Jennin ohjeet miehille, kuinka iskeä nainen Facebookissa

13

 

 

Kuvakaappaus 2017-04-19 18-07-14Miehille vinkit, kuinka iskeä nainen Facebookissa:

-Lisäile mahdollisimman paljon hyvännäköisiä naisia kavereiksi. Pidä kaverilista julkisena, jotta naiset voivat tuntea olevansa immarreltuja päästessään hottisnaisten listallesi.

-Hyvä tapa tutustua naisiin, on laittaa naisille viestiä, jossa tervehdit. Esim. ”Moi mitä kuuluu? on hyvä. Toinen on ”Olet todella kaunis”

-Jos nainen ei vastaa, laita toinen viesti, jossa sanot ”Moi!”

-Jos ei vieläkään vastaa, niin laita vaan niitä viestejä sinnikkäästi!

-Jos ”moi mitä kuuluu” ei kuitenkaan toimi, niin aloita joku small talk tyyliin ”Täällä Vaasassa on sadetta pidelly. Mites siellä Tampereella?”

-Jos tämä ei toimi, niin tökkää!

– Seuraava askel on kirjoittaa FB-seinälle ”ootko saanut mun viestit? mikset vastaa?”

-Laita sinne seinälle vielä joku kaunis kipale Youtubesta, esim. Celine Dionin My Heart Will Go On.

-Jos nainen ei vastaa, niin olet varmaan unohtanut kehua häntä kauniiksi. Laita siis viestiä tyyliin ”olet todella kaunis”.

 

Kuvakaappaus 2017-04-19 18-08-24-Jos ei vieläkään nappaa, niin laita vaikkapa ”Sun uusin profiilikuva on tosi hot”. Kauniit naiset kaipaavat jatkuvaa kauniiksi kehumista, se on tie kauniin naisen sydämeen. Naisilla on sisäsyntyinen tarve kuulla jatkuvaa hyväksyntää ulkonäöstään miehiltä, varsinkin tuntemattomilta miehiltä.

-Jos kauniiksi kehuminen ei toimi, eikä nainen vieläkään vastaa, niin otapa oikein komea kuva elimestäsi. Kun nainen näkee tämän kuvan, hän välittömästi kiihottuu ja ymmärtää, ettei voi päästää tuollaista mahtisonnia irti näpeistään.

Näillä vinkeillä pitäisi herua!
Ja jos ei sitten kuitenkaan heru, niin kirjoita pitkä kirjoitus FB-tilaasi, kuinka naiset on töykeitä ja nirsoja ja diivoja huoria, joihin on mahdotonta saada mitään yhteyttä.

Kun naiset näkevät,miten vihamielinen, negatiivinen ja katkera olet, he innostuvat heti. Naisethan aina lankeavat ns. pahoihin poikiin, jotka eivät kunnioita naisia. Pelimiehetkin sanovat, että tylytys toimii!

-Jenni-

Advertisements

27 thoughts on “Jennin ohjeet miehille, kuinka iskeä nainen Facebookissa

 1. Alunperin kirjoitin tämän viime kesänä FB-päivitykseksi, josta joku oli kopsannut sen ja se oli alkanut levitä pitkin Facebookia.

  Suunnittelimme tänään tulevan sunnuntain Dystopia FM -lähetystä Tommin ja tulevan vieraamme kanssa kun huomasin, että tämä tuleva Dystopia-vieraamme oli sattumalta juuri tänään jakanut tämän jutun, muttei tiennyt kuka sen oli kirjoittanut. Kävi ilmi, että kirjoittamani juttu on levinnyt ryhmissä ja viesteissä viime kesästä! Hassua, miten Internet toimii! Ja nyt se päätyi lopulta tänne PT-Mediaan 🙂

  Joka tapauksessa: Sunnuntaina kannattaa olla kuulolla, sillä meille Dystopiaan –Suomen kovimpaan ja tasokkaimpaan Youtube-keskusteluohjelmaan — tulee erittäin mielenkiintoinen vieras…. kuka? Se selviää myöhemmin… 😉

  1. Aivan tavallisia huomioita ja asioita ruukaan kotipaikan murthella toimittaa. Ja jos ilon aiheita taikka murheen niin siihen lohtua taikka muuten mukavaa mieltä nostattavaa tekstiä. On piisannu kavereita vaikka kuinka nuisa naisihimisisä. Makustella ei oo tarvinnu millonkaan eikä siirappihöystheinen olla.

   1. Oi sä olet nätti kun tikkukaramelli 🙂

    Ennenkaikkea kuulostat tosi hyvältä: sua voisi kuunnella aamusta iltaan. Mitään muuta ääntä en tarvisi.

    Sulle tarjoisin niistämättömän nenäliinan rintataskusta ja sisupastillin peltirasiasta.

     1. ”Oi sä olet nätti kuin tikkukaramelli.” Taidat Nimetön olla joku apukoululainen.

      Ymmärrän hyvin naisenpuuttees. :)) Koita kestää. Luuseri.

 2. Jenni siis kirjoittaa että miesten pitäisi jatkuvasti kehua naisia kauniiksi, se sytyttää. Mutta eikös sellainen ehdotonta palvontaa vaativa henkilö ole narsisti?

 3. Itse ajattelin mennä matuleiriin karvanaamoja kestitsemään. Huomaavat suvakkitytöt, kuinka hyvä ihminen olen ja antavat parruttaa p… Ellei toimi, menen solariumin kautta tukka värjättynä patsastelemaan pakopoikana samaan paikkaan. Voisin olla 16v afgaani, joka tarvitsee lohdutusta ja p…

 4. Ei paskanpuhumisen, smööraamisen ja teeskentelyn päälle voi mitään suhdetta rakentaa.

 5. Suomalainen vitsinkerrontaperinne ainakin köyhtyy tulevaisuudessa Saab henkilöautojen valmistuksen jo siirryttyä historiaan ja vanhojen raakileiden vähitellen poistuessa maanteiltä. Nyyh.

 6. ”Hei nainen. Voitin juuri valtavan summan rahaa Euro Jackpotissa. Elämä on muuten mallillaan mutta Sinä puutut elämästäni. Olen aivan tavallinen suomalainen mies vaikka muistutan arabia. Harrastan itsepuolustulajeja sekä kuntoliikuntaa ja luonnossa samoilua. Autoiluharrastus on juuri aluillaan ja nyt minulla on siihen varaa. Oman kodin perustaminen harkinnassa. Ota yhteyttä ja kerro miten juuri me voisimme olla toisillemme sopivimmat sielunkumppanit.” Siinä vähän mallia amatööreille, täyttä paskaa mutta juuti tällaiseen naiset tarttuu kuin tauti. Morjens.

 7. Jenni, haluaisin vielä täydentää hyvää ohjettasi. Tässä vielä takuuvarma keino saada nainen kuin nainen:

 8. http://www.is.fi/viihde/art-2000005179443.html

  Kas perskules! Pommittaminen toimii kuin toimiikin.

  Ehkei kuitenkaan kannata laittaa kaikkia munia samaan koriin ja käyttää kaikkia paukkuja vain yhteen naiseen. Pitää tutkia missien keskinäisiä välejä ja valita pommitettaviksi mahdollisimman huonoissa väleissä olevia naaraita, jotta eivät vertaile saamiaan ihailijaposteja. Näin laajamittainen verkkojen asettelu ei paljastu ja ennemmin tai myöhemmin voi joku mennä halpaan 😉

 9. Sain Facebookissa päivän bannin tämän tekstin julkaisemisesta. Facebookin sensuuri on mennyt täysin käsittämättömäksi!

 10. Kunniakansalaisilla on nämä ohjeet kuulemma ihan sisäsyntyisenä geeneissä. Ja hyvin pyyhkii naisrintamalla.
  Ja HIV leviää kuin kuppa töölössä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.