Järvan busseihin tupla poliisimiehitys lipuntarkastajien tueksi

13
Busslink_6648_Kista_centrum_20100726
Bussi 179 välillä Kista-Rinkeby-Tensta on ”kehitysmaalinja”.

 

Järvan alueella on laitettu pystyyn uusi turvallisuutta lisäävä kamppanja, jossa poliisit ovat lähteneet mukaan isoilla joukoilla julkisten kulkuvälineiden lipuntarkastajien matkaan. Alueen busseissa ja metrossa tapahtuu systemaattista pummilla matkustamista ja bussinkuljettajat ja metron lippuvahdit eivät uskalla puuttua asiaan.

Arriva-yhtiö, joka hoitaa Tukholman paikallisliikenteen lipunmyynnin ja matkalippujen tarkastuksen saa nyt siis Järvan alueen busseihin pariksi päiväksi poliiseja, jotka vahtivat lipuntarkastajien turvallisuutta.

Monet maksavat asiakkaat ovat valittaneet Arrivaan siitä, että busseihin nousee isoja nuorisojoukkoja, jotka vähät välittävät lipuista. Toisaalta lipuntarkastajien työ on hengenvaarallista varsinkin Kista-Rinkeby-Tensta välisillä linjoilla.

Kistan poliisi Frida Nordlöf on topakkana:

– On tärkeää osoittaa, että jos ei toimi oikein, siitä tulee seuraamuksia.

Advertisements

32 thoughts on “Järvan busseihin tupla poliisimiehitys lipuntarkastajien tueksi

 1. Kansainkodissa on selkeästi laitettu asiat tärkeysjärjestykseen -tähän loppuu maan islamisoituminen kertaheitolla! 😂

  1. Kyllä se nyt vain olis ruotsalaisten viisainta alkaa myöntään pikkuhiljaa,että mitään he ei voi muslimi ussruotsalaisilleen.
   Ne maksavat lippunsa jos haluavat ja henki on vaarassa lipuntarkastajilla jos kovin alkavat niiltä lippuja tivaamaan busseissa ja
   muissa kulkuvälineissä.

   1. Tekniikka tulee tuota pikaa avuksi? Bussi ajaa automaattisesti ja lipuntarkastaja on terminaattori…

    Oikea #unelmayhteiskunta selkeästi.

 2. En tiedä miten Ruotsin työllistämislaki menee mutta suomessa paikalline kalpeanaama pakotetaan tukien menettämisen uhalla lipuntarkastajaksi somppujen miehittämälle alueelle 😀

  1. Joo siinäpähän tarkastelet lippuja sonppu laumalta….Suomi KP pitäis olla vähimmäistyövaruste

   1. Kyllä se nyt vain olis ruotsalaisten viisainta alkaa myöntään pikkuhiljaa,että mitään he ei voi muslimi ussruotsalaisilleen.
    Ne maksavat lippunsa jos haluavat ja henki on vaarassa lipuntarkastajilla jos kovin alkavat niiltä lippuja tivaamaan busseissa ja
    muissa kulkuvälineissä.

    1. Juuri näin. Ja eikös se takakireä rasisti-Svensson joutaisi oikeastaan kävelemään häiritsemästä narinallaan oikeauskoisten matkustelua.

 3. Haittamatut työllistävät koko kansan niin henkisesti kuin ruumiillisestikin 24/7. Yhtään päivää ei mene niin ettei jotakin paskaa tapahdu ja sitä jouduta suurella kustannuksella setvimään. Järvän alue on todellinen kaatopaikka ja huumepesäke missä huumediileri tienaa yhdessä päivässä sen minkä köyhä eläkeläinen saa puolessa vuodessa eläkettä.

  1. Toiviaisen pitäisi mennä Ruotsiin saarnaamaan, kuinka ruotsalaiset ovat niin hirvittävän ennakkoluuloisia rasisteja – ja kuinka Ruotsista on tulossa POLIISIVALTIO!!!

   Miksi vihervasurit eivät jo Ruotsissa karju poliisivaltiota vastaan?!

