RHC:ssä levitetään taas virheellistä tietoa

13

Kuvakaappaus 2017-04-11 18-53-44

 

Refugees Hospitality Clubissa levitetään taas virheellistä tietoa. Viimeksi viikko sitten RHC:ssä keksittiin satuja pakkopalautettavista raskaana olevista naisista ja tankkaamattomista lentokoneista.

Tällä kertaa valtamedia on tarttunut palautettavan ”irakilaisperheen” tapaukseen. Asiasisältö tulee suoraan RHC:stä.

Kyse on seitsenlapsisesta irakilaistaustaisesta perheestä. He eivät ole asuneet enää vuosiin Irakissa. Irakista he ovat muuttaneet Syyriaan ja Syyrian sodan alettua Turkkiin. Osa lapsista on myös syntynyt turkissa. Perhe on siis asunut pitkään Turkissa. Isä on ollut Turkissa töissä, muuten perhe ei ole voinut selvitä.

Kun sitten maailmalle levisi Sipilänkin lupaus majoittaa taloonsa sotapakolaisia, myös tämä perhe päätti lähteä Suomeen ilmaisen ylläpidon piiriin. Irakilaisen isän näkökulmasta olisi ollut typerää olla lottoamatta ilmaisen ylläpidon puolesta Suomessa, jos siinä rinnalla on matalapalkkahommaa Turkissa. Perhe siis houkuteltiin Turkista Suomeen.

Sopii kysyä, tarviiko Turkista kenenkään hakea turvapaikkaa Suomesta? Olletikin kun sinne lentää joka päivä satoja suomalaisia lomalle.

Nyt perhe siis luultavasti karkoitetaan Irakiin. Tapahtui kuten niin monelle väärin perustein turvapaikkaa yrittäneelle tapahtuu. Tilanne pahenee kun turvapaikka ei väärin perustein irtoakaan. Heidät palautetaan Irakiin, jossa perheellä ei ole mitään.

Kuka on syyllinen? Ketä kannattaa osoitella sormella?

Ainoat syylliset ovat ne, jotka ovat houkutelleet arabeja Eurooppaan ilmaisen ylläpidon piiriin.

 

Advertisements

25 thoughts on “RHC:ssä levitetään taas virheellistä tietoa

 1. Saivatpahan hetken viettää sosiaaliturvan paratiisissa. On lapsillakin jotain vanhana muisteltavaa.

 2. Kallis perhe Suomalaiselle veronmaksajalle. Oleskelua täällä ei pidä jatkaa vaan poistaa kyseinen pummiporukka VÄLITTÖMÄSTI! Tämä on päättymätön kierre jos palautuksia ei saada todenteolla käyntiin vaan itkeä tihrustetaan jokaisen äwläkäwäblän perään erikseen -ilman mitään syytä!

  -Mua ei itketä, vituttaa sitäkin enemmän…😣

  1. Kho ei myöntänyt valituslupaa, päätös tuli torstaina 13.4.2017, jo aiemmin teki päätökse ettei palautuksen täytääntöönpanoa keskeytetä. Hyvä että tämä RHC:n itkuvirsi ei ole päässyt vaikuttamaan oikeuslaitokseen. Risikko sen sijaan on ottanut siipeensä näiden painostuksesta, sähköpostit yms. ja esittänyt pakolaiskiintiön nostamista 300 henkilöllä/vuosi joka olisi 40% lisäys nykyiseen kiintiöön. Aivan älytöntä ja muutenkin hyödytöntä tämä kiintiöpakolaiskikkailu, ei tuo minkäänlaista lisäarvoa Suomen pakolaispolitiikkaan. Ja jos jokavuosi lisätään tuo 40% on kiintiöpakolaisten määrä kymmenen (10) vuoden päästä yli 30 000/vuosi. Sitäkö me todella haluamme, nyt olisi viimeinki heräämisen paikka jokaisella suomalaisella haluammeko suomen olevan seuraava köyhä kehitysmaa euroopan perimmäisessä nurkassa.

   1. Ja jatkoksi että ovatkin tehneet jälleen uuden tp-hakemuksen vapaaehtoistyöntekijän avustuksella eli RHC-täti on nyt itkuvirtensä päättänyt ja tarttunut toimeen. Mikäpä tässä casessa lienee muuttunut, edelleen ovat Suomeen saapuneet turvallisesta maasta jossa vuosia viettäneet. Tämä onkin näille turvapaikkashoppailijoille yhtenen piirre, tulevat turvallisista maista. Paljon kohua ja mellakoitakin aiheuttanut luullun palautuksen kohteena ollut Afgaaniperhekin oli tullut sotaa pakoon Moskovasta jossa olivat vuosia asuneet. Moskovaan ei siis kannata matkustaa, siellä käydään sotaa ainakin ko. perheen turvapaikkahakemuksen mukaan.

