Tukholmassa tulitettiin ajossa ollutta bussia

13

090709 Swebus 4456-8306 Huddinge sjukhus Flemningsberg

 

Tukholman eteläpuolella Huddingessa Flemingsbergin ghetossa ammuttiin bussia. Bussi, joka oli pysähdyksissä Huddingevägenillä bussipysäkillä, joutui tulituksen kohteeksi. Bussimatkustajien mukaan henkilöauto ohitti pysäkillä olleen bussin ja sieltä ammuttiin laukauksia kohti bussia. Kaksi ikkunaa helähti bussiin sisään pikku sirpaleiksi.

Poliisi ei tällä hetkellä ole oikein varma mitä oikein tapahtui. Matkustajien mukaan tapahtumaa edelsi laukausta muistuttava ääni. Poliisin mukaan kyseessä voi olla myös kivi.

Yhtä kaikki poliisi ei ole ottanut ketään tapauksen tiimoilta kuultavaksi, vaikka useat ihmiset näkivät ohiajaneen auton.

 

Advertisements

19 thoughts on “Tukholmassa tulitettiin ajossa ollutta bussia

  1. Mutta Suomen valtamedia vaikenee näistä,ei sovi tuoda esille Ruotsin matujen aiheuttamaa sekasortoa Suomessa.
   Maahan tunkeutumisen vastustaminen noisis toiseen potenssiin,joku vihervasemmistossaki saattais tulla järkiinsä.

 1. Tällaiset tihutyöt muuttuvat päivä päivältä tavallisemmiksi. On se kumma että ehdoin tahdoin otetaan maahan ihmisiä jotka kelvottomine jälkikasvuineen pilaavat maan. Parikymmentä vuotta sitten oli kaikilla kivaa, nyt ei ole enää kenelläkään kivaa.

 2. Kriminellit matut ulos maasta niin poliisitkin alkavat viihtymään työssään sanoo:

  Sossut haluavat maahan 10.000 uutta poliisia vuoteen 2024. Kuullostaa valtavalta määrältä mutta kun ottaa huomioon että 1000 poliisia lopettaa joka vuosi niin eihän tuosta 10.000sta jää kuin 2000 nettoa. Kukapa tuollaista paskahommaa viitsii tehdä missä suurin osa ajasta menee typerien ja yksinkertaisten ihmisten jaakaamisen kivisateessa.

  1. Lisääminen ei auta mitään koska töitä ei suoriteta -ajatuksena on ottaa kantaväestö täydelliseen kontrolliin = perustaa poliisivaltio. Ei kehitysmaalaisia edes yritetä laittaa kuriin, lisäresurssit ovat tarkoitettu kansallismielisten vastarintaa varten. Tämäkin hulluus myydään sen kustantajille luomalla mielikuva ”parantuvasta turvallisuudesta” vaikka vaikutus on päinvastainen.

  2. Jospa uusia poliiseja rekrytoidaan vuoden 2015 matu-saapumiserästä. Asia perustellaan sanomalla, että matupoliisit voivat paremmin valvoa matuja kuin suomalaiset poliisit. Oikea syy tietysti on jotain muuta.

   1. Täysin mahdollinen tulevaisuudenkuva -kaikki keinot kantaväestön täydelliseen kontrollointiin tullaan käyttämään.

 3. Onko toi joku uusi taktiikka että jos vaikuttaa olevan mutiaanin rikos, niin heti hanskat tiskiin. Ruotsi on täydessä apatiassa, kukaan ei edes yritä vastustaa.

  1. No nehän on kaikki samannäköisiä ja samannimisiä eikä niillä ole rahaa millä maksaa sakkoja tai korvauksia. On kuin lutikoita tai torakoita jaakais.

  2. Vastarintaliike taitaa olla Ruottissa ainut organisaatio joka antaa todellisen vaihtoehdon kurjuudelle. Tässä vaiheessa heidän linjansa voi tuntua hieman radikaalilta, mutta tulevaisuus näyttää että muukaan ei auta.

   1. Ei tähän enää mitkään pipertelyt saati neuvottelut auta -vastarintaliikkeen toimintamalli ei ole tilanteen vakavuuteen nähden yhtään liian radikaali, joukot ovat vain (toistaiseksi) liian pienet. Iso käsi niille rohkeille jotka toimivat kyseisessä järjestössä -varsinkin ruåtsin kaltaisessa monikulttuurihelvetissä se on erittäin kunnioitettavaa!

 4. Taas yksi uskomaton kertomus Ruotsin poliisin toimintakyvystä ja hoksottimista. Jos hivenenkin nuorempi olisin, hakisin pestiä Ruotsin poliisin tutkintapuolelle ainoina meriitteinä normaali järki ja huonohko kouluruotsi. Edessä rakettimainen urakehitys

 5. Mikä yhdistää näitä ruåtsi-uutisia?
  Käytännössä koskaan ei saada ketään kiinni yhtään mistään…

 6. Autosta ammuttiin kohti, jolloin tuli mahdollinen kivi, joka rikkoi bussista ensin yhden ja sitten vielä toisenkin ikkunan. Uskomaton iltapäivä Ruotsinmaalla. Jätte spännande, säger jag! Turha tuollaisia pikkukivien pompsahduksia on tutkia, sattuuhan noita.

 7. Ruotsin hallitus huijaa kansaa tilastotieteellisillä kuperkeikoilla sanoo:

  Miten Ruotsilla voi mukama mennä hyvin? Maa on täynnä työttömiä ja toimettomia kaikista maapallon pimeimmistäkin perselävistä tänne haalittuna. Tämä porukka on niin kaukana Pohjoismaisista arvoista kuin olla voi. Ei mitään yhteenkuuluvaisuuden tunnetta ja me- henkeä, ei yhteistä ”hiiltä” jne jne jne.

  http://www.svt.se/nyheter/inrikes/analys-fortfarande-400-000-arbetslosa-trots-regeringens-glada-pressmeddelande

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.