Afgaaniperheen palautus – asuivat vuosia Venäjällä ennen Suomeen tuloa

13

Refugees Hospitality Clubissa ollaan pahoitetty mieltä erään afgaaniperheen takia, joka on poliisin toimesta kiinnotettu ja odoittaa palautusta kotimaahansa. Muuan Kansanuutisten toimittaja Anna-Maija Alarto kertoo, kuinka poliisi saapui hänen kotiinsa ja vei mennessään tuon afgaaniperheen.

”Yllättäen pihaan ajaa sininen pakettiauto ja oven takana on kaksi miestä. Selviää, että miehet ovat kotipaikkakuntani poliisipiirin ulkomaalaispoliisista ja ovat tulleet kyselemään ketä luonani on vierailulla. En kerro. Mielestäni poliisille ei kuulu kenen kanssa syön lounasta. Miehet vaativat päästä sisään. Pyydän heitä näyttämään kotietsintäluvan. Ilman sitä toivotan heille hyvää päivänjatkoa ja suljen oven.”

On selvää, että afgaaniperheen säilöönotto on ollut toimittajalle järkytys, onhan selvää, että perheestä on yritetty tehdä maskottia:

”Afgaaniperheen tavaroita on edelleen talossani. Heille laaditut vuoteet on siististi sijattu. Vuoteen vieressä on isot ja pienet sisätohvelit. Kylpyhuoneessa kaksi hammasharjaa, parranajokone, kampa. Pöydällä on perheen äidille erittäin tärkeä teepannu, jossa tee on viilentynyt.”

Koko jutun voi lukea täältä.

Jutun viimeisessä kappaleessa kerrotaankin sitten se kaikkein oleellisin.

”Afganistanista yli kymmenen vuotta sitten pakolaiseksi Pakistanin ja Venäjän kautta Suomeen lähtenyt perhe on toki vielä elossa.”

Perhe on siis asunut ensin Pakistanissa ja sen jälkeen Venäjällä. On selvää, että heillä on ollut asunto ja työ näissä maissa. Ilman perheen pään työtä he eivät olisi voineet selvitä vuosiakausia Venäjällä.

Tässäkin tapauksessa turvapaikkaa yritettiin käyttää hyväksi väärin perustein. Pakistanista tai Venäjältä ei tarvi hakea Suomesta turvapaikkaa varsinkin kun on elänyt vuosiakausia näissä maissa. Perhe yksinkertaisesti laittoi Suomi-loton vetämään, mutta he eivät vetäneet voittoarpaa. Ilmainen loppuelämän kestävä ylläpito vaihtui kotimaahan, jossa ylläpitoa ei ole tarjolla.

Advertisements

21 thoughts on “Afgaaniperheen palautus – asuivat vuosia Venäjällä ennen Suomeen tuloa

 1. PT oikeassa, nämä sosiaali piiat ovat itse yhteiskuntamme elättejä joilla on tarve hankkia lisärasitteita maallemme – nämä kiittävät ivanaurualla arabiaksi jota lapsenmieliset meidän elättämämme sosiaalitantat eivät edes tajua. Mutta miten tästä eteenpäin, ratkaisua ei vielä ole näkyvissä kun sohvalla vain istutaan ja odotetaan ihmetettä.

  1. Jalkautumista tarvitaan, ensialkuun riittää ilman ”työkaluja” näyttäytyminen mutta jos se ei riitä niin…💪

 2. Anna-Maija Alangolta voikin sitten jatkossa varmaan käydä perimässä rahaa jos tuntuu että tarvitsee johonkin?Hänhän kuitenkin katsoo että muiden pitää maksaa hänen lemmikeistään.Alkaa vähän tuntua että tosiaan nyt on annamaijojen aika ryhtyä maksamaan ihan itse niistä eikä oikeastaan kiinnosta haluavatko annamaijat maksaa.En muista että muiltakaan koskaan kysyttiin haluavatko he maksaa jokaisen annamaijojen paapoman loisen jotta annamaijoilla olisi kiva fiilis kun he on ninq hyvii ihmisii ja ninq suvaitsee ja parantaa maailman ja on ninq parempii kun ne muut eli ninq pahat rasistit.

 3. Toimittajalantulla on ainakin kyky satuilla, hurskastella ja heittäytyä tietämättömäksi. Säälipisteet kuitenkin afgaaniäidille, jonka kivulias juurihoito on vielä pahasti vaiheessa.

  1. Ai juurihoitokin? Suomalainen ei pääse hammaslääkäriin, mutta nämä kyllä pääsevät ja ihan ilmaiseksi…

   1. Joskushan uutisoitiin siitä, että varsin moni turvis jätti hammaslääkäriaikansa käyttämättä ilman peruutusta eli aikoja meni hukkaan aivan valtavasti…
    – ja ilmeisesti nimenomaan nuoret miehet…

    Tuli mieleen, että halusivatko suvakit geelitukkiensa suut kuntoon ennen suudelmien vaihtoa 😉

 4. Eihän se nyt niin voi olla,että vuosia muissa kun kotimaassaan asuneet voivat tehä nuin vaan päätöksen ,että ei kun Suomesta hakemaan turvapaikkaa.Tässä tapauksessa Venäjällä asunut pitkään tämä perhe.Venäjä on turvallinen maa,ei sieltä tarvitse lähteä muun kun sosiaaliturvan perään esim Suomeen.

 5. Ei hätää Anna-Maija! Nyt kipinkapin hakemaan passi + viisumi (jos sellaisia ei satu olemaan) niin pääset morjastamaan lemmikkejäsi riippumatta mihin maahan he seuravaksi menevät pummaa…ööh, siis ASUMAAN.

  -Matkat joudut valitettavasti maksamaan itse (riippuen tietysti lärvisi väristä…)

 6. Massatrafiikki sai kaiken maailmaiset onnenonkijat liikkeelle…

  Toki kovasti työtä ovat varmasti joutuneet tekemään esim. Venäjälläkin – mutta ei se ole mikään oikeutus tulla Suomeen elämään suomalaisten veronmaksajien kustantamalla sosiaaliturvalla…

  Afganistan kyllä itse asiassa saattaa hyötyä näistä palautettavista, koska moni on oleskellut kehittyneemmissä maissa – toivotaan, että näin käy!
  – heitä voisi Suomikin tukea voimakkaammin alkuun eli siis näitä palautettavia – ja jotta heistä päästään paremminkin eroonkin…

  MUTTA Suomen rajat olisi saatava kiinni, ulos Schengenistä siis!
  – ja muslimien rahtaaminen tänne kiintiöpakolaisinakin on lopetettava, sillä eivät he vaan integroidu, kuten on jo nähty.
  Kaikki tuki vaan pakolaisleireille ja esim. koulutukseen sekä tietysti seksuaalikasvatukseen ts. ehkäisyn lobbaamiseen. Ihmettelen, kun eivät voi edes sota-aikana rajoittaa lisääntymistään – siis edes nämä kehittyneemmät, kuten Irak.

 7. Suomi irti Schengen sopimuksesta, niin loppuu tämä jatkuva rikollisten ja parasiittien vyöry maahamme. Järjetön sopimus. Rajat kiinni.

 8. Mikäli Suomi seuraa Ruotsin jalanjäljissä, ehkä tässä joutuu itse joku kaunis päivä vielä hakemaan Venäjältä turvapaikkaa.

 9. Että näin… :

  ”Järjestölle yli 450 000 euron tuki ministeriöltä – sovelsi Suomessa islamin lakia”

  Muslimijärjestö kertoo tehneensä Suomessa omia päätöksiä avioeroista. Järjestön lakilautakuntaa johtaneella on tuomio lastensa pahoinpitelyistä.

  Sekä vuoden 2011 että vuoden 2012 vuosikertomuksissa kerrotaan, että lautakunnan tehtävänä on valita tuomaristoelin avioliitto- ja avioeroasioihin ja ”muiden islamilaiseen lakiin liittyvien asioiden hoitamiseksi”.

  – Lautakunta antoi päätöksiä ja lausuntoja yksittäisissä avioero- ja avioliittoasioissa, ja laati Suomessa asuvia muslimeita koskevia suosituksia, kerrottiin SINE:n molempien vuosien vuosikertomuksissa.

  Lautakunnan toimintaan kuului verkkosivujen mukaan muun muassa valvoa ja tukea lainopin koulutusta, selvittää muslimeita koskettavien asioiden ratkaisua ja pitää yhteyttä ”Alazharin, Mekan ja Euroopan fatwa-neuvostoihin ongelmien ratkaisemiseksi”.

  Keväällä 2013 SINE antoi pahoinpitelytuomion saaneen ja kolmen ja muun lautakunnan jäsenen nimissä lausunnon maa- ja metsätalousministeriölle eläinsuojelulain ja rikoslain muuttamisesta.”

  http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005182570.html

  1. ”Suomen islamilaisen neuvoston lainopillisen lautakunnan puheenjohtaja tuomittiin lastensa pahoinpitelystä”

   Yhdistyksen lainopillisen lautakunnan puheenjohtajaksi valittu mies tuomittiin vuonna 2011 Helsingin käräjäoikeudessa seitsemän lapsensa pahoinpitelyistä vuosina 2006–2009.

   Mies oli oikeuden mukaan pahoinpidellyt lyömällä alle kaksivuotiasta lastaan aiheuttaen tälle kipua.

   Kuutta hieman vanhempaa lastaan mies oli pahoinpidellyt toistuvasti muun muassa lyömällä heitä käsillään ja kepillä. Heistä vanhin oli tekojen alkaessa noin kymmenvuotias. Oikeuden mukaan isä aiheutti heille pahoinpitelyillään kipua ja mustelmia.

   Helsingin hovioikeudessa heinäkuussa 2013 rangaistukseksi tuli lasten pahoinpitelyistä ja yhdestä laittomasta uhkauksesta vuosi ja viisi kuukautta ehdotonta vankeutta. Hovioikeus hylkäsi miehen syytteet ex-vaimon pahoinpitelystä.

   Lasten huoltoa koskevan Helsingin hovioikeuden päätöksen asiakirjoissa kerrotaan, että tuomittu on arabian kielen ja Koraanin opettaja sekä saarnaaja. Ex-vaimo kertoi asiakirjojen mukaan, että mies vaati lapsilta Koraanin opiskelua ja tehosti pitämäänsä kuria ruumiillisin rangaistuksin.

   Suurmoskeijahanketta varten on perusteilla Oasis-säätiö, jonka nimissä Helsingille viime kesänä annetussa selvityksessä kerrotaan, että SINE on suurmoskeijahankkeen yhteistyökumppani.

   SINE:n 2012 vuosikertomuksen mukaan lainopillisessa lautakunnassa toimivat pahoinpitelytuomion saaneen miehen ohella yhdistyksen silloinen puheenjohtaja Anas Hajjar ja Abdessalam Jardi. Heidän molempien on määrä nousta suurmoskeijasäätiön hallitukseen.”

   http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005182571.html

    1. Piiri pieni pyörii… :

     ”Laakavuoren ala-asteen uskonnon opettajana Sami Ghribin seuraaja Idriss Ghannou on Ali Zerfan Facebook-ystävä. Kavereina ovat myös mm. Abdirahim Husu Hussein, Suldaan Said Ahmed, Rami Adham, Ibrahim Uronen (KRP:n tutkinnassa), Aladin Maher sekä Abdessalam ja Pia Jardi (suurmoskeijahanke).

