Malmössa tuhottiin parisataa autoa kahdessa suuressa autokokossa

13

29RZ4kljNAr5OG_eQnisenPq0zI.jpg

Malmön uusruotsalaiset ovat polttaneet pääsiäisen aikaan useita autokokkoja. Varsinkin Rosengårdissa von Lingenin tiellä on tuhottu autoja isolla kädellä. Yli 200 autoa on joutunut lunastukseen joko täysin palaneena tai savuvahinkoja saaneena.

Ensimmäinen iso palo sytytettiin pitkäperjantaina klo 21.00 jälkeen. Von Lingenin tiellä oli sytytetty maanalaisessa autotallissa useita autoja tuleen. Palokunnalla kesti hetki paikantaa palo. Lopulta itse palopaikka löytyi ja päästiin sammutushommiin. Palosta aiheutui suurta savunmuodostusta ja alueen asukkaita kehoitettiin pitämään ikkunoita kiinni.

Kuvakaappaus 2017-04-16 19-03-40

Palolaitoksen arvion mukaan palossa tuhoutui kokonaa noin 35 autoa ja 120 autoa kärsi enempi tai vähempi savuvahinkoja. Poliisin mukaan palot sytytettiin tahallaan.

Paikalliset asukkaat olivat autotallin ulkopuolella vihaisia ja surullisia, sillä monilla ei ole autossa palovakuutusta.

83M9tpLOML7TkG8oVLS52a9hH_s

Edelleen klo 02.09 aikaan saatiin hälytys Limhamnintielle, jossa tulessa oli yksi auto.

Samana yönä poltettiin vielä klo 05.00 aikaan pari autoa Bennetin tiellä. Kaksi autoa oli sytytetty tuleen ja tuli levisi myös viereisiin autoihin.

Lauantai-ilta alkoi Rosengårdissa aivan perjantaisen suurpalon naapurissa. Useita autoja sytytettiin kellarissa olleessa isossa autotallissa. Palokunnan mukaan ainakin 23 autoa paloi täysin käyttökelvottomaksi ja useita kymmeniä autoja kärsi tälläkin kertaa isompia tai pienempiä savuvahinkoja.

Klo 01.00 aikaan palo oli saatu sammutettua ja palokunta tuuletteli kellaritiloja.

Kahden illan aikana tuhottiin ajokelvottomaksi siis yli 200 autoa.

SYDSVENSKAN

Polisen

Advertisements

24 thoughts on “Malmössa tuhottiin parisataa autoa kahdessa suuressa autokokossa

 1. Autokauppiaat tykkää, remonttiporukat tykkää, verottaja tykkää. Jotku vaan maksaa.
  Tässäkö on se monikulttuurisuuden ihanuus.

  1. Kalliiksi tule myös maanalaisen autotallin korjaaminen ja siivoaminen, kuvassa näkyvät putkistot ovat myös saattaneet kärsiä.

  2. Luulenpa että nuilla seuduin autojen vakuutusmaksut alkavat olla huipussaan,ainakin palovakuutusten osalta.Kyllä tuomoset tuhotyät maksaa koko ruotsin kansa,mutta omapahan on tyhmyytensä.Itse ruotsalaisetkin on itselleen johtajat valinneet vaaleissa.

   Tuo ei kun villitsee entisestään kehitysmaalaisia tuhotäöihin,kun tietävät että kiinni jäännin vaaraa ei ole.

 2. ”Miksi neekerit tai/ja hiekkaneekerit vihaa autoja?”
  Ei ne autoja vihaa. Polttelu on niille puhdasta hupia.

