Tukholmassa pääsiäisenä isot islamilaiset juhlat-viikko terrori-iskun jälkeen

13

Moni luulee, että Ruotsi olisi jotenkin oppinut terrori-iskusta. Oppinut mitä? Jos Stefan Löfven sanoo jotain maahanmuuton vastaista, tai Ympäristöpuolueen keulakuva Gustaf Frdidolin väläyttää jalkapantaa turvapaikanhakijoille, kuka oikeasti luulee tällaisten sanomisten tarkoittavan jotakin? Fridolin oli toinen niistä Ympäristöpuolueen johtohahmoista Åsa Romsonin lisäksi, jotka itkivät joulukuussa 2015 julkisesti, kun Ruotsin hallitus päätti aloittaa rajatarkastukset.

Vain viikko terrori-iskun jälkeen Pääsiäisenä pidettiin Tukholmassa suuret islamistiset juhlat, ”Muslimska familjedagarna” (=islamilaiset perhepäivät tjn).

MF on joka vuosi pääsiäisen aikaan pidettävä islamistien suuri juhla, joka järjestetään Tukholman messukeskuksessa. Paikalla saapuu tuhansia muslimeja. Juhlat järjestäjiin kuuluu sellaiset organisaatiot kuiten Ibn Rushd- opiskelijayhdistys ja Islamilainen liitto sekä Ruotsin Nuoret Muslimit. Vaikka Ruotsissa joka vuosi kuuluu kritiikin piipitystä, siitä huolimatta juhlat järjestetään joka vuosi.

On mielenkiintoista, että terrori-iskun jälkimainingeissa ruotsalaiset ottivat ”rakkauden” uudeksi ohjenuorakseen ja sen loimussa voi unohtaa sen, että Muslimska familjedagarna ei ole mikään kotimuslimien harmiton pääsiäisjuhla.

UG_MOSKEGBG_0
Abdulrashid Mohammed

Nimittäin puhujien joukossa on mm. Göteborgin moskeijan puuhapetteri  Abdulrashid Mohamed, joka on ollut valtakunnanjulkkis vuoden 2012 jälkeen, kun Uppdrag Granskning (=tyyliin MOT tjn) paljasti, että imaami kehoittii mm. miestensä pahoinpitelemiä naisia olemaan ottamatta yhteyttä poliisiin. Samassa ohjelmassa Abdulrashid Mohamed kertoi mm:

”Olen lukenut paljon kirjoja tätä asiaa koskien ja on olemassa kaksi tilannetta jolloin nainen voi kieltäytyä seksistä. Kun hän on sairas tai hänellä on kuukautiset. Näillä kahdella kertaa nainen voi sanoa ei.”

Muuan toinen puhujista on myös Göteborgin moskeijan puuhapettereitä Ahmed Al-Mofty. Hän puolusti aiemmin mainittua imaamia paljastuksen tiimoilta:

”Profeetta on sanonut, että jos nainen ei anna miehelleen seksiä enkelit bannaavat naisen aamuun asti.”

Mainitut islamilaiset puuhapetterit ovat vielä kevyttä alasarjaa, sellaista normaalia muslimimiesten perusajattelua.

Egypt-Muslim-Brotherhood-Supporters-Flags-IP
Egyptiläisiä islamilaisen veljeskunnan kannattajia.

Mutta kun keskellä Tukholmaa puhuu avoimesti Islamilaiseen veljeskuntaan kuuluvia (islam brotherhood) saarnaajia ilman minkäänlaista kritiikkiä, se on kummallista. Yksi kovan luokan saarnaaja oli Khedr Moty, joka jakelee vähän siellä sun täällä Islamilaisen veljeskunnan ns. rabia-merkkiä. Hän on tukenut Egyptin entistä presidenttiä Mohammdet Morsia, joka edusti veljeskuntaa. Kun ns. kiltit kotimuslimit väittävät aina ja kaikkialla, että he ovat rauhanlähettiläitä, miksi silloin tällaisiin juhliin kutsutaan puhtaita islamisteja, joiden tavoitteena on maailmanlaajuinen kalifaatti?

Ei liene tarvi mainita Ruotsin nuoret muslimit-järjestöä, josta olen kirjoittanut useaan otteeseen vuosien aikana. Se on kestittänyt omissa puhe- ja saarnatilaisuuksissa maailman johtavia vihapuhujia, joiden agendoissa on kaikkea vääräuskoisten tappamisesta sharia-lain voimaanottoon Pohjolassakin.

(Ruotsin nuoret muslimit-järjestöstä voi lukaista alla olevista linkeistä:                 https://pt-media.org/?s=ruotsin+nuoret+muslimit)

Tässä koko touhussa on kaksi mielenkiintoista piirrettä:

 • Ensinnäkin Muslimska familjedagarna on veronmaksajien rahoittama tilaisuus. Ruotsalaiset veronmaksajat kustantavat yhteiskunnassaan tällaisia tapahtumia, joiden puhujat kannattavat naisten alistamista ja Islamilaisen veljeskunnan aatteen leviämistä, jonka agendaan kuuluu hävittää maailmasta demokratia, tasa-arvo ja ”vapaus”.

Miksi veronmaksajien pitää osallistua tällaisten aatteiden rahoittamiseen?

 • Toinen hieman hauska piirre on se, että joka vuosi kun Muslimska familjedagarna pidetään, ovat Ruotsin vihreät varpaillaan, koska tapahtuma on heillekin hyvin epämiellyttävä. He pelkäävät, että jos Ruotsissa olisi journalisteja, jotka uskaltaisivat alkaa tutkimaan tilaisuuden taustoja ja puhujia, sieltä löytyisi hyvin epämukavia asioita. Varsinkin nyt terrori-iskun jälkeen tapahtuma saatiin vietyä läpi ilman pienintäkään kritiikin poikasta.

 

R4bia_sign_used_in_solidarity_with_victims_of_Rabaa_crackdown_23-Aug-2013
Rabia-merkki. (wikipedia)

Ruotsin terrori-iskusta seurasi siis se, että muslimit saavat nyt entistä vapaammin puuhastella omien islamilaisten arvojensa parissa. Syntyi sellainen ilmiö, että islamistit saavat jatkaa entistä vapaammin. Tätä perustellaan ”rakkaudella” ja muilla naiveilla ajatuksilla. Halutaan näyttää, että ”me emme pelkää” ja siinä sivussa adoptoidaan juuri ne islamistit hoteisiin, jotka levittävät vihasanomaansa länsimaita vastaan.

Advertisements

11 thoughts on “Tukholmassa pääsiäisenä isot islamilaiset juhlat-viikko terrori-iskun jälkeen

 1. No sittenhän naisten kannattaa ”vahvassa lähikosketustilanteessa” huutaa että on sairas, tai että on kuukautiset.
  Sillä pelastuu (ehkä) ainakin sillä kertaa.
  Tätä pitäisi alkaa Suomessa naisille kertomaan, että osaavat tositilanteessa toimia.

 2. Uuden Feministisen (lue: islamilaisen) puolueen muslimi- ja suvakkifeministit varmaankin osaavat selittää tuon seksiasiankin parhain päin…
  – huivithan vapauttavat heidän mukaansa naisen ulkonäköpaineista….

  Joten tuo pakkoseksi avioliitossa on varmaankin myös jollain tavalla naisia vapauttavaa, koska ihqu islam…
  – kyllä kuulkaa feministit keksivät tällekin positiivisia ja jopa ylistäviä selityksiä, ainakin nämä ns. muslimifeministit…

  1. Olen aina ihmetellyt tummaihoisia muslimeja, sillä islam ja sen erilaiset pyhät kirjoitukset kuitenkin suhtautuvat hyvin rasistisesti mustiin ihmisiin…

   Esim. se julkkismuslimifeministi Maryan Abdulkarimkin julistaa olevansa MUSTA MUSLIMIFEMINISTI…
   – ja kun tiedämme islamin suhtautumiseen naiseenkin ja tasa-arvoon…

 3. Nyt vaan kaikki joukolla kijoittamaan Uppdrag Granskning’iin ja pyytämään heitä tutkimaan miksi tällaista islamistista, epädemokraattista, epätasa-arvoista kalifaattijuhlaa vietetään veronmaksajien kustannuksella. Kuka rahoittaa, paljonko ja miksi? Mikä on tavoite? Ja ylipäätänsä: miksi tällaisia arvoja, jotka ovat täysin vastaan MEIDÄN yhteiskuntamme arvoja, saa toitottaa vapaasti?

  Täällä kaikki kontaktitiedot: https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/20110811153138_tipsa_uppdrag_granskning

  Sähköposti: granskning@svt.se

 4. Ruotsalaiset juhlii onnistunutta ”Rauhan Rekka” tapahtumaansa. Sivuilla lukee myös ”Kommer snart” joka lienee mainos seuraavan Rauhan Rekan tulosta?

  1. Rauhan Pekka on Pekka Puupää jota Musta Pekka käyttää hyväkseen ja- kun pääsee niskan päälle- vaikka syö suihinsa.

  2. Rauhan Rekka??! Kuulostaa kaistapäiseltä ajatukselta viimeaikaisten tapahtumien kontekstissä. Hulluja ovat, jos tuollaisia puuhailevat.

 5. Seuraava muslimi Tukholmassa vain odottaa tilaisuuttaan päästä rauhan uskonnon edustajana
  murharekan puikkoihin.

 6. islam is nothing more than a dirty sick old men’s club, their sexual urges come first be it children or animals, they fight to protect islam not because it is a religion but because it gives them a freeloading life of debauchery.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.