Laittomien leirissä munamaalausta ja romantiikkaa

13

Helsingin asemalla ovat Refugees Hospitality Clubin naiset keksineet aikuisille laittomille muslimeille mukavaa pääsiäistekemistä. Nimittäin pääsiäismunien maalaamista.

Laittomat muslimit ovat saaneet ihka oikeat vesivärit leiriin ja muniin on kirjailtu mm. stop deportation.

 

 

Niin ikään leirissä on rakkautta ilmassa. Jotkut laittomat muslimit ovat saaneet maistaa suomalaisten naisten hellyyttä.

Advertisements

20 thoughts on “Laittomien leirissä munamaalausta ja romantiikkaa

 1. Vanha totuus, että parhaat pääsiäismunan maalarit löytyvät juuri Lähi-Idästä:siellä pitkät perinteet

 2. IL:n Nina Leinonen on RHC:n luottotoimittaja, joka nyt ulisee Mosulin tilanteesta, osin asiaakin tällä kerralla…
  – mutta on hyvin outoa promota tälläkin tavoin myös kouluvierailuja; miksi helvetissä nämä haluavat niin kovin suomalaisten lasten ja nuorten pariin?! :

  ”Mosulista paennut turvapaikanhakija Mohammad: ”Miksi Mosuliin pudotetaan vain pommeja eikä ruokaa”

  ”Mohammad toivoo, että hänen ja vaimon valitus hallinto-oikeudessa menee läpi, ja kielteisenä tullut ensimmäinen päätös muuttuisi oleskeluluvaksi.

  – Jos saan oleskeluluvan ja sosiaaliturvatunnuksen, voin tehdä niin paljon enemmän perheeni ja Mosulin hyväksi, hän pohtii.”

  Mohammad toivoo, että ihmiset ymmärtäisivät Mosulin todellisen tilanteen. Tilanteen, joka on ainakin yhtä paha kuin Syyrian Aleppossa.

  ”Sekä Mohammad että hänen vaimonsa ovat yliopistolehtoreita, joten luonteva jatkumo olisi kertoa Irakista ja Mosulista kouluissa eri ikäisille lapsille ja nuorille.

  Hän toivookin, että pääsisi pääkaupunkiseudun kouluille puhumaan.”

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201704152200103466_ul.shtml

  En kuitenkaan haluaisi Suomeen mosulilaisia sunnia ainakaan, koska moni heistä on todellisuudessa itsekin ISIS:läinen…

  1. Leinosen mielestä linjurilla kulkevat ovat Putinisteja. En oikein luota ihmiseen, joka kirjoittaa harhoistaan uutisina.

  1. Itse olen ymmärtänyt asian niin, että jokainen ns. varsinainen mamu ON kultamuna?!

 3. Onkohan kukaan noista suvakkimuijista järjestänyt omille lapsilleenkaan yhtä paljon puuhasteluja kuin mitä noille laittomille?

  Suomi on täynnä tukihenkilöitä kaipaavia huono-osaisia lapsia ja nuoria, mielenterveyskuntoutujia, yksinäisiä vanhuksia jne.
  – mutta nuo lähinnä oman maansa keskiluokkaiset turhapaikanhakija-arabiinomiehet vain jotenkin vetoavat suvakkien auttamisvaistoihin – sitä ei vaan jaksa olla ihmettelemättä…

  1. En pidä noita suvakkimuijia edes varsinaisisina auttajina, koska lähinnä auttavat ihmisiä, jotka eivät mitään apua edes tarvitse…

   Mikäköhän on noiden suvakkimuijien mielikuva itsestään ja ennen kaikkea omista motiiveistaan ns. auttaa?
   – voisiko joku kysyä noilta ns. auttajilta?
   – Oulussa ei tainnut olla kuin ne pari kommunistia – mutta Suomi ensin -porukkakin voisi joskus haastatella näitä ns. auttajia Hesassa?

  2. Onhan tuo osittain aivan luonnollista. Feminismi ja valtamedia on luonut suomalaisista miehistä aivan omanlaisensa säälittävän junttikuvan, aivan surutta ovat saaneet halventaa ilman vihapuheleimaa (Sovinistileimaa tarjotaan jos naisesta poikkipuolisen sanan sanoo mies). Ulkomaalaiset tummat ovat taas niin ihquja. Varmaan on joku erilaisuushalu geeneihinkin pantu.

   1. Auttaminen onkin useimmiten vain kulissi – oikea motiivi on suvakkien munanhimo – mutta myöntävätkö sitä itselleen?

    Yllätysmunaakin on tarjolla – ikävä kyllä…

 4. Jos ei kapakasta löydy niin leiristä voi saada vaikka useamman sanoo:

  Jos nämä laittomat muslimit olisivat yli 50- vuotiaita, pallopaitaisia, rumanpuoleisia ukkoja ei ainutkaan nainen siellä pyöriskelisi. ”Auttamishalua” ei olisi koskaan syntynytkään ja ukot olisi kuskattu jo aikoja sitten pois.

  Kyllä tässä on pelkistä pariutumisvieteistä kysymys eli munamaalaus on vain esileikkiä munansaamiselle ja lisääntymiselle.

 5. Sanon taas, että islamisaatio ja sen mukainen sotilaallinen missio.

  Siis kellä aikuisella miehellä aikuisten oikeasti pitää pokka maalailla pääsiäismunia, varsinkin kun vieressä kujertaa ja lepertelee kuin lapselle äitintunteellisia tättähääriä?
  Usko asiaansa on kuulkaa kovempi kuin muna.

  1. Suvakkeja, esim. naistutkimuksen opiskelijoita ja tutkijoitakin – voisi lähettää vaihtoon tuohon pakistanilaiseen yliopistoon, noin niin kuin tutkimaan lähemmin tuota väittämänsä mukaan feminististäkin rauhanuskontoa…

 6. RCH:llä Marjaana Toiviainen haluaa taas muuttaa suomalaisen kulttuurin tulijoiden kulttuurin mukaiseksi – eräältä hommafoorumilaiselta, Keravan Einolta, hyvä vastaus:

  ” — Marjaanan kaltaiset ihmiset eivät ymmärrä, että se kasvojen lihasten asento ei kerro mitään ihmisen sisäisestä maailmasta: jatkuvasti naureskeleva voi olla impulsiivinen ja mustasukkainen murhaaja kun taas jurottava ihminen voi olla positiivisesti ajatteleva, suuri humanisti ja auttavainen ihminen.

  Yleisellä tasolla voi olla niin, että sellaiset ihmiset, joilla on heikko itsetunto tai jotka hakevat hyväksyntää, kaipaavat jatkuvasti naureskelevien ihmisten seuraa, koska alitajuisesti ajattelevat, että toisen ihmisen hymy johtuu itsestä: ei tajuta, että jatkuva naureskelu voi olla pelkkä kulttuuripiirre, refleksi tai jopa geneettinen taipumus ilman, että sen takana olisi sen kummempaa rakkautta tai hyvää tahtoa.

  Herätyskellojen pitäisi alkaa soida viimeistään siinä vaiheessa kun huomaa, että niiden naureskelevien ihmisten maat ja kulttuurit ovat kaikkein väkivaltaisimpia ja julmimpia tällä planeetalla ja että ne pidättyväiset ja jurot ihmiset ovat rakentaneet hyvinvointivaltioita, joissa kannetaan vastuuta myös tuntemattomista ihmisistä. ”

  http://hommaforum.org/index.php/topic,109108.4350.html

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.