     Neljän suomalaismuslimin rikosepäily terroristijärjestössä toiminnasta on parhaillaan syyteharkinnassa, Ibrahim Uronen on yksi tunnettu nimi tässä nelikossa, joiden syyllistyyttä ei ole tuomioistuin vielä tuominnut. Seuraavan jutun kuvassa kuitenkin Sami Ghribi.”

     MV

 10. Afganistanin lähellä on monia turvallisia muslimimaita, joissa aatemaailma ja tavat ovat tuttuja. Sossu ei tosin maksa yhtä avokätisesti, mutta olisi lähellä kotia. Suomeen tulon syy on selvä; raha.

 11. Potkaistiinko oikein 🙁 – rasistinen ja misogynistinen pahoinpitely tai syrjintä ainakin… :

  ”Maahanmuuttovastainen valitsijayhdistys potkaistiin ulos puolueiden ryhmäneuvotteluista Oulussa”

  Kolmosen mukaan yhteislista Asyl:ia edustava Junes Lokka vastusti puolueiden keskenään sopimaa luottamuspaikkojen jakomallia ja käyttäytyi neuvotteluissa sopimattomasti.

  – Voin vahvistaa, että kielenkäyttö oli semmoista, joka ei kuulu missään tapauksessa tämmöiseen kokoukseen. Ja se lopulta vaikutti siihen, että me jouduttiin keskeyttämään tämä kokous, Jukka Kolmonen sanoo.

  – Valtuustoryhmien neuvottelut jatkuvat nyt sillä tavalla, että tätä asianomaista henkilöä ja hänen ryhmäänsä ei tulla kutsumaan jatkoneuvotteluihin, vaan neuvottelut käydään puolueiden kesken.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9579133

  Asyl – on kyllä mahtava nimi 😉

 12. Siitä vaan suvakkitädit ja sedät kitisemään somessa ja lehdissä, niin nämä tapaukset saavat julkisuutta. Toivotaan että uutiset myös löytävät tiensä jokaisen tulevan turvapaikanvalehtelijan korviin. Siinä voi sitten afghaaniarabimuslimi turvallisessa maassa laukkuja pakatessaan miettiä sitä hyvinkin todennäköistä vaihtoehtoa että ellei ole valheet parasta A-luokkaa niin Suomesta lähetetäänkin alkuperäiseen kotimaahan jossa ei varmana ole kivaa ollenkaan. ROSVOSEKTORI odottaa! JA SE ON OIKEEEEIIINNN! Vähän ku pelaisi KIMBLEä ja just kun on pääsemässä livahtamaan ilmaiseen loiselämään niin perhana joku heittää rasisminoppaa niin että joudutaan takaisin kotipesään aloittamaan ihan nollasta.

 13. Asiaan löyhästi liittyeen, tänään meni pysyvästi boikottiin Vantaan Biltema Tikkurilan kupeessa. Ovat palkanneet kassaneidiksi parikymppisen supisuomalaisen naisen joka ilmeisesti halveksuu kotimaansa sivistystä, tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia niin kovasti että on päättänyt verhota päänsä ja osan kasvoistansa jonkun sortin ählämirätteihin ja huiveihin. Kyllä vapaassa ja turvallisessa maassa asuminen taitaa olla kauheaa kun tuollaista katkeruutta aiheuttaa yksinkertaisimmissa ihmisissä.

  1. Biltema on muutenkin boikotoitavien PITKÄLLÄ listalla (swedupetterien omistuksessa, viimeisimmässä kuvastossa rotupropagandaa kansikuvassa jne..)

   MOTONET on Suomalainen perheyritys jonka taustat vaikuttaisi suhteellisen siedettävältä, KÄRKKÄINEN tietysti paras vaihtoehto jos kyseinen liike paikkakunnalta löytyy…

   Jotain kattavaa listaa mädättäjistä pitäisi alkaa keräämään että boikotointiin saataisiin lisää tehoa, ainakin itse olen valmis maksamaan extraa tuotteista/palveluista jos tiedän että rahat menevät kansallismielisille tahoille.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.