Monokulttuurin 12.3. keskiviikkolive klo 19.00

13
17757421_10154206677402531_7768822740538617966_n
Dan Park

 

Pohjolan vihatuin, pelätyin ja rakastetuin liveradio taas klo 19.00. Aiheena Lokkien menestys Oulun vaalipiirissä, Oulussa sattunut polttopulloisku ja tietenkin Tukholman rekkarallin jälkipelit. Mitä tapahtui, mitä sen jälkeen tapahtui ja mitä nyt tapahtuu.

Klo 19.00, Kaljat kylmään ja popparit lämpiöön.

 

 

Advertisements

14 thoughts on “Monokulttuurin 12.3. keskiviikkolive klo 19.00

 1. Suurmoskeijaa yritetään puskea läpi väkisin… :

  ”Suurmoskeijahankkeesta jätetty tontinvaraushakemus”

  ”Suomen Muslimiliitto ry, Kulttuuri- ja uskontofoorumi FOKUS ry ja Suomen Musliminaiset ry ovat jättäneet perustettavan säätiön lukuun Helsingin kaupungille hakemuksen tontin varaamiseksi moskeija- ja monitoimikeskushanketta varten.”

  http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/suurmoskeija_tontinvaraus-64148

 2. Ja Vapaavuori kertoo, että valtuusto päättää. No mikäs siinä, äänet on saatu ja takin napit avattu. Kohta kääntyy…

 3. Mamut voi olla ahkeria äänestämään. Mamujen ja parikymppisten idealistien äänillä feministit ja huivipäät pääsee. Alkaahan se näkymään jo vaalituloksissa, että maahanmuuttajia on useammassa sukupolvessa.

  1. Tuossa näimmä ohjelman vieraat:

   ”A-studio: Talk tänään @YleTV1 Onko Helsingissä sijaa suurmoskeijalle? Vieraina @suldaansaid @AtteKaleva @yanarozan ja @PiaJardi”

   (https://twitter.com/YleAstudio)

   Saapa nähdä millainen keskustelu tulee – Tiina ja Juneskin voisivat kaiketi katsoa ja kommentoida?
   Useinhan nämä vieraat valitaan siten, että yksi vastaan kolme – mutta nyt ei taida niin olla?
   Tosin mistä sitä tietää, millaisia kenenkin kannat ovat nykyään – toki kaksi noista puolustaa suurmoskeijaa takuuvarmasti eli Sulttaani ja Jardi.

  1. ”Rantanen: Helsingin suurmoskeijahanke etenee veronmaksajien rahoilla – ”Vedättämisen makua”

   ”Verkkouutiset kertoi eilen, että Helsingin kaupungille on jätetty tontinvaraushakemus suurmoskeijan rakentamista varten – vain kolme päivää vaalien jälkeen.

   – Näin kuntalaisena ja kesäkuusta alkaen kaupunginvaltuutettuna tulee kaupunkilaisten puolesta hiukan harmittava tunne, perussuomalaisten valtuutettu Mari Rantanen kirjoittaa blogissaan.”

   ”Kallis ja epämääräinen hanke

   Rantanen muistuttaa, että hanketta eniten kannattavilla vihreillä, vasemmistoliitolla, demareilla ja feministipuolueella on enemmistö Helsingin valtuustossa.

   – Toinen asia, joka on hyvä huomioida, että juuri nyt veronmaksajat osallistuvat tähän hankkeeseen. Jokainen työtunti, joka tähän kaupungilla käytetään, on veronmaksajien varoilla maksettavaa. Työtunteja kuluu runsaasti, sillä lausuntopyynnöt ja niiden analysointi, neuvottelut ja tapaamiset sekä lopullinen päätösehdotus eivät synny kovin edullisesti.

