Puuroextra!! Kauhavan vastaanottokeskuksessa puurolakko – paskaa ruokaa!!

13

Kauhavalla entisen lentosotakoulun tiloissa majailevat sotapakolaiset ovat aloittaneet jonkinlaisen mielenosoituslakon väitetyn huonon ruuan takia. Sotapakolaisten mukaan Kauhavalla tarjoiltaisiin arabeille ja afrikaanoille pilaantunutta ruokaa.

IMG_20170426_003650

Lisäksi sotapakokaiset kertovat, että Kauhavan vesi on paskaa. Sotapakolainen esittelee Facebook-päivityksessä likaista juoma-automaattia, jota eivät ole vaivautuneet pesemään. Heille pitää olla siis pullotettua lähdevettä. Myöskään pakastettu leipä ei kelpaa sotaa ja vainoa paenneille kuten eivät tomaatit, joissa on pehmeää.

Niin ikään sosiaalityöntekijöiden väitetään rasisteeraavan arabeja ja henkilökunta muutenkin dissaa prinsessoja. Esille on nostettu myös ”epäkohta”, jossa paikallinen vartiointiliike on käynyt koiran kanssa rauhoittelemassa villiintyneitä sotapakolaisia. Tietojen mukaan arabeilla on ”mennyt lujaa” viimeisten viikkojen aikana.

On mielenkiintoista, että kauhavalaiset ottivat yhteyttä jo kuukausi sitten Pt-Mediaan ja kertoivat, että muuan vaasalainen arabitaustainen kauppias kuskaa Kauhavalle sotapakolaisille valmista ruokaa ja jakaa sitä astioissa heille. Ruokakuljetus toimi säännöllisen epäsäännöllisesti ja ruokaa haki aina kymmeniä arabeja.

Asian tiimoilta oltiin myös poliisiin yhteydessä, mutta juttu ei ole edennyt.

Ovatko arabit nyt siis nostaneet laatutasoaan ja vaativat suomalaisilta parasta pöytään?

Lakkokenraalin tausta on mielenkiintoinen. Omar Nofal al-Alawe-niminen arabiino on lonninut ennen Suomeen tuloa Turkissa ja pitkin poikin Eurooppaa. Ennen Suomeen tuloa hän oleskeli Ruotsissa. Suomeen tulon jälkeenkin hän on vieraillut usein Ruotsissa.

Liekö puurolakon syy se, ettei hauis kasva vokki-ruualla?

IMG_20170426_000717

Juttua on jaettu Refugees Hospitality Clubissa ja on huomioitavaa, että jotkut lähi-itä-taustaiset kommentoivat kitkerään sävyyn lakkolaisia: ”Painukaa Irakiin takaisin.” Ei liene yllätys, että Refugeesin kantanaiset itkevät asian tiimoilta lämmintä itkua.

Lisäys: Refugees Hospitality Clubin ylläpito poisti puurolakkoa koskevan keskusteluketjun, jossa refugeesiläiset tukivat sotapakolaisten puurolakkoa.

Advertisements

81 thoughts on “Puuroextra!! Kauhavan vastaanottokeskuksessa puurolakko – paskaa ruokaa!!

   1. Se on aika varma merkki siitä että on pikkuhiljaa ryhdyttävä vähän toisenlaisiin kommunikointikeinoihin tuon paskasakin kanssa..

   2. Onhan tämä nyt helvettiä,että suomalaisia seisotetaan leipäjonoissa ja nämä rikastuttajat valittavat ilmaisesta ruuasta ynnä kaikesta heidän ylläpidosdtaan :Yli miljaarti vuositasolla nuihin sijoitetaan ja nuo kehtaavat viellä valittaa.

    Ei todellakaan tule ikävä jos pikkuhiljaa häipyvät Suomesta,huono ruokahan olis hyvä syy ottaa suunta omiin kehitysmaihinsa takaisin. Mutta eipä nuilla näy kiirerrä olevan hyvän ruuan piiriin,vaikka matka kustannettais ja muutama tonni tulis taskurahaakin mukaan.

 1. Jokaisessa hedelmä- ja vihanneserässä on pilaantuneita yksittäiskappaleita – aivan naurettavaa tuollainen!

  Ehkäpä kauhavalaisten pitäisi esim. printata kuvia ja uutisia nälkäänäkevistä – ja viedä niitä tuonne lähistölle – josko hiukan sitten miettisivät?
  – tosin voi olla turha toivo se…
  – sillä muslimeilla ei ylipäätään vaikuta olevan minkäänlaista kykyä kiitollisuuteen ja nöyryyteen – oikein hätkähdyttää monesti asenteensa, jopa monien kauankin Suomessa asuneiden, juuri tältä osalta…

  Leuhkuus, ylpeys, ahneus, itsekkyys, jopa narsismi, manipulointikyky yms. – ovat vissiinkin muslimikulttuurissa jopa tavoiteltavia ominaisuuksia, sillä niin paljon niitä kuitenkin ilmenee…

   1. Nämä ählämsähläm-poijjaat ovat vissiin viimeisen päälle mammanpoikia. Ilmeisesti rikkaista perheistä ja äitiensä loppuun asti piloille paapomia kakaroita. Noin hirveää jatkuvaa ruikutusta ihan joka asiasta ei suomessa näe kuin ehkä päiväkodissa ja sielläkin vain pahimman ongelmalapsen toimesta. Kuuluuko tyhjästä ruikuttaminen ählämikulttuuriin ja islamiin olennaisena osana?

    1. Tokko kovin rikkaista kodeista ovat kun koulutustasokin on niin alhainen monella. Ja siihen sitten vielä luonneviat päälle.

   2. Ovat kai ku pitävät meitä suomalaisia orijinnaa ku olemma vääräuskosia ja heille on ilmoitettu oikeuvet maahan tullessa. Tojellinen turvapaikanhakijaha tuo onki ku opiskellu Ruotsissa ja Suomesta hakkee turvapaikkaa. On kyllä olematon rajakontrolli ku ei oo papereita tarkistettu rajalla, harmi. Ku ois jääny paperittomana ruattin puolelle, jonne se kuuluiski niin ois päästy tästäki lakkokenraalista.
    Miksiköhä suomesta ei Shengen sopimuksen mukkaisesti palauteta takaisi tulomaaha, siis eurooppalaiseen, kun muutki maat sitä tekkee. Olisha se palijo halavempaa ku jäis tämä loisiminen vähemmälle ja muut kulut kans vähentys palijo. Venäjältäkkää ei pitäs tulla pakolaisia ku ei kait Venäjällä niin paha sotatila ole.

  1. Tuollainen käytös on aivan loogista jatkumoa heidän kulttuurilleen.täytyy muistaa että he ovat täällä dar ar harbin alueella.Heillä on tukenaan sotalordi Muhammadin perintö.sieltä voi ammentaa voimaantumisen tunteita/asenteita.(eritoten kun huomaa että kyvyt eivät useinkaan riitä länsimaisen demokraattisen yhteiskunnan vaateisiin)joten jäljelle jää Röyhkeys,ylimielisyys,väkivalta,mellakointi,ym asenneilmasto.
   He kylläkin hyödyntävät kaiken läntisen osaamisen ja teknologian,pitäen niitä itsestäänselvyyksinä.
   He elävät sivilisaatiosta,sekä konfliktista sen kanssa.
   Erona länsimaiseen toimintatapaan he omivat,ryöstävät,anastavat,repivät.heidän suhtautuminen muunuskoisiin on hyötypohjaista.ottaen kaiken hyödyn irti,antamatta harvoin mitään positiivista takaisin.pyrkien (ja osin onnistuen)olemaan käskijän roolissa,kuitenkin ilman todellista kykyä pyörittää alusta loppuun jälkiteollista 2000-luvun yhteiskuntaa.

 2. Suomessa voi juoda kraanavettäkin, mutta ilmeisesti nuo moniosaajat eivät sitä tajua, vaikka taatusti on heille siitä kerrottu…

  Itse kun paskovat vetensä – niin on tietysti vaikea tajuta…
  – etenkin protestanttisissa maissa kraanavesikin tuppaa olemaan puhdasta noin yleensäkin; se on se tietynlainen moraalikin…

  Sääliikö suvakit kovin, onko tukea luvattu?

  1. Joku suvakki kommentoi:

   Aino: ”Minä käyn tuolla vapaaehtoistyössä. Olen ollut syömässäkin, ihan hyvää ruokaa on ollut niillä kertoilla ja aina otan vesiautomaatista vettä. Mutta en tietenkään osaa sanoa muusta. Tunnen henkilökuntaa, jotka ovat mielestäni tosi kivoja. Se on tietenkin vain näkökulma tältä puolelta.”

   Suvakkien tekosyyt uponneet matuihinkin..
   – ei taideta Suomen armeijassa kuitenkaan tapella ja purnata ruuasta – kuin ei esim. kansanopistoissakaan, joissa asuntolat:

   Muhaned D.: If put fifty young Finnish ppl in one place for one year u will get same thing more or less. It’s because of the stress.

   Eli onko niin, ettei kotimaassa ole syönyt mitään yhtä pahaa vai toisinpäin? :
   ”i have ate worse then that in my homeland.”

   Ram Ina : ”Anteeksi, mutta onhan tää aika tärkee juttu. Jokaisella Suomessa on oikeus kattoon pään päällä, puhtaaseen juomaveteen ja ruokaan, joka ei ole pilaantunutta. Tämä on törkeää vallankäyttöä ja kiusaamista. Henkistä sekä fyysistä.”

   Paavon lainaama Omari purnaa myös rahasta. MONEYYYYYY… :

   Omar Nofal Al-alawe: ”Your words are logical, but my sister likes to know that the CAMP gives the aid € 92. There are markets far away from the place of the camp. They must provide them with healthy and new food because they cut off their money from their monthly aid.”

   Omar Nofal Al-alawe: ”Ruuasta on aiemmin sovittu keskuksen johdon kanssa ja nyt ruoka ei ole ollut tuon yhteisen sopimuksen mukaista ja se suututtaa ihmisiä.”

   1. Tuo Oomari kirjoittaa melko hyvää suomea – onko itse siis turvis vai joku työntekijä/vapaaehtoinen kiihottaja/tulkki tms.

    Vai mahtaako joku suvakki auttaa?

  2. Antakaa siis kaikki rahanne Oo-mari(nall)e.
   Aito Rinsessa Oomari tykkää valehtelusta ja rahasta! Cash, kelakortti, taikaseinä, veronmaksajien selkäriekaleet, KAIKKI KÄY neiti rinsessaneidille!! We Love OUR Moneyyy… <3

   Eihän Paavo mitään rahojanne tarvi, ei tietenkään?
   <<sarcasm.
   !!PT-media on ykkönen!! Ansiokasta tutkintaa, todella ollaan me lukijat Paavolle velkaa.

 3. Hei, mitä jos noi apinat laitettais takas sinne irakiin? Josko siellä olis puhdasta vettä ja tuoretta ruokaa=? Kelitkin on paremmat. Vittu että vituttaa noi apinat!

 4. Satu prinsessasta ja herneestä – niin innoitus siihenkin on todennäköisesti saatu muslimimiesprinsessoilta…

  Keisarin uudet vaatteet tulee mieleen myös, kun koko hommaakin katselee…

 5. Muistatko Paavo kun sanoin, että Etelä-Pohjanmaa ei nouse enää ikinä kapinaan? Ei se nouse nytkään tai myöhemmin. Uusi alku tulee Pohjois-pohjanmaalta, Keminmaalta jos sieltäkään.

  Tuo paikallinen vartiointiliike on kylläkin kohtuullisen ammattitaitoinen ja siellä on asiallisesti koulutettua henkilökuntaa.

  1. Korjaustarkennus: Uusi alku tulee Pohjois-pohjanmaalta, Keminmaalta tai jostain sieltä päin… Kohtaamisteoria iski lujaa ja pyytämättä.

   1. Millainen kohtaamisteoria iski?

    En jaksa kyllä itsekään uskoa tästä nousevan tämän isompaa kohua. Näihin on jo niin totuttu ja ne ovat tottuneet pitämään suomalaisia palvelijoinaan. Ja suomalaiset selvästi tykkäävät paijata niitä…

    1. Tarkoitin kommentin kohtaamisteorilla sitä, että tuli yhtäkkiä ja pyytämättä aika paljon läpsyttelijöitä pohjoisen kuntiin: Eivät ole tottuneet ”sammakon keittoon hiljaisella tulella”

     Tiedät mistä puhun. Sain myös kohtaamiseni ulkomailla.

 6. Voi hellanlettas, mitä paskasakkia. Ei tietenkään voi itse edes leikata niitä pehmeitä kohtia pois siitä tomaatista. Tämän nämä tekevät, koska he tietävät, että veronmaksajien rahoilla järjestetään parempaa palvelua. Saudi-Arabian sulttaanitkaan eivät saa parempaa palvelua ja niiltä sentään imetään munaa samalla kun syövät rypäleitä ja nauttivat jalkahieronnasta.

  1. Maahanmuuttokriitikot voisivat joskus kiusallaan järjestää ns. valetukimielenosoituksen, johon kerättäisiin turvisten vaatimuksia?
   – harmi tosin, että aprillipäiväkin meni jo…

   Mutta vaadittaisin gourmeeta; shamppanjaa, kaviaaria, tryffeleitä, hanhenmaksapalleroita yms. noille turvisparoille…
   – ja mersuja, audeja – kartanoita ja missejä…

   KOSKA kansainväliset ihmisoikeussopimukset taatusti niin vaativat!!!!!!

   Tässä uutta ruokalistaa Kauhavan vokkiin?! 😉 – mutta onko tämäkään tarpeeksi ja kyllin hyvää… 🙁 :

   ”Maailman kalleimmat ruoat ja niiden kilohinnat:

   1. Syötävä kulta, noin 21 000 euroa / kg

   2. Valkotryffeli, vähintään 8500 euroa / kg

   3. Musta kaviaari
   vähintään 2200 euroa / kg

   4. Sahrami, vähintään 2100 euroa / kg

   5. Kultainen tiikerikala, vähintään 1000 euroa / kg

   6. Jamón ibérico de bellota (espanjalainen kinkku), n. 250 euroa /
   kg

   7. Kobe-härkä, vähintään 200 euroa / kg

   8. Civet-kahvi, vähintään 150 euroa /
   kg

   9. Vaniljapavut, vähintään 70 euroa / kg

   10. Foie gras (erityinen ankan- tai hanhenmaksa), n. 70 euroa / kg”

   IL

   1. Ups – eihän muslimit juokaan shamppista – vai menisikö kuitenkin yöaikaan, kun Allahinsa ei näe?
    – islamin Allah nimenomaan on kuunjumala, joten on hiukan outoakin, ettei kuitenkaan valvo öisin…

 7. Häipykää kotimaahanne täältä valittamasta, aikuiset miehet. Kukaan ei teitä tänne kutsunut eikä kukaan halua teidän jäävän.

 8. Omar
  Nyt kun olet saanut ruokatutkimuksesi valmiiksi Suomessa niin jatka matkaasi vaikka Venäjän puolelle ja katso kuinka vihreää ruoho on siellä, mutta älä tule takaisin.

 9. Näillä monilla näyttää olevan massakausi,sen loppuessa 27-toukokuuta 25-kesäkuuta on tämän vuoden ramadan ja jos ei vieläkään dimmeiltä saa 1kg lihaa päivässä voi taivaasta hakea paikkaa neitsyiden ikuisesta antautumisesta kun ei tajunnut elää kunnolla että vois vanhana päästä taivaaseen.

 10. Eräs Siinailla YK-sotilaana ollut kertoi, että arabit pelkäävät koiria. Ihan oikea veto viedä koiria tilaan, jossa muslimit uhoavat.

  Muslimien ajatusmaailmasta puhuu Varg Vikernes videollaan ”About Muslim Terrorists”
  https://www.youtube.com/watch?v=UfnEKwoUDy0

  Varg kertoo, että jos olet ystävällinen muslimeille, he kohtelevat sinua kuin paskaa. Jos autat heitä, he halveksivat sinua ja kohtelevat kuin orjaa. Ainoa tapa pärjätä muslimien kanssa on kohdella heitä kuin paskaa.

  1. Oho… Vargin video näkyykin viestistä. Ei ollut tarkoitus. Tekstissäni oli pelkkä linkki.

   1. Jos laittaa linkin esim. sulkujen väliin tai joitain muita merkkejä ihan linkkiin kiinni – niin ei näy…

  2. Minä kohtelen paskaa paremmin kuin muslimeja. Paska on muslimeja hyödyllisempää. Tai no, voihan muslimin ruumiillakin varmaan jotain lannoittaa.

 11. Vartija parka. Johan tuosta kälätyksen kuuntelemisesta tulee kammottava korvasärky ja mahtava migreeni. Ja kiitollinen saa olla ettei tule puukkoa mahaan, se ei olisi mitenkään epätavallista. Minkä mokan teit Suomen hallitus!

  1. Niin, ei Suomen hallitus tästä matu-ongelmasta kärsi ollenkaan. Kärsijä on Suomen kansa. A Stubb ei taida asua Itäkeskuksessa. Tämä on kumma, sillä hänhän on sanonut pitävänsä monikultista, mutta ei itse asu rikastetulla alueella.

 12. Raybanit silkkipaita nahkavyö ja Kultasormus kello khakihousut huoh oispa joskus varaa.

 13. Kyllä varaa tulee olemaan kunhan annat valtion maksaa asumisesi, ruokasi ja kaiken muunkin.

  1. Ei onnistu valkonaamalta. Kyllä kantasuomalainen saa kulkea ryysyissä verrattuna noihin loisijoihin nähden. Miten ne muutan voivat valittaa huonolaatuisesta vedestä? maailman puhtainta vettä, ja nuo ”älynjättiläiset” valittaa. On me aikamoiseen alistussuhteeseen jo alennuttu.

 14. Monokulttuurin toimitus voisi olla yhteydessä Amnestyyn, jos vaikka ehtisivät viedä viestiä YK:llekin – tästä hirvittävästä ruokarasismista siis…
  – paska puuro on todennäköisesti viharikoskin…. :

  ”Live-twiittaan tällä viikolla Genevestä, missä YK:n rotusyrjinnän vastainen komitea käsittelee Suomen raporttia. #CERD”

  ”Suomi sai komitealta yli 100 kysymystä johon vastaa huomenaamuna. Live-lähetys & twiittaus jatkuu silloin! 🙂 #ihmisoikeudet #CERD”

  ”Raportoija haluaa tarkempaa tietoa rasistesta väkivallasta jotta voisi analysoida mihin suuntaan ollaan menossa #CERD”

  ”Nyt kysytään viharikoksista ja uhrien tilanteesta sekä vastaanottokeskuksiin kohdistuneista hyökkäyksistä #CERD”

  (https://twitter.com/susmehtonen)

  1. Aivan kammottavaan suuntaan ollaan kuitenkin menossa – muslimimiesprinsessoille tarjotaan puuroa, joka on for dogs, women…

   1. Sanos muuta,mahtaa se peduiinien keisaria masentaa, kun joutuu lappamaan vääräuskoisten kokkaamaa puuroa pötsiinsä.

    Mutta jos nuo hiekkaneekerit suomalaista juomavettä moittivat, niin johan on ihme.Onkohan ihan tosi,että saharassa ja sen laitamilla asustavilla olis parempi vesitarjoilu?

    Tarja Halonen ei viellä ole tainu näityten” surkeaan kohteluun” ottaa mitään kantaa.Pitäisköhän Tarjan taas ärähtää pilttuustaan.

