Kioskin ylistämä arabi oleskellut pitkiä aikoja Ruotsissa ennen Suomeen tuloa

0

Kuvakaappaus 2017-04-27 10-26-47

Ylen Kioski-ohjelma latasi Facebookiin videoklipin, jossa muuan suomalainen mies näyttää ottaneen itselleen irakilaisen nuoren pojan maskotiksi. Alla Kioskin video.

Arabi esiintyy mm. Refugees Hospitality Clubissa nimellä Hayder Allehif, joka on tehnyt profiilinsa vasta vuoden 2016 alussa. Mies on kuitenkin tullut Suomeen turvapaikanhakijana 2015 syksyllä, mutta ollut viime elokuussa Turkissa:

Kuvakaappaus 2017-04-27 10-36-03

Kyseinen profiili ei paljasta paljoa, sillä kuten sanoin profiili on nuori. Sen sijaan tämä turvapaikanhakijana esiintynyt mies löytyy Facebookista aivan toisella nimellä, Hayder Saud Allehif. Lisäksi mieheltä löytyy Instagramtili nimellä Romeo_golden. 

Katsotaanpa mitä sotaa ja vainoa paennut on hommaillut ennen Suomeen tuloa.

Syksyn 2015 Allehif on lonninut Ruotsissa. Syyskuun 28. päivä ollaan oltu frendien kaa Malmössa. Hän kertoo olleensa Rosengårdissa Norrbäcksgatanilla. Mitähän jännää siellä on tehty, sillä sama osoite nousee useiden Suomeen tulleiden sotapakolaisten päivityksissä esille.

Muutama viikko aiemmin Allehif on ollut Tukholmassa keskusasemalla jossain konsertissa. Tuultavasti kyseessä oli tuolloin invaasiosyksyn aikana pidetty ruotsalaisten refugees welcome-konsertti.

Kuvakaappaus 2017-04-27 10-45-56

Mies on siis vain käynyt kääntymässä Tukholmassa, sillä hän on palannut takaisin Malmöön.

Kuvakaappaus 2017-04-27 10-46-12

Pakolaiseksi hyvin kammattu tukka, hyvinsyöneen näköinen ja siistit vaatteet. Allehif on siis oleskellut syys-lokakuun 2015 Ruotsissa.

Sitä ennen hän on ollut ainakin puoli vuotta Serbiassa.

Luultavasti tämän miehen löytää Unkarin rajalla otetuista filmeistä, joissa arabit huutavat naama punaisena pääsyään Eurooppaan, mutta unkarilaiset rajapoliisit antavat kaasua heille.

Ennen Eurooppaan tuloaan Allehif on oleillut Turkissa, missäpä muualla. Hän on myös liittynyt suljettuun Facebook-ryhmään, joka auttaa Turkissa oleskelevia arabeja edelleen Eurooppaan ja Suomeen suomalaisten veronmaksajien antaman ilmaisen ylläpidon piiriin.

Kuvakaappaus 2017-04-27 11-12-21.png

Seuraavaksi oikeita kysymyksiä:

Miksi kyseinen mies oleskelee edelleen Suomessa ilmaisen ylläpidon piirissä? Hänen paikkansa olisi Ruotsissa, Serbiassa, Turkissa tai kotona. Mutta ei Suomessa.

Kuka on päästänyt tämän sotapakolaisen asumaan mistään mitääntietämättömän suomalaisen höppänän luokse? Ollaanko SPR:llä niin epätoivoisia, että kuka tahansa vajakki kelpaa sotapakolaisena esiintyvän miehen huoltajaksi?

Milloin tälle miehelle annetaan viimeinen kielteinen päätös ja hänet lennätetään kotiin? Voin osallistua lentokoneen tankkaamiseen.

Tässäkö syy, miksi suomalainen höppänä on ottanut arabin maskotiksi, nuori arabimies lämmittää myös vanhempaa miestä.

IMG_20170428_072903

 

 

37 thoughts on “Kioskin ylistämä arabi oleskellut pitkiä aikoja Ruotsissa ennen Suomeen tuloa

 1. Ilmeisesti valveutuneiden kansalaisten on ryhdyttävä omatoimisesti avustamaan näiden loisien maastapoistamisessa koska ei tämä ilveily näemmä muuten lopu.Viime vuosisadallakin oli jotain sen tapaista…Avustivat silloin tosin itärajalle.Nyt on suuntana sitten länsiraja mutta sama porukka on jälleen kyllä syyllinen siihen että sellainen joudutaan aloittamaan.

 2. Ainoa miinus Suomessa ovat kaurapuuro, vanha paahtoleipä ja fläkilliset tomaatit sanoo:

  Luulen että syy on siinä että suomalaiset naiset ja tytöt ovat antavampia kuin ruotsalaiset. Ruotsissahan on näitä katseltu jo vuosikymmeniä kun taas Suomessa heillä on vielä uutuudenviehätyksen voimaa. Kyllä kunnon suomalaisen pimperon takia kannattaa tulla, sitähän tarvitaan joka päivä.

 3. Laita Paavo vihjettä Migriin ja poliisille näistä – kai sielläkin joku joskus jotain hokaa…
  – tuohan saattaa olla itse jopa ihmissalakuljetuspiireissäkin, kun käynyt Turkissakin? – eli rikosvihjeen voisi laittaa myös!
  Mahtaako muuten nostaa tukia myös Ruotsista, jos siellä usein seikkailee?
  Ja eikö ollut niin, etteivät nämä saisi edes poistua Suomesta? Joten siitäkin rikosvihjettä!

  Migrin ja Poliisinkin Twitter -tileille voisi tämän jutun myös linkata?

  1. Olikos Ruotsissa osoitteet julkisia, ”ratsit” jne. Toki voi olla, ettei turvisten tietoja löydy ja kun ei tiedä, onko useampia henkilöllisyyksiäkin.

   Muslimeilla on lisäksi kaima-ongelmakin, kun nimivalikoima vaikuttaa olevan varsin rajallinen. Sama sukunimi lienee kuitenkin, ainakin miehillä ja sukulaisilla nimenomaan – vaimot eivät islamissa sukunimeä kai vaihdakaan?

   Ei toki pidä ihan piruja seinälle maalata kenestäkään – yhtään henkilöä tuntematta.
   Mutta joitain todella epäilyttäviä olisi kiinnostavakin tarkistella, enkä nyt siis tuota em. henkilöä tarkoita nimenomaisesti.
   Ja ainakin viranomaisille sitten linkata.

 4. Onko tuonne Face-linkkiin linkattu tämä juttu? Laittakaapa joku, joka on Facessa.

  Tosin ensin sitten kaikki mahdolliset kuvakaappaukset miehen someprofiileista, ettei poista…
  – mutta suvakitkin kuitenkin lukevat ja jakavat tuota linkkiä, niin ehkä joku heräisi ajattelemaankin…

  1. Ei siellä kukaan herää yhtään mihinkään. Herättelyn sijasta pitää alkaa suunnittelemaan unien pidentämistä -ymmärtänet mitä tarkoitan…?

 5. On tää vaan niin jotenkin umpikahjoa, hyvin syöneet ja bodanneet kaverit hakee turvapaikkaa, valittaa huonosta ruuasta ja liian vähästä rahasta. Jos on kyennyt oleskelemaan ruotsissa ja muualla euroopassa pitkiä aikoja, ei pitäisi olla mitään turvapaikan tarvetta, nopea käsittely ja takas ruotsiin. Kyllä meillä on oltava rahaa, kun sitä käytetään surutta tälläisten ihmisten ”auttamiseen”

 6. Miekkonen näyttää aika vaivaantuneelta ja tekohymy on kasvoilla…
  – onko olevinaan ns. yksintullut pakolaislapsi?!

  Mitä kaikkea on tuolla Malmön osoitteessa? Vai onko vain iso katu?

  Mutta maahanmuuttokriittisiin piireihin tarvittaisiin arabiaa ja muita vastaavia kieliä osaavia ihmisiä – jotta saataisiin enemmän tietoa siitä, millaista väkeä tänne oikein on tullut…
  – toki googlen kääntäjäkin auttaa, mutta…

  Millainenkohan muuten tämä Kaivanto on? – tunteeko Monokulttuurin tai Dystopian väki? Onkohan seurannut nykyistä tulvaa ja pystyykö esim. lukemaan tulijoiden kirjoituksia, kun ilmeisesti osaa jonkin verran arabiaa? :
  http://kaivanto.fi/vaalit/islam.html
  On näimmä ollut persujen ehdokkaanakin:
  https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokas/petri-kaivanto

  1. En pidä huijaamista hyväksyttävänä – mutta ne, jotka selvästi valehtelevat ikänsä tai jotkut muut keskeiset tietonsa, niin eikö niitä voisi paljastaa esim. kysymällä ikää somessa jonkun viehkeän naisprofiilin kautta?

   Migrin ja poliisienkin kannattaisi miettiä tällaista keinoa, etenkin todella epäilyttävien tyyppien kohdalla…
   – tosin voihan olla, että jo nytkin toimivat niin…

   1. Pitää myös aina varoa, ettei itse syyllisty mihinkään rikoksiin!

    Migrilta/Poliisilta voisi yleisestikin tiedustella, että tutkivatko nämä tulijoiden some-elämää lainkaan?

