Dystopian sunnuntailive klo 18.00 Helena Erosen kera

13

Dystopian sunnuntailähetys klo 18.00. Vieraana Helena Eronen ja paikalla tietysti Jenni ja Tommi. Juomme viiniä emmekä pidättele…. suorat sanat vihdoinkin kaikesta ja kaikista.

Laittakaa samppanjat kylmään, kannustamme Marine Le Penin voittoon!

https://m.youtube.com/watch?v=S6Rtl6xTn4A

Advertisements

6 thoughts on “Dystopian sunnuntailive klo 18.00 Helena Erosen kera

 1. Yksi päivän sanoista on ”normalisaatio”, eli mikä on tavallista ja hyväksyttävää ja mikä ei: ”me emme saa normalisoida Trumpin rasismia!”

  Nykyinen minusta hyvinkin epänormaali suvaitsevaisuus- ja hyysäysajattelu on ”normalisoitu” pitkällisen ja suunnitelmallisen häpäisemisen, valehtelun ja pimittämisen avulla ja sen seurauksia on sitten maksettu mm. ihmishenkinä ympäri Eurooppaa ja muuta länsimaailmaa. Rahallisista kustannuksista puhumattakaan…

  Asia pitäisi kääntää nyt niin, että normaalia olisikin Suomen ja suomalaisten etujen ajaminen joka suhteessa, terveen itsekkäällä tavalla. Poliittisesti, kulttuurisesti, taloudellisesti ja sotilaallisen puolustuksen kannalta!

  Toivottavasti le Pen voittaa ja pääsee edes ensimmäiselle kierrokselle, se pelkästään aiheuttaisi seismisen paskakohtauksen kaikissa suvakeissa ja EU:n federalistifanaatikoissa!

 2. Marjaanan toiminnassa voi olla jotakin, miksi on syytä kritiikkiin ja arvosteluun, tuollaisen toiminnan mahdolliset seuraukset huomioiden. Ei Marjaanaa ole mielipiteiden vuoksi lynkattu. Sopiikin hieman ärähtää, jos ihmisten toiminnassa jokin mättää. Kaikenlaista toimintaa ei sentäs ole syytä hyväksyä edes tasa-arvon nimissä.

 3. Olen konservatiivi ja minun mielestä abortti on järkyttävää. En hyväksy myöskään tasaarvoista avioliittoa. Jenny on liberaali, joten ei siksi ymmärrä konservatiivien arvoja.

  1. Täh? Enhän mä ole edes paljastanut omaa kantaani aborttiin, kertonut vain Tomi Lahrenin joutumisesta kiusatuksi yhden väärän mielipiteen vuoksi.

   Mutta joo, voin kai kertoa, että en vastusta aborttia, mutta aborttilait voisivat olla tiukempia. Ei ole oikein käyttää aborttia ehkäisykeinona. Lisäksi jos abortti on laitonta, niin ei se estä aborttien tekemistä: naiset tekee niitä sitten itse vaarallisesti jollainen metallihenkarilla, ilmaantuu puoskareiden maanalaisia aborttiklinikoita jne.

   Ja ihan totta: olen liberaali. Olen myös arvokonservatiivi, eivätkä nämä poissulje toisiaan millään tavalla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.