Uusruotsalaiset kiristävät Sollentunassa yrittäviä uusruotsalaisia

13

Kuvakaappaus 2017-04-27 14-24-47

 

Yksittäinen suuri ongelmakatu Ruotsissa on Sollentunan Malmvägen Tukholman kupeessa. Kadunpätkällä asuu lähinnä sotaa, vainoa ja kidutusta paenneita. Kadunpätkä on hyvin rauhatonta kuten Sollentunan paikallisjuna-aseman seutu.

Alueella tiedetään vaikuttavan muutamia rikollisjengejä ja nyt ovat alueen yrittäjät alkaneet miettimään alueen vaihtoa, sillä kiristäminen on nyt muuttunut systemaattiseksi. Muuan naispuolinen yrittäjä kertoo, että gangstat ovat vaatineet häneltä jo vuosikausia suojelurahaa.

Toinen ravintola-alan perheyrittäjä kertoo, että häneltä vaadittiin sellaisia summia kuin jotain väliltä 20 000 – 40 000 kruunua kuukaudessa. Vaatimusta säesti uhkaus pahoinpitelystä tai perheenjäsenen pahoinpitelystä. Mies ei ole maksanut, joten ravintolan ikkunoita on rikottu ja asiakkaita peloteltu.

Ongelma asiassa on se, että sekä kiristäjät ja kiristettävät ovat uusruotsalaisia ja molemmat vihaavat poliisia sydämensä pohjasta. Poliisi kuitenkin aikoo lisätä näkyvyyttä alueella. Emil Andersson Sollentunan paikallispoliisista kertoo:

– Ainoa keino toimia kiristystä vastaan on saada tietoomme asiat. On ensiarvoisen tärkeää, että kansalaiset tekevät ilmoituksia ja todistavat kiristäjiään vastaan.

img_20160709_120327
Viime kesänä ihmisten autot saivat osumaa kun kaksi sotapakolaisjengiä ampui päntöimenään ympäriinsä.
Advertisements

22 thoughts on “Uusruotsalaiset kiristävät Sollentunassa yrittäviä uusruotsalaisia

 1. Mutta tuohan on vain monikulttuurista rikkautta!

  Eihän ruotsalaiset itse pystyisi tuollaiseen, joten olisivat nyt vaan kiitollisia.

 2. Ruotsille voitaisiin jo myöntää Nobelin rauhanpalkinto hädänalaisten ja monikulttuurisuuden hyväksi tehdystä työstä!

  Ovathan itselleen niitä ennenkin myöntäneet:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Nobelin_rauhanpalkinnon_saaneista

  Tosin voi olla, että muutaman vuosikymmenen päästä joku henkilö saa sitten rauhanpalkinnon siitä, että sovittelee tai ainakin yrittää sovitella noita riitoja. Mutta hänkin voisi olla ruotsalainen ja sitä kautta Ruotsi saisi hyvää goodwillia osakseen maailmalla!

  1. Luulen että hitsari-pääministeri Löveenillä on juuri tällainen päämäärä eli Noopeli. Hän matkustaa ympäriinsä höpisemässä, milloin lupaa vessoja Intiaan ja milloin mitäkin. Kaikille luvataan kaikkea kivaa paitsi kantiksille.

 3. Matut vievät hienommankin kunnan henkiseen ja aineelliseen perikatoon sanoo:

  Sollentuna oli aikoinaan hienoa aluetta vaan matut ovat senkin pilanneet, kuten esim. Spångan ja Huddingen jne. Yleensäkin on matut aina se ratkaiseva tekijä mikä määrää koko kunnan tason; paljon matuja tietää aina vääjäämättömästi paljon ongelmia ja rikollisuutta. Pikkuhiljaa alue muuttuu juuri siksi NO GO ZONEksi joiden olemassaolon se Seuran ”Tiltu” Korhonen kieltää.