   – En kykene ymmärtämään, miksi tämän hankkeen kanssa edetään, ottaen huomioon taustahenkilöiden ja yhdistysten rahaepäselvyydet sekä nyt puheissa oleva raha Bahrainista ja sen lähivaltioista. Edes koko säätiötä ei ole edes rekisteröity, jolla hanketta olisi ylipäänsä tarkoitus operoida, Rantanen ihmettelee.”

   – Nyt olisi oleellista selvittää, kuka tai mitkä tahot ovat olleet junailemassa aikataulutusta ja edistämässä hanketta Helsingin kaupungin taholta. Ja lopettaa tämän hankkeen vieminen eteenpäin ennen kuin on liian myöhäistä.

   Myöhemmin virasto korjasi tiedotettaan ja totesi, ettei tontinvaraushakemus ole uusi vaan se on tehty kaupungille jo vuonna 2015.”

   https://www.suomenuutiset.fi/rantanen-helsingin-suurmoskeijahanke-etenee-veronmaksajien-rahoilla-vedattamisen-makua/

 4. Ruotsin matu on saattanut tulla ihan sitä iskuaan varten Isisin tai muun äärijärjestön lähettämänä. Brutaali isku on voinut olla syy, että matkaan on lähdetty. Olisi outoa, jos Isis ja terroristiryhmät ei käyttäisi turvapaikkajärjestelmää hyväksi. Ilmaisilla lounailla iskuun asti , täysylläpito ja kun hissukseen tippalinssissä kertoo nyyhkytarinoita, kivapuhuu ja on kiva kaikille, kukaan sinisilmäisistä hyysäreistä ei epäile mitään. Olihan tämä toki esimerkki elintasoturistista – raha vissiin motivoi elämässä muutenkin ja huijaamalla yritti saada ilmaisen ylläpidon. Mutta miksi elintasoturisti jäi elämään alkeellisesti, vaikka tuli kielteinen päätös ja päätös ei muuttunut valittamalla?

  Oliko tavoitteena myös isku ja lähtikö peto matkaan Isiksen tai jonkin muun terroristiryhmittymän sotilaana? Sitä asiantuntijat ovat sanoneet, että jos mikään terroristijärjestö ei tunnusta iskua omakseen, isku voi olla myös kesken, siis saattaa jatkua. Onko nyt menossa iskujen sarja, joka on vielä kesken ja suunniteltu huolella etukäteen ja nämä pedotkin lähetetty Eurooppaan alunperin ihan sitä varten, että jossakin vaiheessa toteuttavat iskunsa? Missä seuraavaksi? Suomen poliisi on nostanut valmiustasoaan lentokentällä. Joko on tullut supolle varoitus jostakin iskusta? Tietysti kyllähän tuollaiselle ahneenoloiselle islaminuskoiselle ilmeisesti paratiisikin on vaikuttanut hyvältä vaihtoehdolta, jos kuvitteli saavansa sitten viimeistään leveämpää elämää, taivaallisen ylläpidon ja neitsyitä enemmän kuin keskivertoruotsalaismies maanpäällä. On myös voinut tuntea katkeruutta, jos on nähnyt itsensä sulttaanina kuppaamassa ruotsalaisten taikaseinää, josta sitä rahaa virtaa tietenkin aivan loputtomasti.

 5. Ruotsin pitää ottaa nyt itseään ”niskasta kiinni” ja ”järki käteensä”. Muuten ovat uhrit kuolleet turhaan.

  Turhaan ovat kuolleet jos ei asioihin nyt tule huomattavaa muutosta eli
  *rajat kiinni
  *turvispäätöstä odottavat käytävä nopeasti läpi
  *kielteisen päätöksen saaneet vietävä säilöön ja poistettava nopeasti maasta
  *lainsäädäntöä tiukennettava niin ettei terroripropagandaa eli tzekstejä, kuvia, filmejä, puheita saa edes katsella eikä ladata purkkiinsa
  *moskeijat ja lähiöiden kimppakämpät on saneerattava epämääräisistä tyypeistä

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.