Uppsalassa rauhattomuudet lisääntyvät kesää kohti mennessä

13

 

Tukholman iskun varjoon on jäänyt Uppsalan hyvin rauhaton viikko. Koko viime viikon jatkuivat iltaiset ja öiset häiriöt. Viikon aikana on ollut kymmeniä pienempiä paloja ja muutama autokin on poltettu. Uusruotsalaiset kulkevat mm. Gottsundan maahanmuuttajalähiön kaduilla suurissa porukoissa.

Eile illan aikana sytytettiin taas kymmeniä pieniä paloja. Poliisi tiedotti klo 20.30 aikaan, että tuleen oli sytytetty roskakatoksia, auton renkaita, patjoa ja roskakoreja sekä muuta helposti sytytettävää tavaraa. Lisäksi yksi auto tuikattiin tuleen.

Poliisi ja palokunta perustivat klo 21.00 aikaan yhteisen johtokeskuksen Gottsundan OKQ8- huoltoaseman pihalle, sillä oli odotettavissa, että mellakka roihahtaa täyteen kukoistukseen. Poliisilla oli paikalla useita yksiköitä ja Uppsalan palolaitos oli täydessä valmiudessa.

Viime viikolla esimerkiksi tiistai-keskiviikkoyönä poltettiin viisi autoa.

Advertisements

10 thoughts on “Uppsalassa rauhattomuudet lisääntyvät kesää kohti mennessä

 1. Materiaalitekniikan insinööreille voisi laittaa speksit uuden, palamattoman autonrengasmateriaalin kehittämiseksi. Siinäpä haastetta insinööreille ja moniosaajille tietysti myös vastakkainen haaste.

  ’Volvo, ajattele, minkä pysäköit’ voisi olla hyvä mainoslause uusille palonkestäville, kolhiintumattomille malleille.

  1. Uusia ratkaisuja odotellessa voisit kokeilla, josko vanhoista myllynkivistä saisit palamattomat rinkulat kärrysi alle. Eikä enää ainakaan huolta rengaspaineista

   1. Suomen valtamedia on kuin kusi sukassa,visusti vaietaan Ruotsin anarkiasta minkä nämä uusruotsalaiset aiheuttavat.

    Oli miten oli,mutta ei tämmönen suoranainen kansan sumutusyrityskään oikein voi olla.

 2. The Formula of Islam (Islamin kaava/käyttäymismalli):

  When Muslim population remains around 1% of any given country they will be regarded as a peace-loving minority and not as a threat to anyone.

  Muslims start asserting and demanding concessions, like in Europe, where they are around 5% in many places., to causing riots, terrorist acts and having personal Sharia Laws in countries like India, where they are around 14%.

  After reaching 20% expect hair-trigger rioting, jihad militia formations, sporadic killings and church and synagogue burning:

  At 40% you will find widespread massacres, chronic terror attacks and ongoing militia warfare:

  From 60% you may expect unfettered persecution of non-believers and other religions, sporadic ethnic cleansing (genocide), use of Sharia Law as a weapon and Jizya, the tax placed on infidels.

  After 80% expect State run ethnic cleansing and genocide:

  100% will usher in the peace of ‘Dar-es-Salaam’ — the Islamic House of Peace — there’s supposed to be peace because everybody is a Muslim

  But when they near 100% as in Yemen, Syria, Iraq, Afghanistan, Somalia, Pakistan, Saudi Arabia etc, the same things happen as those happened with Muhammed’s family. The bloody sectarian conflicts take over.

  To satisfy their blood lust, Muslims then start killing each other for a variety of reasons.
  There is no end to violence in Islam

  By any objective measure, the ”Religion of Peace” has been the harshest, bloodiest religion the world has ever known.

 3. Loogisesti voimme siis päätellä kesä on rasistinen vuodenaika joka pakottaa pienokaiset epätoivoisiin hätähuutoihin rasismia vastaan.Kaikki muut vaihtoehdot kun ovat liian rasistisia vaihtoehtoja edes pohdittavaksi.

 4. Uppsala oli aikaisemmin viehättävä, sivistynyt, kulturelli ja kaunis pikkukaupunki minne saattoi matkustaa ihan vain kävelläkseen ympäri ja nauttiakseen ilmapiiristä. Vaan eipä sinnekkään enää voi mennä; levotonta, autopaloja, tulipaloja, mellakkaa. Maahanmuuttajat ovat pilanneet Uppsalan. Se on kylmä totuus.

 5. Eihän näitä ”ison jytkyn” jälkeen kukaan Absurdistanissa edes noteeraa millääntapaa. Ruåtsi haluaa ruumiita kaduille -ja tulevat niitä myös saamaan nykyisellä linjalla jatkaen. Tukholman tapahtumat vain nostivat sietokynnystä entisestään, autot saavat palaa kenenkään puuttumatta asiaan…

  1. Vakuutusyhtiöillä taitaa olla käytössä pykälä ”act of god” tai vastaava johon vedoten jätetään korvaukset maksamatta.
   Ottavatko ruotsalaiset vakuutusyhtiöt käyttöön pykälät: ”act of allah”, ”act of islam” ja ”act of muslim” joihin vedoten korvaukset jätetään maksamatta?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.