Uppsalan Facebook-raiskauksesta uusruotsalaisille pienet tuomiot

13

 

Uppsalan muutaman kuukauden takainen ns. Facebook-raiskaus oli tänään esillä Uppsalan käräjäoikeudessa ja kaikki syytteessä olleet uusruotsalaiset tuomittiin vankeusrangaistuksiin. 

Oikeuden mukaan mukana olleet 18- ja 21-vuotiaat afgaanit raiskasivat naisen. Miesten mukaan yhdyntä tapahtui naisen suostumuksella, mutta oikeus katsoi, että naisen tajuttomuus ei ollut tarpeeksi riittävä yhteisymmärrykseen. 18-vuotias tuomittiin myös lievästä huumausainerikoksesta.

18-vuotias tuomittiin vuoden vankeuteen ja hän pääsi vapaalta odottamaan tuomion täytäntööpanoa. 21-vuotias sai 2 vuotta ja 4 kuukautta. Nuoremman  lievän tuomion kerrotaan johtuvan nuoresta iästä.

Kolmas paikalla ollut tuomittiin puolen vuoden vankeuteen.

Oikeus kuvasi jälkimäisen miehen tuomiolauselmassa miehen välinpitämättömyyttä hyvin tietoiseksi.

Hän tiesi raiskauksen tapahtuvan, mutta ei puuttunut millään tavalla toimintaan eikä kutsunut poliisia paikalle.”

Mies tuomittiin myös kunnianloukkauksesta, koska hän kuvasi tapahtuman Facebookiin afgaanien raiskatessa. Miesten maksettavaksi jäi myös 320 000 kruunun vahingonkorvaukset.

Juttu jatkuu luultavasti hovioikeuteen.

Advertisements

21 thoughts on “Uppsalan Facebook-raiskauksesta uusruotsalaisille pienet tuomiot

  1. Voi helvetin helvetti,kuinka paljon näitä rikastuttajia pitää euroopan sietää ?

  2. Aikaisemman ennakkotapauksen (jonka Paavo dokumentoi meille) johdosta oletan ylemmässä oikeusasteessa tulevan 16 000 euroa vastaavan palkkion/matulainen. Vai oliko liian yksiselitteinen tapaus? Ellei kuvaa ja käyttää kortsua, saa rahaa ja kunniaa, muuten ei? Hulluja nuo ruattalaiset. Ehkä muslimikin kykenee oppimaan ja kehittää toimintamallin, jossa he tienaavat älyttömät summat raiskaamalla. Kun en välittäisi raiskata.. muuten lähtisin Ruotsiin tekemään oikein kunnon tiliä uusien parhaiden ystävieni kanssa. Uusi ”palvelualan innovaatio” tuottaa tekijämiehille miljoonia euroja vuodessa?

   1. Kuvaavat jatkossa aina raiskauksensa ja laittavat pientä korvausta vastaan jakoon sitten vuohi ja kameliporno saiteilleen – rasisminvastaisen taistelun nimissä tietenkin.Kyllä sieltä varmasti vääräuskoisten raiskausvideoilla killinkejä kilisee ja allahkin on tyytyväinen.Samalla toimii mukavana kutsuhuutona rikkaampien kulttuurien ihanille voimavaroille lähteä pohjoiseen ihmisoikeuksien perässä.

  3. Ja takuu varmasti raiskari afkaanit maksavat tuominun summan KÄTEISELLÄ! raiskatulle ruotsalaisnaiselle.

  1. Noi tuomiot on pelkkä vitsi ja taitaa nuo vahingonkorvaukset tulla maksettavaksi veronmaksajien pussista..

  2. Noi tuomiot on pelkkä vitsi ja taitaa nuo vahingonkorvaukset tulla maksettavaksi veronmaksajien pussista..

  3. Jokainen joka pystyy raiskaamaan,pystyy myös kärsimään rangaistuksen teostaan.
   18 vuotias on täysi-ikänen ei nuo tarvi mitään helvetin alenuksi raiskauksistaan*

 1. Luin jutun jostakin ruotsalaislehden nettisivuilta. Siinä ei tavullakaan ilmaistu, että tekijät ovat ulkomaalaisia. Jutun yhteydessä oli piirroskuva, joka viittasi enemmänkin ruotsalaispiirteisiin. Olikohan yritys johtaa harhaan?
  Jos olisivat olleet asialla Suomen tai Norjan pojat, niin expressen ja aftonbladet olisivat revenneet.
  Kiitos Paavo tästäkin tarkennuksesta.

 2. Tuo rillipöllö olisi ansainnut elinkautisen. On meinaan sellainen ilmestys, että ei pitäisi antaa vapaasti olla normaaleiden ihmisten joukossa.

 3. Rangaistus kaffeeta ja pullaa ,sekä lepoa raskaista töistä vankilassa ,jonkun viikon ajan..

 4. Suomessa olisivat saaneet ehdollista tai sitten koko juttu olisi hylätty, koska muuta väkivaltaa ei käytetty ja tekijät kuitenkin varsinaisia mamuja eli rikastajia…

  Varmaan Ruotsissakin kohun tuoma paine vaikutti asiaan…
  – kun onhan sielläkin tullut ihan ihmeellisiä tuomioita ja tuomitsematta jättämisiä?

  1. Kas kun ei vaadittu tuomitsematta jättämistä ADHD-diagnoosin perusteella, se on vääräuskoisen vika jos matu keskittymisvaikeuksien takia raiskailee matun ottaessa selfietä ja videota Facebookiin?
   Nämäkin olivat varmaan tekemässä seksuaalivalistusvideota muslimeille, imaamikin on kertonut että muslimin veri kuumenee ja päässä suhisee kun muslimi näkee reiän…

 5. Nuo raiskurit voivat tulla Suomeen uusilla nimillä – mikäli ei ole pysyvää oleskelulupaa Ruotsissa tai jopa kansalaisuutta? Vai harkittiinko karkotusta edes?
  – tilaa vaan uudet paperit Turkista… :

  ”Syyrialainen pariskunta tilasi väärennettyjä ajokortteja turvapaikanhakijoille – motiivi jäi epäselväksi”

  Järvenpäässä asunut syyrialainen pariskunta on tuomittu väärennettyjen ajokorttien hankkimisesta turvapaikanhakijoina Suomeen tulleille maanmiehilleen.

  Mies sai 60 päiväsakkoa ja nainen 40 päiväsakkoa viidestä väärennysaineiston hallussapidosta eli käytännössä viiden ajokortin tilaamisesta.

  Mies tilasi ajokortit Turkissa asuvan ystävänsä välityksellä viime vuonna. Ne lähetettiin Suomeen naiselle osoitettuna lähetyksenä. Naisella oli suomalainen henkilökortti, jonka turvin hän olisi saanut lähetyksen postista.

  Teon motiiveihin käräjäoikeus ei ottanut kantaa.”


  22 000 postilähetystä

  Vuosina 2015 ja 2016 Suomeen saapuneille turvapaikanhakijoille tuli noin 22 000 postilähetystä.

  Ne sisälsivät lähinnä Irakin kansalaisuustodistuksia, henkilökortteja ja pakolaistodistuksia. Ajokortteja oli melko vähän.

  Väärennettyjä asiakirjoja lähetysten joukosta rajavartiolaitos löysi 450.

  Viranomaisten mukaan moni oli jättänyt asiakirjoja tarkoituksella matkansa varrelle välttääkseen niiden häviämisen tai tekeytyessään läpikulkumaissa jonkun toisen kuin kotimaansa kansalaisiksi.”

  http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/511833-syyrialainen-pariskunta-tilasi-vaarennettyja-ajokortteja-turvapaikanhakijoille

 6. Mietinpä tässä vain vain jos joku liivijengiporukka olisi tehnyt saman tempun. Rangaistus silloin kaksinkertainen? Vai peräti 10-kertainen? Vai vieläkin kovempi? Toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset – valitettavasti tämä on karua totuutta Ruotsissa eikä vain eläinten vallankumouksessa..

 7. Muita saa kuhan ei minua ja läheisiä sano maanpetturi kun vähän neekereitä tilas sanoo:

  joku uhreista oli tuomarin tai poliisin tai muun korkean virkamiehen sukulainen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.