Muuan Oulun lakkolainen ei ole oikea sotapakolainen

13

Muuan Oulun torinrannassa lakkoileva arabi on nimeltään Wafool Alzubaidi. Mies on irakilaistaustainen, mutta asunut Jordaniassa Ammanissa ainakin jo vuodesta  2014 asti.

Kuvakaappaus 2017-04-13 12-26-17

 

 

Kuvakaappaus 2017-04-13 12-29-17

 

11755831_415818398602417_378163134375654172_n

 

Kysymys kuuluu: Tarviiko Jordaniasta hakea turvapaikkaa Irakin tilannetta perustellen?

 

 

Advertisements

39 thoughts on “Muuan Oulun lakkolainen ei ole oikea sotapakolainen

 1. Kysymykseen en osaa vastata, mutta kyykkyasennosta päätellen herralla on henkilökohtainen hätä

 2. Tietysti, jos tavoitteena on päästä avokätisen sosiaalitukijärjestelmän elätettäväksi ja muutenkin parempiin olosuhteisiin.

  Mutta Jordanista tullut ’sotapakolainen’ ei ole paennut sotaa, jolloin turvapaikkaa ei pidä myöntää.

 3. Nämä ukot ovat järjestään huijareita ja onnenonkijoita – ei ole liki ainuttakaan oikeaa pakolaista irakilaisten joukossa…
  – samoja onnenonkijoita on pääosa afgaaneistakin, tulleet jostakin Iranista kaiken lisäksi…

  Ja silti Migri on nyt painotuksen alla selvästi taipunut ja ryhtynyt myöntämään enemmän oleskelulupia – ja juuri kaikkein karmeimmille tapauksille myönnetään oleskelulupia eli mitä suurempi huijari, sitä paremmat ovat myös mahkut…

  Niitä muutamia virrassa tulleita oikeita hädänalaisia lähetetään takaisin, esim. vainottuja kristittyjä, enkä puhu näistä tuoreista käännynnäisistä, joiden aitoutta ei voi varmistaa…

 4. Tottakait kun oikein pääministeri kutsui tänne elämään paremmin kuin kantaväestö.
  Kulttuurikin on sellainen että kuvittelevat siis kuvittelevat olevansa parempaa kansaa kuin eurooppalaiset. Tänne siis tultiin katsomaan miten orjansa voivat. Orjiksihan he meidät mieltävät kun tänne tullessa ensin kerrotaan kaikki oikeudet ja sitten vasta aletaan jossain vaiheessa kertomaan velvollisuuksista. Silloin on jo myöhäistä orjien yrittää oikaista näiden käsityksiä.
  Orjat myös kantavat heidän reppunsa maahan saavuttaessa ,) ikö se näin ollut vai muistanko aivan väärin, tuskinpa.

 5. Muslimeille ei pitäisi antaa oleskelulupia, koska eivät tule integroitumaan Suomeen…
  – jos Tiina ja Junes vielä jututtavat leirimatuja, niin voisivat kysyä, miksi muslimit tulevat kristittyyn maahan? Miksi eivät mene Persianlahden rikkaisiin arabimaihin, joissa sama kieli ja uskonto?
  – ja että me tiedämme, mitä nämä muslimit tekevät kristityille muslimimaissa – vain syrjivät ja vainoavat!!!

  Islamista voisi muutenkin kysyä, esim. lukea ihan selkeät kohdat Koraanista tai haditheista jne.
  – ja kysyä mielipidettä; naiset, dhimmit, homot, terrori-iskut jne.

  1. Tähän vielä täydentäisin: upporikkaissa arabimaissa kuten Arabiemiraateissa on vielä kova kysyntä työvoimalle, sillä siellähän rakennustyömaat pysyvät käynnissä pääosin ulkomaisella(intialaisella) työvoimalla.
   Voisi olettaa että UAE, Qatar ja Bahrain ottaisivat mielellään näitä ”pakolaisia” työvoimaksi rakennuksille, sillä he puhuvat samaa kieltä. Nämä jantterit, jotka ovat nyt notkumassa vokeissa, voisivat hyvin olla tienaamassa rahaa Persianlahden arabimaissa pari vuotta ja sitten kun Syyrian sodat on saatu sodittua, voisivat palata kotimaihinsa työnteolla kertyneen pääomansa kanssa ja laittaisivat sitten kotimaansa kuntoon.

