Mainokset

Rhc:ssä joukkopako Suomesta? Vaiko joukkopsykoosi?

Refugees Hospitality Clubissa mennään korkealla ja kovaa. Marjaana Toiviaisen ilmoituksen myötä moni muukin haluaa muuttaa pois Suomesta. RHC:läiset avartavat miten k a i k k i muut maailman maat ovat nyt vaan n i i n paljon monikulttuurisempia kuin Suomi. Joku todistaa jopa Equadorin olevan rasismista vapaa.

Nimet on sensuroitu, sillä mielenterveyspotilaille ei oikeasti tulisi nauraa.

IMG_20170421_074631

img_20170421_074800

IMG_20170421_074912

IMG_20170421_074943

IMG_20170421_075027

IMG_20170421_075213

 

Mainokset

33 Comments on Rhc:ssä joukkopako Suomesta? Vaiko joukkopsykoosi?

 1. Harri kekäläinen // 21/04/2017 08:40 // Vastaus

  Helvetin hyvä. Häipyisivät kaikki parasiitiy

  Tykkää

 2. Itsekin olen paljon matkustellut ja asunut mm. muslimimaassa. Valkoihoisena miehenä olen kohdannut rasismia joka maassa, tosin pyrinkin aina liikkumaan turistialueiden ulkopuolella.
  Todennäköisesti suomalainen nainen ei ulkomailla kohtaa rasismia niin helposti, koska paikalliset miehet yrittävät päästä hameen alle ja ulkomailla naisten asema on monesti heikompi, jolloin he harvoin mitään julkisesti kommentoivat.

  Olisi mielenkiintoista, jos Ukrainasta ja Filippiineiltä tulisi Suomeen kymmeniä tuhansia 18-30 vuotiaita naisia hakemaan turvaa. Luulenpa että RHC:n keskusteluissa olisi eri sävy.

  Suomessa ”rasismi” on enemmin kritiikkiä vapaamatkustajia kohtaan. Ei töitä ja yhteiskuntaa rakentavia ulkomaalaisia täällä vihata, vaikka veisivät naisetkin. 😁
  Sosiaalituilla eläviä meillä riittää jo omissakin, systeemiä pitää muuttaa niin että terveet työhön kykenevät miehet ja naiset on saatava töihin. Mutta helpommin sanottu kuin tehty.

  Södertäljen ja Tukholman huonomaineisissa lähiöissä asuneena sanoisin, että tervemenoa RHC:n porukka sinne kokeilemaan elämää ja rasismia. Halipusit kaikille. 💕

  Tykkää

 3. Suomi Finland // 21/04/2017 09:18 // Vastaus

  Jos ajatellaan Keski- ja Etelä-Euroopan historiaa, pidän tällaisia ajatuksia: ”Sain sen käsityksen, että vaikka Italiaan on vuosien varrella tullut valtavat määrät pakolaisia, Suomessa nyt esiintyvä vihapuhe ei mitenkään olisi siellä mahdollista. Miksiköhän, jäin ihmettelemään.” hieman vaaleanpunaisten lasien läpi katselluilta.

  Kyllä asia vaan on niin, että siellä, missä on runsaasti vierasperäistä väkivaltaa ja sosiaalipummailua, niin kyllä paikalliset sellaista touhua katselevat kaikella muulla paitsi hyvällä.

  Jos kyse on väliaikaisesta avusta, niin se kyllä on vielä siedettävää, jos ainoa uhraus on on työ ja jonkun verran rahaa, mutta sitten kun alkaa väki rötöstelemään ja pesiytymään, niin kyllä sellaiseen menee hermot.

