilmainen ylläpito, jatkuu täyshoito entistä ehompana.

Veronmaksajan kannalta on aiheellista kysyä, pitääkö heidän maksaa isiksessä haavoittuneelle tai psyykkisesti romahtaneelle jihadistille ilmainen loppuelämän kestävä ylläpito eläkkeen muodossa. Pitääkö jihadisti, joka lähtee isikseen uskonvakaumuksensa takia, palkita huolenpidolla? Isiksessä olevat muslimit kun ovat aivan niitä samoja muslimeja, joita oli Tukholman terroristi, Nizzan tai Pariisin terroristit.

Kysymys on erittäin aiheellinen.

Suomessa asuvat sotapakolaiset tai heidän jälkeläisensä ovat osoittaneet jihadiin lähdöllä, että eivät ole oikeita sotaa ja vainoa paenneita vaan juuri niitä, jotka aiheuttavat ihmisistä pakolaisia.

Miksi heitä sitten pitää elättää Suomessa?

 

Kuvakaappaus 2017-04-11 12-06-44

 

Habiba Ali ei aja Espoon kunnanvaltuustossa espoolaisten asioita. Hänen sympatiansa eivät ole espoolaisten puolella vaan somalialaisten ja sen jälkeen muslimien. Hänen intresseissään eivät ole Leppävaaran kaavoitusasiat, Kivenlahden uimarannan kunnostus tai Bembölen katuvalaistus vaan somalien ja muiden muslimien etuoikeudet. Habiba Ali ei käytännössä tiedä Espoosta, sen teknisistä asioista tai muistakaan kunnalisen puolen asioista yhtään mitään. Se ei häntä edes kiinnosta.

 

69 thoughts on “Espoon valtuutettu Habiba Ali työskentelee jihadistien kotiinpaluun helpottamiseksi

 1. Hyvä kysymys josta saan lukijoiden silmittömät vihat päälleni: Kannattiko antaa naisille ääni-oikeus Ruotsissa? Tämä on lopputulos. Naisistakin löytyy kyllä loistavia yksilöitä kuten Thatcher Englannissa, mutta keskimäärin naiset äänestävät ryhmänä enemmän hoivaa(ilmaista sitä ja tätä), maailmanhalaamista ja armeijan alasajoa.

  Historia ei tunne yhtään pitkä-ikäistä matriarkaalista yhteiskuntaa.

  5
  3
  1. Muslimit ajattelevat just noin eli naiset ei saa tehdä sitä eikä tätä, oikeudessa naisen todistusarvo on vain puolet miehen todistusarvosta jne.

   1. Kirjoituksessa otettiin ymmärtääkseni kantaa vain ääni-oikeuteen, ei muihin asioihin. Ja mielestäni kaikista asioista pitää voida keskustella, ei vain mukavista aiheista kuten kissa-videoista ja jalkapallosta. Kirjoittajalla oli kyllä mielenkiintoinen uusi pointti.

    1
    2
   2. Johan on muslimiakale virka kehitelty,suoraan sanoen tuo teatteri vituttaa ja raskaasti.

    12
    1. Just näin. Tottakai musulmaanitar ottaa tuon verovaroilla toimivan viran mutta kuka mulkku sen ajoi läpi organisaatiossa? Varmuudella kantasuomalainen vihervasemmistolainen; kaikille riittää kaikkea, sanovat.

    2. Täysin turha virka on tälle henkilölle tosiaan järjestetty. Mikä pahinta, suomalaisten rahoilla. Nyt viimeistään kannattaa erota läpimädästä kirkosta.

     1. Tästä artikkelista tuli mieleeni Ilkka Heilän mainion ”B. Virtanen” -sarjakuvan strippi. Siinä toimistopäällikkö Nilkén tulee innosta loistaen julistamaan:

      ”Emmepä enää olekaan mitään konttorirottia: meille on jaettu uudet tehtävänimikkeet. Minä olen projektipäällikkö, Murikka on projektikoordinaattori ja neiti Jantunen projektisihteeri!”
      Virtanen kysyy:
      ”Mikäs minä olen?”
      ”Projektirotta:”

      Se strippi ei nyt ihan naurattanut, hymyilytti kuitenkin. Tämä artikkeli tuottaa pelkästään päinvastaisia tuntemuksia.

