Tukholmassa värikäs valtuustonkokous-monikulttuurinen tilinpäätös

13

646_full.jpg

 

Luultavasti Oulun kunnanvaltuuston kokoukset ovat yhtä värikkäitä tulevaisuudessa kuin Tukholman. Eilen Tukholmassa pidetyssä istunnossa oli mukana kaikki satiirin ainekset.

Peli avattiin Sverigedemokraattien Martin Westmontin puheenvuorolla, jossa hän vaati, että Tukholman kaupungin olisi nyt vihdoin ja viimein teetettävä tutkimus paljonko laittomat muslimit oikeastaan maksavat veronmaksajille.

Tästä alkoi rähäkkä. Puolueesta toisensa jälkeen huudettiin kurkku suorana – no tietenkin rasismia. Sosiaalidemokraatti Karin Gustafsson kertoi:

– Kun kuulen tuollaisia aloitteita niin tulee hyvin selväksi kuinka vääristynyt ihmiskäsitys eräillä on.

Miljööpuolueen Haval Murad käytti itseään esimerkkinä ja sanoi:

BBMD6JWU– Olen itse tullut toiselta puolen maailmaa ja nyt rikastan ruotsalaista yhteiskuntaa niin monella tavalla, että sverigedemokraatit eivät osaa edes ajatella.

Tarkemmin Murad ei määritellyt rikastamisensa muotoa.

Feministipuolueen Anna Rantala-Bonnier taas oli sitä mieltä, että kenenkään ei pitäisi olla puhujapöntössä puolustamassa olemassaoloaan. Rantala-Bonnier jatkoi:

– Itse maksan kohta yhteiskunnalle suuret summat rahaa kun saan lapsen.

Joitakin mielenkiintoisiakin puheenvuoroja kuultiin. Entinen sverigedemokraatti, nykyään musta hevonen ja puolueisiin kuulumaton Rickard Wall totesi:

– Nykyään maahanmuutto menee miinukselle. Jos toimitaan kuten Ruotsissa, että otetaan vastaan aikuisia miheiä ja kohdellaan heitä kuin lapsia, niin siinä menee vain resursseja hukkaan.

Vasemmiston Anna-Margarete Livh huusi väliin:

– Hävetkää!

Roger Mogert totesi, että Sverigedemokraattien ehdotus on tragikoominen:

– Ush, kuinka tragikoomista. Olen lukenut teidän budjettinne ja siellä on todella vähän lukuja. Mitä te muka tekisitte tiedoilla laittomien maassaolijoiden kustannuksista kun budjetissannekaan ei ole lukuja.

Sverigedemokraattien Per Ossmer yritti valaista vielä asiaa:

– Politiikassa puhutaan kustannuksista. Politiikassa kaksi ryhmää laitetaan vastakkain. Voiko toisella ryhmällä olla paremmun ilman, että toisella on huonommin? Tämä on kansallisekonomian perusperiaatteita. Me haluamme tietää mitä se kaikki [laittomat] maksaa. Siksi, että me haluamme saada kustannukset mahdollisimman alas, sehän on hyvin luonnollista. On todella kummallista, että haukutaan typerykseksi jos haluaa saada valtion kustannuksia alas.

Haval Murad sanoi loppuun:

– Jos kuulee joltakin typeriä ehdotuksia, on ehdottaja typerä.

Sverigedemokraattien ehdotus laittomasti maassaolevien muslimien kustannuksien kartoitus äänestettiin enemmistöää nurin.

Advertisements

25 thoughts on “Tukholmassa värikäs valtuustonkokous-monikulttuurinen tilinpäätös

 1. Ei mitään uutta länsirintamalta – asioista ei voi eikä haluta puhua niiden oikeilla nimillä. Alkaa keskiverto-Erikiä jo pännimään siinä määrin, että joissakin gallupeissa Ruotsidemokraatit jo kuningaskunnan suurin puolue..Moderaatit (Kokoomus) jo kaukana takana…

 2. Toivottavasti ei kuitenkaan siten, miten ns. rasistit ”rikastamisen” ymmärtävät… :

  ”Olen itse tullut toiselta puolen maailmaa ja nyt rikastan ruotsalaista yhteiskuntaa niin monella tavalla, että sverigedemokraatit eivät osaa edes ajatella.