  Tykkää

 4. Hartsa Eestistä // 21/04/2017 09:33 // Vastaus

  Ecuador alkoi kiinnostamaan, se kun on NIIN monikulttuurinen ja kolme kertaa väestörikkaampi, kuin Suomi.
  Ecuador saa öljystä puolet vientituloistaan ja kolmanneksen verotuloistaan.
  Varsinkin sosiaaliturva kiinnosti, joka – kas kummaa, liittyykin kokonaan henkilön tekemään työhön ja palkkatuloista maksamaan sisäänmaksuun.
  Vähän kuin Suomessa yrittäjällä – mitään muuta ei ole saatavissa, kuin itse maksetut sitten joskus.

  ” As an expat it is unlikely that you will qualify for any of these benefits until you have been in the country for some time. If you are moving to Ecuador for work then you may be expected to contribute to the system, in which case your rights are the same as any other worker. ”

  Kannattaa lukea Wikistä, kuinka ihanaa sosiaalidemokratiaa maassa onkaan.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Ecuador

  Tykkää

 5. Juhani Koivunen // 21/04/2017 11:41 // Vastaus

  Toi viimeinen Rasmus copy/paste oli paras. Siis Equadorista. Kirjoittaja kertoo, että sinne yritetään saada ”kiinteistöpakolaisia”, mikä onkin hyvä nimitys näille valloittajille, kun ne saavuttuaan ohittaa paikalliset asunnottomat asuntojonoissa ja muutenkin saavat moninkertaisen huomion jopa yömajojen täyttämisessä, mihin kantaväestöä ei Helsingissä enää huolita muualle kuin siihen yhteen narkkaripesään, missä heidät rullataan nukkuessaan.

  Tykkää

 6. Nimetön // 21/04/2017 11:53 // Vastaus

  Lauma mädättäjiä yrittää vaihteeksi uhriutua???Eiiiiiii kai???Eihän nyt sentään???? – Hyi saatana tuota narsismin,tekopyhyyden ja typeryyden yhdistelmää.Oksettavaa.

  Tykkää

 7. Jussi Kankaristo // 21/04/2017 12:23 // Vastaus

  Linkin RHC-laisten kommentit eivät kuvasta heidän olematonta todellista hyvyyttään, vaan ne kuvastavat vain ihmisen omaa tarvetta (kuviteltuun) hyvyyteen.
  Hyvyys, todellinen hyvyys huomioi aina kokonaisuuden.

  Tykkää

  • Hartsa Eestistä // 21/04/2017 14:22 // Vastaus

   RHC-laiset ja papittarret ovat niin ROHKEITÄ, tosin toisilta pakko-otetuilla rahoilla. Ei he itse kannata edes itseään.

   Tykkää

 8. FINNJÄVEL // 21/04/2017 13:50 // Vastaus

  Tuossa kiteytyy noitten huurupäiden mielenterveys tyhjentävästi. Ei koskaan ollutkaan turvapaikanvalehtelijoiden puolustaminen/auttaminen kyseessä, eikä rasismin vastustaminen. Kyse on ainoastaan omasta egosta. ”Minä, minä ja minä. Minun mielestäni ja minä, minä ja lisää minää. Minä muutan nyt koska minä, minä ja minä. Minä olen teitä muita niin paljon parempi ihminen ja minä olen nyt loukkaantunut sekä kyllästynyt siihen että minua ei nosteta ansaitsemalleni jalustalle. Hävetkää te muut, MINÄ muutan sinne missä minua kunnioitetaan! Minä muutan muslimimaahan!” …öööööööö

  Muuttakaa ihmeessä, SUOMI ei teitä tarvitse yhtään mihinkään ikinä koskaan.

  Tykkää

 9. Jarppa // 21/04/2017 14:01 // Vastaus

  Otsikko kertookin jo kaiken, toivottavasti nämä joukkopsykoosiin joutuneet narsistit todellakin muuttavat johonkin mainitsemistaan ”rasistivapaista” maista. Tämä RHC:n pieni sisäpiirisakki on kuin runkkurinki. Henkinen onanointi on omanlainen lajinsa.
  En voi käsittää miten ihmiset voivat joutua ihan porukalla tuollaiseen mielentilaan, vaikka kuinka yritän niin ei mene jakeluun.

  Tykkää

 10. Tuossahan on ihan ratkaisun makua. Suvakki muuttaa Kalifaattiin ja saa monikulttuurinsa. ”Syyrialaiset” ”lapset” lähetetään Suomesta Ecuadoriin, kerran se niitä kovin haluaa. Maailma pelastuu.

  Tykkää

 11. RHC:llä ollaan tyhmiä ja tietämättömiä // 21/04/2017 15:39 // Vastaus

  RHC:läiset ovat kyllä todella naiiveja ja tietämättömiä ihmisiä…

  Keski-Euroopassa moni on tosi rasisti, esim. suomalaistakaan ei välttämättä hyväksytä perheeseen. Ovat melkoisen klaanitietoisia siinä mielessä. Hyvin konservatiivisia.

  Italia, Kreikka, Espanja – käyttävät hyvin julmasti hyväksi laittomia siirtolaisia ja eivät tarjoa juuri mitään sosiaaliturvaa; pakolaisetkin joutuvat jopa myymään itseään ruokansa eteen.

  Jos nuo seuraisivat edes somea, niin tietäisivät – että muualla puhe on pikemminkin vielä julmempaa ja kun se on usein jopa aitoakin.
  Suomessa moni messuaa kiukkupäissään pahemmin kuin mitä itse asiassa ajattelee…

  Tykkää

  • En oikeasti pysty käsittämään?! // 21/04/2017 15:49 // Vastaus

   Luin eilen hieman Rasmusta – niin kyllä se on aivan tajunnanräjäyttävää suorastaan se näiden ns. hyvien ihmisten naiivius ja hyväuskoisuus…
   – monet akateemisia aikuisia ihmisiä, mutta henkinen ikä ja näkemys maailmasta on suoraan sanottuna kuin jonkun 5-vuotiaan lapsen tasolla…

   Miten edes aikuiset ihmiset voivat ylipäätään elää niin pumpulissa koko ikänsä?!
   – miten ihmeessä nuo eivät havaitse ihmisen ja maailman raadollisuutta ja karuutta???

   Miten joku on voinut matkustellakin, mutta ei kuitenkaan ole tajunnut mistään mitään ympärillään???

   Kristittyjä haukutaan tyhmiksi ja naiiveiksi, mutta en ole varsinaisten uskovien keskuudesta havainnut noin tyhmää ja naiivia porukkaa, mitä tulee maallisiin asioihin ja reaalitodellisuuteen…
   – ja esim. Marjaanaa en siis laske uskovaksi kristityksi, koska ei sitä omien sanojensa mukaan ole…

   Tykkää

 12. Ei kun pakkaamaan // 21/04/2017 15:40 // Vastaus

  Onneksi Suomen rajat on auki ulospäin. Nyt nämä ihmispolot jotka pelkäävät asua Suomessa ja ahdistuvat kansan rasistisesta ajatusmaailmasta, voiva päästä pois. Juuri sinne missä ajatellaan samalla tavalla heidän kanssaan.

  Minä pistä 100e jokaisen lähtevän lipunhintaan. Mutta se lippu pitää olla laivaan ja sellaiseen laivaan joka maksaa veronsa Suomeen. Lentokoneen kustanuksia en kompensoi. Vastaavasti, jos lähtee autolla, niin annan 100e bensarahaa, mutta bensa pitää tankata Nesteen asemalta ja pitää allekirjoittaa paperi ettei tule ainakaan iiteen vuoteen Suomeen. Edes käymään.

  Tykkää

 13. Talvisodanhenki // 21/04/2017 15:58 // Vastaus

  Tätä ideaa pitää tukea täysillä!