  2. Suomessa kuulemma on jo viharahaakin jaossa, se on välittömästi raportoitava yk:lle.
   Etenkin vokeissa on heti lopetettava rasistisen viharahan jakelu massiivisen yllättymisen, järkyttymisen ja mielten pahoittumisen estämiseksi.
   Ps. Olen luotettavalta taholta kuullut että suomalainen raha ei ole halalia ja muslimille sen vastaanottaminen on syntiä josta allahi rankaisee – asia on heti julistettava tiedoksi ev.lut kirkon ja migrin muslimisaarnoissa.

 15. Kohta kaksi vuotta ollaan vaimon kanssa leikitty ajatuksella muuttaa pois Suomesta. Nyt kun tätä sirkusta on taas tullu pällisteltyä ja mietittyä, että millaiseksi se menee 5-10 vuoden sisällä, niin fiilikset on sitä luokkaa vakavat, että eihän tänne voi jäädä. Samaa mieltä vaimokin. Kun fakta on se, että lain mukaan kaikilla on oikeus hakea turvapaikkaa ja oikeus sellainen saada, eikä maailmasta pakolaiset ja surffarit lopu, niin mikä estää tekemästä tänne viismiljoonaisen, tai viiskymmentämiljoonaisen, populaation kitiseviä ja mellakoivia ulkomaalaisia, jotka tuo tänne omat kulttuurinsa, tapansa ja ongelmansa. Ja synnyttää toiset viiskymmentämiljoonaa lasta. Vuodessa prkl. Toisen puolen helvettiä tänne tekee EU, jonka federalistinen vallanhimo on iskenyt Suomen puhtaaseen luontoon ja sen rikkauksiin. Vuokrallahan täällä ollaan kohta, omassa synnyinmaassa. Tämä ei ole se Suomi, missä haluan elää ja asua. Eikun karttapalloa pyörittämään.

 16. Alkukeväästä söin täysjyvämakaronipussin sisällön loppuun. Avattu varmaan 5-6 vuotta sitten, koska melko tarkalleen jo 4 vuotta viimeisestä käyttöpäivämäärästä. Hyvää oli. Riisistä joutuu aina hukuttamaan ne ötökät. Ennen söin ne, mutta vaimo kertoi, keitä ne mustat ”roskat” ovat. Ei paljon uimarit haittaa. Kerrotaanko noille sotaherroille, että ellei näy ötököitä, niiden munat ovat kuitenkin jo paikalla? Juustosta voi homeen leikata pois, onhan homejuustoakin. Lohta pitänyt hellan päällä kesäkuumalla 4 vrk. Vähän tuoksahtaa, mutta kelpaa. (Mätäkuussa ei mikään säily.)

  Matuilijoille toivottaisin monikultillisesti: Syökää paskaa ja kuolkaa pois! Tuo kansainvävälinen muslimitervehdys on takuulla poliittisesti korrekti. Tuolla lailla taidan tervehtiä naapurimussukoita ensi kerralla, Nyt ne ei ole huomaavinaan, jos sanon iltaa. Kannattaa varmaan toimia muutenkin heidän laillaan, eli jättää huomiotta ja kävellä päin? Kotoutuvat noin paremmin.

 17. Inhottavinta on se, että on joukko naisia, jotka pyörivät noiden katalien ketkujen ympärillä ja nuoleskelevat niitä. Ketkut saavat virtaa kaikille älyttömyyksilleen tuolta refugee spitaalisten ryhmästä.

  1. ^Nimenomaan. Kyllä ällötti katsoa MV-sivustolta kuvaa, jossa pieni hento tyttönainen syötti lautaselta kermakakkua isolle raavaalle partasuu-irakilaiselle.
   Leppälintuemo ruokkimassa käenpoikaa. Huoh ja hyh!
   -Luulisi, että kun itse näkee tuon kuvan, jotakin toimintaa käynnistyisi aivlohkoissa, mutta mutta…

  1. Tuon vesiautomaatin tilalle voisi varmaankin vaihtaa kamelinkusiautomaatin – niin Muhammedin seuraajat kehräisivät tyytyväisyyttään ja voisivat tarjota maistiaisia suvakeillekin…

 18. Varg Vikernes kertoilee videoblogissaan aika tyhjentävästi omien kokemustensa perusteella Irakissa asuttuaan, mikä tuon porukan mentaliteetti on.

  Samansuuntaista juttua olen itsekin kuullut 80-luvulla arabimaissa komennuksella olleilta raksaukoilta.

 19. Viimeinen myyntipäivä tai parasta ennen, ihan näiden säädösten takia, ei se ole viimeinen käyttöpäivä! Kyllä täälläkin syödään kuivaa känttyä niin kauan kun ei hometta näy, ja nykyään on elintarvikkeissa niin paljon kaikkia lisäaineita että jugurtitkin voi huoletta syödä pari viikkoa päiväyksen jälkeen.

