Mainokset

Jalkapalloa: Irakin Superliigan kärjessä hyvin tasaista

F201402031413011695421391

Al Shortan joukkue vuonna 2014 ennen Kuwaitia vastaan pelattavaa ottelua.

 

Irakin jalkapallon Superliigassa pelattiin torstaiana neljä peliä, jonka jälkeen liiga siirtyi viikonlopputauolle. Liigakolmonen Al Wasat päihitti kahdeksantena olevan Al Zawraan vierasottelussa 0-2. Liigan loppupäässä olevat Al Karkh ja Al Hussein pelasivat tasan.

Liigaa johtaa tällä hetkellä jaetulla ykkössijalla Bagdadin joukkue Al Naft ja Rusafan oma joukkue Al Shorta, joilla molemmilla on 26 pelatun ottelun jälkeen 54 pistettä. Molemmilla on 15 voittoa, 9 tasapeliä ja kaksi tappiota.

 

Kuvakaappaus 2017-04-15 20-33-07

 

Kuvakaappaus 2017-04-15 20-34-43

 

Jännittävää Irakin liigaa voi seurata täältä.

Mainokset

12 Comments on Jalkapalloa: Irakin Superliigan kärjessä hyvin tasaista

 1. Jürgen Kloppi // 15/04/2017 21:26 // Vastaus

  Pelaan eurolla- kahdella Aasian Mestarien liigaa sen matsien ollessa kohteina (Veikkauksella), muttei nyt ole tullut vastaan joukkuetta Irakista. AFC-cupissa joku sieltä näyttää olevan mukana.

  Tykkää

 2. Feministisen puolueen edustaja... // 15/04/2017 21:41 // Vastaus

  Helsingin kaupunginvaltuustoon valitun uuden Feministisen puolueen valtuutettu, Katju Aro Twitterissä:

  ”Onko Suomi varautunut Venäjältä ilman viisumia tulevien tsetseenihomomiesten tunnistamiseen ja turvapaikkaprosessiin @rajavartijat @migri ?”

  (https://twitter.com/katjuaro)

  Onko tätä homovainoa muuten edes varmistettu?!
  – toki homovihamielinen aspekti samaisen Feministisen puolueenkin ylistämään islamiin liittyy, mutta olen nähnyt myös näiden kys. homovainojen todennäköisyyttäkin epäillynkin…

  Sama Katju Aro tosiaankin jaksaa silti puolustella islamia – ja jopa muslimiraiskaajia, kun oli Naisasialiitto unionin johdossa…

  Tykkää

  • Feministisen puolueen edustaja... // 15/04/2017 21:57 // Vastaus

   Kun vassarikin epäilee alkuperäistä vassarijulkaisua niin…
   – kas tuota blogia olikin päivitetty eli saattaa sittenkin kai… :

   ”Tšetšenian homovainouutisista”

   ”Uutinen massiivisista homojen kiinniotoista ja tapoista Tšetšeniassa levisi toissapäivänä ympäri maailmaa, asiasta uutisoi esimerkiksi New York Times ja Yle, ja sen alkuperäinen lähde on Novaja Gazeta.
   Novaja Gazetan ensisijainen lähde on seksuaalivähemmistöjen oikeuksia Venäjällä ajava LGBT-verkosto (ЛГБТ сеть), mutta lehden mukaan se on varmistanut uutisen monista lähteistä.

   Novaja Gazetan alkuperäinen uutinen on hyvin ongelmallinen. Se ilmoittaa että tiedot kiinniotoista on varmistettu monista lähteistä. Uutisessa kuitenkin viitataan toistuvasti myös tappoihin, mutta lehden ainoa lähde sille, että Tšetšeniassa olisi viime päivinä järjestelmällisesti tapettu homoja, on anonyymit kommentit sosiaalisessa mediassa.

   Tšetšenian virallinen tiedottaja kiisti uutiset vainoista, ja ilmoitti ettei Tšetšeniassa ole homoja, koska sukulaiset tappavat homot . Tämä on toki törkeä kommentti, ja näin varmasti myös toisinaan käy, mutta tämä ylimielisyys ei ole vielä mikään todiste Novaja Gazetan uutisen puolesta.

