Malmö ei halua ottaa ensi vuonna yhtään sotapakolaista-asuntotilanne kaupungissa katastrofaalinen

13

 

Malmön Sosiaalidemokraatit ovat laatineet Ruotsin hallitukselle kirjelmän, jossa kerrotatan, että Malmö ei halua ottaa yhtään ainutta juuri-maahan-tullutta sotapakolaista ensi vuoden 2018 aikana. Kirjelmän mukaan Malmö ei enää selviä sille asetetuista velvotteista. Malmön kunnanhallituksen puheenjohtaja ja pitkän linjan monikulttuurisuuden puolestapuhuja Katrin Stjernfeldt Jahmmehin mukaan valtio ei ole ottanut vastuuta asioiden hoidosta kuten olisi pitänyt.

Viime vuonna voimaan tullut sotapakolaisten ”sijoituslaki” (=anvisningslagen) määrää jokaiselle kunnalla tietyn määrän oleskeluluvan saaneita sotapakolaisia ja kuluvan vuoden aikana Malmön osuus on 408 henkeä. Kunkin kunnan on hankittava tietyn ajan kuluessa sijoitetuille sotapakolaisille asunto.

Malmössa asuu jo tällä hetkellä 4 200 oleskeluluvan saanutta turvapaikanhakijaa. Heistä tietenkin suurin osa asuu sukulaisten tai tuttavien luona, sillä Malmö ei millään ole voinut hankkia kaikille omaa huoneistoa siitä huolimatta, että kunta on ostellut pitkin vuotta omistusasuntoja sotapakolaisille. Esimerkiksi syksyn 2016 aikana kaupunki osti 26,8 miljoonalla kruunulla eli 2,8 miljoonalla eurolla asuntoja, jotka sitten vuokrattiin oleskeluluvan saaneille tulijoille.

 

Advertisements

23 thoughts on “Malmö ei halua ottaa ensi vuonna yhtään sotapakolaista-asuntotilanne kaupungissa katastrofaalinen

 1. ”Ei halua ottaa” tarkoittaa OTTAA JA ITKEE. Siitä vaan Malmö: Syvä eteenpäinkumarrus, housut kinttuun ja kankut levälleen. Tulee kuivana multikulttuurikyytiä!

 2. ’ Malmö ei millään ole voinut hankkia kaikille omaa huoneistoa siitä huolimatta, että kunta on ostellut pitkin vuotta omistusasuntoja sotapakolaisille. Esimerkiksi syksyn 2016 aikana kaupunki osti 26,8 miljoonalla kruunulla eli 2,8 miljoonalla eurolla asuntoja, jotka sitten vuokrattiin oleskeluluvan saaneille tulijoille.’

  Nyt on kyllä selityksen makua ilmassa, ei tuomoisella pikku summalla kannata asuntoihin sijoittaa ja jäädä odottamaan vuokratuottoa. Miksi ylipäätänsä sijoittaa omaa pääomaa kun kerran lainarahaa on helposti saatavilla kuudenkymmenenvuoden takaisinmaksuajalla, siinä tulee jo niin pieni kuukausierä että vuokran voi pitää kohtuullisena joka taas on omiaan houkuttelemaan lisää vuokralaisia, jne.

  Nyt on Malmölaiset se tuhannentaalan paikka, kun nyt oikein viisaasti sijoitatte, niin kuudenkymmenen vuoden päästä teillä on mittava asuntovarallisuus käsissänne, kyllä siinä kelpaa Hannuhanhien taas kölliä ja miettiä miten maailmaa parannetaan.

  1. Kokonaan eri asia on,mitä niistä asunnoista on jäljellä kuudenvuoden,puhumattakaan kuudenkymmenenvuoden jälkeen joissa kehitysmaalaiset on asustaneet.
   Vuokratulohan on kyllä varmaa,koska yhteiskunta maksaa keharien vuokrat.

   1. Vuokratulo on varmaa tiettyyn pisteeseen saakka..Ei Ruotsissakaan rahat loputtomiin riitä. Parasiiitti eli valtio ei saa olla liian ahne, jotta ei tapa isäntää eli kansaa.

 3. ”kaupunki osti 26,8 miljoonalla kruunulla eli 2,8 miljoonalla eurolla asuntoja, jotka sitten vuokrattiin oleskeluluvan saaneille tulijoille”

  Kukahan maksoi vuokran? No veronmaksaja tietenkin. Matu saa rahaa veronmaksajilta ja siitä rahasta (plus kaiken maailman lisätukiaisista) ”maksaa” (muka) vuokransa. Ja valittaa aina suureen ääneen kun joutuu ”maksamaan” ylipäätänsä ja discoraha kutistuu.

 4. Avatkaa sydämmenne ja asuntonne, kukkaronne on jo auki. Tätähän olettte halunneet ja saaneet.

 5. Pankkien kanssa ryhdytte yhteistyöhön. Senpäiväiset lainakoron nostot, että jää kantiksilla haaveeksi takaisinmaksu, sitten on asuntoja vapaana mielin määrin. Joku kantis asuu kaupungin vuokratalossa? Ei hätää, vuokra pompsahtaa sopivasti, eikä työssäkäyvällä ole enää varaa asua. Muslimeille annetaan joku harkinnanvarainen, että pärjää.

 6. Yltäkylläisyyttää ja tulevaisuutta puskee ”kylään” bussilasteittain ja rasistit panevat vastaan! Toivottavasti Löfven käy halaamassa vihan pois! Antakaa heille heidän rahansa ja pitäkää naama kiinni.

  1. ”Give us our money”

   Tuo vaatimaton pyyntö on kyllä kaikessa röyhkeydessään niin hupaisa, että jos sattuu olemaan huono päivä, niin sen ajatteleminen saa hymyn huulille.

 7. Mitähän tavallinen ruotsalainen veronmaksaja saa tällaisesta mielettömyydestä?… Koko Ruotsin valtio on valjastettu ”pakolaisten” hyysäyskoneistoksi. Kantikselle ei jää muu kuin maksajan osa.

  On tavallaan surullista ajatella että onko niin että ihmisen pää ei yksinkertaisesti kestä liian pitkää rauhan ja hyvinvoinnin kautta..?
  Ihmisen evoluutiohistoriaan on kiinteästi kuuluneet sodat, nälänhädät ja kulkutaudit. Ruotsissa vallinnut pitkä rauhan, pumpulin, pullakahvin ja hyvinvoinnin kausi on anomalia ihmisen historiassa.

 8. Jos kunnat, valtio ja muut mahdolliset instanssit eivät ehdi sijoittamaan tulevaisuuden häkellyttävään nousuun tarpeeksi paljon ja tarpeeksi nopeasti, niin pankithan voisivat alkaa ottamaan itseltään lainaa ja sijoittaa kaikki sotapakolaisten asuntoihin. Ruotsin taloudellinen nousu tulee olemaan niin valtavaa, että A Hitlerkin polkisi jalkaansa kiukuisssaan, kun ei itse älynnyt tätä kertakaikkiaan mainiota keinoa, millä kansakunnan nousu 1000 vuotiseksi Valtakunnaksi saadaan aikaan ilman valloitussotia ja riskiä, että ne ympärysvallat sattuisivat kuitenkin pääsemään sodassa niskan päälle.

  Tässä saadaan aikaan sekä rodullinen monimuotoisuus (=sen täytyy olla loistava juttu!) että kansakunnan huima vaurastuminen ilman johtajien pelkoa saada hirttosilmukkaa kaulaan/kuulaa kalloon syanidilla höystettynä.

  Mikään ei voi enää mennä pieleen – eihän?

  1. Ei todellakaan ,mikään voi mennä enemmän pieleen,kaikki on jo ruotsalaisilla pielessä maan islamoinnissa.

   1. Itse olen toiveikas pohjoisen Ruotsin suhteen. Se saattaa pelastua. Siellä on niin kylmää ja ankeaa että matut eivät halua sinne. Islannissa ei myöskään ole matu-ongelmaa, siellä oli elokuussa kun kävin jo niin ankea keli että en ihmettele, jos allahin pojat eivät halua sinne

    1. Kuulehan, jos sää olisi merkittävässä osassa, niin Afrikansarven hiekkarannoilta ei varmaan hirveästi olisi Pohjois-Eurooppaan tulijoita.

     1. allahin(allah tarkoituksella pienellä) pojat ovat tulleet Eurooppaan hakemaan ilmaista sitä ja tätä, mutta oma käsitykseni on että kyllä he hieman vierastavat jos ilmasto on todella ankea. Heillehän ei mitkä tahansa paikkakunnat ole kelvanneet, vaan ovat uhriutuneet jos ovat joutuneet johonkin syrjäiseen pohjoisen paikkakuntaan.

    2. Kyllä ne musut on jo levittäytyneet myös Pohjois-absurdistaniin, esim. kaivoskaupunki Kiirunasta löytyy mulliturpia sankoin joukoin. Vain pohjoisen korvet ovat säilyneet -tosin siellä ei asu ketään kantaväestöön kuuluviakaan, hylättyjen asumuksien määrä on häkellyttävä. Nämä havainnot tein jo vuonna 2012 kun viimeksi (töiden takia) JOUDUIN tuolla hullujenhuoneella käymään -sen jälkeen määrä on lisääntynyt jotain 300 000 -350 000 tyyppiä…maa on miehitetty kauttaaltaan.

    3. Ei ole pohjoisruotsikaan säästynyt.Aina on musta naama ensimmäisenä vastaan tulossa kun kadunkulmasta kääntyy.

 9. Jos nykyisenlainen maahanmuutto on taakka Malmölle, sen täytyy olla sitä myös koko Ruotsille. Outoa, että Malmön päättäjät lähettävät tällaisen viestin. Liekö koko kööri ruotsidemokraatteja 🙂

 10. Kun kaupunki ostaa matujen asuttamiseen huoneiston kerrostalosta, niin viereisen huoneiston saakin jo puoleen hintaan ja kohta on koko talo halvalla oikeauskoisten miehittämä. Hienoa politiikkaa!

  1. Taktiikka on hyvä,sillä saadaan talojen ja alueiden hinnat alas.
   Muutama kehitysmaalainen pariin asuntoon niin kortteli tyhjenee valkoisista.
   Kukaan ei jää matujen naapuriksi vapaaehtoisesti.

 11. Millaisia normeja ja ohjeistuksia pakolaiskämppiin mahtaa liittyä? Missä mitassa harkinnnvaraisesti otetaan huomioon esim. uskontoon liittyviä erityisvaatimuksia?

 12. Olisikohan Malmön sosdem idealismin mahtavaan muuriin tullut särö. Pieni valonsäde ryökäle on päässyt putkahtamaan pimeyteen muurin sisälle. Alkaisiko muuallakin muurit säröilemään, ennenkuin valtakunnanhitsari tulee graniittipuikoilla korjaamaan muurit.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.