HUOM!! Lue tämä ennen kuin kommentoit!!!

0

Jos haluat kommentoida, käytä ainakin melko kohteliasta kieltä ja jätä pahimmat törkeydet pois. Kaikki väkivaltafantasiat, tappouhoilut, saunantakuset, huorittelut, toisten ihmisten solvaaminen yms poistetaan automaattisesti. Jätä myös salaliittoteoriat ja muut hourailut kirjoittamatta. Älä postaa kuin korkeintaa pari linkkiä johonkin toiseen juttuun.

Sana on vapaa ja mielipiteitä ei sensuroida, mutta kielen on oltava melko siistiä.

25 thoughts on “HUOM!! Lue tämä ennen kuin kommentoit!!!

 1. Erittäin hyvä – asioista, vaikeistakin, voi aina keskustella ilman rumia sanoja. Syntyy ehkä parempaa ymmärrystäkin – monet maahanmuuttoon liittyvät asiathan ovat niin pahalla ja väärällä tolalla, että asiallisella lähestymistavalla varmaan 90 % kouluja käyneistä asian ymmärtävät. Sille viimeiselle 10%:lle ei kukaan voi mitään. Valitettavasti.

 2. Onko tullut jotain sulkemis- tai syyteuhkailuja tms.?

  Toki aivan asiattomat jutut on syytäkin karsia, mutta kuten olemme nähneet, niin maahanmuuttokriittisiä on viety oikeuteen melko kepeästikin…

  Mutta toki asiallisuus ja järkiperustelut on yleensä jopa tehokkaampikin tapa levittää maahanmuuttokriittisiä näkökulmia – vaikka joskus itse kullakin lyökin hiukan yli..

  1. Ei sellaista, mutta en halua, että kommenteissa on tappo- ja väkivaltafantasiaa ja puhdasta solvausta. Ns. suvakkien on helppo tarttua sellaisiin ja silloin itse asia jää taka-alalle.

   1. Asia on näin. Sitäpaitsi sisältökin jää köyhemmäksi kun turhia ”sidesanoja” kasaantuu. Tunnepurkaukset ovat ymmärrettäviä, mutta kokonaisuus kärsii. Asiallisuus on paras edistämisen keino näissä kuvioissa.

 3. Ihan kiinnostava kuvaus Forssan tapahtumista… :

  https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/en-muista-paljoa-siita-olin-niin-sekaisin-miro-hacklin-hakkasi-maahanmuuttajia-forssassa/?shared=964272-46cc832c-500

  Tuossa em. artikkelissa kuitenkin annetaan koko ajan ikään kuin ymmärtää, että liki kaikki Forssan turviksiin liittyvät jutut olisivat olleet keksittyjä, vaikka joistakin on jopa videotodisteitakin…
  – en toki mitään tappeluitakaan kannata, mutta…

  Tuon jutun päähenkilöstä tulee muuten mieleen se yksi kaveri YLE:n vihapuheillasta, jolle Husu on nyt joku idoli…

 4. Juuri noin. Itse näkisin mieluusti vähemmän uhmakasta keskisormi -kirjoittelua. Näkisin mieluusti lyhyempää kommentointia
  Eikö sekään mikään ansio, jos kommentit karkaavat aivan alkuperäisen Paavon tekstin ulkopuolelle

 5. Hyvä niin. Mesoaminen on turhaa. Ja suvakeilla on tosiaan tapana tarttua mihin tahansa itse asiaan loogisesti liittymättömään.

 6. Just näin! Vastustajat voitetaan asettumalla ylemmälle tasolle ja voittamalla ne faktalla ja tiukalla subliikilla!

 7. ”Salaliittoteoriat” on melko laaja käsite. Jotkin asiat ovat niihin perehtyneille päivänselviä mutta globaalin eliitin virallisesta totuudesta kiinnipitäville täysin käsittämättömiä.

  On erityisen tärkeää ymmärtää miten valtavan hyökkäyksen kohteena Suomikin tällähetkellä on, tämä ”pakolaiskriisiksi” nimetty tapahtuma on vain osa ( se kaikkein näkyvin) tätä operaatiota, mutta kansallisvaltiota rapautetaan samaan aikaan myös monilta muilta tahoilta -lopullisena suunnitelmana on meidän valkoisten totaalinen tuhoaminen.

  Joten ”salaliittoteoriat” ovat kuin veteen piirretty viiva…

  1. Yksi metodi keskustelun ja ajattelun rajoittamiseen on jonkin asian leimaaminen salaliittoteoriaksi. Vähän niinkuin taikasana rasismi. Suurin osa salaliittoteorioista on roskaa, mutta esim Einsteinin kehittämä ”salaliittoteoria” suhteellisuusteoriallekin aikoinaan naureskeltiin. Toinen esimerkki salaliittoteorioista on Mainilan laukaukset…Sekin oli ilmeisesti vain salaliittoteoriaa että NL lavasti Suomen syylliseksi tähän tapahtumaan.

   – Suurin osa false flag teorioista on roskaa
   – Osa false flag teorioista on totta

   1. Tuota tuota, olemme nähneet ihan äskettäin livenä, että täyttä, härskiä ja erittäin falskia valehtelua tuulee jostain tuutista. Syyriassa tehty kaasuisku on varmasti kiistaton tosiasia. Joku tietää tasan markalleen, miten asiat ovat menneet ja kuka on oikeasti syyllinen. Kukaan ei silti ota vastuuta, vaan vastuuta yritetään vierittää toisten niskaan.

    Tätä taustaa vasten ei ole vain selvää vaan kristallinkirkasta, että Mainilan laukaukset olivat Neuvostoliiton tekoa.

    Kaasuiskun oikeaa syyllistä on vaikea todistaa, mutta aihetodisteita kyllä on pilvin pimein.

    Ja kaikki muistavat senkin, kun Yhdysvallat hyökkäsi Irakiin. Tiedustelu väitti kemiallisia aseita olevan Irakin hallussa. On vaikeaa sanoa, oliko tämä puhdas virhearvio vai ei, mutta jotain kertoo se, että amerikkalaiset eivät yrittäneet lavastaa irakilaisia. Luulisi, että lavastus olisi ollut mahdollista.

    Kaasuiskun johdosta tapahtunut muutos asenteessa Al Assadiin on välttämätöntä, että kaasuasetta ei käytetä tulevaisuudessa enää niin herkästi. Kaasuaseen käytön täytyy johtaa omaan tuhoon.

    Olen myös sitä mieltä, että asiallinen keskustelu ja mielipiteenvaihto on paras ase maahanmuuttokriitikoille. Asiattomuudet kääntyvät suvakkien eduksi, koska suuri joukko ihmisiä kaihtaa joukkoa, joka on kovaa viemässä väkeä saunan taa. Tämän suuren kansanosan tukea tarvitaan, että asiat saadaan muuttumaan.

    1. Silti on hyvä muistaa, että suurvaltojen tekemisistä ja motiiveista ei koskaan saada täyttä totuutta – eli kaasuiskukin voi olla USA:n kannustama toimi – kuin myös sen vastaiskukin…
     – ja kaikki voi olla sovittua Venäjän, Assadin tai jonkun muun kanssa…
     – kyse on aina hyvin monimutkaisesta palapelistä ja se ns. lopullinen totuuskin on eri näkökulmista hyvin erilainen…

     Moni ei tajua sitäkään, että esim. ennen Gazan sotaa Israel neuvotteli mm. Egyptn kanssa eli tarvitsi luvan naapureilta aloittaakseen sodan Hamas-teroja ja näiden yltynyttä toimintaa taas joksikin aikaa hillitäkseen – vaikka toki myös Hamas tarvitsee sotia, jotta vihervasurien ja muslimiystävienkin avustustuet rullaavat tasaisena kassavirtana…
     Egyptihän myös itse saartaa Gazaa, koska islamilaiset radikaalit ovat ongelma Egyptissäkin…
     – eli kyllä neuvotteluja käydään ja yhteistyötä tehdään ns. yllättävienkin tahojen kesken…

  2. Antisemitistien juutalaisten salaliitto -jutut ovat täyttä valhetta ja vievät huomion aivan väärään suuntaan.

   Muslimit eivät ole todellakaan ole niin tyhmiä ja vietävissä kuin mitä antisemitistit väittävät – ja islam todella on väkevä motiivi maailmanvalloitukselle, tutkipa vaan monen Lähi-idän tai Afrikan maan historiaakin…
   – islam etenee nyt kohti Eurooppaa, koska eurooppalaiset itse antavat tilaa – etenkin ateistit vähättelevät islamin uskonnon voimaa, koska ajattelevat, ettei kukaan länsimaihin asettuva muslimi enää todella usko islamin oppeihin, eikä ainakaan enää muutaman sukupolven päästä…
   – samaan aikaan tapahtuva kristinuskon taantuminen antaa tilaa islamin leviämiselle ihan jokaisella tasolla; ateistiset vihervasurimme kaivavat mätää kristityistä ja kristinuskostakin, jonka arvoja eivät hyväksy – mutta ylistävät samaan aikaan islamia ja haluavat antaa sille tilaa ja näkyvyyttä, symbolistakin vaikutusvaltaa yhteiskunnassa.
   Jos arvostelet islamia, niin usein saat ensimmäisenä kimppuusi somessakin nimenomaan vihervasuri-ateistit!

   Islamin radikalisoituminen alkoi monin paikoin jo 1970-luvulla, jolloin oli mm. Suomessakin asti tuntunut öljykriisi, joka käänsi maailman Israelin vastaiseksi ja arabeistakin oli jo hiukan aiemmin alettu puhumaan ”palestiinalaisena kansana” – kansana, jota edes historia ei kuitenkaan tunne…
   – silloin mm. Muslimiveljeskunta nousi ja tappoi liian länsimielisiä muslimijohtajiakin…
   – länsimainen pukeutuminenkin naisten osalta alkoi pikku hiljaa vaihtua kaapuihin juuri noihin aikoihin…
   – toki sotiakin on ollut, mutta kyllä islam on se juurisyy – mikä altistaa muslimimaat konflikteille myös sisäisesti, esim. sunnit vs. shiiat…

   Samat uskonnolliset muslimitahot vyöryttävät nyt muslimeita Eurooppaan ja Ruotsissahan havaittiin vasta, että maan muslimipoliitikot näyttelevät TV:ssä mm. Muslimiveljeskunnan käsimerkkejäkin…
   ”Ruotsalainen viranomaisraportti: Muslimiveljeskunta uhkaa Ruotsin yhteiskuntarauhaa”
   https://beta.oikeamedia.com/o1-5821

   Uskottavin salaliitto onkin Eurabia!
   – toki eliitti on uskonnosta ja taustasta huolimatta liki aina epäisänmaallista ja korruptoitunutta, ahneuden sokaisemaa – ja siksi sitä pitäisi poliitikoiden suitsia, eikä olla lahjonnan kohteena…
   – EU on korruptioherkkyydenkin takia täysin läpimätä systeemi ja koska sen ylin johto on mitä on jo henkilöiltäänkin eli etenkin kun johtajilla on ns. vanhaa taustaakin…

   1. Muslimien vyöryttämisen ajatuksen voi perustaa suoraan edesmenneen Gaddafin ja nykyisen Erdoganin puheisiin kristillisen linnakkeen murtamisesta ja musliminaisten kohduilla valtaamisesta…

    Tiinan ja Juneksen yhtä videotakin kommentoi joku musliminiminen, joka sanoi, että vaikka saisitte yhden laittoman pois maasta, niin kymmenen tulee tilalle…
    – en tiedä oliko aito, mutta ajatus on…

    1. Gaddaf ilmoitti länsimaiden johtajille olevansa viimeinen este saharan etelpuolelta eurooppaan haluaville.. hän varoitti että jos hänet siirretän vallasta alkaa loputon vyöry eurooppaan ja miten kävi?

 8. Onneksi sentään salaliittoteoriat ovat vähenemään päin. Ärsyttävää on myös pitkät copy-pastet suoraan kommenttiosioon tai pelkkä linkki. Hyvään lainaustapaan kuuluu sisällön tiivistäminen, josta erinomainen esimerkki tuossa yllä Suomen Kuvalehden artikkelista.

 9. Ihmisten suurin ongelma on kansainvälisten salaliittojen ymmärtämättömyys ja jos jotain ei ymmärrä ei sitä myöskään voi korjata.Suomen nykyisen mädänneisyydenkin selittää suomalaisia vastaan hierotut salaliitot nepotismi ja munaton kyräily.

 10. Ei kai täälä mitää kovin pahoja ole näkynyt. Itse en muista lukeneeni sellaisia joihin olisin kiinnittänyt huomiota. Saattaa olla että asioista puhutaan eri sanoilla kuin ennen mutta minulle koulussa opetettiin aikoiaan että Afrikassa asuu neekereitä, neekerin ja valkoisen jälkeläinen on mulatti. Valkoisen ja intiaaanin jälkeläinen on mestitsi eikä esim Fintiaani. Niin että kai sitä saa käyttää mitä koulussa opetettiin.

 11. Yksi todella ärsyttävä ja lapsellinen tapa kommentoida on huutomerkkien ja isojen kirjaimien käyttö.
  Huutomerkit ja isot kirjaimet antavat vaikutelman jonkinlaisesta teiniangstista/vauhkoontumiskohtauksesta/uskonnollisesta hurmoksesta

  1. Mutta eikö se ole hyvä, että voi ilmaista tunnetta ilman KIROSANOJA!!!!?

 12. Salaliittoteoriat ovat sekä mielenkiintoisia ja tarpeellisia koska maailmassa ei monikaan asia rullaa transparenssia noudattaen. Politiikka on likaista peliä joten sitä pitää tarkkaan syynätä. Mutta: salaliittoteoreetikot pysykööt lyhyinä ja ytimekkäinä.

  Huorittelu ei tietenkään ole fiksua eikä ”vittu, vitun, vituttaa”. Se kertoo lähinnä kirjoittajasta itsestään. Yleensäkään en pidä naisten halventamisesta, se karkoittaa naiset tältä sivulta.

 13. Todella hyvä muistutus. Älkää olko provojen mukana. Fallsflagit ovat peruskauraa blogimaailmassakin. Seatlessa v. 1999 osoitettiin mieltä globalisaatiota vastaan. Se levisi väkivaltaisiksi mellakoiksi. Koko homma ja sanoma vesitettiin maksetuilla thugeilla.

 14. Kyllä suurin osa niistä väkivalta ja törkyviesteistä on suvakkien tekemiä. Ensin kirjoitetaan itse ja sitten otetaan kuvakaappaus, että tuollaista törkyä siellä kirjoitetaan.
  Ajatellaanpa vähän mitä suvakkien päässä liikkuu.
  Pastori punatulkku:
  ”filmatkaa filmatkaa ne ajaa mun päälle” eli tuossa oli tarkoitus vaikuttaa median kautta.

  Maryam Askar:
  Apua rasistit hakkaa raskaana olevaa naista, ja valtamedia lähti mukaan, oli vähällä onnistua.

  Polttopullo/kanisteri-iskut:
  Niissä moni asia mättää pahasti, todennäköisesti lavastuksia eli samaa sarjaa.

  Suvakkien väkivaltaisuus:
  Tulee nyt ainakin pikaisesti mieleen, banaanilla heitto, kumisilmähyökkäys ja yleinen räyhääminen/väkivalta/häirintä mielenosoituksissa. Valtava kiihkomielisyys on lisäksi omituinen piirre.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.