      Rottiin minä tuota somalitarta ja kaikkia hänen Afrikan Sarven veljiään ja siskojaan lähinnä rinnastaisin. Jos se tekee minusta rasistin, niin sitten olen rasisti.

    3. Mikähän mahtaa olla tulosvastuu somali akalla virantoimituksessaan ? Melkein panisin pääni pantiksi,että ainoa joka jotaki
     vastaa on kaiku.
     Eiköhän ne vain ole vihervasemmiston kehittelyjä tämmöset virat niin kuin tällekki ekslle. Täysin tarpeettomia, mutta kun ”MEILLÄ ON UNELMA” se vaatii tämmöstäki.

  2. Mielestäni naisilla ei pitäisi olla äänioikeutta eikä mitään poliittista valtaa.

   Ja Margaret Thatcher oli huora joka antoi mittavan osan britannian valtionomaisuutta pankeille neuvonantajiensa käskystä. Lisäksi Thatcher on yksi niistä jotka ovat tehneet systemaattisesti työtä sen eteen että miehistä muokataan enemmän naisellisia ja pehmeitä. Loistava esimerkki on britannian jalkapallohuliganismi joka on käytännössä tuhottu täysin. Marseillessakin kourallinen venäläisiä huligaaneja näyttivät millaisia nynnyjä ja heikkoja kaljamahoja britannian ”huligaanit” todellisuudessa ovat https://www.youtube.com/watch?v=mCJG0H0VjVc ja https://www.youtube.com/watch?v=XfY-1lQIJ8c

   1. Thatcher toimi jämäkästi ja menestyksekkäästi Falklandin sodassa vuonna 1982. Esim joku Vanhanen olisi vain pyytänyt anteeksi argentiinalaisilta. Tosin, koko Falklandin sota olisi jäänyt sotimatta ja turhilta kuolemilta molemmin puolin oltaisiin vältytty, jos saarten puolustus olisi ollut alunalkaenkin uskottava. – Poliitikot töpeksivät -> sotilaat maksoivat sen hengellään.

  3. Suurkiitokset kommentista, joka oli kuitenkin sinälläns liian ystävällinen noita perkeleen femakkosuvakkihyyssärimaailman(muka)halaajia kohtaan. Vitut ne halaa vaan yrittää sotkea ihmisten asioita tarkoituksellisesti ja käyttävät muslimipaskaläjärottia ym vitun neekereitä siihen välikappaleina.

   1. Ja oli miten oli sieltä "karvakauluksesta" olet itsekin esiin putkahtanut! sanoo:

    Vihaatko äitiäsi? Siis pelkkiä naisvihaajia täällä? Älkää yleistäkö SUOMALAISIA Rautatientori-suvakkihuoria koko maailman naisiin.

   2. Muistaakseni Red Ice radiossa oli hyvä pointti näistä vihollisen kanssa veljeilijöistä: Heidät kannattaa unohtaa, he eivät enää kuulu eurooppalaisiin.

  4. Olen nainen ja äänestin kansallismielistä Suomessa. Onneksi minulla naisena oli äänioikeus, niin kansallismieliset miehet saivat yhden äänen enemmän. Mielestäni biologinen sukupuoleni ei vaikuta järkeeni millään tavalla, enemmänkin se, että käytän päätäni ja pyrin kehittämään ajatteluani ja keskityn paljon nimenomaan siihen, että elämässäni määrää yläpää eikä se mitä jalkojen välissä on.

   1. OIen nainen, äänestin maahanmuuttokriittisiä ja oIen sitä mieItä, että naiset ovat kuin maahanmuuttajat. Muutama hyvä joukossa ja Ioppu enemmistö aiheuttaa tuhoa yhteiskunnaIIe. Äänioikeus pois vain. KatseIin eiIen vanhaa dokumenttia sota-ajoiIta, jossa näytettiin poIiitikkoja. Mietin siinä, että miten Sinnemäki ja SuIdaan oIisivat sopineet joukkoon ja huomasin kuinka mieIipuoIinen tämä asioistamme päättävä orkesteri nykyään on.

    1. Sanoisin että miehissä hajonta keskiarvoon nähden on suurempi kuin naisissa. Maailmanhistorian pahimmat ihmiset ovat pääsääntöisesti olleet miehiä, kuten vaikka Stalin, Lenin, Trotski, Muhammed ja Karl Marx.