  Missä kaikki lapset, naiset ja vanhukset? Nuoria kloppeja vaan. Miten vaan välttämättä tulee tästäkin mieleen…

  Toki pitää hädänalaisia auttaa, mutta kun ne oikeasti ja eniten hätää kärsivät ovat siellä kotimaassaan paikassa x, eikä heillä ole edes minkäänlaisia mahdollisuuksia hakea apua ja turvaa. Apua pitää viedä paikanpäälle, eikä tuottaa elintasopakolaisia ja ongelmia tänne. Näistä ongelmista sitten saadaan lukea päivittäin, ja voivotellaan että mitenkäs nyt näin pääsi käymään. Sitten ollaan vähän aikaa huolissaan, ja samalla kuitenkin päätetään ottaa vastaan lisää ongelmia. Käsittämätöntä!

  Surullista että on päästetty myös Suomi näin huonoon jamaan, eikä ainakaan parempaan olla menossa! On lottovoitto syntyä Suomeen. Ennen ehkä, mutta nyt vaan saa koko ajan pelätä omasta ja etenkin lapsiensa puolesta. Jaa niin juu, ei anneta pelolle valtaa. Ketä tuollaisenkin parren on keksinyt, voisi avata silmänsä mitä joka puolella koko ajan ja enemmissä määrin tapahtuu.

  Sain vastikään ensikosketuksen tällaiseen ns. ylisuvaitsevaiseen henkilöön, enkä ymmärtänyt hänen pointtiaan sitten mitenkään, kun olimme kuitenkin hänen kanssaan samaa mieltä siitä että hätää kärsiviä pitää auttaa. Silti kaikki mitä toin esille oli hänen mielestään jotenkin väärin, ja hän suorastaan kävi teksteineen päälle. Olisikohan pitänyt olla hänen kanssaan eri mieltä, jotta hän olisi ollut ”tyytyväinen”. Minua ei pelota enää pelkkä islamisaatio, vaan myös nuo mitänytsittenovatkaan! Omien keskenhän tässä sota syttyy, mutta se taitaakin olla yksi islamisaation tavoite.

  1. Suuri osa noista on pelkkiä onnenonkijoita ja seikkailijoita – ovat hiukan kuin länsimaiset reppureissaajat yms. – jotka kiertävät maailmaa…
   – nuo muslimimiehet vaan ovat niin kotona passattuja, ettei mikään omatoiminen onnistuisi ja koska kulttuurinsa on muutoinkin niin erilainen…
   – muslimimaistahan ei tosin edes saa joka paikkaan viisumejakaan – ja luullakseni se on se syy, miksi käyttävät noin epätavallista ”reittiä” – ja kun takaahan ns. turvapaikka myös ikuisen ilmaisen elatuksenkin…

   Moni on varmasti tullut Suomeen saadakseen kaksoiskansalaisuuden, jotta voi sitten halutessaan muuttaa mihin tahansa länsimaahan…
   – toki käytäntö silti menee usein niin, että jäävät tänne sosiaaliturvalla makaamaan, kun tottuvat passaukseen täälläkin….

   Yllättävän paljon noissa on suht varakkaitakin…
   – eivätkä todellakaan ole koskaan kokeneet mitään puutetta tai hätää….
   – toki siellä on joukossa joitakin ihan oikeitakin hädänalaisia – mutta hehän hautautuvat tuohon valehtelijoiden klubiin, ikävä kyllä…

   1. Mistä tunnet sä valepakolaisen
    Paperit putosi mereen – iPhone ei
    Kun matka iRakit Suomeen vei
    Puuro on paskaa ja matumoneyn eteen joutuu jopa halaileen
    Husuterveiset saa suomalaiset suurmoskeijaa ootellessa
    Kultamuna ja tuherrus on kallista – se alkaa jurppiin kantista

 20. Noille ei ole vissiin kerrottu myöskään viimeisen myyntipäivän ja viimeisen käyttöpäivän eroista?
  Tai siitä, mitä pakastaminen tarkoittaa…

  Hapanmaitotuotteet etenkin, kuten jogurtit ja juustot, niin säilyvät melko kauan ylikin – tavan maito toki pilaantuu nopeasti…
  – kun kyse muutamasta päivästä, niin leipääkin uhkaa pahimmillaan kuivuminen, jos vain muistaa avata pussin niin, ettei leipä homehdu…
  – ja pakastaminen tietysti antaa kuukausia lisää…

  Ihmeellistä, ettei kouluteta – vai eikö oppi vain uppoa??
  – tosin eikö noiden pitänyt olla korkeasti koulutettuja jo valmiiksi…
  – tosin mamma, siskot ja vaimot, palvelijat – tietysti hoitaneet kotonansa kaiken noiden prinsessojen puolesta…

 21. Mahtoiko Tiinan ja Juneksenkin toiminta avittaa lopettamispäätöstä…
  – mutta hyvä, ettei Oulussa taivuttu tuollaisen manipuloinnin ja jopa kiristyksen edessä… :

  ”Turvapaikanhakijoiden rauhanomainen telttamielenosoitus päättyy Oulussa

  Miltei kaksi kuukautta kestänyt, aluksi Helsingin turvapaikanhakijoiden mielenosoituksen tukimielenosoitukseksi käynnistetty toiminta lakkaa Oulussa keskiviikkoiltana, 26.4. 2017. Oulun kaupungilta esitettiin vaatimus, että torstai-iltaan mennessä teltta pitäisi jälleen kerran siirtää, tämä sinetöi mielenosoituksen lopettamisen.

  Support Demo Oulu-ryhmä jatkaa facebookissa ja ilmoittaa siellä tulevista uusista kuvioista.

  Rakkaudellista alkavaa kesää kaikille.”

  http://hommaforum.org/index.php?topic=109108.5070

  1. Paluumuuttaja-suvakki Oulussa… :

   ”Suomalainen on perusluonteeltaan niin rasisti kuin olla ja voi. Katsontakantaa pitäisi muuttaa”, sanoo viisikymmentä vuotta Ruotsissa asunut Risto Holappa.”

   http://yle.fi/uutiset/3-9578917

   Mitkään tutkimukset eivät tue Holapan rasistiväitettä!

   Holappa on vissiin sairastunut ns. Tukholman syndroomaan eli vihaa itse nyt puolestaan suomalaisia…

 22. Joku oli postannut tämän artikkelin linkin RHC:lle, mutta arabiinoja ei näy kommentoimassa – on kai niin kiire valittaa ruuasta… :

  ”Meeting an organ trafficker who preys on Syrian refugees”

  There’s a glint of pride in Abu Jaafar’s eyes as he explains what he does for a living.

  He used to work as a security guard in a pub but then he met a group which trades in organs. His job is to find people desperate enough to give up parts of their body for money, and the influx of refugees from Syria to Lebanon has created many opportunities.

  Abu Jaafar won’t reveal how much he made from the deal. He says he doesn’t know what happens to the organs after they have been removed, but he thinks they’re exported.

  Across the Middle East there’s a shortage of organs for transplant, because of cultural and religious objections to organ donation. Most families prefer immediate burial.

  But Abu Jaafar claims there are at least seven other brokers like him operating across Lebanon.

  ”Business is booming,” he says. ”It’s growing and not decreasing. It definitely boomed after the Syrian migration to Lebanon.”

  http://www.bbc.com/news/magazine-39272511

 23. Vai on kauppa kaukana, n. 1 km matkaa. Mutta taksilla nää prinsessat kaupassa käy. Kauhava on pilattu tällä hommalla, täältä on pakko muuttaa pois, ei vaan kestä tätä enää. Koskahan joku media kysyisi Kauhavalaasten mielipiteen asiasta..

  1. Ei kannata luovuttaa vielä – vaan levittää tietoa noista älyttömyyksistä!

   1. Juri näin. Tämä sota on vielä voitettavissa mutta se vaatii massojen heräämistä tämä hulluutta vastaan -ON USKALLETTAVA NOUSTA VASTARINTAAN ja muuttaa omia tekemisiään niin ettei vastapuoli pääse niistä hyötymään. Pahin vaihtoehto on olla tekemättä mitään sillä juuri siihin vastustaja pyrkii kaikin keinoin -kansallismieliset yritään hiljentää uhittelemalla täysin lainvastaisilla seuraamuksilla, syyllistämällä ja kylvämällä eripuraa joukkojen hajoittamiseksi.

 24. Kirkon ulkomaanavun keräystoiminta matujen ja keskiluokkaisten suvakkien puuhasteluleirille on aivan sairasta, mautonta ja epäkristillistäkin, koska puolustavat kritiikittä täysiä onnenonkijoita ja kun tuolla rahalla voitaisiin auttaa oikeasti hädänalaisia.
  – ja etenkin kun jopa LAITON MATUKIN saa enemmän yhteiskunnan tukea kuin esim. opiskelija, joka joutuu kaiken lisäksi ottamaan lainaakin elääkseen!

  ”Muistutamme vielä kirkon Kotimaanavun keräyksestä turvapaikanhakijoille Rautatientorin mielenosoituksen aikana.”

  Tue turvapaikanhakijoiden mielenosoitusta rahalahjoituksella!
  Kotimaanapu on avannut keräystilin avustaakseen turvapaikanhakijoita mielenilmauksen aikana.

  https://www.lahjoitaapua.fi/kohde/oikeus_elaa_150_kerays_3_turvapaikanhakijoiden_tukemiseksi_mielenilmauksen_aikana

  Kiitos avustasi! Hymiö heart” (Reija H. RHC:llä mainostaa)

  Tuolle keräyksen puuhanaisille voisi varmaan soittaa tai lähettää s-postia – ja kysyä asiallisesti:
  ”Keräyksen on 20.4.2017 perustanut Helsingin seurakuntayhtymän erityisdiakonian johtava diakonianviranhaltija Marita Nummelin (marita.nummelin@evl.fi). ”
  Ja aivan sairasta, että on Kotimaanapu -otsikon allakin…
  Ja jos haluavat kerätä rahaa, niin mieluummin palautettaville mukaan annettavaksi – eikä savuna ilmaan poltettavaksi!!!!

