Oulun laittomien leirissä tehdään nyt pimeää työtä!!

13

18033452_10155190571862173_6495662648114853894_n

Oulun laittomien muslimien leirin puuhanaiset ovat keksineet uuden idean rahoittaa sotapakolaisten toimintaa. Pimeän verottoman työn. Ammattitaidottomille miehille on hommattu sakset ja parturikone ja nyt toivotaan, että he saisivat rahaa miesten päiden nyrhimisestä.

Mainoskyltissä kerrotaan arabien leikkaavan miesten hiuksia ylihuomenna torstaina päivällä sotapakolaisten lakkoleirissä. Maksun kerrotaan olevan vapaaehtoinen.

Jos hiustenleikkuusta otetaan maksua, lisätäänkö hintaan arvonlisävero? Kuka maksaa työnantajamaksut? Onko sotapakolaisilla työlupa? Miksi ammattitaidottomien arabien annetaan nyrhiä ihmisten päitä kun Oulussa on sitä varten oikeitakin parturialan yrittäjiä?

Suomalainen, älä tue laittomien muslimien laittomasti tekemää työtä, josta otetaan laittomasti vastaan rahaa!

 

PÄIVÄN GALLUP: Pitäisikö Junes Lokan käydä leikkauttamassa tukkansa sotapakolaisten laittomassa parturissa?

A) Ei

B) Kyllä

Advertisements

35 thoughts on “Oulun laittomien leirissä tehdään nyt pimeää työtä!!

  1. ”Lähdön hetki on kaunis” kuten laulussa sanotaan…Tosin kädettömyys, varsinkin poliisien osalta, on niin täydellinen että mitään pikaisia poistamisia ei ole tulossa -vahva näkemys on että tilanne päästetään pisteeseen missä virkavallan tekemättömät työt joutuu hoitamaan työnantaja -eli tavalliset Suomen kansalaiset.

 1. En vuosiin ole käynyt edes mutupitserioissa koska en halua tukea yhtäkään muukalaista enkä todellakaan mene yhdenkään shishkebabin, oli sitten laiton tai vaikka toisen polven kebab, parturiin.

  1. Hyvä. Juuri näin pitää toimia. Itse toimin tismalleen samalla tavoin…Sen verran tarkennan että itä-eurooppalaiset parturit ovat mielestäni ok, koska me eurooppalaiset olemme yhtä suurta perhettä, vain kieli on eri. Välttelen matu-ruokaloita myös kun matkailen Euroopassa, en halua edistää itselleni rakkaan Euroopan tuhoutumista. Tämä on hyvää ruohonjuuritason toimintaa. Mieluummin kebab-boikotti kuin mahdollinen sisällissota Suomessa.

   Ihminen on osaltaan vastuussa matuvyörystä jos
   1. Käy syömässä matukebabia
   2. Tilaa hesaria

   Pienet teot ovat tärkeämpiä kuin suuret sanat.

   1. Valkoiset eurooppalaiset kansat ovat yhtä perhettä ja toista valkoista pitää aina auttaa. Kun tekee mieli esim tuota pitsaa niin käyn aina Lähin-Pizzassa tai KotiPizzassa.

    Täällä Oulussa Kaijonharjussa on Lähin-pizza ja Baabel(turkkilaisten mutujen pizzamafia) eikä tarvi monasti miettiä kumpaan menee lättyä syömään 😉

  2. En itsekään suosi näitä – koska mamupizzerioiden liian yleinen keplottelu; veronkierto, pimeä työ ja ties mitkä muut rikokset vaikuttavat asiaan…
   – halal -liha…

   Ei toki kaikkia mamuja tarvitse boikotoida, jos on tuttu ja kunnollinen mamuyrittäjä.

   1. Samaa porukkaa ne lopunperin ovat, varmuudenvuoksi pitää boikotoida kaikkia. Kuten yleisesti tiedetään matut ja mamut kerääntyvät aina omaan yhteisöönsä, jos esim. joku ählypitseria saadaan loppumaan joltain paikkakunnalta niin se puhdistaa lähi-alueen varsin tehokkaasti myös muista kehitysmaalaisista -tämä on erittäin toimia keino, varsinkin pienemmillä paikkakunnilla.