   1. Lopuksi esittäisin heille vielä kaksi kysymystä:

    1) Mitä heille kerrottiin suomalaisesta yhteiskunnasta, että se innosti heidät lonnimaan seitsemän turvallisen maan läpi juuri tänne vaatimaan asyyliä?
    2) Kuka kertoi?

 6. Suomi ensin -liikekin voisi järjestää tilaisuuksia, jossa puhutaan islamista – ihan omiin lähteisiinsä perustuen…
  – esim. mitä islamin sharia -lakia sanoo mistäkin asiasta jne.
  – islamin aikapommi yms. sivut kertovat paljon näistä jutuista…
  – asiallisesti – ja faktaa siis tietenkin.

  Kristittyjen vainot myös esille – ja esim. tutkimuksia muslimien mielipiteistä, esim. terroria ja jihadia koskien, esim. Pew-tutkimuslaitoksen tuloksia…

  Ainoa – ja tärkein – asia, mistä ei ole leiriläisten kanssa puhuttu – on nimenomaan ISLAM!

 7. ”Isoäiti Titta rakastui 14 vuotta nuorempaan turkkilaiseen baarimikkoon: ”Minä käyn töissä ja Gökhan on mun ihana vaimo”

  ”Titta oli 40-vuotias viiden lapsen äiti.”

  ”Pariskunta tapasi, kun Titta oli lomamatkalla Turkin Alanyassa, jossa Gökhan työskenteli baarimikkona.

  ”Yhdessä vietetyn yön jälkeen Titta hipsi takaisin hotelliin. Ennen lähtöään hän kirjoitti tupakka-askin kylkeen viestin: Oli kivaa.”

  ”Kun Gökhan heräsi, hän pelästyi, että mihin Titta on lähtenyt. Hän tiesi Titasta vain etunimen ja että tämä on Suomesta.

  Gökhan lähti surullisena töihin. Hän yritti saada selville työkavereiltaan, sanoivatko tytöt, missä hotellissa he asuvat. Baarin ohi kulki mies, joka oli ollut illalla tuuraamassa.

  Kävi ilmi, että Titan ystävä Minna oli antanut miehelle puhelinnumeronsa. Niin he löysivät taas toisensa.”

  http://www.is.fi/seksi-parisuhde/art-2000005169743.html?utm_campaign=tf-IS&utm_term=2&utm_source=tf-other

 8. Saatana noita lusmuja jotka vievät leivän ja avun oikeasti kärsiviltä naisilta ja lapsilta. Suvakit ovat fasisteja jotka paapovat rikollisia sotilaskarkureita. Palautus kotimaahansa tai kuoppaan.

  1. Ei musliminaisia tai -lapsiakaan pidä silti Suomeen ottaa, koska ovat aivan samanlaisia kuin muslimimiehetkin, arvoiltaan ja tavoiltaan – ja poikalapsista kasvaa kuitenkin muslimimiehiä.

   Mutta apua toki pitää muslimeillekin antaa – mutta näiden omassa kotimaassa tai jossain muslimimaassa…

  2. Vain kuoppaan kotouttaminen toimii, näitä perkeleitä on kaikkiaan 1,8 miljardia soluttautuneina lähes jokaiseen maailmankolkkaan. Vähentämisen tarve on siis akuutti, yhteenotto tulee jossainkohti 100% varmasti.

  1. Jordania on ihan ok, on ottanut melko paljon pakolaisia vastaan ja sille voisi jopa antaa rahaa pakolaisten hoitoonkin, jos niin ehkäisisimme virtaa Eurooppaan…
   – moskeijan rahoittajat ovat näitä Persianlahden salafistimaita, Saudit ja kumppanit, jotka eivät myöskään ota vastaan pakolaisia…

 9. Ei ole kysymys enää pelkästä onnenonginnasta vaan meidän maamme miehityksestä , näin se poijaat menee …

 10. Näitä on paljon, liian paljon.. Ja näyttää siltä, että kun käännytysvastauksen saavat niin riski rekka-autoilijaksi alkamiselle on tavattoman suuri. Tämä Ruotsin kuskikin Turkissa vuosia oleskellut ”pakolainen”. Tänään muuten Ruotsin lehdistä sai lukea vihreiden puheenjohtajan (tarkemmin språkrör eli äänitorvi) todenneen haastattelussa, että ”he joilla ei ole lupaa Ruotsissa oleskella pitää saada maasta pois”. Suomi vihreineen taitaa olla vähän jälkijunassa?
  (Ps. Vihreiden prosentit gallupeissa 5-6%.. jotain pitäis’ tehdä…)

  1. ”he joilla ei ole lupaa Ruotsissa oleskella pitää saada maasta pois”

   Onpa nuivaa tekstiä vihreiltä, ihan kuin Halla-ahon mielipide 🙂

   1. Ruotsin poliitikoille on tullut hätä käteen rekkakuskin takia. Nyt alkavat- miljardikustannusten lisäksi- myös kuolleiden ja vahingoittuneiden omaiset vaatia vahingonkorvauksia. Ihan oikein! Hallitus ei ole hoitanut tehtäväänsä kunnolla eikä myöskään Tukholman kaupunki.

 11. Allahu akbaaar ääsläm… :

  ”Kaksi naista Jyväskylässä raiskanneelle turvapaikanhakijalle lähes neljä vuotta vankeutta Tilaajille”

  ”Kaksi naista Jyväskylässä raiskannut mies tuomittiin ehdottomaan vankeuteen Keski-Suomen käräjäoikeudessa torstaina. 25-vuotiaan Bassam Mohammed Hasan Al-Quraishin todettiin syyllistyneen raiskausten ohella viiteen muuhun rikokseen, joista hänelle tuomittiin yhteinen kolmen vuoden ja kymmenen kuukauden ehdoton vankeusrangaistus. Maksettavaksi tuomittujen korvausten yhteissumma oikeuskuluineen nousee yli 33 000 euroon.

  Rikoksista vakavimpia olivat heinä- ja lokakuussa tapahtuneet raiskaukset. Molemmissa tekotapa oli sama – mies lyöttäytyi aamuyöllä Jyväskylän keskustassa ravintolasta yksin kotiin palaamassa olleiden päihtyneiden naisten seuraan ja vei heidät syrjäisiin paikkoihin, joissa väkivaltaa käyttäen tai sillä uhkaamalla, kielloista ja fyysisestä vastustamisesta huolimatta raiskasi naiset.”

  Keskisuomalaisen tietojen mukaan tuomittu on irakilainen turvapaikanhakija.”

  http://www.ksml.fi/kotimaa/Kaksi-naista-Jyv%C3%A4skyl%C3%A4ss%C3%A4-raiskanneelle-turvapaikanhakijalle-l%C3%A4hes-nelj%C3%A4-vuotta-vankeutta/967096?pwbi=8201bb4f4fae965513c021848001e48a

 12. Ulos vaan koko sakki ja ovet kiinni. Aloitetaan parempi, uusi elämä.
  Helppoa hengittää sitten pitkästä aikaa taas kun päästään vanhaan järjestykseen.

  1. Kalevan päätoimittaja vaikuttaa todella oudolta tyypiltä, eikä puheista päätellen ainakaan journalismin eettiset ohjeet paljon miehen mieltä liikuta…
   – kun kiukkuaa mm. siitä, että Junes oikaisee somessa Kalevan itsestään levittelemiä valheita, niin kyllähän tuo kuuluu jo kansalaisoikeuksiin ja sananvapauteenkin tuollainen itsensä ja oman maineensa suojelu!
   – mutta ylipäätään valheiden oikaisu on päätoimittajan mielestä ilmeisen paha juttu ja Kalevan päätoimittajan ylpeyttä on loukattu, kun näin on tehty?!

   Ja sitten vielä kehdataan puhua valemedioista…

   Lähtökohdan pitäisi olla se, että jokainen rehellinen ja kunnollinen ihminen korjaa levittämänsä väärän tiedon – etenkin jos on kanavat levittää tietoa koko maahankin…

   Jos Junes valittaa tapauksesta johonkin, niin tuo Youtube -video kannattaa laittaa todisteeksi…
   – ylipäätään sen pitäisi riittää, että Junes on ottanut yhteyttä jutun toimittajaan jo ja kertonut virheestä…

  2. Se afrikkalainen insestin uhrikin joutui myöhemmin itse käräjille – mm. sossulaitos, joka ei ollut auttanut uhria, nosti syytteitä jostakin epäasiallisesta käytöksestä ja joku lievä syyte liittyi lapseenkin, vaikka lapsia ei toki pidä ruumiillisesti kurittaa mitenkään, mutta se kai myöhemmin hylättiinkin?

   Kaleva kuitenkin revitteli nimellään, vaikka nainen oli kärsinyt jo ihan tarpeeksi ja rikokset, mistä häntä itsesään epäiltiin, eivät olleet kovin vakavia, ensin oli kai jätetty vallan syyttämättäkin?
   – eikä nainen ollut mikään varsinainen julkisuuden henkilökään kuitenkaan…

   Jotenkin vaikutti siltä, että Kaleva selvästi auttoi insestiä peitelleitä ja omia töitään laiminlyönyttä sossulaitosta kostamaan uhrille median kautta… :

   http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/oulun-insestitapauksen-uhri-syytteessa-lapsensa-pahoinpitelysta/749715/

   Jotenkin järkyttävää ja vääristynyttä vallankäyttöä – suorastaan moraalitonta, manipulatiivista ja pahantahtoista…
   – kun nyt Kalevan takia Juneksenkin kohdalla joku jää kuitenkin siihen luuloon, että Junes olisi oikeasti uhkaillut ministeri Orpoa…

   1. Katsokaa ketkä Suomen valtamedian omistaa niin asia kirkastuu. Samat tahot ovat koko tämän hetkisen tilanteen takana.

    1. Suomen valtamedian omistaa pääosin ihan suomalaiset – YLE on ehkä jopa keskeisin, ainakin linjan määrittäjänä…

 13. Sitähän tämä on. Aidot hätää kärsivät ovat harvassa ja tilalla ovat nämä islamin hyökkäysjoukot.

  Ja tällaista on ajnakohtainen ns. laatujournalismi ”laatumediassa”
  ”Miten kommentoitte sitä, että monen mielestä näytätte aivan Kremlin mannekiinilta?”, kysyi STT:n toimittaja Paavo Väyryseltä.

 14. Lopetetaan lässytys ja ollaan suomalaisia miehiä. Linnaa, putkaa ja halveksuntaa on luvassa. Toinen vaihtoehto on lampaan rooli, geelitukat hallitsee ja potkii meitä munille.
  Aina kun havaitsette matujen sikailuja,menkää väliin, aina. Vetäkää koteloon jos voitte. Noi apinat ei muuta usko kuin voimaa. Itse en pelkää enää mitään, ja aina haastan noita paskiaisia. Jos ei ole yli 4 geelitukkaa niin ottavat jalat alleen, jos alle niin ottavat matsia, kiva. Saavat koteloon.

  1. Ei milliäkään periksi! On monia tapoja hankaloittaa näiden perkeleiden olemista täällä! Niiden elämästä voidaan tehdä yhteistuumin päivittäistä piinaa -aamusta iltaan.

 15. Korpilaki toimii, jos nöyristellään niin tulevat silmille. Uskokaa kun vanha sanoo, ne uskoo vain voimaa. Olisi hyviä esimerkkejä mutta ajan puutteen vuoksi en niitä mainitse. Mutta samat geelipäät matelee jaloissa kun ollaan tähtäimen oikealla puolella, täällä ne hevostelee.
  Muutama keikka tullut heitettetyä, ja muutama geelipää on kenties jäänyt tulematta. Tulivat tolkkuihin,heh.

 16. Mutkun ihmisoikeudet, työvoimapula, rasismi, huonot geenit, kantaväestön ikääntyminen, natsit, heikko syntyvyys, syyrian tilanne, isis, toiseus, äärioikeisto….tai mitä tahansa muuta… niin mies Jordaniasta on tervetullut turvapaikanhakijaksi.
  Kysykää vaikka Tarja Haloselta ja Emma ”täällä on naisia ja lapsia” Karilta.