 3. Nyt täytyisi ymmärtää että ongelma ei ole tämä kyseinen perhe, vaan tämä onneton järjestelmä joka mahdollistaa tämän. Niin kauan kun pyöritämme tätä systeemiä ei ongelma poistu.

  1. Nyt täytyisi ymmärtää ja nyt täytyisi ymmärtää, mutta kun kansantautina tajunnan ahtaus

  2. Tämä on juuri se ydinogelma koko asiassa. Ei tänne tulijoita olisi jos nimenomaan järjestelmä ei olisi houkutteleva. Aivan varmasti sana kiertää asialle omistautuneilla sivustoilla arabeille jotka on helpon elämän perässä, mielestäni siinä ei tarvita ketään houkuttelemaan tulemaan vaan omat hoitaa sen homman. Ja asia on jo ollut heille pitkään tiedossa. Nyt on vain avautunut ”portit” kaikille halukkaille jotka on ilmaisen sosiaaliturvan perässä.
   Toki hieman sääliksi käy tollasta perhettä joka tullut turkista ja saakin liput takaisin irakiin. Mutta toisaalta äkkiä ne sinne turkkiin takaisin pääsevät.

   1. Ei sääliä vaan lentolippu kotiin. Näille ei pidä antaa mitään sympatiaa milläänmuotoa. Ei yhdellekkään!

   2. Tämä on juuri se Euroopan mitassa oleva oleva idealistinen harha.Samanlaista harhaa ”myy” vihreä liike vaaleissa siten,että puhutaan vaihtoehdosta, kuinka ei voi leikata oikeastaan mistään (varsinkin opiskelu). Vaihtoehtona tietenkin lisää valtionvelkaa, mutta sitähän ei mainita, ettei kupla puhkea. Kyllähän me kaikki tiedämme,ettei ”tyhjästä voi nyhjäistä”. Yksi asia on aivan varmaa; leikkaukset eivät ole tekijöilleen helppoja. Mutta ovat pakko tehdä, kun edelliset eivät tehneet.– Sama koskee kansainvaellusta Eurooppaan. Kun idealismin kaikkea syleilevä, äärimmäisen populistinen, boomi alkoi, Euroopan viher/vasemmisto sai paljon kannatusta kun kaikki näytti niin autereiselta. Luotiin Shengeniä ja muuta tyhjää ja maailman realiteetit unohtuivat. Nyt sitten korjataan sitä satoa. ”Sitä niittää mitä kylvää”. Onko se nyt lopultakaan kovin monimutkaista edes.

 4. Kaikki kunnia perheelle yrityksestä. On kovin valitettavaa, että heidän on poistuttava maastamme.

 5. Onneksi Irakissakin voi tehdä töitä!

  Ja kyllä näillä varmasti sukulaisia ja ystäviäkin siellä on – isojen perheiden ja sukujen maassa…
  – sinänsä tällaisia perheitä voisivat toki tukea hiukan vahvemmin vapaaehtoisen paluunkin kautta, noin alkuun pääsyssä.
  – saattavathan nuo palata myös Turkkiinkin tai mennä johonkin muuhun arabinaapuriin.
  Mutta perhehän voi hakeutua Irakissa sitten myös ihan pakolaisleirillekin, jos muu ei luonnistu…

  Ihmetellä kyllä saa tuota vastuutonta lapsitehtailua, kun ollaan kuitenkin pakolaisia…
  – ehkäisy maksaa taatusti vähemmän kuin yhden lapsen elatus…

  Ei voi kuitenkaan tehdä sellaista päätöstä, että jokainen perhe saa jäädä – koska kohta on miljoonia vastaavia…
  – lähtökohtaisesti juuri kukaan muslimi ei ole Irakissa sellaisessa asemassa, että pakolaisasemaa pitäisi edes antaa…
  Irak ei ole mikään rutiköyhä maakaan – eikä kokonaan sodassa.

  Kuitenkin tekisin niin, että nuoret sinkkumiehet palautusjonoon ekaksi – ja perheet viimeiseksi, mikäli eivät itse toisin halua…
  – ja ylipäätään näitä ihmisiä pitäisi kehottaa säästämään tukirahojaan mahdollista paluuta varten, sillä saavat ilmaisen ruuan ja asumisen, niin kyllä siitä jää – sekä esim. opiskelemaan jotain hyödyllistä, miettimään mitä tekee kotimaassaan…
  – nyt varsinkin nuoret miehet vain discoilevat ja ostavat muotivaatteita…

  1. Ja eiköhän Irakissakin ole omia Marjaanoitakin kuitenkin…

 6. Lakkautetaan houkuttimet, l. Kela ja sossu, työttömyyskassatkin – no pannaan lihoiksi ay-liike ja Saton ja Lumon ja kaupungin vuokratalotkin saman tien. Jäljelle jää hallinnollisesti kevyt Suomi, jonka talous on kuin öljytty. Tarvi verojakaan maksaa. Pääsen mäkin pois tieltä etsimään duunia Turkista ja sieltä päin.

  1. Tää oli pelkistettyä sarkasmia joihinkin skenessä esiintyneisiin sitkeisiinkin näkemyksiin. Ei kai ylläpitäjä juuri tuohon reagoinut? No,lähitulevaisuudessa sosiaaliset jeesit ja palvelut joudutaan karsimaan maahanmuuttovyöryn takia, koska matujen ruokkiminen ja asuttaminen vie resurssit. Välillä on tullut toisaalta mieleeni, että vapautuisikohan Turkista ja Irakista tätä menoa duunimahkuja kun niin paljon on valunut porukkaa tänne.

 7. Kyllä sitä vähän kannattaa tihrustaakin, tämäkin perhe olisi kuitannut 4150€ riihikuivaa toimeentulotukena suoraan lapaseen, joka kuukausi. Sanokaapa missä päin maailmaa saa 4150€ (vastaa sellaista lyli 6000€ bruttopalkkaa) arabi tuota liksaa syljeskelemällä kattoon ja hengailemalla kahviloissa, tähän tietty päälle terveydenhuolto ja kalusteeet, fillarit jne vielä. http://www.hel.fi/www/Helsinki/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/sosiaalinen-tuki-ja-toimeentulo/toimeentulotuki/laskuri

 8. Suurimpia syyllisiä ovat elintasopakolaiset ja muut väärin perustein tulevat itse. Sen jälkeen voi katsoa muitakin tahoja osasyyllisiksi.

 9. Tuo mädättäjälaumahan täyttää hybridisotatoimien määritelmät aika kevyesti propagandallaan.Eikö olisi jo aika laittaa nuo mädättäjät vastuuseen toimistaan.Samoin kuin ne henkilöt jotka ovat vastuussa siitä että tuollainen porukka saa tai on saanut verorahaa toimintaansa.

 10. Kyllä, taas on RHC aivan sekaisin ja monenmoista keinoa yötä päivää suolletaan tämänkin perheen Suomeen jäämisen puolesta.
  Viimeisin ja ehkäpä älyvapain oli ehdotus että viedään ihan suomalaisia lapsia eduskunnan eteen laput kourissaan ”Miksi ei minua?” siis lähetetä Irakiin/Afganistaniin. Voi hyvä jyssäys, anna mun kaikki kestää näitä älyn välläyksiä.
  Myöskin ovat jälleen tukkineet ainakin Sipilä, Risikon, Nergin sähköpostit masinoimillaan sähköpostiprotesteillaan. Myöskin lastensuojeluilmoituksia on tehty kymmenittäin jollei sadoittainkin. Miten saataisiin vastuuseen virkamiesten häirinnästä, pitäisi olla jotenkin rangaistava teko tällainen häirintä. Nythän lastensuojelun todella tärkeä oikea työ häiriintyy ja joku todella kriittinen tilanne voi eskaloitua vakavin seurauksin lapselle. Tämä on sama kuin Afgaanipalautuksen yhteydessä masinoitu 112 numeroon soitto perusteella että perustuslakia rikotaan ja se on välitön henkeä uhkaava tilanne ja soitto 112. Tästäkin voisi syytteeseen saattaa ko. häiriköt.
  Olen niin ymmälläni tuosta RHC porukasta, monet heistä ovat merkittävissä viroissakin mutta järki on jonnekin kadonnut.
  Vielä tuosta ko. perheen palautukseneston masinoinnista että jälleen oli kansalaisuudeltaan ilmeisesti irakilaiset miehet jotka tämän masinoi ja laumahysteria valtasi suomalaiset naiset, vaarallista yhteiskuntarauhalle tällainen. Viranomaiset vain ei millään lailla puutu tuon jo todella vaarallisenkin aktivistiryhmittymän toimintaan.

 11. Olen täysin samaa mieltä Annastiinan kanssa ja yhtä ymmällään RHC:n touhuista. Miten se touhu edes saa jatkua, siellä puhutaan jatkuvasti että lakia saa rikkoa ja virkamiestä vastustaa jos ihmisoikeudet ovat vaarassa. Puhutaan palautettavien piilottamisesta. Olen sitä mieltä että he ovat vakavan joukkopsykoosin vallassa. Mikä tuota toimintaa enää muuten selittää.

  Sivulla muutama järjen ääni, esim. käsittääkseni pari lakimiestä jotka yrittävät jatkuvasti tuoda esiin faktoja, mutta ei, heidät huudetaan kumoon tunteen vallassa. Onneksi ovat toistaiseksi olleet selkärankaisia.

  Ja kyllä, koko tämä uusi jupakka alkoi siitä, että eräs irakilainen mies postasi videon, jossa perhe haettiin vastaanottokeskuksesta ja taas alkoi riehunta ja kaikkien suomalaisten syyllistäminen. Miten tuo punapäinen pappi ja irakilaiset miehet pystyvät esteettä kiihottaa noin monta suomalaista naista raivoon ja suorastaan hulluuteen?

  1. Kyllä kyseessä on psykoosi. (eikä tämä todellakaan ole mikään vitsi saati naurun aihe)

   Nämä ihmiset(?) ovat vakava uhka maan sisäiselle turvallisuudelle, tämä porukka on eliminoitava pois häiritsemastä normaalien Suomalaisten elämää. Poliisi ei tule tätä sille kuuluvaa tehtävää KOSKAAN suorittamaan ja tilanne pahenee jatkuvasti, on aivan turha luulla noin sekavan ja jonkinlaisen syytesuojan itselleen keplotelleen roskajoukon rauhoittuvan itsekseen -niin ei tule tapahtumaan.

   Nähdäkseni tämän ongelman raivaamiseen on vain yksi mahdollinen tie…

   Ps: Onhan K A I K K I henkisesti tasapainoiset ihmiset jo muistaneet erota kirkosta? Myös tuttuja/sukulaisia/työkavereita kannattaa opastaa eroakirkosta.fi sivuille tekemään päätös tämän idiotismin tukemisen lopettamiseksi ( mädätetty kirkko jakaa rahaa aivan holtittomasti tähän touhuun) Muistakaa laittaa eron syyksi muslimien perseily tms.syy mistä käy selkeästi ilmi ettei tätä toimintaa hyväksytä.

   Rahahanat kiinni psykopaateilta NYT!

 12. Yksi asia tuli vielä mieleeni. Katselin videota jossa tämän uusimman palautusperheen tytär kertoo kyyneleitä pyyhkien, että haluaa asua Suomessa eikä palaa Irakiin. RHC:n sivulla itketään lasten surullisia ilmeitä ja tuskaa. Itse he ovat perheen siihen tuskan tilaan nyt ajaneet. Perhe on saanut laillisen käännytyspäätöksen.

  Nyt paras asia, jonka hospitality-ihmiset voisivat tehdä, on lohduttaa heitä rauhallisesti, mutta samalla tukea ymmärtämään tosiasiat, ei kiihottaa perhettä suruun ja vastarintaan. Mielestäni RHC:laiset tekevät perheelle toiminnallaan nyt suuren karhunpalveluksen. Perhettä voi tukea myös paikan päällä Irakissa pitämällä yhteyttä ja vaikkapa tukemalla taloudellisesti omista rahoistaan.

  Jostain syystä mitä enemmän näitä säälin keräämiseksi otettuja kuvia ja videoita julkaistaan, sitä enemmän ne kääntyvät itseään vastaan.

  1. Juuri näin. Alkaa nämä itkuvirret pikkuhiljaa riittämään, on suuri vaara että ainakin meikäläinen radikalisoituu näiden vinkumisten ansiosta -hermot on täysin loppu näihin itkua tihrustaviin RHC:n vatipäihin ja täysin kädettömiin poliiseihin jotka antavat noiden hullujen mellastaa täysin vapaasti.

  2. Katsoin myös RHC:n Toiviaisen ”leikkaaman” pätkän. Koskaan ei pitäisi irroittaa asiayhteydestä ja esittää faktana. Todellakin kääntyy tämänlaisella roiminnalla itseänsä vastaan tämäkin asia.
   Mutta kyllä minä olen miettinyt että onko tämä nainen ”Niilo Vainio” tyyppi vai kenties pääsiäistrulli, sen verran osaa kansaa kiihottaa. M1-lähete, videoillhan on faktaa ja toteuttu vaarallinen ainakin yhteiskunnalle.
   Onneksi en tue hänen rikollistakin toimintaansa kirkollisveron muodossa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.