    Jokin koko maan kattava musta lista boikotoitavista yrityksistä olisi enemmän kuin tarpeellinen (myös ne firmat jotka ovat jollaintapaa mukana mokutuksessa on kaivettava yleiseen tietoon)

 2. Tonne kun saisi sen Juneksen houkuteltua, ne leikkaisivat sen pään mielellään vaikka ilmaiseksi

 3. Harmaa talous – musta tulevaisuus. Eiköhän nämä parturit olisi vihdoin aika laittaa huit’helvettiin Suomesta? Mitä sanoo Oulun posliinit?

 4. ’Päitä leikatahan’, sanoi jo entinen Etelä-pohjalainen parturi. Nyt tuossa saattaa käydä niin.

  1. Mutta desinfioidaanko välineet välillä – sillä kampaamoissa pitää olla tarkkana hygieniankin kanssa…
   – etenkin miehiltä, kun ja jos poistetaan myös niskavillojakin tai jopa ajetaan partaa, voi tulla vertakin…
   – täit, syyhy yms. sitten vielä erikseen…

   Tätä olen ennenkin miettinyt, kun on näitä mamupartureita – että osaavatko kaikki hoitaa hygienian oikein…
   – toki suomalaisissakin voi olla sen laiminlyöjiä, mutta…

 5. Aivan ehdottomasti kyllä! Junes Lokan pitäisi piipahtaa tuossa parturissa silkan vttuilun vuoksi. Vaikka latvojen leikkuu tai parranajoa. Videota kehiin.

 6. Pahoittelen jo nyt etukäteen sanavalintaani, Paavo voipi halutessaan poistella. Vieno ehdotus, kas kun he eivät ole perustaneet ns. ”pimppaparturia”, kaksi suvakkitätiä yhden hinnalla. Tehdäänkö kiitorata vai posliini ja maksu luonnossa?

  P.S. ideaa saa ihan ilmaiSEKSI kehitellä eteenpäin! Päivän gallupiin vastaus, ehkä olisi parempi että Junes antaa naisystävänsä parturoida ja mies saa valita joko ylä- tai alapäästä 🙂

   1. Alapääparturointikoulutusta matumiehille?!
    Uusia innovaatioita saattaisi syntyä? Uusia tyylejä – Lähi-idän uusia tuulia?
    Eikö muuten islam itse asiassa vaadikin tuota alapääparturointia naisilta, mutta kaikki eivät taida noudattaa sitä?

    Olisikohan sen kaarnalaivamiehen projekteihin sopivaa, Riku Rantalan siis?

 7. Tietenkin he mielellään ajelevat suvakkinaisten alapäitä ja mielellään jopa maksavat siitä!

 8. Eikö joku koiranleuka vois livahtaa ja kirjoittaa sen ”ILMAINEN PIMPPAPARTURI” tuohon kylttiin?

 9. Tuota ”vapaaehtoista” maksua en ole ennen nähnyt. Mitä mahtaa tapahtua, jos mies aikoo pelkällä kiitoksella kuitata? Suvakkirouvat tietysti eri juttu.
  Tampereen Hallituskadulla on pienellä matkalla kolme itämaista parturia. Myös Puutarhakadulla ainakin yksi. Miesten hiusten leikkaus 15 euroa. Markka-aikaankin tukanleikkuu maksoi enemmän. Mihin perustuu tuollainen hinnoittelu, sentään keskustan kalliissa liikehuoneissa? Epäilen, että mitään laissa määrättyjä maksuja ei hoideta ja tilan vuokra hoituu starttirahalla.

 10. Punapääpappi Marjaana Toiviaisen taas säätää jotain kummaa... sanoo:

  RHC:llä taas kiinnostavaa keskustelua liittyen siihen, mitä ohjeita turvikseille saa antaa koskien Suomea…
  Joku vanhempi suomalaismies kertoo tuolla, että on yrittänyt opettaa turvismiehille, että kunnioittaisivat naisia – etteivät turvisnotkujaryhmät kyselisi naisilta suoraan PIL*UA!!!
  – mutta Marjaana inttää edelleen ja toistelee, että niinhän suomalaisetkin -juttujaan….

