Monokulttuurin 19.4. keskiviikkolive klo 19.00

13

Suomen kovin vihapuheohjelma tärähtää eetteriin taas klo 19.00. Aiheena Ranskaa ja kulttuurimiksausta. Koko vihapuhenelikko mukana. Takuulla Suomen kovin vihapuheohjelma, jonka rinnalla muut vihapuhujat ovat kivapuhujia ja suvakkeja.

 

Advertisements

16 thoughts on “Monokulttuurin 19.4. keskiviikkolive klo 19.00

 1. Yli sata uutta tulijaa…
  – eikö Tanska sitten enää valvo rajojaan – vai Ruotsissako nämä ovat kenties oleilleet?
  – Venäjän alueelta tuleviakin mahtuu mukaan; ovatko kenties niitä homoja, joita Seta yrittää imuroida Suomeen tai sitten jotain tsetseeniradikaleja tms. :

  ”Viikko 15:
  – 110 #tphakija’a (vko:lla ei sis. siirtoja

  – #turvapaikka­päätöksiä 125

  Ajalla 1.1.-16.4.2017 #turvapaikka’hakemuksia 1424.”

  (https://twitter.com/juha_simila)

 2. Älkää hyvät ystävät vihapuhuko,siitä on yhtä lyhyt matka vihatekoihin,kuin on Somaliasta matkaa Suomeen.

 3. ”Poliisi pidätti turvapaikanhakijoita polttopulloilla heitelleen – kertoi olevansa Soldiers of Odinin jäsen”

  ”Oulun poliisi on ottanut kiinni yhden henkilön liittyen tapaukseen, jossa Oulun kauppatorin turvapaikanhakijoiden telttoja heiteltiin polttopulloilla.

  Poliisin mukaan pullojen sisällä oli aistinvaraisesti polttoöljyyn viittaavaa ainetta ja niiden suut oli tukittu, mutta niitä ei ollut sytytetty.

  Pidätetty on kuulusteluissa kertonut kuuluvansa Soldiers of Odin -järjestöön. Polttopulloiskun hän sanoo toteuttaneensa yksin ilman järjestön taustatukea.

  Epäillyn käyttämistä tiloista on löytynyt vähäinen määrä räjähteitä. Sanomalehti Kalevan mukaan kyseessä oli kaksi dynamiittipötköä.

  Poliisi tutkii tekoa tällä hetkellä nimikkeillä laiton uhkaus, vahingonteko ja räjähderikos.”

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/201704192200105299_uu.shtml

 4. Kyl maar kaikki muslimit voi ainaki olla suomalaisia – ja jos ihan rehellisiä ollaan 100-vuotisen Suomen kunniaksi, niin varmasti meistä pohjois-karjalaisimmillakin on vankasti muslimitaustainen geeniperimä.

 5. USA:ssa ei juuri ole muslimeita, vaikka maahanmuuttajia muutoin onkin!
  – vähemmän muslimeita suhteellisesti kuin esim. Suomessa – monesta muusta Euroopan maasta puhumattakaan.

  Ja moni latinokin on hyvin eurooppalaisperäinen + uskonto ei muodosta estettä integraatiolle.
  USA myös poimii rusinoita pullasta; koulutettuja, nuoria ja kauniita – Kanada jopa vieläkin enemmän…

  1. Kanada vs. USA – olisi kiinnostava vertailu myös?

   En tietenkään halua työttömyydestä jo muutenkin kärsivään Suomeen rajattomasti mamuja, eikä muslimeita pitäisi ottaa juuri lainkaan – mutta roduista ei pidä silti liikaa jankata.

   Kulttuuri ja uskonto ovat kuitenkin tärkeämpiä kuin rotu – on kuitenkin oma mielipiteeni!

  2. USA:ssa moni työnantaja nimenomaan haluaa latinoita, halpatyövoimaa…
   – eivätkä taida laittomat edes saada eläkkeitäkään koskaan?

