Mainokset

Jopa 50 % Ruotsiin tulleista turvapaikanhakijoista käyttää väärää identiteettiä

nationelltid

 

Ruotsin TV4:n raportin mukaan jopa 50 % niistä, jotka hakeutuvat Ruotsiin turvapaikanhakijoina, rekisteröityvät monilla eri henkilöllisyyksillä ruotsalaiseen systeemiin. Tällä maksimoidaan Ruotsista saatu sosiaalituki.

Aivan tarkkaa summia ja lukemia on vaikea saada, sillä viranomaiset eivät jaa kaikkia tietoja keskenään ja lisäksi ulkomaisten nimien kohdalla saattaa tulla monenlaisia väärinkirjoituksia ja -ymmärryksiä.

Marie Mattson-Vangekrantz, joka on identiteettirikoksten koordinaattori, kertoo:

– Jos henkilöllä on esimerkiksi kolme henkilöllisyyttä niin yksi niistä voi pyörittää firmaa ja saada starttirahaa, toinen voi olla työtön tai sairaspäivärahalla ja kolmas hakee lainaa.

Verovirasto vaatiikin nyt, että salassapitovelvollisuuksia muutetaan siten, että viranomaiset voivat vaihtaa tietoja keskenään ja näin ennaltaehkäistä tällaisen laittoman toiminnan.

TV4

Kommentti: Ruotsissa on helppo saada paikallinen henkilötunnus ja henkilöpaperit – paitsi jos on toisen Pohjoismaan kansalainen. Tällöin ruotsalaisen henkilöllisyyspaperin saamiseen vaaditaan kotimaasta myönnetty voimassaoleva passi. Islamilaisesta maailmasta tulleille sotapakolaisille ei samoja vaatimuksia ole.

Mainokset

13 Comments on Jopa 50 % Ruotsiin tulleista turvapaikanhakijoista käyttää väärää identiteettiä

 1. No nyt selvisi, mihin perustuu Ruotsin väkiluvun huimannopea kasvu. Joka nupilla kaksoisolento

  Tykkää

 2. Väärää politiikkaa // 14/04/2017 22:32 // Vastaus

  Vuonna 2014 ulkomailla syntyneitä oli Ruotsin väestöstä 1 603 551 henkilöä. Lisäksi 488 655 henkilöä oli syntynyt perheisiin, joissa molemmat vanhemmat olivat syntyneet ulkomailla. Väkiluku yhteensä 9 967 274. Lasketaan kaikki ulkomaalaistaustaiset 1 603 551 + 488 655 = 2 092 206.

  Lasketaan ulkomaalaistaustaisten osuus väestöstä 2 092 206 : 9 967 274 = 20,9 %

  Onhan noista iso osa esim. suomalaistaustaisiakin, mutta silti…

  Tykkää

 3. Ja loput 50% käyttävät vaihtoehtoista totuutta mukailevaa identiteettiä =) Aivan sama! Kaikkihan ovat Mohammed. Sinne vaan, Ruotsiin mahtuu.

  Tykkää

 4. DUMARI // 14/04/2017 23:31 // Vastaus

  Kyllä nuo rekka-autoilijoiksi pyrkivät pitää palauttaa tai vangita. Kadoksissakin Ruotsissa 12000 kpl.

  Tykkää

 5. Näin saadaan ihmiset hyväksymään mikrosiru ihon alle. Lemmikkieläimillähän se on jo vissiin EU:ssa pakollinen, jos meinaa matkustaa Mustin tai Mirrin kanssa. Pedon merkkiä siis pukkaa. Ehkä se oli tämän turvapaikkateatterin yksi tarkoitus.

  Tykkää

 6. Nauravat niin että parta väpättää // 15/04/2017 10:41 // Vastaus

  Onko sitten ihme että Ruotsin tavalliset köyhät köyhtyvät vain entisestään. Köyhiltä viedään se mikä matuille menee ja matujen röyhkeydellä ei ole rajoja.

  Tykkää

 7. Moni-osaajat // 15/04/2017 10:46 // Vastaus

  Ai siitäkö se nimi ”moniosaaja” tuleekin että esittää montaa eri roolia ja osaa valehdella jokaiseen sopivalla tavalla…

  Tykkää

 8. VeliVeikkonen // 15/04/2017 15:00 // Vastaus

  Tästä on nyt jäämässä pointti auki! Jos tulija on rekisteröitynyt kolmella henkilöllisyydellä, kertoo hän kolme eri taustatarinaa ja mahdollisesti jollain onnistuu saamaan asyylin. Tilastoihin tulee 30% asyylinanto vaikka todellisuudessa ollaan lähellä 100%.
  Tämä selittäisi myös suomen tilannetta, jossa vokeissa kirjoilla olevista monet on ”kotimajoituksessa” sekä kaikki ne tuhannet ”kadonneet”/”maastapoistuneet” henkilöllisyydet.
  VOIKO Suomessakin todellisuus olla sellainen että meiltä pimitetään näiden multihenkilöllisyyksien määrä ja valheellisesti kirjataan turvapaikkapäätöstilastoihin haamuhenkilöllisyyksiä?
  JA todella pahimmillaan nämä henkilöt voivat jatkaa usealla henkilöllisyydellä elämistä myös myönteisen päätöksen jälkeen?

  Tykkää

 9. Just noin ja lisäksi osa peippailee maiden välillä.

  Tykkää

 10. Ilmankos ajelevat 100 tonnin autoilla! Saavat kustua valtioita silmään! Laki pitäisi muuttaa, että yksi nimi käytössä, muita nimiä ei ole !
  ELLEI MEIDÄN JÄRJESTELMÄ OTA SVEDUISTA MALLIA JA HEITÄ LAIVAAN JA TAKASIN KOTIMAAHANSA TAI VIEREISEEN VALTIOON ! MUILLE PETOKSISTA VANKILAAN !

  Tykkää

 11. tulkaa katsomaan // 15/04/2017 18:56 // Vastaus

  Haaparannan ja Tornion välille pitäis saada edes alkeellinen tarkastus siitä,ketä sieltä maahan lappaa.
  Turha on kenenkään sanoa, ett ei sieltä matuja enää tule.Niitä kyllä tulee kaiken aikaa.

  Silmät ne on päässä meillä paikallisilla asukkaillaki.Ei siihen tarvitse olla korkeasti oppinut viranomainen tuon liikenteen toteamiseen.

  Tykkää

  • Näin on... // 16/04/2017 00:21 // Vastaus

   Tulee ihan tilastojenkin mukaan – jonkun pitäisi kuvata ja raportoida rajalla!

   Tykkää

   • Eikös Suomessa ainakin ennen aikaa ollut sellainen instanssi kuin rajavartiolaitos? Jotenkin maallikko voisi erehtyä asian kuuluvan heille?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: