Tajukankaan pääsiäisen paatosepistola

0

slider-kamel-7773-10110

 

Muuan Suomeen tullut irakilainen mies ylläpitää blogia ja kirjoittaa kohtuuymmärrettävää suomea. Mielenkiintoisia juttuja. Joskus on hyvä lukea ja kuunnella mitä heillä on sanottavaa.

Uusimmassa jutussaan ”Belal Al Obidy” vastaa kysymykseen miksi niin moni nuori mies Irakista tulee Suomeen.

Al Obidyn kertomus Irakin monimutkaisesta tilanteesta alkaa USA:n 2003 hyökkäyksestä. Kun USA sitten yhtäkkiä häipyi maasta, alkoi Irakissa monimutkainen ja toisenlainen sisällissota/ kapina/ mellakka/ uskonsota/ rikollisten taistelukenttä. On ymmärrettävää kun hän kertoo, että 80-luvulla Irania vastaan käyty sota oli erilainen sota, koska silloin vihollinen oli selvä. Kun taas nykytilanteessa vihollista ei ole helppo havaita tai tunnistaa. Kuten hän sanoo, nykysota on ”pimeä sota”.

Sekin on ymmärrettävää, että tuossa tilanteessa moni nuori ei näe minkäänlaista tulevaisuutta ja sitä myöten haluaa lähteä länteen.

Niin, miksi tosiaan länteen?

Miksi maailman ääriin asti Suomeen ja Ruotsiin? Kuten bloggari kertoo, jonkun rahat varastettiin Turkissa, jonkun rahat vietiin Unkarin metsässä ja joidenkin rahat hävisivät Serbiassa. Niin, miksi tosiaan he eivät jääneet Turkkiin? Sieltä olisi helppo, tai ainakin helpompi auttaa kotimaahansa jääneitä vanhuksia ja muuten apua tarvitsevia kuin Suomesta. Vai eivätkö he halua auttaa hätääkärsiviä maanmiehiään? Tai miksi ei edes Kreikkaan? Miksi Serbia ei kelvannut? Mitä vikaa on Unkarissa? Saksassa? Eikö edes Ruotsi kelvannut vaan piti tulla ihan Suomeen asti?

Jos minun pitäisi paeta yötä myöten niin luonnollisesti jäisin lähialueille – niin lähelle kuin mahdollista – kyttäämään tilanteen kehitystä ja auttamaan muita pahaan tilanteeseen jääneitä. Ainakin suvun vanhoja mummoja ja pappoja yrittäisin jotenkin auttaa, kuten lapsia. Sehän on ihan selvää. En tietenkään lähtisi katastrofitilanteessa johonkin hevonkuuseen osoittamaan mieltäni. En voisi elää, jos muija, lapset, vanhemmat ym jäisivät katastrofialueelle. Itse lonnisi maailman ääriin lakkoilemaan omien etuoikeuksien puolesta vieraassa maassa kun oman maan apuatarvitsevat huutavat tuskaansa.

Noh, mehän tiedämme nyt jälkeenpäin, että arabien keskuudessa levisi invaasiosyksyn 2015 aikana huhu, että Pohjan perukoilla Suomessa olisi tarjolla pääministerin asunto, blondinaisia ja ilmainen loppuelämän kestävä ylläpito olisi taattu. Tässä on se houkutin pelkistettynä.

Jos en olisi ikinä asunut Ruotsissa, voisin ehkä uskoa irakilaista bloggaria. Olisi helppo tuntea myötätuntoa ja empatiaa.

Mutta, 15 vuotta Ruotsin maahanmuuttaja-alueen ytimissä teki tehtävänsä. Belal Al Obidy, minä tunnen arabit. Olen nähnyt Ruotsissa tuhansia arabeja. Tiedän miten te ajattelette. Tiedän miten te toimitte. Voitte huijata naiveja suomalaisia naisia, jotka eivät ole nähneet maailmaa, mutta minua ette voi huijata. Minä tunnen teidät. Olen nähnyt miten te elätte Ruotsissa. Te vaaditte ruotsalaisia elättämään teidät. Te halveksitte ruotsalaisia. Te pidätte ruotsalaisia naisia huorina ja miehiä raukkoina kun he ovat auttaneet teitä. Olen nähnyt millaisen kaaoksen aiheutatte. Tiedätkö millä nimellä ruotsalaiset kutsuvat teitä? ”Kaaosblatte”. Se tarkoittaa, että missä tahansa liikutte, aiheutatte kaaosta ympärillenne.

Kaaos on alkanut nyt näkymään myös Suomessa.

Belal Al Obidy kirjoittaa, että hän uskoo, kun ihmisillä on mahdollisuus tehdä töitä ja puhua Suomea, niin näistä nuorista miehistä tulee hyviä uussuomalaisia.

Mutta kuka auttaa Irakiin jääneitä apua tarvitsevia? Eurooppalaiset nuoret vapaaehtoiset naiset? Aika hyvä vaihtari. Saadaan tänne nuoria tyhjäntoimittajamiehiä ja tilalle annetaan nuoria vapaaehtoisia naisia, jotka auttavat katastrofialueella apua tarvitsevia.

 

25 thoughts on “Tajukankaan pääsiäisen paatosepistola

 1. Ja miksi suvaitsevaisto on meille jalat maassa asiaa käsitteleville ja tosiasiat viileästi esille tuoville suunnattoman vihainen? Rasismia ja natsittelua pukkaa joa suunnalta.

  Aikojen saatossa on ollut ja tulee ilmeisesti aina olemaan niin, että juksatut eivät niinkään suutu juksaajalle (vrt Auervaarat jne) vaan sille joka PALJASTAA, kertoo heille että heitä on juksattu.

  On liian karvas pala myöntää, että vipuun mentiin ja oikein kunnolla.

  1. juuri noin.”parempi”väki joka tämän kaaoksen avittaa meille eurooppaan/suomeen on liian tyhmänylpeää tunnustaakseen että ojassa ollaan,,Ei,kierroksia vaan lisää,niin kauan että kottero keittää,eikä silloinkaan uskota.vaan täytyy motin leikata kiinni,sen jälkeen alkaa parku:saatanan natsit,kurvi väärään suuntaan,teidän vika.vaikka itse olivat tien suunnitelleet,kurveineen ja monttuineen,,

 2. Sipilän teko vaatisi kyllä vähintään valtakunnanoikeutta. Kaiken kukkuraksi hän ei edes antanut asuntoaan. Koko puhe oli pelkkää poliittista bullshittiä.

  1. Kyllähän Sipilän lupaus siitä omakotitalosta oli kokemattomuutta.Tänäpäivänä Sipiläkään ei enää tuota lupausta antais,siperia on kouluuttanut kokematonta politikkoa.

 3. Nämä tulijat toteuttavat islamin tärkeintä päämäärää eli maailmanlaajuista levittäytymistä – jopa tänne pohjolan perukoille asti. Edellinen invaasioyritys kesti lähes 400 vuotta, nyt vauhti on nopeampi.

  Hölmöläiset myös elättävät nämä elintasopakolaiset, joten vieraalle maaperälle asettuminen on helppoa, koska palvelu pelaa, nautiskelee vain täysihoidosta. Kritiikittömyys ja faktantarkistuksen vaje turvapaikanhakijoiden kohdalla tekee valloituksesta helpon. Hylsyjen saaneiden Suomesta poistaminenkin on äärettömän vaikeaa, nollatulos, koska tulijoita tulee enemmän kuin mitä saadaan pois maasta. Siinä syitä, miksi Suomi on niin vetovoimainen.

 4. Mitä ihmettä he tekevät täällä? Ei meillä ole mitään yhteistä kulttuurin suhteen, harrastusten suhteen eikä ajatusmaailmassa.Tämä maa on niin erilainen ja niin kaukana että ainoana tulosyynä on SE SUURI SUUNNITELMA ja että maanmiehiä notkuu täällä ennestään.

  1. Muslimimiehiä taatusti kehotetaan lähtemään Eurooppaa valloittamaan, aina Afrikkaa asti…
   – kovin paljon on nimittäin muslimeja noissa mustan Afrikankin tulijoissa…

   Suomi ottaa EU:n siirtokiintiöidenkin kautta vain lähinnä lisää nuoria muslimimiehiä eli monet perheet eivät edes taida haluta Suomeen? Toki on joitain muslimiperheitäkin, mutta vähemmän…
   – tänne tulee eritoten muslimimiehiä, koska suomalaisten suvakkinaisten maine on jo vuosia kiirinyt maailmalla – suvakkinaisia tarvitaan myös koko kansan käännyttämiseen myötämieliseksi musulmaaneille ja sitä he nyt innokkaasti suorittavatkin…
   – ja koska perheet voidaan yhdistää myös jälkikäteen tai vaimot hankkia kotimaasta myöhemminkin…
   – suvakkinaiset ovat hyödyllisiä idiootteja!

   Muslimiveljeskuntakin on yksi toimija tässä – ja aivan taatusti on kyse myös valloituksesta, kuten Turkin Erdogan on aivan suoraankin sanonut;, että kristillisen Euroopan linnake on murrettava!
   – vaikka moni tulija itse noin henkilökohtaisesti ei tätä tajuakaan, koska ovat vain niin ohjailtavissa islamilaisen kulttuurinsa takia…
   – toki moni muslimimaa on toki tietoinen myös omasta väestöräjähdyksestään, jonka perässä minkään maan infra ei pysyisi – joten sekin edistää muuttovirran suuntaa…

  2. Juuri näin. Noita musulmaaneja on kolmea ja vain kolmea lajia:
   1. Huoltojoukot. Pullukat, jotka eivät kelpaa sotilaiksi mutta hankkivat asuntoja pakolaisina. Kymmeniä tuhansia.
   2. Nostoväki. Reservi joka ei saa (eivätkä haluakkaan kirjoihin) turvapaikkaa mutta on sotilaskunnossa ja asuvat pimeästi 1.joukon asunnoissa. Odottavat meidän kustannuksella. Kymmeniä tuhansia tai ainakin kymmenen tuhatta.
   3. ISIS sotilaat. Porukka jotka ovat ammattisotilaita ja pyörittävät reserviä ja sitten tarvittaessa sotivat mutta ennen kaikkea organisoivat ja tiedottavat. Satoja ehkä pahimmillaan tuhansia.

 5. Ja kumma, kun edes ISIS-järjestö ei kelpaa kaikille yhteiseksi viholliseksi?

  Todella pieni ISIS-porukka valtasi Mosulin yms. – kun Irakin armeija pötki pakoon ja jätti aseensakin jihadisteille…
  Eiköhän ole niin, että iso osa kaikista muslimeista iloitsi alussa, kun ISIS ryösti, orjuutti ja tappoi vääräuskoisia, kuten jesidejä ja kristittyjä…

  Toki sitten joitain shiiojakin vastaan sotivat, minkä takia ISIS:tä vastaan on lähdetty puolustautumaan, mutta ehkä tuota alun ns. puhdistustyötä jopa kannatettiin ja moni saattoi jopa odottaa, että josko tuo on se lopullinen kalifaattikin sitten…

  Esim. Syyrian Assad edustaa itse shiia-lahkoa, alaviitteja – josko sitäkään edes kaikki
  Irakin shiiatkaan hyväksyvät täysin, ainakaan siis uskonnollisesti?
  – vaikka poliittisesti esim. Iranin shiiatkin ehkä liittoutuvatkin Assadinkin kanssa joissain tapauksissa?
  Druusejakaan ei usein hyväksytä kunnon muslimeiksi…

  ”Islamintutkija Martin Kramerin mukaan alaviittien uskonto yhdistelee šiialaisuutta, kristinuskoa, gnostilaisuutta ja pakanauskontoja, ja sen ydin pidetään salassa, eivätkä alaviitit noudata islamin viittä pilaria, viittä velvollisuutta.” (wiki)

  Islamin lahkojen kiista onkin yksi puoli tuota konfliktia – mutta kyllä on kummaa se, ettei ISIS ole ainakaan aiemmin kelvannut yhteiseksi viholliseksi…
  – Suomeen tulleet eivät juuri koskaan taida edes mainita nimeltä tuota ISIS:tä tai Daeshia?
  – mutta sehän noudattaakin Koraania ja muita pyhiä kirjoituksia pilkuntarkasti…

 6. Totuus viikingeistä alkaa paljastua?!
  – henkilökohtaisesti en ole koskaan ollut vakuuttanut juuri mistään skandiviikinkeihin liitetyistä tarinoista, siis että ne olisivat historiallisesti totta, ainakaan täysin…
  – ja jos suomalaiset suhtautuisivat esim. Kalevalaan samoin kun ruotsalaiset omiin tarinoihinsa, niin esim. Väinämöistä pidettäisiin täysin historiallisena henkilönä – vaikka toki voi ollakin sellainen, mutta paljon väriä saanut…
  – esim. Suomeen, Viroon ja Venäjäänkin liittyvissä asioissa on niin paljon epäjohdonmukaisuutta heidän suhteensa… :

  ”Läpivalaisu paljasti: Viikinkimiekoista ei ollut aseiksi”

  ”Kolme moderneilla menetelmillä tutkittua miekkaa osoittautuivat pikemminkin näyttö- kuin käyttötavaraksi.

  Viikinkimiekkoja on löydetty runsaat kaksi tuhatta. Kolmea päästiin nyt tutkimaan ensi kertaa neutroniläpivalaisulla. Tanskan kansallismuseon kokoelmiin kuuluvat miekat ovat peräisin keskiseltä Juutinmaalta, 800–900-luvuilta.”

  ”Kaikki kolme miekkaa oli tehty hitsaamalla yhteen rauta- ja teräskaistaleita. Tulosta oli taivuteltu, kierretty ja taottu, jotta pinta sai koristeellisen kuvioinnin. Vahvaa asetta siten ei kuitenkaan syntynyt.

  – Koska teräs on kovempaa kuin rauta, taisteluaseessa pitäisi olla teräsreunat ja rautasydän, joka kestää iskut. Tutkimissamme miekoissa nämä edellytykset eivät täyttyneet, Fedrigo sanoo LiveScience(siirryt toiseen palveluun)-tiedesivustolle.

  Lisäksi paljastui, että metallisuikaleet oli pakotettu yhteen korkeassa lämpötilassa, minkä takia niiden pinnalle muodostui helposti oksideja, jotka heikensivät niitä ja saivat ne jopa ruostumaan.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9566875

 7. Suomi uinui päättäjiensä johdolla ruususen unta kun arabidivisiiona lampsi Tornioon. Kysymyksessä on pelkkä valloitusoperaatio ja samalla annettiin selvä singnaali maailmalle. Tänne vaan, vaikka miljoonia tyhjäntoimittajia, emme tee mitään.
  Siinä vaiheessa kun täälläkin alkaa paska lentämään tuulettimeen ja ruumiita alkaa tulemaan niin näiden lampsijoiden ulosheivaaminen onkin jo vaikeampaa.
  Suomalaiset ovat pitkämielisiä mutta kun raja tulee vastaan niin jälki on rumaa, sopii kysyä vaikkapa itänaapurilta.
  Katsotaan kuinka monta terrori-iskua tarvitaan siihen, että maassa luvatta oleville näytetään joko ovea tai ruumispussia.

 8. Muslimin voi höristä mitä hörisee -TOTUUS on että Suomi on miehitetty maa tällähetkellä. Tämä kaikki on tapahtunut poliisin, rajavartioston ja mikä irvokkainta myös oman armeijamme nöyrällä avustuksella.

  Tähän on puututtava kansalaisten toimesta koska meidän ylläpitämämme organisaatiot ovat ilmeisen haluttomia/kyvyttömiä ottamaan tilanneta hallintaan. Miten kauan tätä vielä aiotaan katsella? Henkilökohtaisesti on jo mitta täynnä, mitä pidemmälle tämän annetaan kehittyä sitä vaikeampi tehtävä meillä on edessä.

  1. Sano tuo suomalaisille hallitus ja eduskuntaherroille

   Useampi divisioona niitä läpsytteli tulemaan Haaparannalta
   Tornioon 2015 syksyllä.

 9. Talvisodan hengelle. Haukut nyt kyllä väärää puuta. Poliisilla, rajavartiostolla ja armeijalla oli kyllä kyky ja tahto tehdä asiat toisin mutta hallitus päätti toisin. Armeija oli enemmän kuin valmis tulppaamaan invaasion, vaikka väkivalloin mutta asialle tuli jyrkkä ei. Politiikojen virheiden siivoaminen jää yleensä aina armeijalle ja veikkaan näin käyvän nytkin.
  Armeija oli aika radikaalin vaihtoehdon kannalla 2015., valitettavasti tuhkamuna hallituksemme ei ollut samaa mieltä, se päätös maksaa joskus vielä paljon verta.

  1. Eipä tuolta ole mitään vastaansanomistakaan kuulunut, päinvastoin armeijan johdosta jopa yllytetään maanpetokselliseen toimintaan. Samoin poliisi ja rajavartiosto toimii täysin avoimesti miehitysjoukkojen apuna -kantaväestöä vastaan. Mitä helvetin virkaa näillä laitoksilla on? Eikö siellä keneltäkään löydy selkärankaa toimia? Jos ei niin asiasta ei voi tehdä kuin yhden johtopäätöksen…

    1. No jos nyt vaikka niinkin radikaali ratkaisu kuin LAKKO (tai sillä uhkaaminen) Ainakin poliisit selkeästi nauttivat nykyisestä tilanteesta jossa heillä on täysin vapaat kädet kohdella kansallismielisiä ihmisiä täysin lakien vastaisesti -myös vapaalla ollessaan (paras esimerkki lienee Kongo poliisin väkivaltauhkailut Suomi Maidanilla)

     Puolustusvoimat järjesti varusmiehiä syksyllä 2015 Tornioon miehitysjoukkojen saapumista auttelemaan, myös somessa tietyt PV:llä töissäolevat henkilöt ovat raivokkaasti ajamassa maahantunkeutujien oikeuksia (joita ei pitäisi olla edes olemassa) Viimeisin PV:n tuki miehittäjille on eiliseltä kun kaksi varushenkilöä poseeraa Oulun laittomien leirillä miehittäjien kanssa…lista on loputon, tässä vain yleisesti tiedettyjä tapauksia.

     Eikö tämä ole kantaväestön vastaista toimintaa? Poliisit tietävät tasantarkkaan rikkovansa lakia ja ”puolustus”voimilla työskentelevät sen lisäksi myös sotilasvalaansa.

     Miksi helvetissä näitä pitäisi puolustella?

     1. Joo, mitäpä heitä puolustelemaan. Menkööt vain lakkoon. Paitsi, että sain 1990-luvun sairaanhoitajien lakosta äidiltäni ajantasaista tietoa. Hän kun joutui menemään ”suojatyöhön”, koska ns. avainryhmillä ei ole oikeaa lakko-oikeutta. Serkkutyttöni ei käsittänyt tätä silloin lainkaan. Hän kysyi minulta ensin, etteikö mutsillani ookkin nyt kivaa, kun saa maata kotona. Kerrottuani, että hänen on tehtävä työnsä ns. lakkoillessaan hän ei ymmärtänyt: mikä lakko selainen on? Tehtyäni vastakysymyksen, miten hän luulee niiden letkuissa makaavien sairaaapotilaiden pysyvän hengissä, ellei mm. äitini olisi töissä., hän oli vielä ällistynempi: mikä järki voi olla sellaisessa ”lakossa?”

      Sama asia sinun ajamassasi poliisien ”lakossa”, joita on myös Suomessa nähty. Heidänkin oli tehtävä virkavelvollisuutensa sanktioiden uhalla. Sama asia rajavartiolaitoksen ja tullin kuin myös puolustusvoimien henkilökunnalla. Mutta joo. Menkööt lakkoon kaikki? Sairaanhoitajat, poliisit, rajamiehet, tullimiehet, kapiaiset? Eihän sinulla ole yhtään hyvin rakasta ihmistä sairaalapotilaana? Ellei, toivotavasti ei koskaan olekaan, tai ettet olisi itse. Ajattelepa, jos vaikka hoiturit menisivät juuri silloin oikeaan lakkoon…

      Poliisin, rajan, tullin ja tornin lakkojen kanssa olisi muuten vielä helpompi menetellä. Meillehän tuli äskeittäin jotain 20 000 sotilas- ja poliisitaustaista, kenttätehtävissä koulittua arabia. Valokuvia myöten todistettuja tappajia. Siitä vaan värväämään!

      Tai jos nyt kuitenkin lopetettaisiin pelleily ja katsottaisiin asiaa niin kuin aikuisen pitäisi. Poliisi tekee niin kuin poliitikot sen käskevät tehdä. Ei omaksi ilokseen. Ei voi olla näin vaikea ymmärtää.

 10. al obidy unohti kertoa Irakin hyökkäyksestä Kuwaitiin josta kaikki sai alkunsa.

  On myös helppoa syyttää yhtä tiettyä valtioita kaikista ongelmista, se on muotia täällä Suomessa mutta vain tietyissä piireissä, niissä piireissä joista al obidy hakee lohtukainaloa.

  Jos joku käy lukemassa obidyn blokia, voisi herraa samalla valaista siitä mikä puolue vuonna 2002 liitti Suomen Jenkkien koalitioon ja joka sittemmin hyökkäsi Irakiin.

 11. Irakiin hyökkäys oli todella iso virhe. Taisi Bush jr:llä olla tarve lopettaa se mitä faija aloitti. Nyt kun katsoo noita arabivaltoita niin ne eivät koskaan kestä edes pikkasen demokratiaa. Ne tarvitsevat aina jonkin hirmuhallitisjan potkimaan perseelle. Arabi ja Afrikkalainen on kokemukseni mukaan sitä pelokkaanpi mitä enemmän se huutaa, mesoaa ja uhoaa. Niitä vituttaa kun vastassa onkin peloton ja rauhallisesti käytäytyvä ihminen. Ne menettävät samalla kasvonsa ja voivat olla arvaamattomia, pelkoa niille ei saa koskaan näyttää. Jos otat yhtään takapakkia niin peli on menetetty. Kaikkein parasta on kun se uho ja mesoaminen alkaa niin naurat päin naamaa ja sitten laitat ojennukseeen. Uho ja uhma muuttuu aika nopeasti nöyristelyksi, kokemusta on.

  1. Obaman tekemä joukkojen veto sotilasasiantuntijoiden varoituksista huolimatta oli myös tyhmä teko…

   Juu mutta demokratia ei toimi muslimimaissa – valistunut itsevaltius olisi paras johtomalli…

 12. Huvittavaa kuinka todelliset kotoutuneet Irakilaiset, jotka tulivat Suomeen pikkulapsina, välttelevät näitä uusia metrosexuali-rasvapäitä. Suomalaistuneita Irakilaisia hävettää tuo himokas roskasakki, heillä ei ole mitään yhteistä. Ainoastaan pienet lapset integroituvat yhteiskuntaamme ajan myötä, oppivat kielen ja omaksuvat vapaan elämäntyylimme. Teini-iästä ylöspäin niin peli on jo menetetty, aikuisista tai eläkeikää lähestyvistä puhumattakaan. Ei ole kenenkään etu kun asyylivalehtelija ei vaan pärjää uudessa ympäristössään, ei siinä sossurahat, rakastava ruma läski suvakkiämmä tai voimahalit auta kun ihminen sisimmässään voi huonosti. Akat ja kakrut saa turpaansa ja sit mennään muka ”islamin nimessä” vähän rekkaa ajelee. Se on turhautuneisuutta, ihminen huomaa että on ihan väärässä paikassa, mikään ei toimi, kaikki on paskaa, eikä horisontilla näy minkäänlaista helpotusta/ratkaisua. Menkää kaikki takaisin kotiin, te kuulutte sinne. Tässä vaiheessa olette sen itsekin varmasti jo tajunneet. Valehteleva sossu-arabi elämä Suomessa ei pitkällä tähtäimellä ole mitään nannaa.

  1. ”A women converting to islam is like a black person converting to slavery”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.