Ruotsiin halutaan maahanmuutto- ja monikulttuurisuusmuseo

13

7eab081a-9588-484c-9689-85f1ce996604

 

Muuat malmölaiset huippupolitiikot ovat kirjoittaneet julkisen mielipidekirjoituksen, joka julkaistiin Svenska Dagbladetissa. Allekirjoittaneet vaativat, että Ruotsiin on perustettava maahanmuutto- ja monikulttuurisuusmuseo.

Lausuma on jätetty myös Ruotsin kulttuuriministeri Alice Bah Kuhnkelle. Tekstin mukaan uusi maahanmuuttomuseo eli monikulttuurisuusmuseo peilaisi erinomaisesti Ruotsin monitaustaista yhteiskuntaa, jonka arvot syvenivät terrori-iskun myötä.

Mitähän jännää maahanmuutto- eli monikulttuurisuusmuseossa kerrotaan?

Että maahan tuli kymmeniä tuhansia aikuisia turvapaikanhakijamiehiä, jotka esittivät olevansa lapsia, että Ruotsin raiskaustilastot ovat maailman kauheimpien joukossa, että maahanmuuttajalähiöissä ammuskelu on arkipäivää, että poliiseja ja pelastuslaitosta kivitetään näissä ghetoissa, että 80 % sotapakolaisista ei mene töihin vaan elävät ilmaista elämää, että sotapakolaisten lapset osaavat hädintuskin lukea ja kirjoittaa yläasteen jälkeen, että näillä sotalapsilla on aivan avuton yleistieto maailman asioista, että sotaa ja vainoa paenneet muslimit pitävät ruotsalaisia miehiä lampaina ja naisia huorina, tai että kymmenillä ja kymmenillä alueilla on no-go-zoneja, jonne poliisi ei uskalla ihan suinpäin mennä.

Kerrotaanko museossa miten Örebro on isiksen Pohjoismainen päämaja, tai että moskeijoissa julistetaan kalifaattia ja shariaa, tai että monissa moskeijoissa vierailee oikeita terroristeja, tai että näissä moskeijoissa värvätään isikseen ja tappouhkaillaan tolkullisia muslimeja, jotka kertovat mitä moskeijoissa puuhataan.

Veronmaksaja on joutunut rahoittamaan monikulttuurisuutta ja nyt hänen lompakkoa avataan monikulttuurisuuden ylistykselle.

 

Advertisements

22 thoughts on “Ruotsiin halutaan maahanmuutto- ja monikulttuurisuusmuseo

  1. Eihän sellaista tarvitse perustaa tai avata Ruotsiin, se on siellä jo. Koko maa on muuttunut yhdeksi valtavaksi maahanmuutto- ja monikulttuurisuusmuseoksi, jossa on käyty ulkomaita myöten kauhistelemassa mitä kontrolloimaton maahantunkeutuminen väkivaltaisista kehitysmaakulttuureista saa aikaan.

   Eri maissa tästä museosta on tehty eri johtopäätöksiä. Asiantilan mielettömyyteen on kiinnittänyt huomiota julkisesti jopa maailman vaikutusvaltaisin ihminen, eli POTUS Donald J. Trump. Hänen lausuntonsa on pyritty kiistämään hirvittävällä raivolla mm. Suomessa, jonka poliittinen, hallinnollinen ja mediaeliitti seuraa aitiopaikalta maansatuhoamismuseo Ruotsia ja silti ajaa hampat irvessä samaa Suomeenkin.

 1. Onkohan siellä myös en finne igen finnjävel -osasto?
  Suomalaiset kuitenkin esitetään juoppoina puukkojunkkareina, joiden kynsistä uudet tulijat pelastivat ruotsalaiset – ja nyt Ruotsi on sitten oikea monikulttuurisen onnen tyyssija 🙂

  Entä tuleeko sinne osasto myös maailman ensimmäiselle rotubiologiselle instituutille, joka perustettiin aikoinaan Uppsalaan…
  – ja jonka johdosta suomalaiset ja saamelaiset rasisteerattiin alempirotuisiksi ja joutuivatpa jotkut jopa pakkosterilisointien uhreiksikin…

  Ruotsi on aina ollut niin tekopyhä maa – hymyillyt kauniisti, mutta kaapit ovat täynnä luurankoja…
  – ja jos se ei olisi naapurissamme, eikä siellä asuisi niin paljon suomalaistaustaisia – olisin jopa hiukan vahingoniloinenkin Ruotsin nykytilan puolesta – ja etenkin kun ovat saaneet sitä, mitä ovat itse tilanneet…

  Ruotsi luulee olevansa uusi USA/Kanada/Australia – mutta mikä onkaan lopputulos vaikkapa alta sadankin vuoden päästä…
  – etteivät vain kantaruotsalaiset olisi itse intiaanien asemassa – tai jopa pahemmassa; dhimmiorjina kalifaatissa…

  1. Ruotsalaiset melkoisella varmuudella orjina kalifaatissa jonka nimi ehkä on Ruotsi,voi olla että nimikin muutetaan enemmän islamille sopivaksi.

   Ja tämä kaikki johtuu ruotsalaisten ääliöpolitikkojen rikoksesta omaa kansaansa kohtaan ,heidän avattua maansa rajat oman maan tuhoaville kehitysmaalaisille.

 2. Tätä hulluutta voisi verrata siihen, että talon emäntä ripustaa uusia verhoja olohuoneessa, kun samaan aikaan keittiössä on alkanut liedeltä leviämään tulipalo. Edes runsas savu ei keskeytä tämän emännän touhuja, ne verhot nyt ovat se tärkein juttu.

 3. Installaatio! Poltettuja Volvoja, sekä Saabeja parkkipaikka täyteen ja sisälle aulaan lommoille kivitetty ameriikan auto.

  Kuvakollaasit: Toisessa on pelkästään muslimimatuja ja toisessa raiskattuja ruotsalaisia naisia (lupa pitää toki olla).

  3D-virtuaalihiippailu viikinkien ajalta Kalifaattihetkeen asti.

  Pihaan Näsinneulan korkuinen minareetti, josta luukutetaan sitä ulinaa täysillä kellon ympäri (myös yöllä).

  Napalmia, kyynelkaasua ja konekivääritulitusta samalla, kun ryömitään piikkilankojen keskellä. Melkein aito Isis-leiri. Testi: Kuinka Daesh-poika olet, pommivyö, vaiko sapeli? Koraanista voidaan tehdä pistokoe aivan yllättäen.

  Kivitys-simulaattori. Tajun (ei Tajukankaan) mentyä siirryt planetaarioon, jossa koet Helvetin itkun ja hammastenkireyden ennennäkemättömällä tavalla!

  Ongintaa sermin takaa ollut joskus lapsena. Ihan lällyä. Heitetään käsikranaattia ikkuna-aukkoon ja katsotaan, millainen yllätyslahja tulee.

  Matulotto: Tässä leikkimielisessä kilvoittelussa sinulle arvotaan palkkio, jonka saat joukkoraiskauksesta, tahi lapsesi murhaamisesta. (Kaikki saavat sen 16 000 euroiksi muutettuna leikkirahaa.)

  Palataan tuohon ekaan teemaan. Meillä on tulityökurssilla joku tyhmä grilli, joka pitää asiantuntijan ohjeilla ”sammuttaa” sammutuspeitteellä. Ruotsin museossa voisi olla ”tulityökurssi”, jossa opetellaan, kuinka estetään palomiesten toiminta mahdollisimman tehokkaasti. Auton ja asunnon räjähdysmäisesti etenevään paloon annettaisiin vinkkejä. Myös murhapoltto – kuinka ihminen palaa soihtuna – olisi yksi osa-alue. Lopputentin jälkeen saat jonkin ”himopolttajan käsikirjan” mukaasi ja askin tulitikkuja.

  Huvipuistohan tuosta lähinnä tuli, mutta Särkänniemessäkin on taidemuseo, joten? Suomeen samanlainen! Löytyykö rahoittajia? Bahrain maksaa, minä en.

 4. Monikulttuurisuusmuseoon voisi tuoda myös rekkoja ja pommeille pitäisi myös olla oma osasto.

  Pariisissa taas vaihteeksi Allahu akbar huudettu.

  Eurooppa hukkuu rikkauteen.

 5. Mitä suotta uusia museosysteemejä virittelemään. Malmön tuloväylille uusi tiekyltti riittää hyvin:

  ”Malmö: Dynaaminen, elävä ja värisevä monikulttuurisuusmuseo – vapaa pääsy”

  (Pienellä tekstillä alareunaan: Enter at your own risk)

  1. Rosengård, Rinkeby, Tensta, Husby ms.

   Eikös ne ole jo valmiita monikulttuurisuuden ULKOILMAMUSEOITA?

 6. Huikee idis! Jos saa ehdottaa, niin kun monien monumettien edustalla palaa ikuinen tuli, niin tähän sen voisi veistää vaikka Volvon muotoiseksi. Ja pihamateriaaliksi ainoa oikea on tietysti kivetys. Museon tienoilta voisi vetää myös kevyen liikenteen väylän, jonka varrelle maisemoitaisiin pusikoita, kivenmurikoita, monttuja sun muita näkösuojia.

 7. Ilmainen idea: erityinen huoneisto museoon, seinille kootaan kuvia uusruotsalaisten tekemistä terroriteoista. Laajeneva näyttely, tilat loppuvat ennen pitkää.

 8. Näiden hyyssäriääliöhörhöjen vastapainoksi Ruotista löytyy yksiittäistapaus, täyspäinen toimittaja. Hänelle museo?

 9. Nerokasta.Pelkästään vääräuskoisten oikeaoppisen halal päänleikkaamisen historiasta saa varmasti jo eremitaasin verran materiaalia.Odotan innolla.Museossa luonnollisesti jatkuvia ihanan jännittäviä teemaviikkoja kuten:
  ”Aisha 9v ja kuinka pyyhkiä oikeaoppisesti runkkaustahrat pyhämekosta rukousta varten – ennen ja nyt,onko puhdistusaineen käyttö sharialain mukaista vai vain rasismia?
  ”Oikeaoppisesti tempperoidun kamelin virtsan tarjoiluehdotukset lääkkeeksi kulttuurisidonnaisin elementein 600-luvulta nykypäivään”
  ”Mufa khathat – rajattoman rakkauden ihanuus,oliko Mohammed siis ensimmäinen hippi?”

 10. Ja koska tämä kuormuriterroristi oli ensimmäinen joka onnistui hyökkäyksessään pitää hänen saada museoon oma huone jossa hänen tapahtumapäivänä käyttämänsä vaatetus esitellään sukkia ja kalsareitä myöten. Nauhalta kuuluu huuto ”Se olin minä, se olin minä!”, taustaäänenä auton rätinää ja kitinää ja allahuakbaria. Museon kahvilan nimi on Allahs Snackbar.

  1. ”Tämän artikkelin otsikkokuva(2 matumiestä) miltei karkotti minut. Ehkä olen nuiva 🙂 ”
   Sama juttu. Pitkään mietin viitsinkö avata linkkiä. Ajattelin jopa pysyä poissa pt-mediasta kunnes kuva on valunut pois. Taidan olla nuivaakin nuivempi 😀

   1. Ja tämä kuva missä on tuo partamies tuon vaaleanpunaisen sauvan kanssa oli mielestäni kaikkein progressiivisin kuva siitä aiemmasta artikkelista. 🙂

    …mutta, kyllä koville ottaa katsoa tuota kuvaa eli en ole vielä oppinut avarakatseiseksi.

 11. Mielenkiinnolla odotan. Tämä museo tulee ilmeisesti olemaan jonkinlainen imentymä unelmien, aivopesun ja mielensokeuden korrelaatiosta.
  Ruotsissa olisi paljon työsarkaa psykologien tutkimuksille.
  Mitenhän ruotsalaiset reagoisivat kuvaan jossa on poltettuja autoja, kivitetty ambulanssi ja raiskattu nainen. Kuvassa olisi myös maahanmuuttaja joka paheksuvasti heristelisi sormea kantaruotsalaiselle joka olisi kuvassa tehty syyllisen näköiseksi.

 12. ”Ruotsiin halutaan maahanmuutto- ja monikulttuurisuusmuseo”
  Itseasiassa tämä juttu oli heti ensilukemasta kokonaisuudessaan hauskan tyrmäävä. Paavo veti juuri oikeista naruista.

  Ja tämä kysymys
  ”Mitähän jännää maahanmuutto- eli monikulttuurisuusmuseossa kerrotaan?”
  ja siihen liitetty vastaus kertoo juuri sen mitä museossa ei tulla kertomaan. Sitä myöten selviää mistä tällaisen museon perustamisessa on kysymys.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.