   Novaja Gazetan uutinen pidätyksistä voi hyvinkin olla todenmukainen, mutta epämääräisesti todistellut uutiset tapoista laittavat koko uutisen kyseenalaiseen valoon.

   Venäjänkielen taitoiselle suosittelen tätä hyvää neljän vuoden takaista tšetšenialaisen homomiehen haastattelua , vaikka se onkin erittäin synkkä. Seksuaalivähemmistöjen asema Pohjois-Kaukasuksella on erittäin tukala, ja asiaa kannattaa pitää esillä. Nyt maailmalla kiertäneen uutisen todenperäisyys on syytä selvittää perinpohjin, mutta se ei ole vielä täysin uskottavasti todisteltu.”

   Päivitys 4.4.:

   Novaya Gazeta julkaisi tänään lisätietoja homovainoista Tšetšeniassa. Tarinat kuulostavat uskottavilta, on viittauksia kolmeen murhaan. Ei kuitenkaan nimiä mainittuna. ”

   https://www.novayagazeta.ru/articles/2017/04/04/72027-raspravy-nad-chech

   http://anttirautiainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/234874-tsetsenian-homovainouutisista

   Tykkää

   • Nimetön // 17/04/2017 00:09 // Vastaus

    Onneksi muistamme ja tiedämme toki että että SUURI OSA TSETSHEENEISTÄ SATTUU OLEMAAN MUSLIMEJA JA JUURIKIN TÄNNE TULLEITA SUNNIMUSLMIEITA kuten Irakilaiset!!! Nyt saa nauraa vasemmiston ja muiden suvakkiääliöiden sairaalle logiikalle.

    Tykkää

 3. Someen ja esille // 15/04/2017 22:02 // Vastaus

  Tuollaisia tietoja jalkapallosta ja muusta normaalista elämästä Irakissa – pitäisi levittää enemmän somessa, jotta ihmiset tajuaisivat, ettei suurin osa irakilaisista todellakaan kärsi pakolaisasemaan oikeuttavista olosuhteista…

  Tykkää

  • Someen ja esille // 15/04/2017 22:04 // Vastaus

   Suvakithan, kuten Marjaana Toiviainen, lietsovat sellaista massahysteeriaa, että muka jokainen irakilainen palautettava kuolee välittömästi…
   – mikä on kyllä niin paksua valetta kuin olla ja voi…

   Tykkää

 4. orbanisti // 15/04/2017 23:25 // Vastaus

  Villi veikkaus että kauden päätteeksi mitalikolmikko koostuu Al-alkuisista joukkueista, joissa jokaisessa Mohamed-niminen pelaaja. On nuo muslimit kyllä mielikuvituksellista sakkia, ei voi muuta sanoa.

  Tykkää

 5. Aikanaan Saddamin poika Udain kantoi päävastuun Irakin jalkapallomenestyksestä. Silloin valmennus nojasi motivoivaan ”voitto tai tyrmä” -metodiin. Ilmeisesti nykyään korostetaan enempi urheilun leikillisyyttä

  Tykkää

 6. Al Äbäläbäwäkälä // 16/04/2017 01:32 // Vastaus

  Vappuna aion kannattaa tuota ”Al Simawai”. Muuten fanitan Al Sontaa, Al Miinaa ja Ann Karkkia.

  Tykkää

 7. Nimetön // 16/04/2017 17:58 // Vastaus

  Siellä ne potkii palloa luotisateessa 🙂

  Tykkää

 8. Vesa Mustonen // 16/04/2017 22:24 // Vastaus

  Er bil ei ole saanut pelattua peliäkään – onko biilit palaneet sielläkin?

  Tykkää

 9. Atikki Ismailovitsi // 20/04/2017 05:40 // Vastaus

  Irakin maajoukkueen pelejä olen seurannut, on muuten komea stadion Basrassa. Ukrainan kriisin aikaan muistan, että jalkapallopelejä siirrettiin pois kriisialueelta, niin tehtäisiin varmasti Irakissakin, jos siellä olisi sota.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: