Mainokset

Mitä ihmettä, aikooko Marjaana Toiviainen luovuttaa??

Kuvakaappaus 2017-04-19 22-16-27

 

Marjaana, älä anna periksi. Sinun periaatteeseen ei kuulu antaa periksi. Kyllä Suomeen vielä mahtuu arabeja, afrikkalaisia ja islamilaisesta maailmasta ilmaisen elatuksen perässä tulevia miehiä. Laajennatte vaan lakkotelttaa ja levittäydytte kaikkiin kaupunkeihin.

Mainokset

86 Comments on Mitä ihmettä, aikooko Marjaana Toiviainen luovuttaa??

 1. Päivän hyvä uutinen. Muutti ilmeisesti karkoitetun miehen perässä.

  Tykkää

  • loistavaa // 20/04/2017 06:20 // Vastaus

   Loistava uutinen jos nämä marjaanat tosiaan isommalla joukolla muuttavat saharan eteköpuokiseen afriikkaan sulhojensa perässä.

   Tämä aamu alkoi hienossa tunnelmassa,loistavaa!!!!!!!!!!!!!

   Tykkää

  • anarkistiämmä // 20/04/2017 12:33 // Vastaus

   Tuomonen anarkisti ämmä joka menee hillumaan poliisiautojen eteen jotka on toitään hoitamassa, ei paljon minun arvostusta saa nyt eikä tulevaisuudessa.Joutaa mennä afriikkaan,siellä saa hillua poliiseille ja islamisteillekki jos uskaltaa.

   Tykkää

  • Tosiasia on se, että papittaren touhut meni överiksi ja siksi johto lähetti Timbuktuun. Näin välttävät kannanoton siitä oliko oikeassa vai väärässä yllyttäessään lain rikkomiseen.
   Tämä sama metodi on aina ollut kirkossa; pedofiilipappi siirretään toiseen seurakuntaan niin vältytään asian käsittelyltä ja rangaistukselta. Härskejä kaksinaismoralisteja vuosisatoja.

   Tykkää

  • Nimetön // 03/05/2017 04:33 // Vastaus

   Kyllä on hienoa jos hullu oikeasti täältä lähtee omaa maataan pilaamasta! Voi painella nappejaan kaikessa rauhassa missä lieneekin. Tuskin kukaan apuun tulee. Ainakaan mies. Nopeasti pitäisi hänen lähdettyään hänelle saada maahantulo kielto ikuisiksi ajoiksi koko eurooppaan.

   Tykkää

 2. Junttilan Jokke // 19/04/2017 22:32 // Vastaus

  Jos Marjaana lähtee Afrikkaan lähetyssaarnaajan hommiin? Ai kaveri kaasutettu, joo niin taisi olla, mutta mies yritti pahoinpidellä suomalaisen naisen jolloin tuli sprayta naamaan. Toisella kädet palaneet polttopullon takia..hahahahhaaa, sytyttivät itse telttansa tuleen hahahahaaa..tuo hyväuskoinen hölmö..

  Tykkää

  • Ryöstäneet, tappaneet ja raiskanneet... // 19/04/2017 23:21 // Vastaus

   Marjaana ei edes usko Jeesukseen – joten tuskin lähtee varsinaisiin lähetyshommiin kuitenkaan…
   – Marjaanan mielestähän klassisen kristinuskon käsitys Jeesuksesta pelastajana on vain ulossulkevaa…
   – Marjaanasta tuli mieleen se Tiinan ja Juneksen kuvaamassa Oulun mamutilaisuudessa esiintynyt ei-uskova(?) , joka kuitenkin yritti vedota Raamattuun ja kristinuskoon – ja sekä muisti että tulkitsi asiat täysin päin honkia…
   Kirkon liberaalien valheet leviävät kansankin keskuuteen kuin katolisten anekauppa aikanaan…

   Tuosta kädet polttaneesta oli MV:llä joku uutinenkin, jossa epäiltiin siteitä huijaukseksi, koska ilmeisesti aluksi palon jälkeen ei edes ollut mitään siteitä tms. ?

   Marjaanan hehkuttamat turvikset ovat ryöstäneet, tappaneet ja raiskanneet…
   – mutta niitä ei varmaan lasketa?

   Tykkää

   • Ns. liberaalikristillisyys // 20/04/2017 16:21 // Vastaus

    Marjaana edustaa näitä ns. liberaalikristittyjä, jotka eivät edes hyväksy lähetystyötä…

    Tykkää

  • Uhriutumista?! // 19/04/2017 23:36 // Vastaus

   Marjaana tekee Abu-raha-Hannat? On todennäköisesti joku tutkimus- tai muu projekti, joka on päätetty jo aika päiviä sitten ja nyt vaan uhriutuu?

   On nimittäin ollut siellä ennenkin… :

   ”Oleskelut ulkomailla ovat opettaneet muutenkin paljon.

   — Olen asunut myös Tansaniassa. Eri maissa olen oppinut uutta tapaa elää ja reagoida toisiin ihmisiin. Suomalainen tapa on vain yksi tapa monista.

   Luterilaista uskoa tai sitä seurakuntaa, jossa olisi hyvä olla, Toiviainen ei löytänyt Suomessa. Hengellinen koti ja luterilaisuus, joka tuntuu oikealta, löytyi Afrikasta. Siellä hän näki myös luterilaisia pappeja, jotka ovat yhteiskunnallisia vaikuttajia.

   — Tansaniassa löysin itseäni puhuttavan hengellisyyden ja luterilaisuuden. Minulle hengellisyys on kuin musiikki. Lähimmät uskonsisaret ovat Tansaniassa.”

   Suurin kulttuurisokki ei ollut elämä Tansaniassa tai Brasiliassa, vaan kesäpesti länsisuomalaisessa seurakunnassa.”

   http://www.kouvolansanomat.fi/Online/2017/04/09/Pappi%20Marjaana%20Toiviainen%20rohkaisee%20rohkeuteen%20ja%20iloon%20%E2%80%94%20Ei%20olla%20lampaita%21/2017522111862/4

   Abu-raha-Hannahan pakeni rasismia maahan, jossa veljensä perheineen asui jo valmiiksi…
   – ja sattumalta siellä puhutaan myös Etelä-Afrikassa käytetyn kielen sukulaista, nimittäin jossain naistenlehdessä nainen valitteli, että oli saanut rasistisilta suomalaisilta sossuilta moitteita adoptiolapsensa kielen kehitykseen liittyen…

   Suomi on taatusti parempi paikka – ainakin sen ajan, kun tuo Marjaana on ulkomailla…

   Tykkää

   • Tutkimusta... // 20/04/2017 00:22 // Vastaus

    Taitaa liittyä opintoihin, väikkäriinsä kenties?
    – on muuten aika outoa, että tutkimuksensa ja henkilökohtainen elämänsä kietoutuu niin kovin yhteen, siis ihan sen perusteella, mitä on tilittänyt erilaisissa haastatelluissaan… :

    ”During my studies, life has taken me to Tanzania (Makumira University College), where I had the privilege to study peacemaking theology, East African interreligious dialogue, and questions concerning HIV/AIDS and the church.

    I have also stayed extended periods of time among the Ojibwe, a Native American people, in Ontario, Canada. ”

    In addition to PhD student, I am also a lutheran pastor. To me questions regarding theological power structures and postcolonial criticism are not mere theory. They need to be implemented in the context where we work, study and live.
    For me Postcolonial Networks has been a valuable community in living out what I read about daily. To hear more about my motivation, go to:http://www.youtube.com/watch?v=-WURf1aS53I

    Other important networks of mine include Refugee Hospitality Club in Helsinki, Red Cross International, and Finland-Tanzania Association.
    I am also a dance enthusiast and believe in lindy hop’s power to heal wounded relationships and build peace.”

    http://www.ctr.lu.se/en/person/MarjaanaToiviainen/

    Tykkää

 3. Vitjamuna // 19/04/2017 22:36 // Vastaus

  Hei, onnea ja näkemiin!

  Tykkää

 4. DUMARI // 19/04/2017 22:47 // Vastaus

  Päivän paras uutinen. Hyvästi pastori Marjaana. Toivottavasti emme kohtaa toisiamme ikinä.

  Tykkää

 5. Nimetön // 19/04/2017 22:49 // Vastaus

  Hyvästi Marjaana. Olen niin vanhanaikainen kristitty, että kaipaan hartaampia harmaahapsisia pappeja kirkkoomme. Niin kuin ennen – kun papillakin oli vielä jokin arvokkuus ja käytöstavat.

  Tykkää

  • Nimetön // 03/05/2017 04:54 // Vastaus

   Minäkin kaipaan kirkkoihimme jotain uutta. Eli sitä vanhaa, kun pääsiäinen, juhannus, joulu ja kaikki muutkin juhlat oli tarkoitettu kirkoissa suomalaisille kristityille. En haluaisi enää kirkossa kuulla pelkästään ”pakolaisten” valtavasta ahdingosta ja kurjuudesta. Varsinkin, kun oikeat pakolaiset elävät edelleen kauheissa oloissa ja täällä hyysätään vain maahamme tunkeutuneita sotilaskarkureita ja muita rahalla saapuneita ei hädässä olleita huijareita!

   Tykkää

 6. Onko virta nyt kääntynyt ja vienti alkaa vetämään?

  Tykkää

 7. Nimetön // 19/04/2017 23:02 // Vastaus

  Pelkää siksi, kun Suomen koneisto on rummuttanut, miten vihapuhe on vaarassa muuttua teoiksi ja kuinka se on suuri vaara, joka uhkaa kansakuntaa. Totta toki osin, kun terroristit ovat perustelleet tekojaan vihapuhekirja Koraaniin perustuvilla uskomuksillaan ja näin Koraanin vihapuhe on muuttunut brutaaleiksi teoiksi, jotka uhkaavat Suomeakin.

  Vihapuhetta koskien pelonilmapiiriä on lietsottu viranomaisen toimesta uhkailemalla vihapuheiden muuttuvan teoiksi ja mitä ilmeisimmin Toiviainenkin on imenyt kaiken aivopesun ja nyt on kauhusta kankeana nappulat kourassa, jos kauhea vihapuhe tulee vaanimaan oven taakse. Sitäpä vaan, että mitä tapahtuu, jos siellä rapussa narahtaa ihan muuten vaan tai lintu lentää päin ikkunaa? Painaako Marjaana nappia ja tuleeko mellakkapoliisi ja karhuryhmä paikalle?

  Tykkää

 8. KalleK // 19/04/2017 23:09 // Vastaus

  a) Mistä tuollaisen piippaavan napin voi tilata jolla poliisi tulee suoraan.
  b) Miten ”uhrin” kädet poltetaan polttopullolla.

  Noin yleisesti vaikuttaa aika tasapainottomalta tyypiltä

  ”Yks’ haamu seiso Marjaanan ovella”

  Tykkää

 9. Muuttaako Afganistaniin? Siellä ei tarvitsisi pelätä natsifasisteja, jotka seuraavat ruskeita ystäviä tappouhkauksia suoltaen. Suvaitsevat kuulemma paremmin, jopa parhaiten.

  Tykkää

 10. Listaa värkkäämään // 19/04/2017 23:12 // Vastaus

  Pistetäämpäs pieni kilpailu pystyyn:”Mitä kaikkia käskyjä 10 käskystä Toiviainen on rikkonut?”. Ja eikun listaamaan. Minä keksin heti ”Ää valehtele”. Tuossa päivityksessäkin kerrotaan miten erivärisen ystävä kädet paloivat polttopullo-iskussa, mutta jos oikein muistan niin ne kädet paloivat silloin kun ensimmäisen kerran teltalla oli tulta. Se ”polttopullon heittäjä” oli melkein viikkoa myöhemmin sillä ”polkupyörällä” liikkeellä.

  Ja samaa käskyä rikkoi Toiviainen huutaessaan ”Ne ajaa mun päälle” sekä ”Mä olen niiden lakimies” sekä ”Olen leiristä vastuussa oleva henkilö”. Missä vaiheessa ihminen valehtelee niin paljon että siitä tulee osa normaalia ulosantia?

  Tykkää

  • Leipäpapit pilaavat kirkon // 20/04/2017 00:04 // Vastaus

   Varmaan jokainen on ainakin mielessään rikkonut liki kaikkia käskyjä – mutta Marjaanan suurin erhe on se, että hän on ns. leipäpappi eli ei todella usko, että Jeesus on tie, totuus ja elämä.
   ”Yksi sinulta puuttuu ja sen mukana kaikki” – eli usko Jeesukseen Kristukseen ja se Marjaanalta ihan hänen omien sanojensa mukaan puuttuu.

   Ei-uskovana Marjaana on kelvoton pappi, väärä paimen – joka johdattaa laumaansa harhaan; suoraan suden suuhun…

   Oulun mamutilaisuuden pappikin taisi olla tämä toinen leipäpappi? :

   ”Ei ole sattumaa, että Kovács päätyi lopulta turvapaikan saatuaan opiskelemaan Suomessa juuri teologiaa. Juuret siihen ovat syvällä. Hänen äitinsä puoleisen suvun miehet olivat toimineet pappeina kautta aikojen.

   Kovács ei myöskään välitä miettiä esimerkiksi sitä, onko Jumala olemassa vai ei. Oikeastaan kysymys on hänelle melko yhdentekevä.

   – Mulle usko on puhtaasti inspiraatiota, tunteita, tiettyjä mielentiloja. Se mitä sen takana on – tai ei ole – ei hirveästi kiinnosta. Pidän itseäni 95-prosenttisesti agnostikkona ja 5-prosenttisesti ateistina. Heikolla hetkellä tämä asetelma kääntyy toisin päin, hän veistää.”

   http://yle.fi/uutiset/3-9513213

   Tykkää

   • sekavat tunnelmat // 20/04/2017 09:58 // Vastaus

    Leipäpapit ja ennen kaikkea keipäpiispat pilaavat kirkon ja on apuna pilaamassa koko Suomen.
    Mitähän tuosta pitäis pitkäaikaisen kirkollisveron maksajan päätellä?

    Tykkää

 11. Nimetön // 19/04/2017 23:15 // Vastaus

  Lähtö riippuu ihan siitä ovatko kamerat kuvaamassa lähdön hetkeä. On niin huomiohakuisen oloinen tyyppi että se on joko kamerat paikalla tai Marjaana stays!

  Tykkää

  • Nimetön // 19/04/2017 23:18 // Vastaus

   Ota kuvaa!! Koko ajan kuvaa!!

   Tykkää

  • Nimetön // 19/04/2017 23:21 // Vastaus

   Narsissi yleensä nauttii negatiivisestakin huomiota, mutta kun huomio on alkanut hiipumaan, on heti lähdettävä pois, kun ei voi tuntea itseään enää miksikään ja aivan kamalaa, kun kukaan ei huomaa. MV-lehti kun alkoi taas keskittyä muihin aiheisiin ja kirjoitella muusta ja unohti koko Marjaanan, niin jo alkaa uhkailla lähdöllä. Nyt Marjaanan on pakko itse kirjoitella itsestään juttuja FBssä ja jakaa niitä julkisesti, kun MV ei hetkeen sitä tehnyt ja oli taukoa.

   Tykkää

   • Annastiina // 20/04/2017 05:37 // Vastaus

    Narsistit ovat lähes maailman vaarallisin ihmisryhmä, kuolettava suorastaan. Se ken narsistin kanssa on työskennellyt tai asunut vain voi tietää kaiken mahdollisen narsismista. Toiviainen on todellakin taitava manipuloija ja hakeutunut työtehtävään jossa voinolla kaiken keskipisteenä…

    Tykkää

 12. Jimi Örkki // 19/04/2017 23:18 // Vastaus

  Hän joku viikko sitten pähkäili muuttamisesta Kanadaan.Sinne tuntuneet rakkausihmiset viime kuukausina paljon suuntaavan kohta ja pian. Jään jännittämään paljastusta kohdemaastaan. Onkohan Unibet tms. jo pistänyt kertoimia Ugandan, Kanadan, Saudien, Venezuelan tai Irakin kohdalle…

  Tykkää

  • Veikkaan Kanadaa. Kanadalaiset suvakit ovat keksineet monikulttuurisuuden ja pitänevät Marjaanaa hengenheimolaisenaan.

   Tykkää

   • MV-lehden uutisessa 19.4.2017 oli kuvakaappaus Marjaanan FB-päivityksestä. Muuttaa Tansaniaan. Hyvä ratkaisu kaikille.

    Tykkää

 13. Mutta mutta. Ouluunkin on kutsuttu ja se on vahva ehdokas. Jotta eihän sitä tiedä jos oululaiset saavat pian nauttia mukavista performansseista.

  Tykkää

 14. Omnipotentti hybris // 19/04/2017 23:51 // Vastaus

  Tuo Marjaana on paljastunut todella erikoiseksi tapaukseksi…
  – on suorastaan pelottava ihminen, sillä niin vahvaa manipulointia ja suoranaista valehteluakin on tuo nainen harjoittanut näihin turvisasioihin liittyen…
  – jopa RCH:n Face-ryhmästäkin muutama on lähtenyt takiaan…

  Sääliksi käy tansanialaisia, sillä vähemmän koulutettuina ovat tietysti alttiimpia joutumaan uhreiksi…

  Tämä omnipotentti Marjaana on ilmeisesti tehnyt omat tulkinnat Raamatusta ja luterilaisesta uskostakin?! :

  ”Marjaana Toiviaisesta tuli pappi, koska hän tunnollisena kympintyttönä tutustui Raamattuun ja Koraaniin ennen rippikoulua.

  — Savonlinnan seurakunnan rippileirillä tuli Raamatusta ja luterilaisesta uskosta erilainen käsitys kuin se, mitä itse olin löytänyt Raamatusta.
  Tämä ristiriita jäi kaihertamaan niin paljon, että piti mennä teologiseen tiedekuntaan ottamaan selvää. Muuten olisin varmaankin toimittaja, miettii Toiviainen.

  Toiviainen kirjoitti Savonlinnan taidelukiosta ja opiskeli Helsingissä sekä teologisessa tiedekunnassa että valtiotieteellisessä pääaineenaan viestintä.”

  http://www.kouvolansanomat.fi/Online/2017/04/09/Pappi%20Marjaana%20Toiviainen%20rohkaisee%20rohkeuteen%20ja%20iloon%20%E2%80%94%20Ei%20olla%20lampaita%21/2017522111862/4

  Tykkää

 15. Nyt kaikki lentoasemalle estämään tuollainen pakkolähtö!!

  Tykkää

 16. PippuriMies // 20/04/2017 01:45 // Vastaus

  Muutapa Marjaana Irakiin tai Saudeihin, voit sieltä bloggailla ja instagrammailla miten menee! Näytä suvaitsevaista esimerkkiä, älä nössöile, kyllä JUMALA sinun puoliasi muslimimaassa pitää. Herran haltuun!

  Tykkää

 17. "Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa..." // 20/04/2017 02:30 // Vastaus

  No sittenhän me olemme ihan samassa jamassa Marjaanan kanssa paitsi sillä erolla että meillä tavallisilla pulliaisilla ei ole mitään piippaavaa nappia mitä painaa avuksi kun raiskaaja, murtovaras, murhaaja tai joku muu kaheli -isti, -nisti tai -misti hyökkää.

  Tykkää

 18. Annastiina // 20/04/2017 05:33 // Vastaus

  Luulempa että on annettu mahdollisuus ts. käsketty poistua kulisseihin mahdollisimman vähän kohua aiheuttaen. Irtisanominen olisi olut huonoa mainosta kirkolle. Näin on parempi kaikille sillä ne jotka vielä haluavat noudattaa kirkon harhaoppeja voivat sen tehdä hyvillä mielin ne jotka eivät usko kirkon oppeihin eivät pääse riehaantumaan kuten kävisi mikäli pappi erotettaidiin virastaan.
  Näin on kaikille parempi, myös papittarelle itselleen.

  Tykkää

  • KalleK // 20/04/2017 06:28 // Vastaus

   ”Luulempa että on annettu mahdollisuus ts. käsketty poistua kulisseihin mahdollisimman vähän kohua aiheuttaen.”
   Kyllä se noin on. Marjaana ottaa vielä kaiken irti tuostakin. Ja paluukin on aivan varma. Malttaakohan vuottakaan olla pois.

   Tykkää

  • Ev. Lut. kirkosta pitäisi poistaa vielä muutama jantteri lisää, jotta voisin harkita liittymistä. Esim Kari Mäkinen pois.

   Tykkää

   • Kirkollisvaaleissakin on tärkeää äänestää! // 20/04/2017 19:03 // Vastaus

    Kirkko pitäisi vallata pois liberaaleilta – ja se onnistuu niin, että äänestetään uskovia kristittyjä tai muuten konservatiivisia ihmisiä valtaan eri elimissä ja virkoihinkin.

    Esim. Kirkolliskokouksessa on yhä melko paljon konservatiiveja – mutta osa seurakunnista ja papeista on aivan kokonaan rappiolla…

    Kun konservatiiveja on savustettu pois kirkon viroista sen takia, että nämä edustavat klassista kristinuskoa ja Raamatun kantaa – niin kristittyjen olisi pitänyt osoittaa tukea ja jopa mieltäkin…
    – näin ei ole tehty ja kun kirkkoon kuulumattomat vihervasurit ovat vielä antaneet liberaaleille mädättäjille tukea, niin näin on päässyt käymään…

    Tykkää

 19. Veikko // 20/04/2017 06:35 // Vastaus

  Syy yhtäkkiseen punapään ilmaantumiseen ja tulevaan lähtöön oli siinä black-maijassa, joka vei afgat kotiin. Katsokaa ja etenkin kuunnelkaa uudellen se video.

  Tykkää

 20. Sitä se on kun uskonnosta tehdään tiedettä ja itse pääasia unohtuu siinä teoretisoidessa omasta erinomaisuudesta haltioituneena // 20/04/2017 06:36 // Vastaus

  Mutta mitä oikeutta on kantaa papinkaulusta ihmisellä joka kutsuu itseään agnostikoksi ja ateistiksi. Mitä se loppu sitten on? Jotain hömppää kuten hartiahierontaa, virpomista ja suitsukkeen kärytystä?

  Tykkää

  • Veikko // 20/04/2017 08:14 // Vastaus

   Oikeutus tulee pappien pomoilta (ja ylimmältä valtion johdolta agendan eteenpäin viemiseksi). Syy pitää riehuessaan liperiä kaulassa oli se, että papin arvovallalla luuli saavansa abdullahin ulos maijasta. Perseelleen meni saarna.

   Tykkää

 21. JukkaTP // 20/04/2017 09:24 // Vastaus

  Tervemenoa Tansaniaan. Molempien maiden keskimääräinen älykkyysosamäärä nousee.

  Tykkää

 22. Tämä Marjaana on esimerkki ihmisestä jota en ymmärrä ollenkaan. Ainoa selitys hänen käytökseensä voisi olla että hän on ns. attention whore. No, jos hän tosissaan muuttaa pois Suomesta niin toivon että muuttaa maahan, jossa näkee edustamansa patologisen altruismin vaikutukset.

  Tykkää

 23. Jarppa // 20/04/2017 10:41 // Vastaus

  Eiköhän tässä ole käynyt niin, että mimmin esimiehet kyllästyivät jatkuvaan sekoiluun ja tekivät tarjouksen josta ei voinut kieltäytyä. ” Pakkaa rytkys ja lähde sekoilemaan lähetystyön nimissä Tansanian savanneille tai saat kenkää”. Pieneksi lohdutukseksi voisi kottaraiselle kertoa, että Sansibaarilta löytyy koko joukko muslimeja paijattavaksi.
  Eipä tule ikävä.

  Tykkää

  • Money money money // 20/04/2017 16:29 // Vastaus

   Marjaana taitaa olla väitöskirjatutkija eli todennäköisesti lähti opintojensa takia.
   Ollut varmaankin tuo lähtökin tiedossa jo ennestäänkin – on esim. kerännyt rahaa papintyöllään ja tietysti kalastellut apurahoja, joita tuollainen huima medianäkyvyys taatusti myös tuottaa…

   Kirkon liberaalit eivät edes hyväksy lähetystyötä, koska pitävät kaikkia uskontoja samanarvoisina.

   Tykkää

 24. Lähtöpäätös on ilmeisen oikea, koska niin varauksettomasti omat ja vieraat tukevat. Voi lähteä hyvillä mielin, koska teki kaikkensa, jotta Suomesta tulisi asuinkelvoton paskamaa ja tulihan siitä Marjaanalle

  Tykkää

 25. yksi tapakristitty // 20/04/2017 10:54 // Vastaus

  Onpa ikäviä kommentteja täällä. Mutta ne kertovat enemmän sanojasta kuin kohteesta ja tavallaan vahvistavat sen, mitä Toiviainen sanoo. Marjaana Toiviainen on harvinainen, hieno ihminen, tosikristitty, Jeesuksen seuraaja. Ja näemmä vainottu täälläkin niin kuin kristityt ovat kautta aikain olleet monissa tilanteissa, etenkin silloin, kun ovat heikomman ja sorretun puolella. Siunausta Toiviaiselle, joka oikeastaan palaa nyt hengelliseen kotimaahansa.

  Tykkää

  • Suomalaiset ovat suostanousseita, sivistymättömiä ja karkeakielistä porukkaa. Niistä syytä pysyä erossa. Vaikutteet ja elämisen mallit haettava muualta korkeakulttuurin maista

   Tykkää

  • Vaikka Marjaana olisikin tosikristitty jne…. niin se ei poissulje sitä seikkaa että hän on täysin kajahtanut.

   Siinä kohdassa Marjaana on kyllä oikeassa että maailmassa on olemassa erilaisia maita ja jotkin maat/kulttuurit sopivat paremmin joillekin ihmisille kuin Suomi. Ei siinä mitään, ihminen voi puolestani vapaasti valita asuinmaansa, jos itse maksaa asumisensa. Käytännössä K-selektiiviset maat ovat keskimäärin paikkoja, joissa ollaan hillitympiä ja vähäeleisempia kuin r-selektiivisissä maissa. Esimerkkejä

   Selvästi K-selektiivinen maa/kulttuuri: Japani
   Selvästi r-selektiivinen maa/kulttuuri: Tansania

   Tykkää

   • Marjaana johtaa ihmisiä helvettiin opetuksillaan! // 20/04/2017 16:39 // Vastaus

    Marjaana EI ole tosikristitty – MARJAANA ON KIELTÄNYT JEESUKSEN useissa eri haastatteluissa!!!

    Marjaana ei ole ns. uudestisyntynyt eli uskossa – eli joku maallinen avustusjärjestö sopisi Marjaanalle paremmin…

    Marjaana itse vainoaa TOTUUTTA ihan joka tavoin…
    – ja pahinta on, että hän levittää väärää tietoa kristinuskosta eli MARJAANA päinvastoin joutuu viimeisellä tuomiolla vastaamaan siitä, että on väärentänyt JUMALAN SANAA ja vieläpä paimenen virassa!!!!!
    – kieltämällä Jeesuksen pelastustyön hän on johdattanut ihmisiä jopa helvettiin – siis näin on kristinuskon näkökulmasta.

    Tykkää

    • Susi lampaan vaatteissa... // 20/04/2017 17:06 // Vastaus

     Raamattu:

     ”Jeesus vastasi: ”Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani. ”

     ”Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan.
     23. Kuka ikinä kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään. Joka tunnustaa Pojan, hänellä on myös Isä. ”

     ”Varokaa vääriä profeettoja. He tulevat luoksenne lampaiden vaatteissa, mutta sisältä he ovat raatelevia susia. 16 Hedelmistä te heidät tunnette. Eihän orjantappuroista koota rypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita. 17 Hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, huono puu kelvottomia hedelmiä.”

     Marjaanan kaltaiset liberaalikristitythän eivät allekirjoittaisi edellisiä…

     Muslimithan kieltävät, että Jeesus on Kristus…
     – kristinuskon näkökulmasta profeetta Muhammed on väärä profeetta – ja kuunjumala-allah ei ole kristinuskon Jumala!
     – Marjaanan kaltaiset liberaalikristityt eivät tätä myöntäisi…

     Tykkää

     • neruke // 20/04/2017 20:16 // Vastaus

      ”kuunjumala-allah ei ole kristinuskon Jumala”
      – Oma mielipiteeni asiasta on että islam ei ole uskonto, vaan muhammed oli pelkkä opportunisti, joka huijasi ihmiset palvomaan häntä mutkan eli allahin kautta saadakseen rahaa ja valtaa. Tässä hän onnistuikin varsin hyvin.

      Tykkää

  • Emme puolusta kirkkoa mutta kristinuskoa puolustamme vääriltä profeetoilta ja papittarilta // 20/04/2017 12:55 // Vastaus

   ”Hengellinen kotimaa?” Onko se taivas, helvetti vai Tansania? Pääasia ettei Ruotsi. Emme me ruosut täällä halua hävetä jonkun kahelin takia joka heti järjestää itsensä otsikoihin keinolla millä hyvänsä.

   Tykkää

  • Suomi Finland // 20/04/2017 13:05 // Vastaus

   En kannata kenenkään minkäänsorttista vainoamista, en edes tämän Marjaanan. En myöskään lähde tekemään hänestä minkäänlaista diagnoosia, vaikken hänen suhtautumista arabi/afrikkalaisturvapaikaihakijoihin arvostakaan. Sellainen on tarpeetonta itse pääasian kannalta. Pääasia on siis se, että huonostikoulutetun, kielitaidottoman ja erikulttuurisen väestön maahantulo pitää estää.

   Suomessa on paljon apua tarvitsevia vähäosaisia. On suorastaan surkuhupaista, että turvapaikanhakijoiden/laittomien palauttaminen herättää näin suuria tunteita tällekin papille. Entäs ne kotimaiset avuntarvitsijat? Miksi kukaan kirkon mies/nainen ei puolusta heitä yhtä kiivaasti?

   Jotenkin tuntuu siltä, että ulkomaalaisten ihmisten kiivas tukeminen todellakin on jonkun mielestä tavoiteltavampaa ja arvokkaampaa kuin oman maan kansalaisten auttaminen. Se on surullista.

   Auttaminen on näköjään myös eräänlainen muotivillitys.

   Auttajien pitäisi kuitenkin ymmärtää, että erikulttuuristen ulkomaalaisten pysyvä asuttaminen Suomeen on kuitenkin pitkällä tähtäimellä täysin järjetöntä. Se myös aiheuttaa omien vähäosaistemme entistä pahemman kurjistumisen.

   En arvosta Suomen ev lut. kirkkoa vähääkään.

   Tykkää

   • Rep Sen // 20/04/2017 15:58 // Vastaus

    Eipä arvosta uskonnon hihhuleita Yhdysvaltain arvostetuin senaattori Trey Cowdy, vaan tylyttää idioottipiispaa oikein olan takaa:

    Tykkää

   • Susi lampaan vaatteissa... // 20/04/2017 16:44 // Vastaus

    Marjaana itse vainoaa ihmisiä – esim. kiihottaa vastustamaan lakeja ja viranomaisia sekä pyytää tekemään rikosilmoituksia erimielisistä.

    Ja haukkuu RHC:lläkin erimielisiä suvakkeja rasisteiksi ja häätää pois porukastaan…

    Marjaana on susi paimenen vaatteissa!

    Tykkää

 26. Monikulttuurisuus // 20/04/2017 11:16 // Vastaus

  Mutta onko Tansanian kirkolla varaa Marjaana Toiviaiseen. Kun se allahinpappi panee tuulemaan voi seurata joukkopako kirkosta. Toiviaisen elintasonhan tietenkin maksaa Suomen kirkollisveron maksajat.

  Tykkää

 27. Väliraportti kommenttitilanteesta ottelussa MV -lehti vastaan PT- media: 80-50

  Tykkää

  • Mv-lehdellä on kiva ominaisuus: siitä näkee kuinka moni ihminen on lukenut artikkelin. Voisi olla hyvä lisä täälläkin.

   Tykkää

 28. punainen paholainen // 20/04/2017 13:49 // Vastaus

  Tyypillinen mädättäjä.Yrittää vain uhriutua taas.”Yhyyhyyhyy – mä en leiki teidän kaa,te ootte ninqu rasisteja ja mä oon ninquninq hyvä ihminen ja mä ninqu muutan pois koska ninqu rasismi” – Toivottavasti tosin oikeasti painuu helvettiin ja päätyy paapomansa paskasakin joukkoraiskaamaksi sekä elävältä nylkemäksi samalla kun parempien kulttuurien tavoin tekijät kuvaavat sen livenä facebookiin.Lupaan masturboida materiaalille vielä vanhoilla päivillänikin jos karma kerrankin osuisi kohdalleen ja niin kävisi.

  Tykkää

 29. Länsiväylän toimittajalta valaiseva lause ” 2015 Toiviaiselle myönnettiin Suomen mielenterveysseuran valtakunnallinen palkinto”. PS. Sansibarissa on muslimienemmistö, siis sinne ??

  Tykkää

 30. Nimetön // 20/04/2017 15:34 // Vastaus

  Mikähän on totuus? Mistähän päin uhka tulee? Mielestäni kristittynä pappina on vaarallista vehkeillä sellaisten tyyppien kanssa, jotka edustaa uskontoa, joka sallii vääräuskoisten tappamisen. Tietääkö tuo nainen edes, kuka on uhkaillut, onko uhkailijat kristittyjä vai muslimeja? Ketähän Marjaana pelkää niin paljon, että pitää lähteä vai järjestikö kirkko suojatyöpaikan mahdollisimman kauaksi, kun on alkanut aiheuttamaan vahinkoa kirkon julkisuuskuvalle. Onko kerrottu koko totuus?

  Mielestäni kristityn naispapin on vaarallista pyöriä laittomien matujen leirissä, kun varmaksi heidän taustojaan ei tiedetä, tieto on vain heidän kertomien tarinoiden varassa ja niiden paikkaansapitävyyttä on vaikea varmistaa, jos paperit on heitetty välimereen. Aivan mahdollista, että ääri-islamistit ei tykkää, jos muslimien leirissä pyörii kristitty pappi, joka on nainen. Vaikka leirissä olisi vain hyviä tyyppejä, tuota julkista farssia on voinut seurata myös sellaiset radikaalit islamistit, joita kristityn papin toiminta ei ole miellyttänyt ja sekin voi altistaa kristityn naispapin vaaraan. Mielestäni tuollainen julkinen kristityn naispapin matujen paapominen on itsessään vaarallista ja riskialtista riippumatta siitä, mitä muut kristityt tai suomalaiset siitä ajattelee tai kiivastuksissaan käy sanomaan. Rasismiahan sekin on, kun ääri-islamistit hyökkää lansimaisia kristittyjä vastaan, joten ei Marjaana ole väärässä, tuleepa tosiasiallinen tai kuviteltu uhka mistä suunnasta tahansa.

  Tykkää

  • Susi lampaan vaatteissa... // 20/04/2017 16:50 // Vastaus

   Marjaana on liberaalikristitty, jonka mielestä islam on yhtä hyvä uskonto kuin kristinusko!

   Ei kukaan Marjaanan kanssa tarkemmin keskustellut muslimi pidä tätä minään uhkana – nainenhan tukee muslimien omaa uskontoa ja vastustaa esim. muslimien evankeliointia.

   Länsimaisen habatuksen muslimit tuossa naisessa vain näkevät – enkä usko, että Marjaana henkilökohtaisesti seuraa kristillistä elämäntapaa yhtään mitenkään…

   Tykkää

   • Nimetön // 20/04/2017 17:06 // Vastaus

    Ruotsissa islamistiterroristin alle jäi suvakkipsykologi eikä ollut eka kerta, kun turvapaikanhakijoita hyysäävä suvakki joutui vihateon kohteeksi muslimien toimesta. Kun terroristi iskee, sille on ihan sama, mitä se vääräuskoinen länsimainen kristitty ajattelee muslimeista tai miten suhtautuu heihin. Jos ei ole muslimi, on vääräuskoinen ja islamistin vihateon kohteeksi voi joutua vain liikkumalla julkisella paikalla Euroopassa. Ei Ruotsissakaan rekka väistänyt suvakin kohdalla.

    Tykkää

   • Nimetön // 20/04/2017 17:22 // Vastaus

    Ihan vain raiskausuutiset riittää siihen, etten länsimaisena nuorena naisena änkeisi matujen leiriin tai solmisi mitään suhdetta kenenkään sovinisti-islamkulttuurista tulevan kanssa, jos ei ole 100% varmuutta henkilön henkilöllisyydestä ja taustasta. Mistä sitä tietää, miten paljon mies on raiskannut tai pahoinpidellyt naisia ennen lähtöään? Joissakin Islaminuskoisissa maissa nainen voi joutua muslimimiehen vihateon kohteeksi vain, kun riisuu julkisella paikalla sen säkin päältään tai liikkuu julkisella paikalla ilman sitä säkkiä. Eikä sovi katsoa toisia miehiä silmiin, koska siitäkin voi tulla löylytystä muslimimiehen toimesta. Naisena en todellakaan uskaltaisi vehkeillä tuollaisista naista kaltoinkohtelevista kulttuureista tulevien miesten kanssa, jos ei ole ihmisen tausta tiedossa.

    Tykkää

 31. Nimetön // 20/04/2017 17:55 // Vastaus

  Muuttaako Marjaana ruotsiin?
  Tervemenoa, siellä kaikki on toisin…

  Tykkää

 32. Toiviaisen työnantaja ei tiedä muuttoasiasta???!!!!!!!!!!!! // 20/04/2017 18:55 // Vastaus

  ”Oulunkylän seurakunnan kirkkoherra Ulla Kosonen ei ollut torstaina tietoinen Toiviaisen muuttosuunnitelmista.
  Hän totesi Iltalehdelle, ettei Toiviainen ole irtisanoutunut papin virastaan eikä häntä ole irtisanottu, mutta ei voinut sanoa asiasta enempää.

  – En pysty asiaa kommentoimaan, koska en ole saanut tällaista tietoa, että Marjaana olisi poistumassa, hän sanoi.”

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/201704202200105526_uu.shtml

  Tykkää

  • Nimetön // 20/04/2017 19:43 // Vastaus

   Oliko tuo siis Marjaanan itsestään itsekirjoittama uutisankka, jotta MV-lehti tekisi jutun ja Marjaana-Jessica pääsisi tekemään vihapuherikosilmoituksia ihmisten kommenteista. Ehkäpä Marjaana testasi oman suosionsa, kun on aikaisemmin ilmoittanut asettuvansa ehdolle eduskuntavaaleissa.

   Tykkää

 33. Jos tulee 77 kommenttia, lahjoitan 77 € toimintarahastoon

  Liked by 1 henkilö

 34. Albinot saavat kyytiä Tansaniassakin... // 20/04/2017 19:59 // Vastaus

  Hurja linkkilöytö Hommalla Toiviaisen hehkuttamaan Tansaniaan liittyen:

  ’His blade was dull. He hacked and hacked. There was a jerk, my arm tore off. That’s when I screamed’: Tanzania’s hunted albinos relive the horror of their limbs being stolen by witchdoctors who buy an arm for £1,000 and a head for ’double’

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3162715/His-blade-dull-hacked-hacked-jerk-arm-tore-s-screamed-Tanzania-s-hunted-albinos-relive-horror-limbs-stolen-witchdoctors-buy-arm-1-000-head-double.html

  Tykkää

  • Harjoitus tekee mestaajan // 20/04/2017 21:00 // Vastaus

   Noitatohtorin silmissä valkoiset pohjoismaalaisetkin menevät albiinosta vilkkaammin kuin kuin matu rajan yli.
   Ehkäpä myrkkymarja laittaa suojaväriä ennen toiviomatkaansa, voihan se noitatohtori katsoa että papitar on kuin myrkyn niellyt eikä kelpaa kuin pahan jujun raaka-aineeksi?

   Tykkää

  • Harjoitus tekee mestaajan // 21/04/2017 15:09 // Vastaus

   ”How do attackers target people?
   They will usually entice children with presents and sweets, pretending to be nice and friendly. They prey on children in the most deceptive ways. Sometimes they hide in bushes, waiting to attack.

   When it comes to women, they try to seduce them. They will ask them out on dates and initiate relationships to earn their trust. There have been cases where men have married women with albinism simply to attack them. Recently, in one of the southern highland regions, a woman was attacked by her husband and a group of other men.

   When all else fails, attackers resort to the use of guns.”

   Albiinonmetsästäjien ja Eurooppaan läpsytelleiden matujen käytös on yllättävän samanlaista…

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: