Refugees Hospitalityssä jaetaan taas virheellistä tietoa

0

Tällä kertaa laittomat muslimit levittävät valheellisia juttuja Refugees Hospitality Clubissa. Muuan sotapakolainen julkistaa kuvan saatesanoilla, että kuva on otettu muutama päivä sitten Turkissa. Sen jälkeen yritetään perustella miksi vain miehet pakenevat Irakista.

 

IMG_20170415_124106

 

Tosiasiassa kuva on otettu joulukuun alussa 2015 Kreikassa Lesboksen saarelta. Kuva näyttää traagiselta, mutta itse kuvanottohetkellä ei tapahtunut mitään traagista. Lasta kantava mies pulahtaa alle metrisessä vedessä.

Refugees Hospitality Club on tullut tunnetuksi useista valheellisista päivityksistä, jotka muuttuvat nopeasti ”faktoiksi”. Aiemmin tällaisia päivityksiä oli ”siellä on raskaana olevia naisia” ja ”kuka tankkasi koneen” – legendat.

13 thoughts on “Refugees Hospitalityssä jaetaan taas virheellistä tietoa

 1. ”Mies tulee Eurooppaan, valehtelee, hiplaa blondiineja, naruttaa suvakkeja, repii Taikaseinää, nukkuu, juo kaffetta ja puhuu paskaa päivät päästään, naureskelee eurooppalaisen tyhmyydelle.”

 2. Eat, sleep, fuck, repeat. Ei sitä oikeat lapset ja iäkkäämmät naiset jaksaisi tehdäkään pidempiä jaksoja. Vaatii mieskuntoa.

 3. Oikeus muuttaa tai hakea turvapaikkaa on miehinen oikeus sharia-lain maissa (Kairon julistus ihmisoikeuksista islamissa 1990

 4. Vai oliko tää se kuva, joita otettiin ns. mainostarkoituksessa jossain altaassa? Olisiko ollut juttu kerran Daily Mailissa tai Daily Expressissä?

  1. Googlella kun hakee, niin tää sama kuva on julkaistu 2015 useammassa eri verkkojulkaisussa…

 5. Nämä tänne asti selvinneet miehet ovat niin pulskia ja pulleassa kunnossa että nälkää ne eivät ainakaan ole nähneet. Kenties ovat nähneet maidonvalkeaa ihoa ja minihameita. Ja siitäkin saattaa muodostua kärsimystä jota ei kotimaassa ole.

 6. Muijat ja kakarat jätetään kotiin, koska heillä ei ole hätää…
  – moni tosin on poikamieskin…

  Suurin uhka matkallakin ovat juuri samat muslimimiehet – jotka siis raiskaavat toisia pakolaisiakin…

 7. Tilastojen mukaan urooppaan tulijoista suurin osa poikamiehiä. RHC sivustolla on ilmeisesti tarkoituskin valehdella niin paljon kun ehtii, säälipointseja haetaan. Ainoa mikä on totta on se kuinka paljon päivittäin ruokaa sinne on vietävä. Aivan käsittömiä pyyntöjä tarvikkeissakin RHC sivustolta poimittua päivittäistarpeista:
  – mustaa teetä, maustamatonta, mielellään irtoteetä (10-15 pakettia / pv)
  – kahvia (5-6 pakettia / pv)
  – hieno- ja palasokeria (20-22 pakettia / pv)
  – tee- ja mehukupit (30-40 pakettia tee- ja 10 pakettia mehukuppeja / pv)
  – lusikat (15-20 pakettia / pv)
  – keksit / karkit / pähkinät / kuivatut hedelmät yms (paljon)
  – roskapussit (10 rullaa / pv)
  – grillihiiltä (20-30 pakettia /pv)
  – talouspaperia (2-3 pakettia / pv)

  Eipä siis enää tarvitse ihmetellä mihin niin paljon roskiksia tarvitaa leirillä jos esim. pahvimukeja menee 1500-2000/ pv. Roskia tulee kaiketi 4000 litraa/pv mikä on noin 7 kuudensadan litran astiaa päivässä.

  1. Aivan hirveää rahanhaaskausta – sillä antaisivat noita rahojaan mielummin köyhemmille palautettaville mukaansa otettavaksi!
   – tai edes hyväntekeväisyyteen muualla…

   Tuo suvakkien moraaliposeeraus – mitäköhän on tullut maksamaan kokonaisuutena?

   Paljonkohan ne keräyksetkin ovat tuottaneet? Joku voisi kysyä Diakonissalaitokselta sekä seurakunnilta, mahtavatko muuten antaa tietoja?

 8. Tuskin jalossa kulttuurissa, jossa nainen on arvoasteikossa hiukan koiran yläpuolella, ihmissalakuljettajalle maksetaan vielä siitäkin, että nainen pääsisi mukaan. Kyllä noi reissut tehdään tavallisesti miesporukalla.

  1. Just näin, Jimi Erkki. Aivan oikein. Ja lapsia tulee lisää, ehtymätön luonnonvara.
   Se on hämmentävää, että kun pitää kulttuureja ymmärtää, niin niitä ei tartte tajuta tai käsittää.
   ”Ymmärtäminen” on se avainjuttu.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.