  1. Ei välttämättä. Kuten alla mainitaan, kyse saattaa olla vakuutuspetoksesta. Vandalismiksi naamioidusta sellaisesta. Muistamme Tampereen pizzeriapalon…

   Tai sen seurauksista, kun tietyt tahot ovat käskeneet iskemään vääräuskoisten talouteen aiheuttamalla esimerkiksi turvallisuus- ja muita kuluja…

   Toki kyseessä voisi olla joidenkin viherpierujen kateus ja autovihakin, mitä vihervasemmistolaiset puolueet ovat levittäneet jo vuosikymmeniä:

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Liikennepoliittinen_yhdistys_Enemmist%C3%B6

 3. Uusruotsalaiset vihaavat henkilöautoja, rekka-auton rattiin sitä pitää päästä ja mieluiten ilmaiseksi.

 4. haha. Tiistaina on muutama Mohammed vakuutusyhtiön konttorissa vaatimassa uutta autoa =) VITTU että Ruotsalaiset on tyhmiä.

 5. Suomessa maksettiin taannoin autoista romutuspalkkio. Maksetaanko Ruotsissa jonkinmoinen polttopalkkio?

 6. Matut ovat omaksuneet Pääsiäiskokot ja samalla tuoneet oman kulttuurinsa Ruotsiin. Tämä on sitä kulttuurvaihtoa. Ikävä vain että aina ne negatiiviset kulttuurivaikutteet sirretään puolin ja toisin. Sinne autokokkoihin voisi laittaa ne sytyttäjät lämpiämään. Jospa sen jälkeen kylmensi.

 7. Ruotsin poliisi on edistynyt, nyt osataan jo kertoa että palot on sytytetty tahallaan. Tähän astihan palot ovat syttyneet ihan omia aikojaan eikä kukaan ole osannut kertoa syytä….

 8. Ruotsin poliisi on aikoja sitte nostanut kätensä pystyyn nuiden murhapolttajien suhteen,mitään ei voida.
  Ruotsalais reppanat kun lopettivat armeijansakkin,kehitysmaalaiset tekevät näin ollen Ruotsissa mitä haluavat.

  Ja autojen polttrelu heistä on kivaa,melkosia pyrömaaneja.

 9. Tyypillistä valemedian toimintaa: otsikossa hehkutetaan, että olisi tuhottu parisataa autoa. Varsinaisessa tekstissä kuitenkin joudutaan myöntämään, että lukuhan meni yli kahden sadan.

  1. Onhan ne jo aloittaneet..raketteja kerrostalojen ikkunoista sisään niin palaa koko kerrostalo..pari kappaletta on jo tainnu mennä tässä pari kuukautta sitten

 10. ”Paikalliset asukkaat olivat autotallin ulkopuolella vihaisia ja surullisia, sillä monilla ei ole autossa palovakuutusta.”

  Hetkinen seis? Eikö palovakuutuksia myönnetä vai ovatko ne liian kalliita jo…? Vai ovatko paikalliset asukkaat kenties hölmöjä??

  1. Vakuutusyhtiöt käyttävät nykyään autopaloissa lähes poikkeuksetta ”Force majeure” korttiaan ainakin täällä Södertäljessä….
   Vaikea saada korvausta jos autosi palaa….niin perseestä ku se onkin.

 11. Ruotsi on maailman turvallisin maa, Alexander Stubb presiodentti Trumpille syksyllä 2016

 12. Tämä jatkuva tihutöiden teko on eräänlaista light-terrorismia eli että kun kantti ei vielä kestä ihmisten tappamista pilataan sen sijaan heidän elämänsä jatkuvalla vahingonteolla ja turvallisuuden ja viihtyvyyden tuhoamisella näiltä asuntoalueilta. Poliitikot eivät vain ole ymmärtävinään asiaa.

 13. Expressenin uutisen mukaan lauantaina Malmössä olisi poltettu Fem bilar. Tuossa kuvassa on, jo enemmän. Salaako Expressen tarkoituksella poltettujen autojen määrän, vai mistä tässä on kysymys. Jään ihmettelemään, kuinka monta autoa tuhottiin. Kuinkahan monta autoa Ruotsissa on vuoden sisällä poltettu. Sitä ei varmaa Ruotsin valtamedia uskalla kertoa kansalle.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.