  Tykkää

 14. Tutkimusprojekti ja koekaniinit? // 21/04/2017 16:33 // Vastaus

  Onkohan Marjaana Toiviaisen aloittama RCH ja jopa mielenosoitusleiri – itse asiassa osa hänen väitöskirjatutkimustaan?
  – kun googlatkaapa erilaiset tutkimustyönsä selosteetkin…

  Naisella on myös jotain tottelemattomuuskoulutustakin ja ties mitä…
  – ja ilmeisesti tutkimusotteensa ja teoreettisen näkemyksensä edellyttävät käytännön osallistumista…

  Ajatelkaa, jos kaikki tekemisensä on täysin ennalta suunniteltua?
  – kovin on ohjaileva, tunnepitoinen manipulatiivisuuteen ja jopa vihamielisyyteenkin asti ollut ihan RCH:n jäseniäkin kohtaan…

  Jonkun teologin ja näistä eri teorioista ja suuntauksista tietävän – pitäisi tutkia asiaa!

  Tykkää

  • Tutkimusprojekti ja koekaniinit? // 21/04/2017 16:39 // Vastaus

   Tuollakin mainitsee RHC:n:

   ”In addition to PhD student, I am also a lutheran pastor. To me questions regarding theological power structures and postcolonial criticism are not mere theory.

   They need to be implemented in the context where we work, study and live.

   For me Postcolonial Networks has been a valuable community in living out what I read about daily. To hear more about my motivation, go to: http://www.youtube.com/watch?v=-WURf1aS53I

   Other important networks of mine include Refugee Hospitality Club in Helsinki, Red Cross International, and Finland-Tanzania Association.”

   http://www.ctr.lu.se/en/person/MarjaanaToiviainen/

   Väitöskirjojahan rukataan usein ties montako vuotta – etenkin tuontyylisiä.

   Tuolla on joku Marjaanan YouTube -videokin, mutta en jaksa nyt ajatuksella katsoa tai muutenkaan tutkia…

   Tykkää

  • Tutkimusprojekti ja koekaniinit? // 21/04/2017 16:50 // Vastaus

   Marjaanahan edustaa ajatuksineen sellaisia teologisia suuntauksia, jotka ovat hyvin lähellä esim. intersektionaalista feminismia ja ylipäätään vihervasemmistolaista ajatusmaailmaa…

   Tuossa em. lähteessä mainitsee nämä:

   My research interests include:

   * Postcolonial Theologies & Postcolonial criticism
   * Interreligious dialogue
   * Theology of Religions
   * Intercultural Encounters
   * Identity, Gender, Ethnicity
   * Liberation Theologies
   * Indigenous Theologies
   * Communication theories

   Kuinkahan hyvin RCH:n väkikään on näistä Marjaanan taustoista?

   Tykkää

 15. Erikoinen käsitys suomalaisista... // 21/04/2017 17:09 // Vastaus

  Julkisuudesta tuttu seitsemän lapsen somaliyksinhuoltajaäiti, kaupunginvaltuutettu:

  ”Habiba Ali haastatteli Syyriaan lähteneiden taistelijoiden perheitä: ”Ihan suomalaisia lapsia he ovat”

  ”– Kukaan ei synny terroristiksi. Heidät ajetaan siihen, sanoo Syyrian sotaan lähteneiden perheitä haastatellut projektikoordinaattori Habiba Ali Kirkon Ulkomaanavun Reach Out –hankkeesta.”

  – He ovat ihan tavallisia äitejä, ihan tavallisia perheitä, joiden nuoret ovat sinne lähteneet. Se, etteivät he ole saaneet minkäänlaista apua on todella surullista, Habiba Ali huokaisee.

  – Lähtijöistä löytyy sekä Suomessa syntyneitä että Suomeen parivuotiaina tulleita, Suomessa kasvaneita. Mutta ihan suomalaisia lapsia he ovat, hän jatkaa.”

  ”Tukholman ja Pietarin iskut toivat terrorismin Suomen rajoille. Mikä saa ihmisen ajamaan rekan väkijoukkoon? Mitkä ovat terrorismin juuret? Miten Syyrian sodan ratkaiseminen vaikuttaisi terrorismin hillitsemiseen? A-teema: Terrorismin uhka Yle TV1 27.4. klo 21.05 alkaen. #ateema”

  http://yle.fi/uutiset/3-9574869

  Habiban mielestä mikään ei ole koskaan muslimiyhteisön tai muslimiyksilöiden oma syy – tai johdu islamin uskonnosta…

  Joku ohjelmakin on tuosta näimmä siis tulossa 27.4.

  Tykkää

 16. Tumppi // 21/04/2017 17:34 // Vastaus

  Miksi ne haluaa Ecuadoriin syyrialaisia lapsia? eikö parikymppiset jihadistit tai moniosaajat afrikasta kelpaa.. todella valikoivaa profilointia, Ecuador taitaa olla rasistinen maa

  Tykkää

 17. Tiinan twiitti päässyt Maikkarin uutiseen! // 21/04/2017 20:01 // Vastaus

  Ei kai Tiina ole loikannut kokkareihin?! – no kokkarien ideologisen somekeskustelun ytimeen ainakin pääsi… 😉 :

  ”Stubbin ”pakolaispapille” antamasta tuesta suivaantunutta palautetta – tviitistä törkyvyöry”

  http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/kokoomuslaiset-suivaantuivat-stubbin-pakolaispapille-antamasta-tuesta-tviitista-torkyvyory/6399382

  Tykkää

 18. KalleK // 21/04/2017 20:04 // Vastaus

  Rhc porukan mielestä Suomessa on liikaa rasisteja. Vastapuolen mukaan Suomessa on taas liikaa suvakkeja.
  Olisiko kuitenkin niin, että suurin osa Suomen kansasta on järkevää porukkaa ja vastustaa turvapaikkaturismia.

  Tykkää

 19. Peli poikki // 21/04/2017 20:52 // Vastaus

  Sulttaanikin suree Marjaanaa:

  http://suldaan.fi/2017/04/20/rasismi-ei-saa-voittaa/

  Tykkää

 20. Nimetön // 21/04/2017 21:18 // Vastaus

  Miksi tuo porukka ei tajua, että suomalaisten vastustus johtuu siitä, että täällä palkat kustannuksiin nähden ovat sen verran pieniä, että tavallisilla ihmisillä elintaso ei päätä huimaa.
  Kansalaiset ovat kyllästyneet itse jatkuvaan pihistämiseen ja leikkauksiin, vaikka aina puhutaan hyvinvointivaltiosta.
  Mikäli täällä olisi elintaso ollut aina Ruotsin luokkaa, ehkä ei oltaisi niin paljon maahantunkeutumista vastaan, OIKEAA MAAHANMUUTTOAHAN ei vastustetakaan.
  Oikea maahanmuutto tapahtuu siten, että tullaan työtä hakemaan ja haetaan asunto, sekä aletaan maksaa veroja tänne.
  Tunkeutumalla tapahtunut tuleminen on toinen juttu,koska massoittain työpaikkoja tai asuntoja ei ole.

  Tykkää

 21. Annastiina // 21/04/2017 22:13 // Vastaus

  Minätyttö olenkin harkinnut muuttoa Prahaan. Kyllä on ilo kuljeskella kun ei kuulu mahotonta molotusta joka puolelta ja ihimiset n ystävällisiä. En kyllä ole siellä muita ulukomaalaisia nähäny ku turisteja. En ny kuitenkaan viitti tätäSuomea jättää ku täällä täytyy tehä töitä sen etteen että päättäjät tajuaa että ollaan ihan väärällä tiellä haittamaahanmuuton suhteen.