     1. Suurin osa hallitsijoista on ollut miehiä joten voi vain spekuloida miten naisten kanssa olisi käynyt. Nainen on fyysisesti heikompi joten naishallitsija ei usein edes pystyisi pitämään lähipiirejään hallinnassaan ja toteuttamaan hirmutekoja jos olisi yhtä hullu kuin mainitsemasi miehet. Etenkään ennenvanhaan.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Erzs%C3%A9bet_B%C3%A1thory

     2. Merkel on hyvä esimerkki siitä kun nainen johtaa. Hänen hoivavietti uIottuu Iähi-itään ja p-afrikkaan saakka. SamaIIa oman maan naiset ja Iapset erityisesti kärsivät MerkeIin maaiImanhaIauspoIitiikasta. Suomessakin näitä riittää; Halonen, Thors ja Biaudet… Ja koska he ovat naisia, niin täytyyhän heidän politiikalleen suoda paljon huomiota ja myönnytyksiä tasa-arvon nimissä. Nykypäivän naiset ovat uhriutuvia tyranneja.

  5. Senkun vaan kotiuttaa somali jihadistejä,kunhan kotouttaa niitä sinne mihin ne kuuluvat,siis somaliaan.
   Jos totta puhutaan,jihdisti murhamiehiä ne on jotka syyriaan on murhatöitä lähteneet tekemään,ei niitä
   suomeen takasin tarvi kuljettaa.

  6. PAHIMMAT MULTIKULTURALISTIT, MOKUTTAJAT JA SUVAKIT OVAT MIEHIÄ! sanoo:

   Onko George Soros nainen? Onko Fredrik Reinfeldt nainen? Oliko Coudenhove-Kalergi nainen? JNE JNE JNE

   1. Yksilöissä näin onkin. Esimerkki läpeensä pahoista miehistä on Frankfurtin koulun perustaja Max Horkheimer.

  7. Ja kukas niitä pelkääviä ja äitiä huutavia miespoloisia rintamalla paikkasi ja lohdutti jos ei naiset! sanoo:

   Suomessa naiset saivat äänioikeuden jo 1906, Ruotsissa käytännössa vasta 1921.

  8. Vastaan naisena, naisille ei olisi kannattanut antaa äänioikeutta aikanaan jos olisi tiedetty , miten ” perseelleen” asiat voidaan viedä.Olisiko edelliset polvet ”rakentaneet” tätä yhteiskuntaa siis meille maksuttomat koulutukset jne….jos heidän olisi annettu nähdä, mihin asiat viedään-rohkenen epäillä.

   Olen ihan hemmetin kyllästynyt yhteiskunnassamee vallitsevaan ” arvopohjaan” tai pikemminkin arvotyhjiöön.Kaikki hyvyyden, pyhyyden ja ihmisyyden arvot (siis mitkä erottaa ihmisen eläimistä) näyttäisi olevan heitetty ” romukoppaan”.Millään ei enää väliä ja uusi päivä lyö järjettömyydessään eilisen.
   Lieneekö nk. ”Lopun aikoja”- mene ja tiedä.

   Olen lopettanut valtauutisten seuraamisen ja olen kuullut, että monet muutkin tehneet samoin.
   En käynyt enää äänestämässä, koska erehdyin luottamaan pari kertaa persuihin,enkä saanut vastinetta äänelle.Hyvin monet muutkin jätti nyt äänestämättä-pettymys edellisiin kertoihin- tyhjän saa pyytämättäkin.

   No, katsellaan,mihin tämä maa menee- huonolta näyttää.Pikku hiljaa muualta tulleet sanelee varmaan säännöt esi-isiemme maassa.Mitä sille voi tehdä- ei mitään.
   Jos demokratia tai niin kutsuttu on sitä, että minulla on oikeus neljän vuoden välein ”piirtää” loppuun numero tietämättä pitääkö edustaja sanansa niin on tosiaan kansalaisella mahdollisuus vaikuttaa-heh.
   Suomi on minusta aivan tullut hulluksi.

  9. Nimimerkki Kirmu. Onhan meillä hyviä naisia perussuomalaisissa Laura Huhtasaari ja Leena Meri. Terhi Kiemunkia unohtamatta. Nyt jään odottamaan, kun vihervasurit alkavat toteuttamaan lupaustaan ilmaisesta päivähoidosta kunnissa.. Rikkailta he voivat aivan hyvin päivähoitomaksun ottaa. Minun mielestä päivähoitomaksu tulisi olla perheen tulojen mukaan. Siis pienituloisille pieni maksu ja suuri tuloisille isompi lasku. Voisivat ottaa myös lapsilisän pois rikkailta ja antaa sen myös tulojen mukaan.

  10. Hapipa alit voivat kyllä matkustaa oikeaan kotimaahansa joka ei ole Suomi, jos isis ei enää miellytä.

 2. MITÄS LÄHDIT! AIKUINEN IHMINEN SAA ITSE KANTAA VASTUUN TEOISTAAN. sanoo:

  Ruotsissakin poliitikot pohtivat mitä vierastaistelijoille pitäisi tehdä, mitään ei ole itse asiassa tehty (kiitos Mona Sahlinin ja Alice Bah Kuhnken). Edellispäivänä siitä taas keskusteltiin ja jauhettiin edestakaisin. Ainoaa järkevää kantaa edustaa Sverigedemokraattien Jimmie Åkesson:

  VIERASTAISTELIJOITA EI PIDÄ PÄÄSTÄÄ TAKAISIN YLIPÄÄTÄNSÄ! Jos ovat Irakissa pitää heidät tuomita Irakissa ja saavat jäädä sinne vankilaan.

  1. Sosiaalidemokratia on sieltä mihin aurinko ei paista. Kuntavaalit osoittivat taas kerran, kuinka helposti sosiaalidemokraatit ja vihervasurit saivat äänestäjiä höynäytettyä turhilla lupauksillaan . Olisin luullut Tukholman iskun edes avanneen heidän silmät, mutta EI simmut auenneet, kun ilmainen päivähoito on niin tärkeää, vaikka vihervasurien vaaleissa lupaama lupaus ei tule toteutumaan siitä olen varma. Jään odottamaan ensimmäistä iskua.

 3. Ei voi kuin ihmetellä dhimmikirkon alamäkeä. Onneksi en enää kuulu kyseiseen lahkoon ja ole rahoittamassa tätä sirkusta

  1. Voihan V, kristityt kirkot ja organisaatiot palkkaavat muslimeja ja kristityistä työntekijöistäkin suuri osa lienee piilomuslimeja, s******n uskonpetturit!
   Seuraavaksi jihadisteille vaaditaan veteraanistatusta ja etuja, kunniamerkkien myöntäminen olisi myös loogista…

   1. Itsenäisyyspäivänä voitaisiin seurata televisiosta Tuntemattoman sotilaan sijaan Tuntematonta jihadistia.

   2. Ettei ollut demari Tytti Tuppurainen, joka taannoin eduskunnassa esitti, että Isis-paluumuuttajat pitäisi ottaa sotilasvammalain piiriin

    1. Voi helvetti,olen vihanen tuomosille tuppuraisi lle.

     Että kurkunleikkaajille eläke ansioistaan ?

   3. On jihadistien veteraanitunnuksesta jo käyty keskusteluja.Siis niiden jotka on takasin suomeen tulleet syyriasta.

    Seuraavassa hallituksessa on koko vihervasemmisto koolla,eiköhäni asia silloin hoidu niin kuin ” sivistysvaltion ” kuuluu asia hoitaa.Sivistykseen vedotaan aina silloin kun perempiakaan perusteluja ei asialle keksitä.

    Niin se on,normaali suomalainen kyllä joutuu nitropurkilla käymään silloin kun tuokin etuus nuille on hoidettuna.

  2. Leipäpapit ja piispat sanoivat vihapuheen olevan syntiä. Siis me maahanmuuttovastaiset olemme näiden väärien profeettojen mielestä syntisiä, kun emme halua islamilaisten valtaavan maatamme. Ovatko nämä vihervasemmistolaiset hengenmiehet valmiina vaihtamaan maamme valtauskonnon muslimien uskonnoksi, jossa Sharialaki on tuomiona juutalaisille, vääräuskoisille, homoille, ateisteille. Luoja suojele maatamme näiltä vääriltä profeetoilta, joita seurakunnan sisälle on päästetty vaikuttamaan. Erosin 3 viikkoa sitten evankelislutherilaisesta kirkosta 67 vuoden jäsenyyden jälkeen. .

 4. Fanaatikko on erittäin vaikea käännyttää varsinkin kun siihen sekoitetaan uskonto.

  1. Neuvostoliittossa tietääkseni suhtauduttiin uskonnollisiin järjestelmänvastustajiin paljon kovemmalla kädellä kuin poliittisiin toisinajattelijoihin: poliittinen fanaatikko voidaan aina murtaa, mutta uskonnnollista ei kuin harvinaisissa poikkeustapauksissa.

   Mitä enemmän hihhulia kiduttaa, sitä kovemmin hän riemuitsee: ”Käsrin, kärsin; marttyyrinkruununi kirkastuu!”

 5. Suomalaisten äänestäjien idiotismi jaksaa aina yllättää.

  Niin idioottimaista päätöstä tässä maassa ei tehdä etteikö se pahemmaksi pistetä, ennätystehtailu on loputon.
  Näiden idioottimaisten päätösten takana on tietenkin äänestäjien valinnat, ammutaan omaan jalkaan ja ihmetellään sormi suussa miten tässä näin taas kävi … ja kuinka ollakkaan, taas valitaan ”fiksuja ihmisiä” päätöksentekijöiksi.

  Onkohan kukaan, yksikään, tuota islamin soturia äänestettyään, miettinyt sekuntiakaan mitä on tehnyt.
  Espoolaisten rahoilla aletaan tukemaan Islamistien uskonsotaa, rakentamaan järjestelmä jossa Abdullah voi käydä päitä leikkaamassa ja tulla välillä lepäilemään Espooseen.
  Tottakai tämä tehdään espoolaisten kustannuksella, he maksavat kaikki kulut, ja bonuspalkinnoksi leikataan taas lisää peruspalveluista, sekä asuntojonossa olevat espoolaiset saavat taas odotella pidempään, Abdullah kiilaa eteen.

  Pitää olla todella saatanan tyhmä joka äänestää tuollaisen Islamin soturin päätöksentekijäksi kaupunginvaltuustoon, kohtahan pitäisi tehdä lakialoite että äänestysoikeutta ei saa jos ÄÖ on alle kengännumeron … joka tässä tapauksessa olisi tarkoittanut että tämä ”suoraselkäinen suomalainen” ei olisi koskaan avannut valtuuston ovea.

  1. Tuskin häntä suomalaiset ovatkaan äänestäneet.

   Matuja alkaa vain olla Suomessa jo ns. kriittinen massa, joka saa vaaleissa äänestämällä omia edustajiaan yhteiskunnan päätöksentekoelimiin.

   Pelottavaa. Itseään ruokkiva kierre on pyörähtänyt käyntiin.

   1. Olet oikeassa.

    Näitä tännetulleita asutetaan ympäri maata kaupunkeihin, pikku kuntiin,joissa syntyvyys alhainen kantasuomalaisilla, mutta nämä tännetulleet lisääntyy, lisääntyy…..

    …… ja heille maksetaan meidän maksamista korkeista veroista/ valtion ottamalla velkarahalla kaikki asumisesta lähtien, ihan kaikki ja he saavat pikku hiljaa enemmän päätäntävaltaa lisääntyvän porukan kautta kunnissa/kaupungeissa eli hallelujaa

    ELI

    Näin pikku hiljaa/ikäänkuin huomaamatta Suomen kansa ja sen arvopohja vaihtuu. Suomi lakkaa olemasta.

    JULMAA sanon minä.Tämä asia on mielestäni ”puettu valheen verhoon” ja ihmisten ”suut tukittu” rasismin ym. pelossa.

    Mutta se karma on jossain vaiheessa oikeudenmukainen:kaikki mitä on tehnyt,menee maksuun ja saa kokea itse kaiken,mitä on tehnyt tahallaan toiselle ennemmin taikka myöhemmin.

    Itseään saa puolustaa…siitä ei kerry karmaa…eräs viisas kertoi näin.

    Ja lapset aivopestään kouluissa ikäänkuin ”vihaamaan” omaa kansaa, maataan, arvopohjaa ja asettamaan tännetulleet etusijalle eli näitä tännetulleita ”ei saa nuhdella,jos käyttäytyy huonosti,koska silloin vedetään ”puhkikulunut rasisti-kortti esiin”-
    tällainen on aivan sairasta.Suvaitaan ihan liikaa mielestäni.

    Rajat pitää olla-se on mielestäni tervettä ihmisyyttä.

    Minusta typerän ”ideologian” ”pakkosyöttämistä”, että pitää ymmärtää huonoa käytöstä-vaan kun ei pidä.