  Tarkemmin Murad ei määritellyt rikastamisensa muotoa.”

  No ainakin suvakkien mielestä jo pelkkä läsnäolonsa rikastaa…
  – geelatut matuthan suorastaan säteilevät rikkautta ympärillään…

 3. Suuresti ihmettelen jos Ruotsidemokraatit seuraavissa vaaleissa ole Ruotsin suurin puolue.
  Ruotsin politikot on vastuuttomia narreja,mutta ei kai se nyt sitä meinaa ,että ruotsalaisista suurin osa myös olis vastuuttomia narreja.

 4. Hommaforumilla ovat ”fiksut” maahanmuuttokriittiset valitelleet viimepäivinä Juneksen sananvalintoja, joilla hän on kuvaillut vastaleiriä; kuten retardi, aivovammainen, syöpäinen ym.

  Itse olen sitämieltä, että Juneksen sananvalinnat ovat enemmän kuin oikeutettuja. Mitä muuta nää suvakit ovat?

  ?

  ?

  1. Valtuustoa ajatellen – niin kyllä Juneksen pitäisi silti olla hiukan yhteistyökykyisempi ja kritisoida ihan vaan asiallisesti – ja etenkin jos vastapuoli käyttäytyy kuitenkin suht asiallisesti…
   – eikä pidä heittäytyä liian hankalaksi, VAIKKA olisikin oikeassa – sillä jos jollekin asialle ei vaan kerta kaikkiaan voi mitään, niin on valittava seuraava taistelu…
   – toki pitää katsoa tilanteet loppuun asti, mutta kuitenkin taiten.

   Tärkeintähän on, että äänestäjät kuulevat Juneksen näkemykset ja pointit – mutta kun puhuu tarpeeksi fiksusti, niin voi vaikuttaa myös vastapuolen ihmisten näkemyksiin…

   Kuitenkin enemmistö aina päättää – joskus valitettavasti…
   – kaikkea tahtomaansa ei vaan saa läpi, ei kukaan – ja siksi pitää pelata viisaasti niillä korteilla, mitkä on sillä hetkellä kädessään…
   – ja kuitenkin pitkällä tähtäimellä vaikutus voi olla isompi kuin mitä sillä hetkellä tuntuu…

   Vai onko Junes vain trollaamassa siellä nyt kuitenkin?!

   1. Eduskunta olisi Junekselle varmasti parempi paikka, mutta kannattaa ensin hoitaa tuo kuntapesti kunnialla – ja esim. opetella kunta-asioita sitäkin varten…

    Maailmoja ei pysty kuitenkaan heti mullistamaan…

 5. No onko joku sitten vielä kuvitellut että ruotsistanissa tuota hommaa enää pystyisi demokraattisesti ja järkevästi korjaamaan?Ei sitä yksinkertaisesti pysty enää tekemään.Pohjolan tuleva libanon.

  1. Game over kansainkodissa -eikä onnistu täällä meilläkään enää poliittisin keinoin. Jotenkin vielä jaksan uskoa että meistä AITOsuomalaisista vielä löytyy tuo nimimerkkini mukainen TALVISODANHENKI ja tämä maa saadaan pelastettua. Varmaa on vain yksi (1) asia:

   -Se vaatii fyysistä tekemistä.

 6. Siinähän se maailma turvalliseksi ja kauniksi muuttuu, kun meidät rumilta luvuilta suojellaan.

  1. Huono vaalimenestys kai näkyi sitten näin - Soinin mahaplötsi... sanoo:

   Katainen haluaa Suomeen sen toista miljoonaa matua – ja ilmeisesti koksut saavat nyt oikeusministerin salkun ja kun Risikko onkin jo maahanmuuttoasioista vastaava sisäministeri…
   – niin varmaankin kohta pukkaa tulijaa oikein olan takaa ja laitkin antavat lisää vauhtia…

  2. Persut pääsee suunnittelemaan millaista kulttuuria toteutetaan siellä reservaatissa mihin meidät kantaväestö ollaan laittamassa…

   1. Nyt persuilla on sitten tilaisuus laittaa isänmaallisuus kehyksiin (jos uskaltaa) ja tukea isänmaallista kulttuuritoimintaa, sellaista joka korostaa SUOMALAISUUTTA, aitoa suomalaisuutta! Liikunnalle lisää rahaa!! Hyvä kunto edistää aivotoimintaakin ja sitä todella tarvitaan osalle porukkaa.