  Feministeillähän oli tämä #lääppijä -kampanja Twitterissä, jossa siinäkin myös suora seksuaalinen ehdottelu todettiin ahdisteluksi…
  – mutta Marjaanan mielestä ilmeisesti sekä miehet että naiset saavat kysyä ihan tuntemattomiltakin, että ANNA PIL*UA tai KYRP*Ä!?
  – tai ainakaan suomalaiset eivät saisi kieltää tällaista käytöstä turviksilta, koska jotkut suomalaisetkin niin toimivat?!

  http://hommaforum.org/index.php/topic,109108.msg2602197/topicseen.html#msg2602197

  Marjaanahan tuohtui alun perin siitä, että turviksia oli kielletty koskettelemasta ja halailemasta täysin vieraita lapsia….
  – eli täysin sairasta Marjaanalta, eikä kunnioita myöskään lasten oikeuksia…

  Punapää ei hyväksy suomalaisten normien ja tapojen opettamista! :

  Marjaana Toiviainen: ”It is not the way we do in Finland.”
  PLEASE! Do NOT use these racist sentences. Say ”it is not the way I do in Finland”.

  Please.

 11. Partureilla pitänee olla myös vakuutuksia asiakasvahingon varalta. Ja Suomessa kun ollaan ehkä tarvitaan iso läjä hygienia- ja ensiapukortteja?

  Vapaaehtoinen maksu ei poistane velvoitetta maksaa veroja.

 12. Ruotsin sisäministeri kaksi kuutautta sitten nimenomaan kielsi käyttämästä näitä halpapalveluja koska ne ovat osa pimeää taloutta ja ruokkivat järjestäytynyttä rikollisuutta:

  ”– Alla har ett ansvar. Åker du taxi för 59 kronor, klipper du dig för 50 kronor eller kanske drar en lina kokain på helgen då är du en del av att göda den grova brottsligheten, säger Ygeman.”

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/xBxEV/ygeman-om-valdsvagen-i-malmo-alla-har-ett-ansvar

 13. Seuraavaksi myymään kuitteja verottajaa varten? Yksityisiä lääkärinpalveluja, joilla rahastaa vakuutusyhtiötä? Moniosaaminen on valtava voimavara.

 14. Junes voisi kokeilla blondausta 😉 – Gert Wildersin tyyliin, kun on tuota harmaatakin jo, johon ei väri niin edes tartu?

  Ei toki kerralla kannata ihan vaaleaksi vetää – vaan asteittain, vaikka raitoina ensin…
  – ja tietysti varoen, etteivät hiukset tai päänahka pala…

  1. Tai sitten arvuutellaan parturoinnin lopputulosta kun Junekselle on annettu vaihtoehdot ylä/alapää, ja miehellä on letti tallella. Siitä voipi sitten vetää tiettyjä johtopäätöksiä, kummasta päästä lähti :-D!? Tiinalla on nyt kovat paikat edessä, sorge….

 15. Katsokaa hyvät ihmiset puolustusvoimien etusivu 🙂 🙂 🙂 Koska noita vapaamuurari sikoja alkaa tippumaan! kyllähän puolusvoimat tiedetty mätälaitokseksi, mutta nyt se on sitten jo kuvien kanssa vahvistettu! Rupiaa mitta olee täynnä! sama suuryhtiöiden kanssa muurarit tunkee neekerin joka paikkaan!

  http://puolustusvoimat.fi/etusivu

  Ja bilteman esitteestä 🙂 🙂 🙂

  http://www.vastarinta.com/biltema-levittaa-monikulttuurisuuspropagandaa/

  Missähän sitä olis hyvä maa asua? TÄyskäännös pitäisi tehdä nopeasti ja silti suvakit, neekerit, muslimit ym muut paskat jäisivät silti maahan ja entiseen ei olisi paluuta! Eli onko mitään järkeä enää puolustaa tälläistä kansojen sulatus uuni paskaa ja varsinkaan tehdä lapsia tälläisen juutalaisten järjestämän paskan keskelle!!!

 16. Itse tarkentaisin vielä: Oikea taho joka hallitsee tätä maailmaa on Rothschild..

  ”Who controls the issuance of money controls the government!”
  – Nathan Meyer Rothschild

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.