 4. Ruotsissa lasketaan 33000 hylsynsaajan menevän maan alle lähivuosina. Siellä maan alla ovat jo ennestään kymmeniä tuhansia eli kaikki ne jotka vyöryivät maahan mutta eivät koskaan rekisteröineet itseään turvapaikanhakijana. Tämä valonarka porukka piileskelee juuri näissä ympäristökuntien rupulähiöissä, kimppakämpissa ja väärillä osoitteilla. Jos maa ratsattaisiin Ystadista Lappiin löydettäisiin vaikka minkälaisia pesäkkeitä eli terroristeja, sekopäitä, aseita, huumeita, varastettua tavaraa.

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/nya-atgarder-for-nekade-asylsokares-atervando

  1. Jos ruotsissa alkaa uusruotsalaista maan alla olo ahdistaa niin voi aina lähteä suomeen, heti on luvassa halia ja pullaa.
   Kaarnavenepakolaiset ja rhc-hempukat senkun tunkevat toistensa suihin kakkua ynnä muuta.
   Uusilla nimillä ja papereilla ankkurimatu pistää taas ehkä useammankin loton turhapaikoista vetämään ja muutaman vuoden kotouttelun jälkeen voi kohdalle osua turhapaikan jättipotti koko klaanille.
   Oulussakin on yritteliäitä reviiritietoisia matuja jotka näyttävät suomalaisille miten yrityshankinnat, kikyneuvottelut, perintäasiat ja tuottavuusloikat hoidetaan, tarpeen vaatiessa vaikka yrityksen katolta…

  2. Nyt Ruotsin Migri pisti paremmaksi kuin hallitus: maan alle onkin menossa 50000 ihmistä entisten lisäksi. Näista osa hipsii tietenkin Suomeen.

 5. No niin Sollentunasta on sitten tulossa Ruotsin Chicago. 1920-luvulla mm. Al Capone harrasti samantyylistä suojelurahojen keruuta, laittoman viinan myynnin ohessa. Ja tuskin jäänee ainoaksi ruotsalaiseksi kaupungiksi missä moista harrastetaan, on toi sen verran hyvää ja riskitöntä businessta…

 6. http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/lue/ihmiset/uuninpankkopoika-saku-timonen-olen-area-ja-tyly-aija-enka-tykkaa-rasismista

  http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/lue/ihmiset/uuninpankkopoika-saku-timonen-olen-area-ja-tyly-aija-enka-tykkaa-rasismista

  Voiko tätä ukkoa pahempaa pelleä ja maanpetturia löytyä Suomesta? On ainakin 10 pahimman joukossa. Tuo pitäisi karkottaa johonkin Saudi-Arabiaan tai Iraniin kokemaan sitä islamia jota se niin ihailee. Jos tuo pelle saisi päättää niin Suomi oli muslimivaltio melko äkkiä. Luoja Suomea varjelkoon tuollaisilta isänmaataan halveksivilta kusipäiltä. Onneksi sillä ei ole valtaa vaan louskuttaa vaan rumia kommarinleukojaan meidän isänmaallisten viihteeksi.

 7. Kun tilanne on siinä pisteessä että musulmaanit on päästetty keräämään suojelurahoja tietyillä osin maata voidaan aiheellisesti kysyä kuka kyseisiä seutukuntia hallitsee?

  Ei ainakaan ruåtsin valtio.

 8. Eurooppalainen turvapaikkasysteemi toimii?!? :

  ”Kaksoiselämän luonut saksalaisupseeri esiintyi syyrialaisena pakolaisena ja sai paikan vastaanotto­keskuksesta – Epäillään suunnitelleen iskua

  Mies asui vastaanottokeskuksessa ja nosti pakolaistukia, mutta työskenteli samaan aikaan ammattisotilaana varuskunnassa Ranskassa”

  http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005188436.html

  Todella outo ja epäselvä keissi noin muuten, kun tietoakin puuttuu…

 9. ”Islamin kiistänyt ateisti tuomittiin kuolemaan Saudi-Arabiassa”

  ”Asiasta uutisoivan Independentin mukaan Ahmad Al Shamri -niminen mies joutui viranomaisten tarkkailuun vuonna 2014 ladattuaan Internetiin videoita, joissa hän kiisti Islamin ja profeetta Muhammedin.

  Hänet pidätettiin syytettynä ateismista ja jumalanpilkasta ja tuomittiin kuolemaan helmikuussa 2015.”

  Saudi-Arabia on yksi maailman innokkaimmista kuolemanrangaistuksen käyttäjistä.

  Amnesty Internationalin mukaan maassa on teloitetettu 2 200 ihmistä vuosien 1985 ja 2015 välillä. Puolet surmatuista on ollut ulkomaalaisia. Lisäksi noin kolmannes teloitustuomioista on annettu rikoksista, jotka eivät ole kansainvälisen lain nojalla niin vakavia, että niistä voitaisiin tuomita kuolemaan. Tuomioita annetaan myös alaikäisenä tehdyistä rikoksista kansainvälisen lain ja ihmisoikeussopimusten vastaisesti. Saudi-Arabian tiedetään tuominneen kuolemaan myös henkisesti jälkeenjääneitä ja mielisairaita ihmisiä.

  Tuomiot pannaan Saudi-Arabiassa perinteisesti täytäntöön mestauksella. Joskus tuomitut passitetaan taas teloitusryhmän eteen. Teloitukset ovat monesti julkisia ja myös surmattujen ruumiita saatetaan esitellä julkisilla paikoilla.”

  http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/saudi_arabia_ateismi-64678

  1. A-teeman, josta Tiina ja Juneskin tekivät kommenttivideon – kun siinähän ne YLE:n toimittajat epäilivät koko ajan Alan Salehzadehin esittämiä tietoja, esim. Saudeistakin.
   – ja juuri esim. sharian mukaiset kuolemantuomiot olivat yksi asia, joita Alan sanoi Saudien tehtailevan ja salassa etenkin…

   Ja samaten kuten Tiinakin sanoi, niin Saudit ovat todellakin suurimpia ääri-islamilaisen terrorismi-ideologian rahoittajia ja levittäjiä …
   – uskomatonta tietämättömyyttä toimittajilla, kun eivät nähtävästi tiedä yhtään mitään islamilaisen maailman todellisuudesta!!!

   ”Onko todisteita,” ”onko sulla esittää todisteita” – toimittajat vain kyselivät epäillen ja puheet keskeyttäen…

  2. Amnestyn tietoihin ei edes voi luottaa, sillä nämä Persianlehden maat lahjovat näitä ns. ihmisoikeusjärjestöjä…
   – eli todellinen luku taatusti huomattavasti suurempi + muut uhreja tuottavat laittomuudet…

   1. Dollarithan ne siellä pyörii öljyn ja aseiden ympärillä.

    Ihmetteleekö joku muuten miksi ruotsistanin poliisilla on paljon g20 jenkkivaneja?

    Valtiohan on saanut tilata niitä suoraan tullihäkistä valuutalla.

 10. ALLAH ON PERKELE ISLAM TAPPAA AINA.ISLAM ON TAPPANUT OLEMASSAOLONSA AIKANA 270 MILJOONAA IHMISTÄ, KANSAKUNNITTAIN. ISLAMIA PITÄÄ VASTUSTAA KAIKESSA JA KAIKKIALLA. ONKO VIELÄ JOKU SUOMALAINEN JOKA EI ASIAA KÄSITÄ?

 11. Äskettäin Saudi-Arabia- jossa naiset eivät saa ajaa edes autoa- valittiin YKn naisasiakomissiion jossa käsitellään naisten tasa-arvoisuutta! Sitä voisi luulla aprillipilaksi mutta totta se on.

  Ruotsi on ilmeisesti äänestänyt Saudia koska Ruotsin sosdem ulkoministeri Wallström kieltäytyy kertomasta miten Ruotsi äänesti. Siinä seuraava aprillipila.

  http://www.dn.se/nyheter/varlden/regeringen-hemlighaller-rost-om-saudiarabien/

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.