  3. ”Timo Harakka: Perussuomalaiset haluavat lavastaa kulttuurisodan”

   ”– Miksi persut haluavat kulttuuriministerin salkun? Lavastaakseen kulttuurisodan ”kansan” ja ”eliitin” välille.
   He leikkaavat tukia ”postmodernilta tekotaiteelta”. Punavihreät nostavat metelin. Molemmat ottavat riemuiten hyödyn, juopa syvenee. Satavuotias Suomi ei todellakaan pelaa ”yhdessä”. Masentaa jo etukäteen, Timo Harakka päivittää Facebookissa.”

   https://demokraatti.fi/timo-harakka-perussuomalaiset-haluavat-lavastaa-kulttuurisodan/?utm_campaign=twitter&utm_medium=twitter&utm_source=twitter

 7. Erittäin kovia argumentteja. Rasisti! Mä en ala sun kaa kyl enää yhtään mitää! Äiti, toi kiusaa! En mä leiki sun kaa! Sä oot iha tyhmä! Mä oon niin satabiljoonaaziljoonaatriljoonaa kertaa enemmän rikastanu, ku sä. Lukko päälle, ei voi peruu. Siinä lyötiin sivistyneistön puolelta Ruotsidemokraateille ns jauhot suuhun. Eivätpähän esitä enää typeriä kysymyksiään, vaan häpeävät nurkassa, jos sisään lasketaan edes.

  Ilmankos Oulussakaan ei saa kokouksia kuvata…

 8. Täytyy toivoa että Ruåtsi sais lisää muutamia kymmeniätuhansia matuja sinne Stukholmaan ,ehkä joku suwakki vois alkaa nähdä kummallakin silmällä ,nyt vain sillä taaimmaisella…

 9. Ei saa keskustella maahanmuutosta väärällä tavalla, tätä on myös suomessa toivottu.

  1. Ei se kuormurikuskeja estä että maahanmuutto maksaa satoja miljardeja kr- kuormurikuski ajaa kumminkin sanoo:

   Ei saa keskustella maahanmuutosta millään muulla tavalla kuin sitä kehuen ja kannustaen. Kaikenlainen realismi ja asiallinen kritiikki on täysin kielletty punainen vaate ja herättää suuren aggression vastapuolessa. Kansalaisten täytyy olla todella tyhmiä kun eivät tajua maahanmuuton kustannusten suuruutta, satoja miljardeja kruunuja. Onko maailmanhistoriassa koskaan tehty huonompaa sijoitusta? Yhtä hyvin olisivat voineet polttaa ne rahat roviona kaatopaikalla.

 10. Ruotsin integaatio- ja maahanmuuttopolitiikka toimii loistavasti! sanoo:

  Jussi – Isän pikajuna – Korhonen väittää Nergin valehtelevan… :

  ”Sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nerg sortui kertomaan maanpuolustuskurssilla pitkin maailmaa leviteltyä perätöntä tarinaa Ruotsin no go -alueista.

  Korkeassa asemassa olevien tulisi olla erityisen varovaisia, sillä juuri heidän kaltaisiaan auktoriteetteja käytetään rasistisen propagandan vahvistajina.”

  RHC

  ”Väitetyt Ruotsin no go -alueet on omaksuttu kansainvälisesti osaksi muukalaisvastaista viestintää esimerkkinä maahanmuuton seurauksista. Sitkeästi leviävän tarinan mukaan Ruotsiin on maahanmuuton seurauksena syntynyt rikollisten hallitsemia alueita, jonne poliisi ei joko uskalla tai halua mennä.”

  https://seura.fi/isanpikajuna/2017/04/26/ruotsi-no-go-alue-zone-paivi-nerg/?shared=7802-fa106746-999

  1. Isän pikajunalla ei ole kaikki vaunut junassa. Mitä hän luulee tietävänsä? Montako vuotta asunut Ruotsissa/Tukholmassa? Naurettavaa kommentoida asioita joista ei mitään tiedä. Kirjoittakaa hänelle vastineita, ruotsinsuomalaiset.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.