    1. Ei tuon maassa loisivan porukankaan tarvitse noudattaa lakeja.Eikä niitä selvästikään tarvitse noudattaa myöskään heitä maahan tuovien ja paapovien henkilöiden kuten eräskin harhaisen mielisairas pappi performanssillaan poliisia vastustaen vahvasti todisti.

 7. Jotenkin on huvittavaa, että usein ne kaikkein epärehellisimmät ja jopa ne päänkatkojat – ovat todellisia linssiluteita ja haluavat paistatella päivää valtamediassakin.
  Vahva narsismi onkin epärehellisillä ja rikollisilla hyvin tyypillistä – jossain mielessä onneksikin.

  Tämä paljastaa myös sen, kuinka huono ihmistuntemus nimenomaan suvakeilla on, sillä he yleensä kiintyvät usein eniten juuri kaikista epärehellisimpiin ja pahimpiin tapauksiin. Ja toisinaan he jopa hyljeksivät aitoja hädänalaisia, esim. moni RCH- tai Rasmus-suvakki ei sulata lainkaan kristittyjä pakolaisia, koska nämä likaavat heidän mielestään kuvaa islamista täydellisenä rauhanuskontona ja muslimimiehistä pyhimyksinä.

  Toki on oikeastikin ikävää se, että nämä mustaavat aivan kaikkien maineen ja uskottavuuden. Sillä on tulijoiden joukossa aivan aitojakin tapauksia kuitenkin, ainakin kourallinen.

 8. Suomeen valuu koko ajan uusia tulijoita, mutta mistä ja keitä? – onko jollain kontakteja persukansanedustajiin, jotka voisivat kysellä asiaa Migristä?
  – esim. Saksahan on vetkutellut rekisteröintejä ihan piruuttaankin, jotta tulijat jatkaisivat Pohjoismaihin – mutta moni tulee taatusti Ruotsista ja kun nämä voivat aina käynnistää uuden prosessin, niin kysehän on ikiliikkujista… :

  Esim. tuokin sata tulijaa yhdessä viikossa ilman sisäisiä siirtoja – niin ovatko taas tulleet busseilla Ruotsista?! :

  ”Viikko 15:

  – 110 #tphakija’a (vko:lla ei sis. siirtoja
  – #turvapaikka­päätöksiä 125

  Ajalla 1.1.-16.4.2017 #turvapaikka’hakemuksia 1424.”

  (https://twitter.com/juha_simila)

  Persujen pitäisi vaatia Schengen-eroa ja ilmoittaa Ruotsille, että pitäkää Pohjolaan houkuttelemanne matut hyvänänne….
  – mutta valitettavasti tämäkin on utopiaa ja unelmaa vaan…

 9. Miksi Suomessa turviksia ei rangaista valehtelusta ja selkeästäkin huijaamisesta – kuten monessa muussa maassa, vaan usein suorastaan palkitaan?

  EIKÖ PERSUT VOISI AJAA SITÄ, ETTÄ TULIJOIDEN TAUSTAT SELVITETTÄISIIN PAREMMIN JA PERUSTEELLISEMMIN YHDELLÄ KERRALLA, esim. lisää resursseja ja aikaa tähän työhän sekä esim. tulkkien valinta niin, ettei konservatiivimuslimi tulkkaa homoa tai ex-muslimia, sunna shiaa jne. – koska näistä moni uusi valitus kumpuaa tai on ainakin kumpuavinaan….
  – ja sitten puolestaan valitusoikeutta rajoitettaisiin?
  – mitäköhän sanovat Meri, Tavio ym. lakimiehet?

  1. Älä laske persujen varaan yhtään mitään, sieltä suunnalta on turha odottaa apua yhtään mihinkään. Karua, mutta kiistämätön fakta.

 10. Muslimimies räkinyt ilmeisesti jotain musliminaistyöntekijää naamaan jossain monikulttuurikeskuksessa, koska kristityt ovat saaneet käyttää kyseistä rakennusta myös ja saaneet sinne tuon tiedon osoittavan kyltinkin?! :

  ”Muslim father who raised money for Syria spat in manager’s face and called her an ’ignorant Muslim’ after objecting to Christian sign at a community centre”

  ”Said Ahmed Latif, 36, admitted the assault inside the multi-cultural Salaam Community Centre in Hartlepool.

  He had become angry after a Christian Gospel group had started using the building.
  They had also put up a sign that said the words Church of God.

  Prosecutor Holly Common told Teesside Magistrates’ Court Latif had approached the victim outside the building telling her, ’I need to speak to you’.

  ’He said, ”You are an ignorant Muslim, you aren’t listening to me”.’

  He continued with a tirade of abuse before adding: ’You shouldn’t be here, you’re upsetting us young Muslims’.’

  At this point, Miss Common said Latif, who works as a taxi driver, raised his hand as if he was about to hit the manager but instead spat in her face.”

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4442880/Muslim-father-spat-manager-s-face-Christian-poster.html

  1. Aika uhkaavan näköinen taksisuhari muuten…
   – ei toki suvakkien mielestä, mutta…

 11. Kuka on päästänyt tämän sotapakolaisen asumaan mistään mitääntietämättömän suomalaisen höppänän luokse?

  Suomen rajavartijat poliitikkojen hyväksynnällä.

 12. http://yle.fi/uutiset/3-9578917

  Mistä näitä naiiveja, yksinkertaisia suvakkeja oikein sikiää? Eikö ne seuraa esim. näitä Tajukankaan ansiokkaita sivuja mitä islamisaatio aiheuttaa ympäri Ruotsia? Ne ei ilmeisesti ota asioista selvää ja seuraavat vain valtamedian propagandajuttuja. Menisi tämänkin jutun ukko käymään uudelleen siellä Ruotsissa niin saattaisi mielipide muuttua tai jos ei muutu niin sitten on kyllä umpisuvakki.

 13. mmmm nyt on sexyä niin sexyä että vanhaki kostuu. Sitä vaan haluaisin painottaa suvakkitädeille ja suvakkihomoille että kun ekat panot on pantu niin teitä pannaan ihan eri malliin. Seksimuslimi muuttaa sisään, ei ikinä saa/halua töitä. Te elätätte seksileikkikalunne eläkkeellänne/KELA korvauksillanne. Se on kuulkaas kivaa se pitkällä tähtäimellä. Heti kun seksimuslimi on saanut jalkansa ovenne väliin niin alkaa teidän koulutuksenne. Rahat viedään ja nyrkkiä tulee. Te olette orja sekä pankkiautomaatti. Suvussanne olevat selväjärkiset ihmiset eivät enää halua olla teidän kanssanne missään tekemisissä. Siinä on Joulut ja suvun kesämökkireissut kivasti pilattu. Mutta ainakin saitte vähän käyrää kikkeliä! Suomi voisi paljon paremmin jos te ”maailman pelastajat” masturboisitte kunnolla ennenkuin teette päätöksiä sukupuolielimillänne.

 14. Uutisissa kuulimme, kuinka diakonissalaitoksella on Suojattomat -hanke, joka on seurannut kielteisen päätöksen saaneiden matujen tilannetta. Näistä suojattomista tulee pian vaara yhteiskunnalle, ellei heille anneta tilapäistä oleskelulupaa ja päästetä palvelujen piiriin. Radikalisoituminen on vakava riski. Virheitähän on voinut sattua, ja silloin lähetämme ihmisiä kuolemaan. Kun aletaan kiristää oleskelulupia sillä perusteella, että oma turvallisuutemme voi vaarantua, ja siksi, ettei uuspaperittomia saa edes viranomaistoimin poistettua maasta, tai että heidät lähetetään ’kuolemaan’, niin kysymyshän on mafian suojelurahajärjestelmästä. Kamalaa, että diakonissalaitos osallistuu tällaiseen kiristyksenkaltaiseen toimintaan. Kantasuomalaisistahan tässä on suojattomia tullut, dhimmiys on aina merkinnyt suojelurahan maksua. Kuinka tekopyhää ja suomalaisista piittaamatonta puhetta diakoneilta.

 15. Tämäkö on sitä pimeää työtä ja prostituutiota minkä pariin laittomat paperittomat ajautuvat..?

 16. Viimeisessä kuvassa oleva mies on kanadalainen Marc Fitt. Miten hän mahtaa asiaan liittyä?

 17. Ehtiikö vielä palautuskoneen takkaaja porukkaan, tonnin olen luvannut lentopetrooliin jos koneessa edes 50 matua on ja kohtuullisen varmasti jätetään kehitysmaihin.

 18. Yksi nimimerkki kirjoitti, että matuista tulee mieleen keskenkasvuiset pojat. Kyllä niistä tulee mieleen jälkeenjääneet pojat, keskimääräinen älykkyysosamäärä on lähteestä riippuen 70 – 80. Teot ovat sitten niin raakoja, että omaatuntoa ei ole kehittynyt lainkaan.

 19. Jos oisin tuo ” huoltajasetä” painaisin pipon päähän kaulaa myöten, en kehtaisi mennä ihimisten ilimoille. Tai sitten vois aukasta silimät ja ruveta kunnon kansalaiseksi tekemään työtä estääkseen nämä laittomuuvet.
  Kuten oon sanonu osa euroopan maista pallauttaa tällaset tappaukset tulomaahan, siis meiltä suurin osa menis ruattiin. Kyllä on meillä viranommaaset ihan morraalitonta porukkata.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.