  Koksujen Sanni Grahn-Laasonen vastaa kirkkoasioista – ja joku persu voisi kyllä kysyä asiasta…

  1. Tuolla kotimaanavussa on suomalaisiakin avuntarvitsijoita, jopa yksityishenkilöitä, jotka ilmeisesti diakoniatyö on tarkastanut…
   – ovat varmaankin ihan suomalaisia tai ainakin ei-muslimeja, koska sossu ei tue ylitsepursuavalla harkinnanvaraisella – mutta voi varmasti soittaa ja varmistaa asian ensin… :

   http://www.kotimaanapu.fi/

   Olisi muuten paikallaan, että normaalit ihmiset lahjoittaisivat noille muille ja pistäisivät äkäistä palautetta kirkolle sekö laittomien hyysäyksestä että omasta ahneudestaan…

 25. Liekö kukaan kertonut näille, että jos puuro on paskaa, vesi likaista jne. niin ainahan voi palata sinne isiensä maille missä kaikki on paremmin.
  Naiset jätesäkeissä niin ei tule tehtyä puskaraiskauksia, kun ei ole ihoa näkyvillä ja mitä näitä nyt onkaan. Paluun suurin este lie se kelagold ja taikaseinä.

 26. Terrorismin uhka maailmalla kasvaa – A-teeman keskustelijat pohtivat tilannetta Suomessa

  A-teeman aiheena torstaina 27.4. on terrorismin uhka. Katso, ketkä ovat keskustelemassa TV1:llä kello 21.05 alkaen mm. terrorismin juurista ja ehkäisystä. Sosiaalisessa mediassa keskustelua käydään #ateema-tunnisteella.

 27. Paahtoleivästäkin on kohta puute kun (epäkiitollisia) syöjiä tulee koko ajan lisää: 710400 matua sai asyylin EUssa vuonna 2016. Tähän pitää lisätä ne valtavat määrät jotka eivät ole vielä saaneet päätöstään ja ne lukemattomat jotka ovat saaneet hylsyn sekä ne suuret joukot joista kukaan ei tiedä yhtikäs mitään. Kyllä syöjiä riittää.

  1. Ei siitä kauan aikaa ole kun oli kuvia jossa vokissa vanha muslimiakka heittää paahtoleipää roskiin. Ei mene ylemmän rodun edustajille kaaliin ruoan pakastaminen, sulatus ja syöminen. Kotona heillä oli varmaankin palvelijat jotka toivat tuoretta ruokaa monta kertaa päivässä. Pakastimet heidän kämpissään ovat drinkkijäiden, ilmaisten viinojen, oluiden ja siidereiden pikakylmennystä varten.

 28. Tapaus osoittaa hyvin selvästi taas miten kelvottomia nuo muslimiloiset ovat. Nuo pilaavat vähitellen Suomen jos ensi eduskuntavaaleissa ei tapahdu selvä muutos kansallismielisempään suuntaan tai sitten EU ei hajoa mutta pahalta näyttää tuon EU:n suhteen jos ja kun Macron äänestetään presidentiksi hyvin todennäköisesti. Macron on nimittäin EU liittovaltiota kannattava globalisti joka vain pahentaa tilannetta. Suomestakin voi tulla EU:n liittovaltio jossa EU määrää aivan kaiken. Silloin on Suomen itsenäisyys lopullisesti menetetty.

  1. Monikaan ei arvannut millaiseksi EU tulisi muuttumaan aikoinaan kun Suomi liittyä tähän järjestöön. Aluksi EU oli pelkästään vapaakauppa-alue, nykyisin N-liiton perillinen.

 29. Kohta tulee lammasfilettä, vastaleivottua leipää ja maistuvaa jälkkäriä 5 kertaa päivässä! Sipilä hommas just fyrkkaa siihen, Suomalaisten asumistukia karsitaan, saadaan kätevästi samalla Suomalaisten liian isot kämpät hyvillä alueilla muslimien käyttöön. Alkuperäiskansa ghettoihin minne kuuluvat!? Suomen aivan liian antelias työttömyyskorvauskin saatiin siirrettyä muslimien käyttöön. Keppiä työttömille ja kultaa valehteleville maahantunkeutujille. Kukaan ei ole laiton, jos joutuu lentokoneeseen niin rupea vaan ulisemaan niin pääset takaisin. Vittumietapan.. Olisikohan kansannousun paikka, vai kuinka syvälle anaaliin Suomalaista pitää nussia ennenkuin vähäsen suuttuu? Vieläkö mahtuu? Kohta on liian myöhäistä.

 30. Tuntemattomasta sotilaasta, Lammio:” Jos ruoka ei maistu, sitä ei ole pakko syödä, se ei ole velvollisuus!” Tällainen kuri pitäisi olla vokeissa. Tuon lauseen voi opetella arabiaksikin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.