  Tykkää

 22. Kreikassa ei kai sitten vihapuhuta - mutta... // 21/04/2017 22:51 // Vastaus

  …miten muuten hoitavat pakolaisasiat, siitä voi olla montaa mieltä… :

  ”Raportti: Pakolaislapsia raiskataan ja pakotetaan prostituutioon Kreikassa – nuorin uhri vain 4-vuotias”

  ”Harvardin yliopiston tekemän tuoreen selvityksen mukaan olot Kreikan pakolaisleireillä ovat kauhistuttavat.

  – Kuulimme tapauksesta, jossa 4-vuotias tyttö oli raiskattu, pakolaisleirillä työskentelevä psykologi kertoi Harvardin tutkijoille.

  Raiskausten ja prostituutioon pakottamisen uhrit eivät voi paeta mihinkään, koska he asuvat samoilla pakolaisleireillä kuin heidän hyväksikäyttäjänsäkin. Moni ei myöskään uskalla ilmoittaa rikoksista poliisille. Tämä johtaa osaltaan myös yhä pahenevaan koston kierteeseen.

  Eräällä kreikkalaisella pakolaisleirillä yksi pakolaisista oli mennyt naimisiin alaikäisen tytön kanssa ja sen jälkeen raiskannut toisen pienen tytön. Tämän seurauksena muut pakolaiset olivat piesseet miehen pahasti.

  Avustustyöntekijät ovat raportoineet pakolaisleireillä toimivista rikollisjengeistä, jotka terrorisoivat ihmisiä.

  Harvardin yliopiston raportin mukaan lapsilla ei käytännössä ole pakolaisleireillä yhtään mitään suojaa rikollisia vastaan.”

  Toisten pakolaisten lisäksi myös Kreikassa ja Italiassa toimivat ihmissalakuljettajat raiskaavat pakolaisia ja pakottavat näitä prostituoiduiksi”

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201704212200107476_ul.shtml

  Suomihan tuo lähinnä nuoria muslimimiehiä EU:n siirtokiintiöidenkin kautta – ja esim. niitä eritrealaisia nuoria miehiäkin on tuota jo ties kuinka monta sataa…
  – miksi ei tuoda riskiasemassa olevia lapsia ja naisia? – tai no kai siellä on suvakkeja valitsemassa…

  Tykkää

  • SheepFukka // 22/04/2017 02:46 // Vastaus

   Ihan normaalia muslimielämää tuo on, ainoa ero että Kreikassa asuvat teltoissa. Euroopassa asuvat yksityisasunnoissa, sama meininki jatkuu. Se on kuulkaas niin että muslimies tykkää panee ja muslinainen/lapsi ei ole minkään arvoinen.

   Tykkää

 23. On todella outo otus tämä ”pastori Toiviainen”, linkin tekstistä löytyy aivan eri kuva Tansanian tilanteesta, mitä Toiviainen antaa ymmärtää…

  http://beta.oikeamedia.com/o1-15403

  Tykkää

 24. ”… surmaavat romaaneja.”

  Pitääkin hälyttää paikalle unkarilaiset romaanin tappo partiot. Hyllyssä on nii-in monta mocuromaania, täyttä kuraa, masokismia lukea. Näin ei tartteis konmarittaa. Asetta ei ole, joten en voi ampua. Ehkä puukotus tois edes jonkinlaista kirjallista tyydytystä ja ilomieltä sekä katharsiksen.

  Ja että oikein Turkissa on ystäviä… Varmaan seisoo jonossa odottamassa ne ystävät…

  Tykkää

  • Ähläm // 24/04/2017 23:10 // Vastaus

   Lähtisivät pois vain kaikki RHC:n idiootit, vaikka Somaliaan. Saitko Leso bannit Hommalta vai miksi katosit sieltä?

   Tykkää

 25. Joe Langley // 02/05/2017 00:37 // Vastaus

  Kukaan Suomalainen ei tule niitä paskoja ikävöimään. Matuloisilla on tietysti vähemmän vapaaehtoisia nussittavia.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: