Naisia raiskataan systemaattisesti Kreikan pakolaisleireillä

13

src.adapt.960.high.lesbos2_hp.1439136294256

 

Monet eurooppalaiset mediat ovat kirjoittaneet Kreikan pakolaisleirien kauhistuttavasta tilanteesta. Tilanteen kerrotaan Harvardin yliopiston teettämän selvityksen mukaan olevan katastrofaalinen. Nimittäin aikuiset sotaa ja vainoa paenneet miehet raiskaavat systemaattisesti leirin naispuolisia henkilöitä iästä riippumatta. Harvardin muuan psykologi kertoo, että nuorin raiskattu on 4-vuotias tyttölapsi.

Mm. brittiläisissä medioissa kerrotaan tapauksesta, jossa sotapakolainen oli mennyt avioon alaikäisen tytön kanssa ja sen jälkeen raiskannut toisen pienen tytön.

Systemaattisen raiskauksen lisäksi leireillä on rikollisjengejä, jotka terrorisoivat kaikin mahdollisin tavoin ihmisiä.

Tietojen mukaan Kreikassa pakolaisleireillä on yli 60 000 sotapakolaista mm. Syyriasta, Afganistanista, Pakistanista, Irakista ja muista Lähi-idän ja Afrikan maista. He yrittävät kaikin keinoin päästä jatkamaan matkaa edelleen mm. Suomeen veronmaksajien kustantaman ilmaisen ylläpidon piiriin.

Kannattaa taas miettiä haluammeko me tänne pohjoiseen todellakin näitä ihmisiä.

Advertisements

32 thoughts on “Naisia raiskataan systemaattisesti Kreikan pakolaisleireillä

 1. ”Nimittäin aikuiset sotaa ja vainoa paenneet miehet raiskaavat systemaattisesti leirin naispuolisia henkilöitä iästä riippumatta”
  Niin, ja nämä suvakkiMarjaanat itkevät sitten kun näitä raiskaajia yritetään palauttaa.

  1. Ja Suomeen tuodaan EU:n sisäisten siirtojenkin kautta lähinnä nuoria muslimimiehiä…

 2. Kun noita lukee, aina mieleen tulee viisun sanat ”maailma on tyly, se ei jätä jämääkään”. Hirveitä tapahtuu, mutta me emme sitä tee.

 3. Ja kun nämä raiskuritkin pääsevät Suomeen asti – niin suvakit palkitsevat heidät paapomisellaan, pil*ulla ja pullalla…

 4. Näitä miehiä Suomen suvakit haluavat sitten kouluihin ja päiväkoteihin – jopa au paireiksikin on ehdotettu…

 5. En tiedä mihin lajiin nämä kuuluvat,mutta ihmisiä nämä ei voi olla.
  Mietippä pikkaisen omalle kohalle,jo itse olisit paossa sotaa ja vainoa,niin seisoisiko silloin kulli kuin rautakanki ja kaikki mikä liikkuu pitäisi naida
  Ps.Kysympähän vaan???..

  1. Ei monetkaan olekaan oikeasti paossa – vaan silkkoja elintasoshoppareita ja seksituristeja!

 6. Missä muka ongelma? Monikultissa 4 vuotias on jo ihan täysin halal, joten? Pastorinna Toiviainen olisi omiaan tuolla, kerran iällä ei ole merkitystä. (Kyllä sillä pikkupojat vielä treenaa.)

 7. Tuota, missähän ne naiset on kun niitä ei riitä Suomeen asti?

  Toisalta, koko ongelmasta selvittäisiin sillä kun leiri tyhjennettäisiin siihen maahan mistä se tulikin. Eli avattaisiin raja ja marssitettaisiin väki takaisin koteihinsa jälleenrakennuksen voimavaroiksi. SIlloin mitään ”leiri-ongelmaa” ei olisi. Ja ihmiset eläisivät kuten ennenkin: Onnellisiina.

  Silloin ei myöskään kenenkään tarvisi raiskata ketään. Ja jengit, jotka siis nyt olisivat tulossa eurooppaan, hajoaisivat kun saisivat harjoittaa omaa uskontoaan kotimaassaan kaikessa rauhassa.