   1. Tuo ei ole minun Ruotsini – Ruotsissahan pitää luottaa kaikkiin ja kaikkeen täysin sokeasti…

 4. Kyllä taas vapaa liikkuvuus vaarantuu. Ja mikä kumman kunnon vapaamatkustaja se sellainen on, joka lipun ostaa

  1. Oot täysin oikeassa. Lipun ostaminen sotii vapaa liikkuvuutta vastaan. Eihän taivaan lintusetkaan mitään lippuja osta tai passia näytä kun tulevat talvehtimasta Afrikasta.

 5. Parasta olisi tehdä kriittisimmät linjat maksuttomiksi. Sillä poistuisi myös kuljettajan ryöstämisen riski. Göteborgissa ei voi bussi- tai ratikkamatkaa maksaa enää rahalla. Svenskit voivat kulkea tarvitsemansa matkat taksilla tai omilla autoillaan, jos niitä ei ole vielä poltettu.
  Ruotsalaiset ovat menettäneet oman maansa hallinnan.

 6. Jotenkin yhtä naurettavaa touhua kuin se että ryöstetyn siwan aulassa patsastelee pari viikkoa tuimalta näyttävä vartija. Sitten kun vartsu tai poliisit ovat häipyneet kuluu muutama päivä ja meininki on ennallaan eikä ne rosvot tietenkään silloin iske kun on valvojat paikalla.

 7. Kaapujen käyttäjät rahoittakoot itse elämäntyylinsä sitten! sanoo:

  Oletteko huomanneet, että huivikeskustelu on taas yltynyt mm. Pressiklubin takia somessa, muslimien ja suvakkien kesken?

   1. Kaapujen käyttäjät rahoittakoot itse elämäntyylinsä sitten! sanoo:

    Muslimihuivien kohdalla pitäisi kuitenkin huomioida se, miten ne vaikuttavat muihin ihmisiin ja koko yhteiskuntaan!
    Jokainen huivien käyttäjä kuitenkin ylläpitää normatiivista painetta käyttää huivia noin muslimiyhteisön näkökulmasta. Samaten kuin huivi ja kaapu helposti estää työnteon, jolloin musliminainen vapautuu vastuustaan osallistua yhteiskunnan taloudelliseen ylläpitoon, mikä kuitenkin on hyvinvointivaltion toimivuuden kannalta ongelmallista.

    Ja on ikävä ja ihan rikostilastojenkin todistama fakta, että muslimimaista tulevat miehet korostuvat seksuaalirikostilastoissa sekä meillä että muualla Euroopassa, joten on ikävää, jos saman yhteisön naiset käyttävät kapuja, joilla islamin mukaan hillitään raiskauksia ja osoitetaan, että nainen on kunniallinen. Eli jokainen länsimainen huiviton nainen nähdään tietynlaisten muslimimiesten keskuudessa sitten helposti vain ns. huorana, kunniattomana naisena.
    Eli voidaan jopa ajatella, että kaavut ja huivit lisäävät ei-muslimeihin sekä myös maallistuneisiin musliminaisiinkin kohdistuvaa väkivaltaa tai ainakin hyvin ongelmallisia asenteita.

    Musliminaisten uimahallivuorojenkin kanssa on sama peli eli ne osoittavat muut naiset huonoiksi naisiksi muslimimiesten silmissä. Eli jos musliminaisille suodaan omat uimahallivuorot, niin sitten pitäisi olla vastavuoroisesti omat uimavuorot myös muslimimiehille.
    Naisia ja tyttöjä onkin jo nyt ahdisteltu uimahalleissa muslimimiesten taholta – monessa Euroopan maassa on ollut näitä kohuja mm. nykyisiin turvapaikanhakijoihin liittyen. Musliminaisille tarkoitetussa burkinissa on ehkä hiukan liikaa kangasta uimahalliin, mutta rannoillehan se käy mainiosti.

    Ei Suomessa voida taipua minkään salafistisen wahhabismin edessä, vaan tällaisten muslimien on itsensä vaihdettava maata – tai sitten itse järjestettävä olonsa täällä toisin. Yhteiskunnan ei kuitenkaan pidä kustantaa ihan mitä tahansa elämäntyyliä verorahoista!

    1. Ja kun kaavut julistavat konservatiivista ja poliittista islamiakin ympärilleen, joka on ihan samanlaista kuin vaikkapa natsiaatekin – erityisesti ei-muslimien osalta ja musliminaisiakin se syrjii, vaikka kaapujen käyttäjät eivät sitä suostu itse myöntämään…

     Kannatettavampaa olisi, että eurooppalaiset muslimit eivät käyttäisi mitään kaapuja, kun ei niitä käytetty ennen 1970-lukua juuri muslimimaissakaan – ja monissa maissa niiden käyttö on lisääntynyt vasta ihan viimeisten vuosien aikana.

     Iranissa ja monessa muussa maassa on sharia-poliisejakin, joiden toiminnasta löytyy youtube-pätkiä – joten on ihmeellistä, ettei eurooppalaisilla musliminaisilla riitä sen vertaa solidaarisuutta, että käyttäisivät huivejaan vasta sitten, kun kaikki musliminaiset saavat itse valita.

   2. Eikö matut saakaan matkustaa ilmaiseksi, kuten meillä Lappajärvellä? Tai matkustaahan ne ilmaiseksi, ruotsalaisten rahoilla. Ruotsi on jo nautettava kalifaatti.

  1. Kaapujen käyttäjät rahoittakoot itse elämäntyylinsä sitten! sanoo:

   Tämä uuden Feministisen puolueen maskotti on nousemassa Maryan Abdulkarimin rinnalle suvakkien piirissä… :

   http://www.hs.fi/nyt/art-2000005182991.html

   Ja vanhan kaavan mukaan, niin kyseinen tyttö tai nuori nainen ei pysty käsittelemään islamia tai huviasiaa monipuolisesti ja eri näkökulmista, puhumattakaan kriittisestä näkökulmasta…

   Hesarihan ihme kyllä julkaisi muutaman kriittisen kirjoituksenkin huiveista – joten nyt sitten taas ylistetään tuutin täydeltä – ja tyrmätään muka Ranskaakin samalla…

 8. Joku suvakkinainen taisi saada osakseen islamilaista herrasmiesmäisyyttä?
  – on toki vastanottokeskuksissa myös normaaleja työntekijöitä, mutta… :

  ”Vastaanottokeskuksessa tapeltiin Asikkalassa, työntekijältä meni taju”

  ”Hämeen poliisi selvittää tappelua, joka sattui Tallukan vastaanottokeskuksessa Asikkalassa maanantaina. Poliisi on ottanut kiinni 31-vuotiaan miehen, jota epäillään kolmen ihmisen pahoinpitelystä.

  Lisäksi keskuksessa työskentelevä nainen sai kahakassa takaraivoonsa iskun, jonka vuoksi hän menetti hetkellisesti tajuntansa.

  Poliisi hälytettiin vastaanottokeskukseen iltakuuden aikaan. Epäilty lähti pakoon ennen poliisin tuloa, mutta hänet löydettiin poliisikoiran avulla lähimetsästä.”

  http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005184568.html?utm_campaign=tf-IS&utm_term=0&utm_source=tf-other

  1. Olikohan niin pahaa puuroa, sillä tuo tapahtui ruokalassa…
   – että piti tyrmätä ja tapella?

   Sillä hyvä ruoka, parempi mieli – puuro for dogs, women…

 9. Ruotsin tasa-arvoministeri kieltäytyy kertomasta, että äänestikö Ruotsi Saudit YK:n naisten oikeuksien komissioon… :

  http://www.aftonbladet.se/a/4pbER

  5 EU-maata äänesti Saudeja!!!! :

  ”The election took place through a secret ballot during the UN’s Economic and Social Council, the Hill reported. Neuer said at least five members of the European Union voted for the Saudis to serve four years on the commission.”

  Every Saudi woman must have a male guardian who makes all critical decisions on her behalf, controlling a woman’s life from her birth until death,” Hillel Neuer, executive director of UN Watch, said in a statement released Saturday. ”Saudi Arabia also bans women from driving cars.”

  ”Electing Saudi Arabia to protect women’s rights is like making an arsonist into the town fire chief,” Neuer continued.”

  http://www.foxnews.com/world/2017/04/24/united-nations-elects-saudi-arabia-to-womens-rights-commission.html

   1. Iran on ilmeisesti siellä jo nyt…
    – ja kuten YK:n ihmisoikeuskomissiokin, niin ilmeisesti myös tämä YK:n naisten oikeuksien komissiokin tuomitsee vain yhden ainoan maan ja se maa on tietysti ISRAEL…. :

    ”Saudi Arabia now joins Iran on UN women’s rights commission, which annually condemns only 1 country for violating women’s rights. Guess who?”

    YK:n ihmisoikeuskomissio ei jaa huomautuksia juuri millekään muulle maalle kuin Israelille; Israelia varten on oikein oma vuotuinen raporttinsakin, toisin kuin yhtäkään muuta maata varten – muslimiblokin aloitteesta tietenkin …
    – se onkin täysin muslimiblokin ja vihervasurihännystelijöidensä hallussa…
    – eli tämäkin todistaa sen, että antisemitistien salaliittoteoriat juutalaisten vaikutusvallasta ovat roskaa…

   2. Voin kuvitella, kuinka Naisasialiitto unioni ja Feministinen puolue hykertelee tyytyväisyyttä – kun islamin edustajat saavat näkyvyyttä ja vaikutusvaltaa…

    Islam on feministinen uskonto ja profeetta Muhammed oli ensimmäinen feministi – jos länsimaisilta muslimifeministeiltä kysytään…

  1. Onkohan YK:llä seksuaalivähemmistöjen, kuten homojen oikeuksia, käsittelevää komissiota?

   Saudit sitten vaan sinnekin…

  2. Saudien tukeminen YK:ssa on kulisseissa sovittua politiikkaa joka takaa Ruotsin asekauppojen jatkumisen.

   Lässyttäminen tasa-arvosta ja ihmisoikeuksista on vain julkisuuskuvaa ja äänestävää rahvasta varten.

   Kyllä vanhassa kuningaskunnassa osataan kaksinaamainen kieroilu.

 10. Breaking news - suvakit pääsevät kuin koira veräjästä!!!!!!!! sanoo:

  Tämänkö takia Marjaana Toiviainen ei karkaakaan ulkomaille?!
  – no mutta toiset taitavat olla hiukan tasa-arvoisempia kuin toiset… :

  ”Pakkopalautuksien mielenosoituksista käynnistetyt rikostutkinnat lopetettu – ”poliisilla on muutakin tekemistä”

  ”Toisessa tapauksessa mahdollinen rikos on mitätön tutkinnan synnyttämään vaivaan nähden.
  Toisessa tapauksessa rikosta ei ole edes tapahtunut, kerrotaan Helsingin poliisista.

  Mainitut tapaukset liittyvät Afganistaniin pakkopalautetun perheen synnyttämään kohuun ja mielenosoituksiin. 3.4.2017 joukko mielenosoittajia oli kokoontunut Pasilan poliisitalon edustalle protestoimaan pakkopalautuksia. Osa mielenosoittajista yritti estää poliisin toimintaa asettumalla afganistanilaisia kuljettavien poliisiautojen eteen.

  Autoja saattavat poliisit siirsivät mielenosoittajat pois käyttämällä paprikasumutetta ja muita voimakeinoja. Poliisi käynnisti tapauksesta rikostutkinnan, jonka nimikkeenä oli haitanteko. Tutkinta on kuitenkin nyt päätetty, sillä mahdolliset rikokset ovat niin lieviä, sanoo rikoskomisario Kari Martikainen Helsingin poliisilaitokselta.

  – Ei maksa vaivaa käydä tunnistamaan valvontakameroiden kuvien perusteella henkilöitä, jotka ovat mahdollisesti syyllistyneet muutamalla päiväsakolla rangaistavaan tekoon. Poliisilla on muutakin tekemistä, Martikainen toteaa.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9580884

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.