 17. Integrifyssä on tekemisen meininkiä.

  Muistanette vielä firman, joka lupasi kouluttaa turvapaikanhakijoista koodareita?

  Olen seuraillut silloin tällöin, mitä ko puljun toiminnasta saisi selville yksinkertaisilla nettihauilla. Heidän sivuilleen onkin tullut nyt muutoksia. Sieltä löytyy mm lause ”We will create 10 000+ software development jobs by 2030 in Europe.” ja ”100% success rate – All applicants in job”. Mielenkiintoista… Nämä lauseet eivät olleet siellä vielä ainakaan joulun alla. Onkohan firmalla ässä hihassa, vai onko kyse tyhjästä hölinästä? Epäilyttävältä nuo asiat kuulostavat. Olisihan se kumma, jos kaikki turvapaikanhakijakoodariuntuvikot työllistyisivät tilanteessa, jossa suomalaisia ammattilaisia on vailla työtä. Näkisin siinä tapauksessa, että jotkut yritykset ovat valmiita ottamaan takkiinsa järjestääkseen positiivisen syrjinnän kautta turavapaikanhakijoille mahdollisuuksia. Tosin varmaankin hyvin pieni määrä tällaisia +syrjintäkoodareita on ylipäänsä olemassa.

  Epäilyksiä kuitenkin aiheuttaa se, että julkisuudessa ei ole liikkunut juurikaan uusia tietoja ko lafkan toiminnasta alkuhehkutuksen jälkeen.

  Huomattava on, että Integrify puhuu asioista koko Euroopan tasolla. Se varmaankin aikoo laajentua kattamaan useampia maita. Tämä kaikki tapahtunee julkisin varoin, jos on tapahtuakseen.

  Ohjelmistosuunnittelijan työssä pärjätäkseen on osattava hyvää englantia. Tämä siksi, että lähes kaikki tieto netissä, missä alan ammattilaiset ratkovat teknisiä ongelmia, on englanninkielistä. Turvapaikanhakijat saattavat osata kommunikoida puhutulla englannilla, mutta siitä on taas pitkä loikka siihen, että hallinnassa olisi tarvittava tekninen sanavarasto, jos lähtötaso on olematon. Jonkun aikuiseksi ehtineen, esim somaliassa trukkikuskina työskennelleen Ahmedin on kuitenkin turha kuvitella kehittyvänsä ohjelmistoalan ammattilaiseksi.

  On tietysti hienoa, jos jo valmiiksi pätevät turvapaikanhakijat saavat tämäntyyppisestä palvelusta ponnahduslaudan länsimaiseen työelämään. Kyllä heitäkin on, sitä ei kannata alkaa kiistämään. Mutta tätä projektia on sikäli mielenkiintoista seurata, että siinä on tähtäin korkealla. Jos toiminta laajenee Eurooppaan, se tulee vääjäämättä kalliiksi, koska resursseja täytyy hajauttaa ja homman koordinointi tietysti vaikeutuu. Jos taas turvapaikanhakijoita lähetetään Suomeen, tulee siitä reippaasti kustannuksia, jos Suomi joutuu maksamaan ylläpidon. Turvapaikanhakijoiden kouluttamisessa voi olla suuria motivaatio-ongelmia, jos toimintaan otetaan mukaan väkeä, jonka turvapaikka-asema on vielä täysin auki.

  Seurataan tilannetta. Kuka tämän kaiken maksaa? Jos yritykset haluvat + syrjiä turvapaikanhakijoita, niin niillä on tietysti siihen täysi oikeus omilla rahoillaan. Sen sijaan jos veronmaksajat maksavat lystin, on se täydellistä veronmaksajien –syrjintää. Ja tietysti paikallisten koodarien silmille sylkemistä.

 18. RHC:llä joku on suivaantunut suvakiksi kutsumisesta… :

  ”Sain eilen vihapostia henkilöltä, joka ei pidä siitä, että autan turvapaikanhakijoita. Hän kutsui myös minua suvakiksi. Tämä oli aika hämmentävää, vaikka se ei mitenkään estä minua jatkamasta. I got yesterday message from somebody who does’nt like me because I want to help refugees. I don’t understand Why that is problem for somebody if I want to help people , you lovely guys who needs help.
  Of course I will continue ”

  Marjaana-pappi kehottaa kovasti rikosilmoitusten tekoon, mikä ei kyllä ole kovin kristillistä – ja moni kristitty ei kyllä hevin tee rikosilmoitusta noin pienistä asioista, koska anteeksiantaminen on kuitenkin aivan kristinuskon ytimessä:

  Marjaana Toiviainen: ”Muista tehdä sähköinen rikosilmoitus! hearthymiö<3 Jatketaan yhteistä matkaa."

  Tuon ketjun aloittajakaan ei innostu : "En aio tehdä ilmoitusta. Viha on sellainen asia, mikä syö kaikkein eniten itse vihaajaa. Vihan malja kääntyy itseä vastaan."

  Mutta punapappi jatkaa:
  Marjaana Toiviainen: "Ilmoitus olisi siksi tärkeä, että tämä nettiahdistelu saataisiin näkymään tilastoissa. Sinun ei tarvitse vaatia tekijältä mitään."

 19. RCH:llä yritetään taas puskea väkisin kouluihin!
  – miten ihmeessä koululaisten muka pitäisi auttaa aikuisia muslimimiehiä, omassa maassaan lähinnä keskiluokkaisia arabiäijiä tai sitten näitä todella epämääräisiä tapauksia?!?
  – haluavatko nuo turvikset ITSE kouluihin vai mistä tämä hinku johtuu? :

  Inari Fernández. : ”PÄÄKAUPUNKISEUTU: Haluaisitko jakaa kokemuksiasi turvapaikanhakijoiden kanssa tehdystä vapaaehtoistyöstä koululaisille ja kertoa, kuinka yksilö voi vaikuttaa?
  Jopa 84% koululaisista on näiden Kohtaamisten ansioista muuttanut mieltään turvapaikanhakijoista positiivisempaan suuntaan.

  Etsimme nyt Refuhomen Kohtaamisia-koulukiertueille lisää sekä suomen tai ruotsinkielisiä vapaaehtoisia että erinomaisen suomen tai ruotsin tai englanninkielisiä turvapaikanhakijoita/maahanmuuttajia jakamaan tarinoitaan. Kiertueet toteutetaan pääkaupunkiseudulla kouluaikoina.

  Kerromme lisää ja Järjestämme koulutuksen vapaaehtoisille ensi maanantaina 17.4. klo 17 Lauttasaaressa. Laita viestiä ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa: refuhome@gmail.com.”

  https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/?ref=group_cover

  Voisikohan joku pääkaupunkiseudulle asuva maahanmuuttokriitikko mennä tuonne kuuntelemaan, että mitä ihmettä taas aikoivat?
  – kun päiväkodeissa on jo nähty päänroikottajia jne.

  1. Tuolla Refuhomen Twitter -tili:
   (https://twitter.com/refuhomeoy?lang=fi)

   Tuo puuhanainen esiintyy myös tässä – ja on ilmeisesti itsekin YLE:n toimittaja! :

   ”-Kohtaaminen ja yhdessä tekeminen ovat parasta kotoutustyötä, tietää toimittaja, vapaaehtoinen Inari Fernández.

   Miltä turvapaikanhakijoiden kanssa tekeminen on ruohonjuuritasolla ja kuinka ankara yhteiskunnallinen keskustelu näkyy vapaaehtoisten arjessa? Inari Fernández on toimittaja, vapaaehtoinen ja kotouttavaa työtä turvapaikanhakijoiden parissa tekevän Refuhome:n osakas.”

   http://areena.yle.fi/1-3261156

   ”Producer @YleX – All tweets are my personal opinions”:
   (https://twitter.com/inarifernandez?lang=fi)

 20. Unkarin malli käyttöön ja matut pysäyttettävä jo rajalle. Maahan päästetyt palautetta ensimmäiseen turvalliseen maahan (Dublin -sopimus) ja maan nykyinen johto pantava valtakunnanoikeuteen !

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.