 8. Raiskaukset Kreikassa on helppo lopettaa:

  Otetaan Suomeen koko porukka.
  Kreikassa ei sitten raiskata enää, mutta sen sijaan ….

 9. Akuutti seksuaalinen tarve, nou hätä. Kertoo vaan maahantulossa. Kukkahtattutätit onanoi itsensä uneen.
  Ps onneksi on vaan poikia mulla ja ne ovat samanmielisiä.

 10. Tästä on jonkin verran aikaan niin voin kertoa. Oltiin maassa libanon. Naapureita olivat iiipot ja syyria.
  Havaiduttiin siihen, että jätkät juoksivat toisellla puolellla ristiin rastiin,shellettisihäly tuli samatien.
  Ei siinä mitään ollut. Nussivat aasia.anteeksi vaan, ghaban prukka miten tommonen jengi
  Kokoutetaan?

 11. Kaikki suvakit nyt äkkiä seuramatkalle Kreikkaan pakolaisleirille! Siellä saa rumat ja vanhatkin varmasti nussimis- ja paapomishalunsa tyydytettyä. Taudit pitää tosin hoitaa Kreikassa eikä tuoda niitä Pohjolaan…

  1. Toki kannattaisikin panostaa poliittisissa yhteyksissä ja esiintymisissä enemmän asialliseen sisältöön, sillä asia nimenomaan on vedonnut äänestäjiinkin…
   – sanan säilällä sivaltamisessakin kannattaa luottaa enemmän älyyn ja osaamiseen…

   En ole kyllä noita videoita vielä kunnolla katsonut – mutta noin jatkoakin ajatellen, siis esim. eduskuntaa…
   – nyt vain hakemaan ja rakentamaankin sitä omaa poliittista habitusta ja imagoa – ihan vaan toimivan työroolin löytämisenkin takia….

   1. Juneksessa toki ainesta liki kulttihahmoksi, osittain sellainen onkin ja jopa molemmin puolin ts. suvakkienkin mielestä – mutta siltikin pitää olla tarkkana, ettei se haittaa liikaa itse asiaa…

 12. Nyt pitäisi äkkiä suomalaisnaisten lähteä Kreikkaan lomamatkalle. Saamapuoli näköjään on varma, vaikka se naamapuoli olisikin norsun perän mallinen. 😀

 13. Naisten sukupuolielinten silpojaklinikka Amerikassa – rangaistukset onneksi kohdillaan…:

  ”Second Detroit Doctor Arrested for Female Genital Mutilation”

  Fakhruddin Attar owns the clinic where Dr. Jumana Nagarwala allegedly performed illegal surgeries on girls as young as six. Attar’s wife was also arrested.”

  Nagarwala and the Attar couple are believed to be the first people charged under the 1996 federal law that criminalizes FGM. Nagarwala is charged with female genital mutilation, transportation with intent to engage in criminal sexual activity, and making a false statement to a federal officer.

  She faces life in prison if she is found guilty on all counts.”

  http://www.thedailybeast.com/articles/2017/04/21/second-detroit-doctor-arrested-for-female-genital-mutilation.html?via=desktop&source=twitter

   1. Raiskaukset leireillä. Tehkööt leireillään mitä tekevät.

    Ainoa kiinnostava juttu on, että leirit helvettiin ja että miten niitä ei ole.
    Se kiinnostaa, että niitä ei OLE.

 14. Valkoihoinen keski-ikäinen läski patriarkaatin natsisikafasisti on syyllinen.Mikä meitä vaivaa että pakotamme pienokaiset tuollaisiin epätoivoisiin hätähuutoihin rasismia vastaan?Kylläpä taas hävettää olla Suomalainen.

  1. Tasan tarkalleen näin, pieni Marjaana kulta! Tunnen sisälmyksissäni niin viimeisen päälle juuri tuon saman tuskan, jonka olen sinulle tuottanut syntymällä valkoiseksi heteromieheksi! Voitko sinä pieni tyttörukka, rupinokka ruttana koskaan antaa minulle anteeksi Y-kromosomiani? Ellet, menen ja hirtän itseni kauppatorilla. Tulethan seuraamaan toimitusta? Jospa se voisi edes hieman helpottaa tuskaasi?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.