   USA:n talouspolitiikka on myös luonut näitä ongelmia, esim. Meksikon maissi viljellään USA:ssa – ja meksikolaiset laittomat ne sadot sitten korjaavat…

   USA:n pitäisi käydä kaikki laittomat latinot läpi toden teolla – kunnolliselle osalle työlupa tai jopa kansalaisuus, koska osaa oikeasti tarvitaan.
   – rikolliset yms. tietysti ulos maasta…
   – määräaikaisia työlupia on alettava myöntämään tarpeen mukaan ja laittomia palkkaavia työnantajia on rangaistava!
   – ja sitten RAJAT KIINNI – mutta rajavalvonta vaatisi myös Meksikon apua, sillä nyt vain Jenkit valvovat…

 6. Valkoinen syyllisyys kumpuaa myös siitä, että elintasomme on niin hyvä.
  Rahan ja vallan jako, joka ei tasan käykään aiheuttaa siis huonoa omaatuntoa. Mutta rahakin on ylipäätään liiaksi epäjumala.
  Pitäisi myös tajuta sekin, että kehitysmaiden on itse päästävä jaloilleen: kannettu vesi kun ei kaivossa pysy.

  Tosiasia on myös se, että ei tuoda esille esim. muslimiarabien historiaa rehellisesti; orjuus, kolonialismi, rasismi jne
  Se on monelta osin paljon pahempaa kuin valkoisten kristittyjen.
  Valkoisten pitäisikin puolustautua faktoin – silloin kun aihetta on.

  1. Jeesus voi muuttaa kommunistin ja muslimin 🙂 :

   ”Sana ratkaisi mahdottoman yhtälön – Marja-Liisa ja David Ezzinen tarina”

   ”Kun suomalainen kommunisti ja muslimitaustainen arabikristitty aikoinaan kohtasivat lontoolaisessa pubissa, tarinan jatko näytti epätodennäköiseltä. Toisin kävi.

   David Ezzine varttui Marokon Casablancassa muslimiperheessä. Perheen isä oli moskeijan johtaja, islamin uskonto ja koraani tulivatkin Davidille hyvin tutuiksi lapsuus- ja nuoruusvuosina. Vasta asuessaan nuorena miehenä Lontoossa, hän sai ensi kosketuksen kristinuskoon.

   Marja-Liisan kääntymys ei tapahtunut hetkessä vaan vähitellen.
   —-
   – Olin hyvin tosissani kommunisti. Johdin jopa yliopiston marxilaisia opiskelijoita. Mutta en ollut ateisti, sillä en voinut kiistää Jumalan olemassaoloa. Isoäitini oli helluntailainen ja olin itsekin turvautunut Jumalaan.

   – Sanoin, että nyt ymmärrän, kuka Jeesus on. Samalla ymmärsin, että vaikka ihmisten olosuhteita kuinka muutettaisiin, niin se ei lopulta auta, koska pahuus lähtee ihmisen sisältä. Jeesuksen avulla ihmisen sisin voi muuttua.”

   https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/sana-ratkaisi-mahdottoman-yhtalon-marja-liisa-ja-david-ezzinen-tarina/

  2. Niin kauan kun väestönkasvu jatkuu kiivaana, on turha toivoa kehitysmaiden tilanteen parantumista. Kehitysmaihin pumpattu apu liudentuu myös väestönkasvun vuoksi. Koulutus ym järjestelmät eivät pysy väestönkasvun tahdissa, joten noidankehä se vaan jatkuu.

   Kehitysavusta ei ole mitään hyötyä. Se on vain kosmeettista: kun yksi asia saadaan kuntoon niin jo 10 muuta alkaa retajamaan ja se yksikin kuntoon saatu asia menee takaisin v-tuiksi, kun kukaan ei pidä siitä huolta.

   Kehitysmaat joutuvat tulevaisuudessa entistäkin pahempiin ongelmiin ja veikkaan, että suuria tragedioita on vielä edessä. Ilmastonmuutos pitää siitä huolen. Lisäksi, jos sattuu jokin odottamaton luonnonilmiö, joka aiheuttaa ruokahuollon laajamittaisen epäonnistumisen, tapahtuu joukkokuolemia jokaisessa tiheäänasutetussa kehitysmaassa.

   Mitä tahansa tapahtuukin, Lähi-idän ja Afrikan ihmisten vaellus Eurooppaan pitää saada loppumaan. Ilmastonmuutos ei olisi ongelma Afrikassakaan, jos väkeä olisi huomattavasti vähemmän kuin nykyisin. Rauhallisemmin kasvavan väestön ehtisi kouluttaa hyvin, jolloin saataisiin paremmat edellytykset hoitaa maanosan asiat kuntoon.

   Monin paikoin kuitenkin väki on edelleen jopa taikauskoista, joten epätoivoiseltahan tuo tilanne näyttää.

   Neitsyen kanssa naiminen parantaa AIDS:in??

   Nimim ’monikulttuurisuus on rikkautta’

 7. Turvikset eivät ole uhka…
  – mitä nyt suunnittelevat esim. raiskauksia… :

  ”Poliisi Savon Sanomien mukaan: Turvapaikanhakijat suunnittelivat varkauksia, ryöstöjä ja raiskauksia Kuopiossa”

  ”Kuopiossa poliisi kertoo estäneensä turvapaikanhakijoiden porukan suunnitteleman rikosten sarjan, kertoo Savon Sanomat. Sen mukaan kahdeksan turvapaikanhakijamiestä oli päättänyt palata vapaaehtoisesti Irakiin, mutta sitä ennen tehdä rikoksia.

  Lehden mukaan epäilty tapaus tuli ilmi jo toissa vuoden lopulla, mutta poliisi ei kertonut siitä aiemmin. Poliisi on seurannut, että kyseiset miehet ovat poistuneet maasta.

  Poliisi pääsi miesten jäljille vihjeiden avulla. Kuopion apulaispoliisipäällikkö Seppo Korhonen kertoi Savon Sanomille poliisin saaneen tiedustelutietoa, jonka mukaan miehet olivat suunnitelleet varkauksia, näpistyksiä, ryöstöjä ja jopa raiskauksia.”

  http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/poliisi-savon-sanomien-mukaan-turvapaikanhakijat-suunnittelivat-varkauksia-ryostoja-ja-raiskauksia-kuopiossa/6396754

  1. Raiskauksetkin ovat tyypillisesti piilorikollisuutta, kaikki eivät ilmoita – samoin monet muutkin rikokset…
   – aivan sairasta, ettei ole varoitettu ihmisiä ja on vain siirretty näitä kriminaaleja toisiin vokkeihin! :

   ”Asia tuli poliisin tietoon joulukuussa 2015, mutta poliisi ei ole omista syistään kertonut sitä aiemmin julki. Poliisi on kuitenkin seurannut, että kyseiset henkilöt ovat poistuneet Suomesta.

   – Poliisi sai tiedustelutietoa asiasta ajoissa. Meille paljastui kahdeksan nuoren miehen suunnitelma, jossa he olivat päättäneet lähteä Suomesta vapaaehtoisesti, mutta suunnittelivat tekevänsä sitä ennen kaikkea mahdollista.”

   Poliisi alkoi selvittää saamansa tiedustelutiedon pohjalta heti porukan henkilöllisyyksiä ja onnistui tunnistamaan heidät kaikki. He olivat majoittuneina Kuopion seudulle.

   – Heidät hajautettiin heti pitkin poikin Suomea eri vastaanottokeskuksiin ja rikokset estettiin.”

   http://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Turvapaikanhakijoiden-porukka-suunnitteli-laajaa-rikossarjaa-Kuopiossa/970461#cxrecs_s

 8. Homman RHC-ketjusta luettua – punapapista :

  ”Marjaana muuttaa ensi kuussa Tansaniaan. Kirjoitti äsken facessa.”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.