Malmössa taas satakunta autoa ajokelvottomaksi autotallituhopoltossa

13

 

Malmössa jatkuivat taas eilen illalla autokokot. Uusruotsalaiset ovat nyt löytäneet selvästi uuden trendin, jossa pienellä vaivalla saadaan tuhottua suuri määrä autoja. Nimittäin palo sytytetään suureen maanalaiseen autotalliin, jolloin palon paikallistaminen on vaikeaa savun muodostuksen takia. Lisäksi savu- ja nokivahinkojen seurauksena lähes kaikki tallissa olevat autot ovat palon jälkeen lunastuskunnossa.

Maanantai-iltana sai palolaitos vähän ennen klo 21.00 hälytyksen, että eteläisen Malmön ongelma-alueella Bellevuegårdenilla Stensjögatanilla oli muutama auto tulessa suuressa autotallissa. Rosengård, jossa pääsiäisenä oli kaksi vastaavaa suurta tuhoa aiheuttanutta paloa, sijaitsee muutaman kilometrin päässä.

Palokunnalla kesti hetki selvittää palopaikka, sillä matalakattoinen ja suuri autotalli oli täynnä savua. Palomiehet joutuivat menemään kellariin savusukelluspuvut päällä. Lopulta itse palot, jossa paloi viitsen autoa, saatiin sammutettua.

Autotallin tuuletuksen jälkeen jälki oli entistä karumpaa.

Satakunta autoa kärsi eriasteisistä savu- ja nokivaurioista. Pahimmillaan auto voi olla ajokuntoinen, mutta sisätilat haisevat palaneelta, jotta autoa ei voi käytännössä enää käyttää. parhaimmillaan riittää, että auton ajaa pesrurin läpi. Lisäksi autotalli itsessään kärsi pahoja savuvahinkoja.

 

 

Alueen asukkaat olivat aamutuimaan kiukkuisia ja surullisia tutkiessaan palon jälkiä.  Ne, joiden auto selvisi pesulla, huokaisivat. Ne, joiden auto oli käyttökelvoton, itkivät. Monet tietävät keitä palojen takana on. Heidän mukaansa alueella on uusruotsalaisista koostuneita huumejengejä, jotka ovat luvanneet laittaa ”alueen polvilleen”, koska poliisi on rohjennut haitata heidän avointa huumekauppaa kadulla.

Malmön poliisi laittoi viikko sitten käyntiin pienen kamppanjan, jossa rappukäytäviin pesiytyneitä huumerikollisia yritettiin häätää ulos heille vieraista kiinteistöistä.

Asukkailla on vastassaan periaatteessa kaksi ”vihollista”. Huumejengit, jotka tuhoavat ympäristöä. Ja virkavalta. Muuan paikallinen kertoo:

– Ne [jengit] myyvät huumeita ja kukaan ei uskalla tehdä mitään. Olemme vittu saatana aivan kyllästyneitä poliisiin. Jos soitamme heille niin he eivät tule paikalle vaikka täällä tapahtuisi mitä.

Myöhemmin illalla poltettiin vielä pari irtoautoa Hyllievångin tiellä.

Advertisements

20 thoughts on “Malmössa taas satakunta autoa ajokelvottomaksi autotallituhopoltossa

 1. Jotain pitäis tehdä mutku on toi asuntolaina ja naapuriki saattais haukkuu rasistiks.. no jätetää lapset neekerien raiskattavaks tai tapettavaks..tai ehkä joku muu hoitaa homman jol on vielä kivekset tallella..

  1. Tosiasia kuitenki on ,että poliisi ei nuille uustuottalaisille mitään voi.Ja kun nuo onnettomat ruattalaaset lopettivat armeijansakkin.

   Rikolliset juohtajat ruotsilla,koska päästivät maansa tuhoutumaan toiseltapuolen maailmaa tulevalla roskasakilla.

 2. Suvakki tykkää jännästä värinästä ja varmaan neuvoo alistumaan uusruotsalaisille alistajille, alistuminen ja orjana olo kuuluu hienoon (suvakki)kulttuuriin…

 3. Katsos ihmettä! löytyi jokin asia mikä yhdistää minutkin ruåtsalaisiin -minäkin olen ihan vitun kyllästynyt poliisien musuperseilyyn!

 4. Keväinen autokuume helpottaa, kun käy hakemassa lievästi savuvaurioisen menopelin naapurista

  1. Mitä järkeä on ollut ottaa noitakin kuunjumala-allahin kumartajia Suomeen?!

  2. Suurmoskeijaa rahoittavat haluava kieltää tai jopa tuhota kirkot omilta mailtaan :

   ”Saudi grand mufti calls for demolition of churches”

   ”Sheikh Abdul Aziz bin Abdullah says Christian religious sites in Arabian Peninsula must be razed in accordance with Muslim law”

   ”Saudi Arabia’s top Muslim cleric called on Tuesday for the destruction of all churches in the Arabian Peninsula after legislators in the Gulf state of Kuwait moved to pass laws banning the construction of religious sites associated with Christianity. ”

   Abdullah, who is considered to be the highest official of religious law in the Sunni Muslim kingdom, also serves as the head of the Supreme Council of Ulema (Islamic scholars) and of the Standing Committee for Scientific Research and Issuing of Fatwas.

   Last month, Osama Al-Munawer, a Kuwaiti member of parliament, announced his plans to submit a draft law calling for the removal of all churches in the country, according to the Arabian Businesses news site. Al-Munawer later clarified that the law would only apply to new churches, while old ones would be allowed to stay erect.”

   http://www.timesofisrael.com/saudi-grand-mufti-calls-for-demolition-of-churches/

 5. Mitä nyt sanoo Ruotsin Miljöpartiet eli Ympäristöpuolue? Ovatko tyytyväisiä kun autoja tuhotaan vai ovatko huolissaan polttamisen aiheuttamista myrkyllisistä savukaasuista? Oli miten oli on MP se puolue joka on raivokkaimmin ajanut massamaahanmuuttoa. Tässä se kiitos nyt seisoo.

  1. Niinpäniin, taisi nyt tulla melkoinen hiilijalanjälki diskoläpsyttäjin aiheuttamana, napajäät sulaa ja me hukutaan kaikki.

   1. ”Discoläpsyttäjän hiilijalanjälki”. Siinäpä uusi ja käyttökelpoinen käsite 🙂

  2. ”Mitä nyt sanoo Ruotsin Miljöpartiet eli Ympäristöpuolue? Ovatko tyytyväisiä kun autoja tuhotaan vai ovatko huolissaan polttamisen aiheuttamista myrkyllisistä savukaasuista? Oli miten oli on MP se puolue joka on raivokkaimmin ajanut massamaahanmuuttoa. Tässä se kiitos nyt seisoo.”
   Toi on hyvä näkökulma.
   Ympäristö missä myrkylliset savukaasut leijuvat ja ympäristö missä ihmiset eivätkä edes poliisit uskalla liikkua. Tälläistä ympäristöä he ovat olleet luomassa.
   Ei voi kuin kysyä: Miljöpartiet, miten olette omasta mielestänne onnistuneet tehtävässänne 😀

  3. Ja uusien autojen valmistuskin aiheuttaa hillittömästi päästöjä. Teollisuus rikastuu samalla kun yksityisautoilijat, veronmaksajat ja tulevat sukupolvet maksavat koko lystin.

 6. Katsokaa hyvät ihmiset puolustusvoimien etusivu 🙂 🙂 🙂 Koska noita vapaamuurari sikoja alkaa tippumaan! kyllähän puolusvoimat tiedetty mätälaitokseksi, mutta nyt se on sitten jo kuvien kanssa vahvistettu! Rupiaa mitta olee täynnä! sama suuryhtiöiden kanssa muurarit tunkee neekerin joka paikkaan!

  http://puolustusvoimat.fi/etusivu

  Ja bilteman esitteestä 🙂 🙂 🙂

  http://www.vastarinta.com/biltema-levittaa-monikulttuurisuuspropagandaa/

  Missähän sitä olis hyvä maa asua? TÄyskäännös pitäisi tehdä nopeasti ja silti suvakit, neekerit, muslimit ym muut paskat jäisivät silti maahan ja entiseen ei olisi paluuta! Eli onko mitään järkeä enää puolustaa tälläistä kansojen sulatus uuni paskaa ja varsinkaan tehdä lapsia tälläisen juutalaisten järjestämän paskan keskelle!!!

  1. Itse tarkentaisin vielä: Oikea taho joka hallitsee tätä maailmaa on Rothschild..

   ”Who controls the issuance of money controls the government!”
   – Nathan Meyer Rothschild

   1. Ei pidä paikkaansa – muuta kuin antisemitistien harhoissa…
    Tuokin suku on jo menettänyt entisen loistonsa…

  2. Alitajuntaan puskeva havaintokynnyksen rajalla tapahtuva propaganda on muistaakseni kielletty joskus?
   Suvakkien infosota ja hybridiaivopesu ei ilmeisesti tarvitse sääntelyä tai valvontaa vaan kaikki käy kun päämääränä on väärinajattelijoiden ja väärien mielipiteiden tuhoaminen.
   Jos isänmaalliset patriootit tekisivät vastaavaa aivopesua puhuttaisiin röyhkeästä ja törkeästä manipulaatiosta, syrjinnästä, mielipiderasismista ja vihapropagandasta kansaa ja toista sukupuolta vastaan, media ja poliitikot huutaisivat kurkku suorana tyrmistystään ja paheksuntaansa jonka seurauksena vihapoliisi ja vihasyyttäjä olisi jatkuvasti värväämässä ilmiantajia, tutkimassa, syyttämässä, kieltämässä ja jakamassa tuomioita.

 7. Ei muuta kun lisää näitä seitsemännen vuosisadan sisäsiittoisia sivistymättömiä lukutaidottomia barbaari vuohennu$$ijoita maahan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.