    Meidän ”valkoisen rodun” suomalaisten pitäisi varmaan pyytää anteeksi olemassaoloammme eli KAUHIASTI anteeksi, että olemme syntyneet ……mutta,mutta….. maksamamme korkeat verorahat kyllä kelpaavat.

    Kuinkahan paljon me suomalaiset oikeasti maksamme kaikesta veroja: työn tulovero, euromaiden korkein ALV, joka on tuotteissa ja kaikissa laskuissa ym. kiinteistövero,autoverot,varainsiirtoverot ym, ym….???

    Loppupeleissä taitaa suurin osa ansaituista rahoista mennä valtiolle eri muodoissa veroina,mutta silti ne ei näy missään.Tietkin on kuin ”perunapeltoja”.

 6. Tämä on vaan kulissi, näin saadaan sossu-somaliäitien poikia eläkkeelle helposti. Veivataan kasaan joku nyyhkytarina ja valehdellaan että ollaan oltu sotimassa, kerätään säälipisteitä ja vilautellaan rasistikorttia. Viranomaiset tietävät että somali ei työllisty missään ikinä joten on helpompi putsata tilastoja sysäämällä nämä VOITTAJAT eläkkeen piiriin. On noi ovelia noi muslimit. PS: Olisikohan jo korkea aika tarkistaa lapsilisillä keplottelu, voisi olla paikallaan käytäntö että maksimi määrä lapsia joista saa lapsilisiä on 3, jos lisää paskahousuja välttämättä haluaa ne joutuu ihan oikeasti elättämään ITSE. Hirvittävä ajatus, eikö? Ei tämä ole rasismia, sama käytäntö suomalaisille myös, on meilläkin tuhansia lapsenteko-sossuSirpoja joilla kaikilla 6-9 pikkurikollista joilla eri isät. Lapsilisät menee siideriin, risteilyihin, hiusväreihin, rumiin tatuointeihin ja zalandolle.

  1. Sosiaaliturva on syöpä joka tuhoaa yhteiskunnat. Ilmainen raha ja pitkä rauhankausi on aina turmellut ihmisten moraalin. Esimerkkinä vaikka Rooma, jossa keisarit hankkivat suuren kansansuosion Leipä ja sirkushuvit -käytännöllä. Kohta Leipä sisälsi leivän lisäksi myös ilmaisen viinin, jota jaettiin Rooman kansalaisille. Pari sukupolvea rälläämistä ja ilmaisia gladiaattori-otteluita teki aikoinaan sitkeistä roomalaisista velttoja nahjuksia.

   – Milloin ihmiskunta oppii historiasta jotain…?

 7. Ei Habiba Ali mitään päätöksiä edes tee, kun on kerran jonkun somalin jalkavaimoista. Päätökset somalikuvioissa tekee mies.

 8. Täytyy olla erityisen tyhmä, jos kuvittelee yhdenkään ulkomaalaisen ajattelevan suomalaisen etua, en minkään niin toimisi ulkomailla, vaan omieni, oman viitekehitykseni puolesta. MUTTA en kyllä toimisi omien rikollisten puolesta, mitää nuo isikset ja muut ovat, RIKOLLISIA!

 9. Tänään tämä alibababubababab, ensi vaaleissa pari lisää, sitten taas, jne. ja hups heijaa, ählämit ovat valloittaneet Suomen ilman aseita.

 10. Ei niitä kait nyt takaisin enää oteta? Olevinaan luin jostain joskus? Aivan järjetöntä paskaa jos ne vielä kuitenkin tänne takas survotaan! varmasti integroituu…Skaania

  1. Ja varmasti otetaan takasin Suomeen jos siitä asiasta vihervasemmisto saa päättää.

 11. Kuuntelen aika ajoin ISÄNMAALLISIA lauluja sen tähden, että ne muistuttaa minua niistä asioista, mitä menneet polvet teki meidän hyväksi.Sain elää lapsuuden ja nuoruuden turvallisessa Suomessa ja tuolloin oli vielä isänmaallisuutta ja esi-isiemme ja -äitimme perintöä, koska heistä monet vaalivat sitä, vaikka toki tuolloin oli sitä ” punaista vasemmistolaisuuttakin”, mitä vanhemmat polvet kertoivat.
  Meidän esi-isämme ja – äitimme rakensivat ja ylläpitivät tätä maata pystyssä ja antoivat tälle kaikkensa.
  Ihan niinkuin pikkasen ketuttaa, että tänne Suomeen on tullut/tulee porukkaa, jotka eivät ole sopeutuneet meidän esivanhempien perinteisiin, vaan vaaditaan jopa ”ylimielisesti ”tavalla etuuksia ja tapoja jostain maailman äänistä,jotka ei millään muotoa kuulu tänne Suomeen. Sellaista, mitä itse ei kuuna päivänä menisi tekemään jossain muussa maassa ( ja olen asunut pariin otteeseen ulkomailla) ja juuri senkintähden minulla on varaa kritisoida eli maassa maan tavalla tai ulos mielestäni.Ja toden totta hämmästelen niitä kantasuomalaisia, jotka ”siunaavat” ja sallivat” suomalaisuuden ”alasajon”.Kuinka nämä kehtaavat, ei mitään kunnioitusta edeltävillepolville.Suotta rakensivat tätä maata edelliset polvet kun seuraavat ”ahneet, itsekkäät” polvet sen ” murskasivat”.
  Talvisodan aikana kirkoissa ja kodeissa rukoiltiin isänmaan me puolesta.Mitä on kirkko tänäpäivänä?
  Uskon siihen, että mitä kylvää sitä niittää jossain vaiheessa eli karma, koska me ihmiset emme ole mitään Jumalia.
  Oi kallis Suomenmaa……Veteraanien ilta huuto…kyyneleet tulee silmiin kuunnellessa.
  ISÄNMAA ja sen arvot , miten kaunista.

  1. Hyvin kirjoitettu. On hyvä pitää mielessä että nyky-Suomi ei ole meidän ansiotamme vaan nykyiset toistaiseksi hyvät olot ovat pääasiassa aiempien sukupolvien ansiota. Kiitos kuuluu varsinkin 1901–1924 syntyneelle ikäpolvelle.

   1. Kyllä me 1945-1960 syntyneetkin ollaan kovaa työtä jouduttu tekemään hyvinvointiyhteiskuntaa kasvattaen. Yli 45 vuotta maksoin työstäni veroja, enkä sosiaalitukia koskaan ole joutunut käyttämään . Lapsilisät ainoa, mitä olen yhteiskunnalta saanut, mutta ne saa myös varakas perhe.

    1. Niin työtä kyllä….
     Mutta sodan jälkeisillä sukupolvella ei ole mielestäni nöyryyttä (nöyristely on ihan eri juttu ja minunta äklöä) eikä sellaista karismaattista viisautta.

     Jopa puhetapa sanojen käyttö näillä vanhemmilla polvilla oli toisenlainen.Heillä oli maltillisempi ote ja rikkaampi suomen kieli.Ja kärsivällisyyttä.

     Jytä/disko sukupolvelta minusta puuttuu pääsääntöisesti eli sodan jälkeiset polvet.
     Kuuntelen mielellään viisaita ihmisiä, elämänkokemuksia ja entisaikojen asioita.
     Suomesta puuttuu taikka on hiljaisuudessa ” väkevät,karismaattiset, sydämestään viisaat ihmiset”….itse kutsun näitä vanhoiksi sieluiksi.
     Suomi suorastaan ” huutaa” sellaisia henkilöitä.Olemme niin nähneet nämä” tyhjänpuhumiset”, joista valheet paistaa pitkän matkan päähän.
     Suomi on ollut aikoinaan vahvojen tietäjien maa.

 12. Minä olen elämäni aikana nähnyt useita enneunia, jotka ovat muutaman viikon sisällä unestani toteutuneet. Tänä aamuna heräsin uneen, jossa varoitin aviopuolisoani muslimien alkavan toteuttaa agendaansa minkä vuoksi tulivat Eurooppaan Unessa pelkäsin näiden terroristien tulevan koteihimme ja aloittavat vähentämään kansalaisiamme. Toivottavasti uneni ei toteudu, kun sen nyt kerroin. Mutta tuo uneni kertoo sen, miten tämä islamilaisten invaasio Eurooppaan on vaikuttanut minuun niin paljon, että se aiheuttaa minulle, jo pahoja unia. Miksi EU n päättäjät sallivat väli-meren ylittäneiden päästä Eurooppaan aiheuttamaan turvattomuutta ja pelkoa. Heidän matkalle lähtö olisi pitänyt estää jo lähtömaissa, tai heitä vastassa olisi pitänyt olla asevoimat, jotka olisivat käännyttäneet vihollisen takaisin kotimatkalle. Nyt kun heidät on levitetty ympäri EU maita, joten nyt on mahdottomuus estää heidän iskut. Suomalaiset kaiken suvaitsevaiset ovat kaiken lisäksi ottaneet islamilaisia kuntavaaliehdokkaiksi, jotta varmasti islaminagenda varmasti leviäisi maassamme. Luoja suojele meitä tältä kaikelta varsinkin vihervasureilta, jotka haluavat kieltää kristinuskon maassamme, mutta ovat ottamassa avosylin islaminuskon maahamme suurmoskeijasta unelmoiden.

 13. Laitoin Hesarin artikkeliin kommentin, jossa kerroin tämän vierastaistelija-asian Habiba Alin työstä. Kommentti sai olla päivän, mutta nyt on poistettu. Mistä voisin tarkistaa tiedon oikeellisuuden, ennen kuin alan tyrkätä kommenttia uudelleen sisään? Kirkon Ulkomaanavun nettisivuilta en tietoa onnistu löytämään.

   1. Hesarin sensuroima kommenttini kuului: ”O-ou. Habiba Alin toimenkuvaan Kirkon Ulkomaanavun palveluksessa kuuluu ”työ entisten vierastaistelijoiden integroimiseksi yhteiskuntaan”.

    Kiva. Onnittelut vain espoolaisille uudesta valtuustosta.”

 14. Somalit ovat vihattuja jopa muiden afrikkalaisten keskuudessa, tunnettuja laiskuudestaan ja epärehellisyydestään. Onneksi somalin tunnistaa kaukaa. Afrikka on täynnä työteliäitä ja hienoja ihmisiä ja yksi maa on pilannut kaiken Somalia.

 15. Eikö teidän paskan jauhannalla ja rasistisuudella ole nitään rajaa. SUOMALAISENA HÄPEÄN KOSKA SUOMEN OMISTA KANSALAISISTA ON ENEMMÄN HARMIA JOTAI EI KOSKAAN EDES TÄMÄ PASKANJAUHANTA PALSTA TIEDOTA VAAN AINA LAITTAA KAIKEN ULKOMAALAIS SYNTYISTRN SYYKSI.

 16. Mitä ihmettä tuo tekee valtuustossa, ettekö oikeesti näe mitä tuo ajaa takaa monessa jutusta. ?
  Miksi tänne pitäs päästää jihadisteja takasin jos kerta ovat sen tien valinn

 17. ”Miksi heitä sitten pitää elättää Suomessa?”

  Siksi, että kansainvälisen oikeuden ja Suomen lain mukaan Suomen kansalaisella onn aina oikeus päästä takaisin kotimaahansa. Jos ihmisellä on yhden maan passi, sitä ei voi kv-lain mukaan ottaa pois. Tämä voi olla oikein tai väärin, mutta silti tämä on fakta. Idioottimainen lehtijuttu on sellainen – kuten tämä – joka ei kerro oleellisia faktoja.

  On näissä laeissa jotain hyvääkin. Jos olisin diktaattori, voisin muokata säännön, jonka mukaan oppimattomia, totaalisen typeriä lehtijuttuja rustaavat urpot eivät pääse Suomeen kerran ulkomaille matkustettuaan kansalaisuudesta riippumatta. Pt-mediassa varmaan ymmärretään, mitä tästä seuraisi.

 18. Onko tää se sama Habiba Ali, jota Iltasanomien mukaan epäiltiin tonnikalapurkin näpistyksestä Espoon Lidilissä? Ja nyt ko. lehdessä on siitä nyyhkytarina ”rasistisesta tarkistuksesta”.

  1. Mulle kävi ihan samoin Pasilan Lidlissä, mutta mä olen kantasuomalainen ja valkoinen mies, ja mua varkaaksi epäillyt kassaneiti somali. No, mä näytin taskuni vartioille ja ihmettelin ko. mutiaisen käytöstä. Annoin tosin asian olla, sillä olisin vaan saanut rasistin leiman, jos olisin nostanut ko. tapahtumasta metelin. En saanut, enkä saa oikeutta, joten olkoon… Ai nii, mä en ole kertonut tästä Iltaoksennukseen mitään, sillä ”tuskin olisin päässyt etusivulle”.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.